Új privát üzeneted érkezett!

hintás: köszi a linkeket :)

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az egyben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!

Próbáltam képet tenni, de nem tudom lekicsinyíteni.

Készülőben van a "csúcs" párna is, amelyet ikrek szopiztatására (is) ajánlanék.

Valamint sok egyéb hasznos újdonságot. (nyálkendő, pelenkatartó, zsebes fejvédő, stb)

Bővebb info: marikogold@citromail.hu

Tel: 06-70-555-4-333

Üdv

MarikoGold
marikogold
 
 


Vanda: itt valami spéci szert használnak, 2 óra alatt kimegy a hatása. Nekem ez sokkal szimpibb, mint a fél napon át ágyhozkötés. Az első felkelés ugyanúgy borzalmas 2-6-12 óra múlva is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Rana,várunk vissza :D

Timi,nálunk nyomkodás volt,iszonyat.Azt nézték szerintem,hogy mennyire vérzek.Ez a 2 óra múlva felkelés ez hüvelyi szülésnél van,ugye?Én bizony nem bírtam felkelni 6 óra múlva,se segítséggel,se sehogyan.

Mi vettünk hasszorítót,nekem speciel nem jött be,van aki viszont szerette.

Marikogold,milyen az a csúcspárna????
Vendég
 


Timi!
Van különbség, hidd el. Engem a párom szedett ki az ágyból, de majdnem visítottam hozzá, pedig nem jellemző rám. Nem volt gáz az a 12 óra, főleg, amikor már a lábamat tudtam mozgatni. Nekem 2 órával csaszi után kb. a spinál okozta reszketésem múlt el.
vovanda
 
 


Nyulasz: császár után is felkeltenek 2 óra múlva, mindkét barátnőm csaszis volt. Ők azt mondták, brutális az első felkelés, utána viszont sokkal könnyebb, másnap már egész kibírható. Pedig egyikőjük nagyon nem bírja a fájdalmat.

Vanda: majd beszámolok saját tapasztalatból a télen! Én nem bírok hanyatt feküdni, gerincműtét után sem bírtam a kötelező ideig. Előbb is gyógyultam. Én hiszek abban, hogy a mielőbbi mobilizáció sokat gyorsít a dolgokon. Ha szüléssel még nincs is tapasztalatom, más műtétek után sajnos van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Én a hüvelyi szülésről tudok nyilatkozni, az egyik Eda-val volt: ott nem tudtam felkelni csak segítséggel 2 napig biztosan! Éjjfél körül született Vera, és reggel 6-ig nem is piszkáltak. Mikor nem bírtam felkelni, hát jött a katéterezés, hogy legyen vizelet. Jól megkínzott a nővérke, nagyon béna volt szegény! Utána inkább segítséget kértem, és kimentem magamtól pisilni, bár nagyon szédelegtem. Inkább az ülés volt a gáz, nem a fekvés, a felkelés meg csak a szédülés miatt!
Második terhességemnél nem volt érzéstelenítés. 2 órát voltunk a szülőszobán, és utána annyit kellett tennem, hogy átmásszak a tolókocsiba, meg át kellett vennem a saját hálóingemet! Nem okozott nagy problémát! Egyébként meg gyorsan felépültem.
Barátnőm a MÁV-ban szült, és ott is tutira 2 óra múlva felkeltik a csaszis kismamákat!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Voltam védőnéninél :) már az új van! Nagyon kedves volt, még mobil számot is adott, és elmondta, hogy eleinte majd ő kijár hozzám és a babákhoz, és mérlegeli őket, hogy ne nekem kelljen mennem. Meghallgattuk a babák szívhangját, jó erősen lehetett hallani :) :) :) Jó volt! Sajnos viszont még mindig fent van a fejük, úh jelen állás szerint császároznának. Az ikrek pedig sajna nem nagyon forognak :( Így én a szülés minden módozatát kipróbálom tán: Edával, simán, csaszi :D
Ja és mérlegelt az ottani mérlegen, ahol 72,8kg-al indítottam a terhességet, és most 78,8kg voltam. Tehát eddig 6kg-nál tartok, amiből 3 egy hónap alatt jött fel :P De majd mostantól igyekszem megvonni magamtól az édességet! Nem akarok bálna lenni, már így is annak érzem magamat...

