Új privát üzeneted érkezett!

Adri

Örülök a jó híreknek!!!! :D

Twist

Holnap tudom meg mikor lesz az inszemi, de a dokink szerint most péntek!!! :wink: :lol:
Vendég
 


Hoppá csak!!!! :lol: Enyém a laptető is!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Gratula a laptetőhöz Ditke, ismét! Drukk péntekre!
Adri, gratula, hogy nega az eredményed, hamarosan meg pozi lesz a teszted, babás teszted!!! Mondjuk karácsonyra! Az szép ajándék lenne!
Adri, boldog névnapot neked, meg nekem, szóval magunknak! :mrgreen:

Ditke, nálam pihi van, jól elvagyok, nem vagyok elkenődve, munka van, jó is, hogy lehet dolgozni, s szombaton iratkozom be a képzésre. Most arra sok pénz elmegy, de nem baj én nem fogok aggódni, mindig minden megoldódik. Távolabbi jövőn és anyagiakon ne stresszeljetek ti sem sokat, mert az hosszú távon nem jó és pláne nem tesz jót a babavárásnak sem. Jól érzem magam, buzog bennem a tettvágy! Totál le vagyok nyugodva, kész a lakás, nagyon jó benne.

Kaptam levelet a SOTE-ról, hogy egy kérdőíves endometriózissal kapcsolatos kutatásban vegyek részt, hát megteszem, ha ezzel elősegítem ennek a szenya betegségnek a megismerését. Ti valamelyiken kaptatok ilyet?

Sajna sokat nem tudok már netezni, mert a délutánom estig foglalt, de azért jövök! Jók legyetek!
Vendég
 

 
 

Kedike, Adri, nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Kép

Ditke gratula a laptetőhöz, meg az előzőhöz is! Nagyon megy neked a laptetőre jutás, mindjárt itt a babaeső:)

Kezdted már a gyógyszereket?
Vendég
 


Sziasztok!

Elvileg most minden rendben van, a telefon működik, van vonalunk és a számítógépen is minden adatunk megjelenik.
Visszaolvasok és már írok is!!! :)
Vendég
 


Először is, Kedinek és Adrinak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK :!: :!: :!: Kép
Vendég
 


Először is, Kedinek és Adrinak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK :!: :!: :!: Kép
Vendég
 


Bocsi, azthittem egyszer sem küldi majd el, erre 2-szer is! :roll:

A technika ördöge! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!


Twist
Köszi a tábli beírást. Igen, nekem szeptember 4-én jött meg! :D :(
Megértem, hogy sokszor meló után, ha időd és energiád van, akkor inkább a naplódba írsz, számolsz be a történésekről. Egy nem várandósnak is nehéz, nem is beszélve egy kismamiról egy egész napos számítógép előtti ülés után este is a géphez leülni. :( Úgy, hogyha nem írsz a fórumra, akkor is tudjuk mi van veled/veletek, mert a naplódba mindig van időd egy kicsit felírni. Tehát tudjuk, hogy hol keressünk :!: :D :)
Október már nincs messze, de Twist, ha otthon leszel, akkor is csak annyi időre ülj a gép elé, ami számodra és a pici számára nem megterhelő :!:

„Szóval, én is úgy vettem észre, hogy sokan nem értik meg a lombik programot, van még ósdi gondolkodású ember. Én speckó ezért nem is merem (mertem) elmondani bizonyos rokonoknak, hogyan lett a baba. De kiderült, hogy nagyon felvilágosultak és megértik mégis a dolgot és így már el mertem mondani:) De még a nagyon idős rokonoknak nem nagyon fogom elmondani, mert nem értenék meg - gondolom. Erre gondoltál te is?”

Igen, valahogy így gondoltam én is :!: :roll:
Nálunk mondjuk, vannak, akik semmit se tudnak erről az egészről, mármint a lombikprogramról. Csak annyit tudnak, amit a tévében látnak és néha napján az újságban olvasnak. Aztán vannak, akik a kettő között vannak, hogy utána olvasnak, járnak a neten, tájékozódnak, hogy mégis milyen „cipőben” jár a barátnőjük, barátjuk. És végül azok vannak, akik ezt az egész babaért való küzdést velünk együtt végig csinálják.
Na, most akik az első helyen állnak, tehát akik a tévébe látnak és néhanapján az újságban olvasnak valamit, tartják magukat a legokosabbnak :!: :evil: :x Példa rá, a párom mamája, aki egésznap a tévét nézi meg időnként hall innen-onnan, olvas egy, két dolgot és azthiszi, gondolja magáról, hogy Ő mindent tud ezzel kapcsolatban………..meg persze más dolgokkal kapcsolatban is. :evil: :lol:

