Bébike,
nem értek hozzá, de arra tippelek, hogy lesz petesejted.
Talán még nem tudod, mert akkor még nem írogattál ide, de nekem novemberben összesszen 2 db. petesejtem lett, az egyik itt hápog a kiságyban mellettem. Szóval, amíg van petesejt és elindul az embrike, soha nem feladni!!!
Mi meg majd izguluk helyetted és küldjük a drukkokat
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tücsi,
neked is mennek az eXtra drukkok, kezem-lábam, tudod,
Puszi, neked is drukk és sok kitartást a vérvételig.
Bumi,
őrület ez a ciszta
Skrisz,
képzeld, Katica tegnap először élvezte a fürdést. Előtte nagyon kiabált, de ahogy beletettem a kádba, láthatólag jókedvre derült.
(Amúgy az öltöztetést is békésen tűri - amikor épp nem éhes.) Viszont nappal alig alszik, és egyre többet akar nézelődni másfelé is, nem csak a kiságyban. Az ölemben is folyton forog, hogy mindenfelé szétnézhessen. Mi lesz, ha elindul?
- Ráadásul ma, mikor éppen a jól megérdemelt hagymalevesemet kanalaztam, a szája szélét nyalogatva figyelt, már várom a napot, amikor rábök a pörköltre, hogy neki márpedig az kell
Szívesen belemeríteném már a vízbe rendesen is, de nem tudom, hogy lehet-e már, a védőnő kamasz fia meg elkapta az új influenzát, úgyhogy a védőnő se mer hozzánk feljönni, hogy ránézne a köldökére.
Na, jól eldicsekedtem, látszik, hogy egész nap csak Katicához tudtam beszélni...