Kata
labkat
 
 


Kata,még simán megfordulhatnak a fiúk :wink: Nevek?
Vendég
 


Kata!
Mi az, hogy eleinte kijár??? Kutya kötelessége. Hozzánk még a doki néni is kijárt a szurikat beadni és most is megelégszik azzal, hogy itthon mérünk és telefonba diktálom az adatokat. Ha extra van, akkor vagy megyünk, vagy jön. Igyekszem, hogy havonta lássa őket, de most pl. két hónapja nem találkoztunk.
vovanda
 
 


Kata: én is ma voltam védőnőnél! A 6 kg semmi. Én 14-nél tartok és a védőnő szerint is ez mind a babáké. Nem is híztam sehová, csak mellre meg pocakra növök, de rendesen! De a babák is úgy nőnek, mintha egykék lennének! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


nyulasz: nagyon elbizonytalanodtunk nevek terén. Már úgy tűnt, hogy vannak, de még mindig nincsenek :( Nem tudjuk eldönteni. Remélem időre meglesznek!

vovanda: nálunk az előző két terhességemnél csak az újszülötteket jött ki megnézni az előző védőnő. Ez legalább többet kijön. Egyébként nem nagy gond, mert tőlünk kb 2-300méterre van a rendelő. Doki kijön, ha hívom, de elvárja a pénzt a borítkékban. Úh inkább mi megyünk! Ha gond lenne, biztos kijönne, vagy vihetnénk bármikor a gyereket...

timi: de jó, hogy ezt írod. Már kezdtem aggódni, mert hirtelen jött fel ez a 3kg, és Hajdú doktornő annyit mondott, hogy egyetlen tünete az iker transzfúziós szindrómának, ha hirtelen megnő a pocak. Hát nekem tök nagy a pocak, de tudom, hogy ez egy erőteljes növekedési fázis. Mégis kissé aggódtam... Nekem mondjuk hízott az úszógumim, a fenekem és a combom is, de a pocakom is nagy!

Kata
labkat
 
 


Kata: az aláírásomban van egy fotóalbum, mai pocakkép is van benne. :wink: Ikreknél kb 24 kg-ot szoktak normálisnak venni a végére. Legalábbis én így tudom. Én nem bánom a kilókat, majd lemegy, csak a babáim nőjenek szép nagyra!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: már láttam az albumodat máskor is, bár az új pocakfotót még nem. Hát jó nagy, mondjuk másabb a formája az enyémnek. Ma a férjem azt mondta, hogy hatalmas hasam van... Hú mi lesz a végén! Én már most úgy mozgok, mint egy kis pingvin :D

Kata
labkat
 
 


Vagyunk mi is, csak a kezdeti káosz uralkodik itt... Bár, csemeték tündérkék :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


És néhány kép :lol: :wink:
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Kép
Kép
Vendég
 


Kép
Sophia

Kép
Lucas
Vendég
 


Annyira édesek hogy ilyen békésen alszanak :lol: :lol: :lol:


Hízás
Én +20kilóval fejeztem be a terhességet :lol: :lol:

Homokzsák
Isten ajándéka.De komolyan.Nekem amikor le akarta venni a nővér x idő után,én kértem hogy maradhasson.Kimondottan jól esett.

Hasszorító
Többféle létezik,nekem olyan volt ami gumis.Az szintén Isten ajándéka volt,mert alig bírtam/mertem oldalra fordulni.Úgy éreztem a hasam(ami ugye már nagyon löttyedt volt akkor :lol: ) önálló életet él és rettegtem hogy a komplett méhem szétszakd.Hülye dolog,de úgy fostam egy-egy oldalra fordulásnál mint valami taknyos.Jó volt hogy tartotta valami a hasam :wink: [/u]
Vendég
 


Andi,nagyon szépek :D :D :D neked nem szopiból áll az egész nap? :roll: :lol: mesélj kicsit magatokról!Persze ha hagynak :wink:

T-pk,tőled is várjuk ám a fotókat!

Rana,gondolok ám rád :wink:

Vanda,tényleg kutya kötelessége kijönni a gyerekorvosnak?Mert amikor hazajöttünk a mienk szabin volt,kijött a helyettes.Aztán mondta,hogy mikor kell tanácsadásra bemenni,de ha akarjuk kujön.Mi mondtuk,hogy bemegyünk,gondoltuk egy jót sétálunk.De aztán rájöttünk,hogy még nem tudunk jót sétálni,aztán végül kihívtam.Most van a mienk,benn voltunk nála,de várni is kellett,meg kapkodós is ott benn,hogy az öltözéssel meglegyünk,hogy a következő vetközhessen :x Mondtam a férjemnek,hogy én jövőhéten nem megyek be,kihívom.Van nekünk is mérleg itthon.