Ritkán elszokta mondani, hogyhogy végzik el a lombikprogramot, de annak is azt a részét (amelyiket a legtöbbször mutatják a tévében v. képpel jelenik meg az újságban), amikor megtermékenyítik a petesejtet, de ezt mind úgy, mintha tudná, hogy mik az előzmények :!: :shock: :? Mennyi mindentől függ az, hogy egy kezelést el lehet-e indítani vagy sem vagy milyen gyógyszerekkel és azok mellékhatásaival jár a kezelés, mennyibe kerülnek, a drukk, hogy hány petike lesz, mennyit szívnak le, hogy érezheti magát az ember altatás előtt és után, a várakozás, hogy mennyit sikerül beültetni és az eredmény ami a legfontosabb......
Szóval az előbb leírtakat mit sem tudva, a tévében látottakból (ez a kép) akarja elmagyarázni, hogy hogy is van ez! :shock: :shock: :shock:

Kép

A másik meg, hogy a tévében ritkán (szerencsére), de szoktak azért mutatni lombikprogram segítségével született beteg ikerbabákat. :oops: :cry:
3 hete mikor voltunk a mamánál mondtam neki, hogy az egyik barátnőm nemrég szült ikreket, egy kisfiút és egy kislányt, de a kislány 3 napig inkubátorba volt, mert tüdőgyulladása volt :( , a kisfiú pedig teljesen egészséges volt, így ő egyből a csecsemő osztályra is kerülhetett :D . De már jól van a kislány is :!: :D A kislány már az Anyukájával és a tesójával van :!: 8) Erre a párom mamája: és a kislány nem lett dinka? Én meg visszakérdeztem, hogyhogy érti azt, hogy dinka :?: :!: :?: :!: :?: :evil: :shock: Azt mondja a mama, hogy úgy érti, hogy nem lett agyilag visszamaradott? Mondom miért lett volna? Erre a párom mamája: hát azért mert a tévében mutattak ikreket, akik lombik segítségével sikerültek és miután az inkubátorból kikerültek kiderült, hogy visszamaradottak lettek. Mondtam neki, hogy azért mert egy kisbaba inkubátorba kerül nem azt jelenti, hogy utána beteg lesz, ellenkezőleg, jobban lesz, meggyógyítják, vigyáznak rá! :D Mondtam neki, hogy egy spontán sikerült babánál is, bárkinél fennáll annak a veszélye, hogy a baba nem egészségesen születik meg. A lombikprogrammal sikerült és született kisbabák, legyen az 1, 2, 3, 4 ugyanolyan kisbabák, mint a spontán születettek :!: :!: :!: :!: :!: :!:
És csak egyetlen egy különbség van a spontán és a lombikprogrammal, más kezelésekkel, inszem, alapkezeléssel született babák között még pedig az, hogy a lombikprogrammal, más kezeléssel sikerült babák mind jó helyre születnek, mert már nagyon várták, akarták őket :!: :!: :!: :D :D :D
Ezekután nagy csönd lett, majd én avval zártam a beszélgetést, hogy a továbbiakban nem beszélek, nem mondok el semmit se magunkról, sem pedig a barátainkról! :evil: Fúrja csak ki az oldalát a kíváncsiság, nem érdekel! :D

A férjem barátja és még más barátunk is a kettő között van/vannak. Egy ideig furcsának találták a gyerekhez való jutás, lombikprogrammal való megoldását. :roll: A szervezeten kívüli megtermékenyítéstől van aki fél, van aki meg idegenkedik, hogy egy nem gyertyafényes szobában történik a pici megfoganása, hanem egy kis Petri csészében. Az idő múlásával és az általuk feltett jó, normális kérdésekre, általunk való megválaszolásra, másképpen nézik már a dolgokat, mint régen. Utána jártak, olvasgattak erről a neten és így már megértik valamelyest az egész program lényegét. :D

A harmadik helyen pedig mi mindannyian állunk, akik itt a fórumon fent vagyunk, na és persze azok a babáért küzdő párok és valamelyik kezelés által sikeresen gyereket váró párok, akik a meddőség kezeléseiben (sajnos) személyesen részt vesznek, átélik, megélik.:D :( Egymásnak elmondunk, egymással megosztunk dolgokat, de nem kell magyarázkodnunk, mivel egy csónakba evezünk! Twist, te már nem velünk evezel, előttünk haladsz egy másik csónakkal, a babaváró csónakkal, mi meg utánad vagyunk kötve, mögötted haladunk a babért küzdő csónakkal :!: :D Hamarosan mi is átszállunk a csónakodba! :D
Vendég
 


Ditke
Gratulálok a laptetőhöz! :wink:
Köszönöm szépen a telefonszámot!!! :D
Felhívtam az ARO-t lejjebb leírtam, hogy mi volt! :D
Milyen bodyt és rugit vettél a picidnek?
Húúú, Ditke, nagyon szép helyen laktok akkor! :D
A telekre, mit mond az Önkormányzat, hogy miért nem lehet rá építkezni? Nemzeti Parknak van esetleg nyilvánítva?
Remélem parlagfű nincs rajta.:? Part melletti a telek?