Ma meg megyünk csípőszűrésre délután,hát kiváncsi vagyok.

Timi,én dokim 14 kilót tartott normálisnak ikerterhességnél :lol: Kérdeztem,hogy félidőig?Azt mondta hogyne,az egészre...mondom akkor biztos gyerekenként...?hihi...végül 20 kiló lett a vége,és 10 kiló plusszal jöttem haza.Most 3-4 kiló plussz van még.
Vendég
 


Twins!
Hol itt a káosz? :lol:
Cuki, kerek a pocijuk.
És azt nézem, hogy nagyon hasonlítanak... Enyémekre mindig megjegyzik, hogy de hát nem is hasonlítanak egymásra.... :P
vovanda
 
 


Nyuszi!
Látom, te is korán keltél.. :D
A védőnőnek kutya kötelessége kimenni, a dokinak igazából a jóindulatán múlik.
Az enyém még egyes babákhoz is sokszor kijár, amíg nagyon picik.
Hozzánk meg gyakorlatilag bármikor, ha nagyon el van havazva, olyankor szokta kérdezni, hogy be tudunk -e menni. Jelzem: legjobb barátnőm anyukája, szóval tőlem még pénzt sem fogadna el.
Hízás: dokim átlag 15-20 kilót mondott ikreknél.
vovanda
 
 


Jó reggelt Csajok!

Végre egy kis Élet van itt is :lol:

Andi: gyönyörűek a Babák és én is azt néztem, hogy nagyon hasonlítanak egymásra!!! :lol:
Írj majd, ha időd engedi! :wink:

Nyulasz: mennek a drukkok a csipőszűréshez, majd jelentkezz mi volt a dokinál!

T-pk: reméljük lassan jelentkezel! :wink:

Timi: megnéztem a pocakfotót, csini nagyon! :wink: Remélem én is rakhatok fel előbb-utóbb, majd igyekszem vele, azt szeretném, ha a párom csinálná, de mindig elmarad...pedig az enyém is iszonyúan nagy már...

Apropó hízás: én eddig 11 kilót szedtem fel a terhesség alatt, bár a kezdő súlyom sem volt kevés. Dokim még ezt is sokallja. :?

Tigriske merre vagy???

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix!
Szinetár Dóra írta a várandósnaplójában, hogy valszeg van egy ideális szülési súly, mert ő kb. ugyanannyit szedett fel mindkét gyerekével, pedig a másodiknál nagyon vigyázott.
Igaza lehet, mert én Baluval is meg az ikrekkel is ugyanannyit híztam (pedig Balunál nagyon vigyáztam), sőt: a kórházból is ugyanannyival (65 kiló) jöttem haza mindkét szülés után... :D
vovanda
 
 


Andi: nagyon helyesek a gyerekek! Tényleg olyan kis békések! :D

Nyulasz: 14 kg? Ikreknél? Dokid biztos az anorexiás kismamákat kedveli. :lol: Az enyém doki nem nyilatkozott a kilókról, de ahogy ismerem, ő ilyennel nem foglalkozik addíg, amíg nem kóros a dolog valamilyen irányban. A védőnőm mondta a 24 kg-ot, meg a neten is ennyit olvastam.

Trix: én magamról szoktam csinálni a pocakfotókat, bár lehet, hogy lassan rövid lesz hozzá a karom! :lol:

T-pk: gyere ám, mert nagyon kíváncsiak vagyunk!

Rana: ezek szerint már nincs szabadlábra helyezés, hacsak nem hétvégére. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda: biztosan van valami, abban amit írsz. Én még nem szültem, úgyhogy ebben még nincs tapasztalatom :)
Valószínűleg a kezdő súly sem mindegy a teherbe eséskor. Aki eleve egy kis túlsúllyal indul, szerintem nem hízik annyit.
Végül is ha belegondolok, azért én sem híztam eddig annyira keveset, mivel az első 13-14. hétig semmi sem jött rám, mivel hányós voltam. Meg hát még nincs vége, még most jön a java. :wink:

Egyébként Nándika súlyát hétfőn 2200 gr-ra (+/- 300 gr pontossággal), Tamikáét pedig 1800 gr.-ra (+/- 200 gr. pontossággal) saccolták. Méhszáj még mindig zárt, baci nem tenyészett ki. Úgyhogy szerintem még hízlalhatom Őket egy darabig. :lol:
Méhösszehúzódásokat nagyon-nagyon ritkán érzek.
Legközelebb jövőhét csütin megyek dokihoz, kíváncsi vagyok akkor mit mond majd. :lol:

Tegnap voltunk szülésfelkészítő tanfolyamon, a téma a szoptatás volt. Illetve előtte volt egy előadás, hogy mi a teendő, ha a baba elfelejt levegőt venni és beriaszt a légzésfigyelő.
Nagyon hasznos volt mindkettő előadás, nagyon örülök, hogy elmentünk.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix,óóóóóóóóó,már te is 32 hetes vagy :D ügyes babáid vannak,meg persze te is nagyon jól csinálod :D

Vanda,most ügyesek voltunk,este 8 után fél2-kor és fél 6-kor volt szopi :D és három éjszaka után végre Noémi is visszaaludt az éjszakai szopi után.Takonykór elmúlt már?
Védőnő jár szorgalmasan,pedig már 28 hetes terhes.Sajnos szept végéig van csak,pedig kedveljük egymást.
Vendég
 


Én mindkét lánnyal 12kg körül szedtem fel, de nem volt azonos az indulási súlyom. Vera után maradt rajtam 5kg, ami nem is ment le. Johi után meg 2kg még efelett, a terhességig sikerült leadnom jó pár kilót - sokat híztam szoptatás alatt :shock:

Amúgy én is úgy olvastam, hogy 16-20kg körüli hízás lehetséges az ikres kismamáknál. Na én szeretném 16kg-al megúszni, mert nem voltam előtte se egy nádszál kisasszony!

Andi: nekem sajna nem nyitotta meg a gép a képeket :( Remélem később azért meg tudom nézni őket!

Éjjel Johanna belázasodott :( Hát úgy tűnik ő sem úszta meg.

Kata
labkat
 
 


Andi: na most végre megnyitotta a képeket. Nagyon édesek a picurok. Már leesett a köldökcsonkjuk is? Johinak van hasonló köldöke :)

Kata
labkat
 
 


Andi, annyira formásak ezek a Csüntök! Gyönyörűek, és tényleg hasonlítanak egymásra. És hogy már ilyen jégolvasztóan mosolyog Lucas :P

Labkat, jobbulást Johinak!

Trix, szép nagyok a babáid, csak növesztgesd őket ügyesen :wink: Ezek a tanfolyamok egész hasznosak tudnak lenni, néha bánom, hogy én nem jártam. Most már nincs időm ilyenekre.

Vanda, hát bejött, Mírát másfél óránként mellre kell tennem, mert sír, hogy éhes. Folyamatosan zabál. Amit nem bánok. Tejem egyre több lett, és mivel nem kelnek éjszaka, reggelre tiszta tej az egész pizsim. Még du. Emma néha tápszerezik, hogy biztos jóllakjon, de amúgy szinte csak szopiznak a csajok. Úgy örülök, hogy bevált a tanácsotok Edittel.

Csak azt nem értem, miért nem alszanak. Reggel még 9-10-ig elalszanak velem, aztán max. fél óra napközben háromszor. Ez iszonyú kevés. Vagy nem? Gyereke válogatja? Vagy valamit rosszul csinálok, mert mindkettő ezt produkálja. Még a babakocsi sem segít, csak néha. Van valami tippetek?

Timi, én most végignéztem a képeidet - tök jó, hogy van ilyened, nekem teljesen elmaradt az elromlott fotómasinánk miatt - és úgy látom, hogy a 22. héttől van ugrásszerű, látványos pocinövekedésed. Szép gömbölyű! Kenegesd csak, és szülés után is ilyen szép marad a bőr.

Hát engem nem piszkált senki a hízással, sőt... 9 kiló jött rám, és 13 ment le a szüléssel. Mint egy anorexiás, úgy néztem ki. Sajnos belőlem szinte végig kifele jött minden a terhesség alatt. Na de mos, bepótolom a 8 hónap koplalást. Az van, amit Kata írt. A szoptatás alatt annyi édességet eszem, hogy az már nem emberi. Most aztán van plusz rajtam. Nem is jön rám semmi ruhám. Hétvégén lesz a lányok keresztelője. Mit veszek fel? Farmert?

Nyulsz, ügyesek vagytok. Éjszaka hogyan szoptatsz? Én szinte teljes sötétségben tettem anno, és így kevéssé ébredtek meg. De azért előfordult, hogy óra hosszat altattuk apával vissza őket :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


törpi: Nagyon örülök, hogy vissza állt a tejtermelés. Azért jó ezt olvasni, hogy csak kitartás kell, és sikerül az ikreket is ellátni :) Ügyes vagy!
Altatással kapcs. nekem nem aludtak a lányok bent csak keveset, de a friss levegőn elaludtak órákat! Nem szoktad a lányokat kint altatni? Még ha napközben egyszer is alszanak, de akkor 2-3 órát, az neked is jó lehet, és nekik is elég. Ha nem tudod megoldani, hogy az udvarra kitedd őket, vagy a teraszra aludni, akkor az is jó szerintem, hogy kinyitott ablak alá tolod őket babakocsiban vagy valami ilyesmi!
Én mondjuk még a 4 éves Verusnál is erőltetem a napközbeni alvást. Azt olvastam, hogy értelmi és testi fejlődésüket is elősegíti!

Kata
labkat
 
 


Törpi: de jó, hogy több tejed lett! Tényleg jó látni, hogy csak kitartás kérdése! Ügyes vagy! A pocakomat az elejétől kenem, de azért nem viszem túlzásba. Korábban megedződött a hízás-fogyásban. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi,én lámpánál és tévénél szoptatok,mert nem bírnék különben ébren maradni...ha nincs közben kaka,és nem kell pelust cserélni,akkor visszaalszanak.Ha kaka van,akkor Noémi nem alszik vissza utána,csak újra cici,pár perc múlva alszik,be a kiságyba,egyből felébred...vissza cici,pár perc,újra alszik,kiságyba és újra ébren van...ezt szoktuk játszani párszor,mire végleg kidől...meg én is :lol: Na,ez szuper,hogy megint sok a tejcsid :D
Vendég
 


Trix!
Ikreknél többet is tévedhetnek 300 grammnál, elég nehéz őket méricskélni.
Viszont a mostani méretek azt mindenképpen jelzik, hogy ha még pár hetet kihúztok, biztosan elérik mindketten a 2 kilót, ami már elég jó súlynak számít.

Törpi!
Örülök, hogy helyreállt a tejtermelés.
Alvás: babafüggő, kinek mekkora az alvásigénye. meg hogy éppen milyennapjuk van. Enyémeket most próbálomkét napközbeni alvásra beállítani. A tegnapi nap jó volt, ma kész katasztrófa. Ők sem egyformák mindig.

Kata!
Lányodnak jobbulást!

Nyuszi!
Ügyik vagytok az éjszakával.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Megvolt a csípőszűrés,Balázsnak egy picit lazábbak az izületei,de megnézte uhuval is,és teljesen rendben,azt mondta annyira,ha osztályozni kellene,akkor csillagos 5-ös.Noémi szintén rendben.Ja,és kaptunk csoportkedvezményt az árból:lol:
Vendég
 


nyulasz: uh-os csípőszűrés? Na ilyet még nem hallottam! Nálunk a helyi sztk-ba kijár egy orvos a Heim Pál kórházból havonta tán kétszer, és feldobjuk a kicsiket az asztalra, ahol jól megtekergeti a lábukat, és ennyi! 3hónaposan, 1 évesen és 4 évesen megyünk majd...

Kata
labkat
 
 


Kata,igen uh-s.Minálunk az sztk-ba nincs időpont,odamész és vársz...akár 2-3 órát is,mert csak heti egy nap van...úgyhogy elmentünk magánba.Persze a lábtekergetés is megvolt.
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Szuper,hogy ez is rendben!!!És már elmúltatok 1hósak!Most születtek. :lol:

Törpi!
Gratula!Le a kalappal előtted!!!Nagyon jól csinálod!
Alvás: ha van megoldás erre,akkor az csak a jó levegő. Lehet,hogy ilyen típusuak lesznek a gyerkőceid.Az enyémek se aludtak picinek a lakásban.Mindig ki kellett mennünk babakocsizni.Sőt az enyémek akkor se aludtak,ha kitettem őket a járókába (nyáron) aludni. Sétálni kellett velük,tolni a popsijuk alatt a babakocsit. Nekem az első 1,5évem sétálásból állt. Ha azt akartam,napközben is aludjanak,el kellett vinni őket sétálni.
Aztán amikor már nem fértek el a babakocsiban,megtanultak a kiságyban is aludni.De ekkor már 1,5évesek voltak.

Andi!
Csodaszépek!!! :lol: Nagy-nagy gratula hozzájuk!

Kép

Kép
edit73
 
 


Nyulasz: tökéletes Nyúlbogyók! :D Gratulálok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csípőszűrés: nálunk minden babát UH-znak. :shock:
vovanda
 
 


Én is magánba mentem csípőszűrésre, uh volt nekünk is. Szerencsére azonnal bekerültünk, ahogy odaestem, várnunk sem kellett.

Lányok, nem segít a babakocsis séta sem. Higgyétek el, én órák hosszat tologatnám őket, de csak ritkán jön össze, hogy alszanak hosszút. Most a következő póz, amiben 2 órát is elalszanak. Mert ha megébrednek, anya visszarázza a popsijukat álomországba.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: ez igen! Elhiszem, hogy így tudnak jót szunyálni! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
:lol: :lol: :lol:
Innentől kezdve már a te döntésed,hogy alszanak ahogy jó nekik vagy lesznek elveid és hallgatod a nyígásukat.
Viszont egy dolgot légy szíves tarts szem előtt: ez az alvási póz nagyon nem jó a gerincüknek.Irtó édesek,zabálnivalóak!De ha ebből rendszer lesz,akkor inkább húzd ki a kezed a fejük alól és úgy bújjanak a hónod alá.

Kép

Kép
edit73
 
 


Törpi: nagyon szépek vagytok így! :) :) :) Kicsit irigykedve nézem a két kislányt. Bár már nekünk van kettő, de hát el se tudom képzelni milyen lesz két fiúval...

Kata
labkat
 
 


Kata!
Milyen lesz???ÓRIÁSI!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edit73
 
 


Edit: :) :) :) Hát nagyon nagyon kíváncsi vagyok!

Kata
labkat
 
 


Nyulasz: örülök, hogy minden jól ment a csípőszűrésen!

Törpi: nagyon aranyosak a Lánykák, és hogy húzzák a lóbőrt :lol:

Kata, Edit: csak csodálni tudlak Titeket 4 gyerkőccel :lol:
Mondjuk Vanda sem semmi a 3-al :wink:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Edit, tudom, hogy hosszú távon ez így nem mehet. Szerencsére Emma már ma délelőtt önállósította magát és mellettem, nem pedig rajtam aludt. Míra még kis bújós :) De igazából csak rá akarom őket szoktatni a délutáni hosszabb alvásra, mert különben olyan fáradtak 5 óra körül, hogy 6-tól fürdésig már csak a nyüglődés megy. Ez most jó elv vagy sem, nem tudom, nekem ők az első gyerekeim, tapasztalatlan vagyok, ezért kérdezlek mindig titeket. Minden jótanácsnak nagyon örülök.
Lassan már csak anyukák leszünk itt, mert kismami mostanában nem csatlakozik hozzánk, szerintem mindenki örülni fog a bölcs, tapasztalt javaslatoknak :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
Ezzel a módszerrel sincs semmi gond,ha neked megfelel.Nálunk is voltak olyan időszakok,amikor mellettem,rajtam aludtak.Hosszú távon a lehető legrosszabb megoldás a kialavtlanság. Ha most nektek így jó,aludjatok így! Néha próbálkozz meg más alvási móddal,hátha váltanának a csajok!
A kezed csak azért írtam,mert azt nagyon fontosnak tartom,hogy a hosszabb alvás alatt egyenesen legyen a gerincük.

Trix!
Kösz! :D

Kép

Kép
edit73
 
 


Törpi :lol: édesek nagyon :D

nekem 6 hetes kontroll letudva...

Sajnos Balázsnak megint 2 napja nincs széklete,már második kétnapos kakimentesség és annyit nyüszög szegény...pedig eddig volt napi 2-3.Noéminek még van is annyi.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?