Jajjj, én is kérdezni akartam már tőled, hogy mi van a barátnőiddel?! :(
Hát nem semmik a párkapcsolatok! :roll: Szerinted annál a barátnődnél ahol hétvégére közös programszervezés zajlik, jelentkezni fog a párja? A másik barátnőd egyáltalán nem lát megoldást a kapcsolatuk folytatására még akkor sem, ha a párja utána felutazik?
Vendég
 


Rena
Hát igen, én is sajnálom, hogy megjött! :? De nagyon bízunk a lombikprogram sikerességében!!! :D :D :D
A kezdéssel és a többivel kapcs.-ban lejjebb írtam, hogy mi volt!wink:
Telefonvonalunk van és a számítógép is üzemel, de persze a számítógépen lesz még mit megcsinálnia a számítógépes emberünknek! :roll:
Drukkolok, hogy az új munkahelyeden minden jól mennyen :!: Biztos ügyes leszel!!! :wink:
Vendég
 


Adri
Boldog Névnapot kívánok!!!:D Névnapodra, jó eredményeket kívánok a HSG-re!!! :D :wink:
Párod eredményével kapcsolatban mi újság? Remélem jó lett!!! :D
Gratulálok a negatív eredményhez, ez nagyon jóóó hír! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Kedi
Boldog Névnapot kívánok!!!:D Névnapodra egy spontán babát kívánok, de ha nem sikerül, akkor következő hónapban kezelés folytatást és 2 csíkos eredményt :!: :D
Ja és NAGYON BOLDOG Évfordulót is kívánok :!: :!: :!: :D Kép Sok-sok boldogságot, további gyönyörű szép éveket kívánok a pároddal és a hamarosan megérkező babával, babákkal együtt :!: :!: :!: :D :D :D
Hogy ünnepeltétek meg?
Köszi, a drukkot lejjebb írtam, hogy mit intéztem az ARO-n. :D
Milyen továbbképzésre iratkozol be? A képzés egy helyen van a munkahelyeddel?
Hogy telnek a napjaitok az új lakásban??? Biztos nagyon jó hazaérni az új lakásotokba, nem?
:D
Vendég
 


Nálunk számítógép és telefonvonal terén a következők vannak:
Telefonvonalunk van, a számítógépünk pedig működik. :D Tegnap délután volt nálunk a számítógépes emberünk, aki megnézte a gépeket és a lejárt Norton-t újból feltette a gonosz kisvírusok ellen!:)
Azt mondta, az adatok gépről való eltűnésével kapcsolatban, hogy ideje lenne már megint lemezre lementeni az összes adatot mindegyik gépről, mert ha ismét az egyik bekapcsolásnál eltűnik minden, nehogy az legyen, hogy elő se tudjuk szedni és akkor oda van egy csomó anyag. Mi sok mindent elmentünk a gépre, de ugyanakkor az E meghajtóra is. Úgyhogy most beszélek majd Anyával, hogy a gépekről mindenképpen le kellene mentenünk mindent és akkor egyúttal a számítógépes emberünk a-tól z-ig mindent meg is nézne rajta, hogy van-e valamit bibi vagy sem.

Lombikprogram hírek:
Hétfőn felhívtam az ARO-t, Katival beszéltem, tök aranyos volt! :D
Szeptember 23-kán 10 órára kaptunk időpontot a prof.-hoz. Lesz egy uh vizsgálat, hogy megnézze, minden rendben van-e és ha igen, akkor elkezdi a kezelést! :D Kati mondta, hogy 50.000,-Ft-ot vigyünk magunkkal a gyógyszerekre. Azt nem mondta, hogy összesen csak ennyibe fog kerülni, csakhogy arra a napra ennyi pénzt vigyünk.
Szerencsére a férjemnek bejött egy munkája, amiből meg lesz a pénz, persze az autóra másra is kellene, de összehúzzuk majd magunkat és megoldjuk valahogy! :D :wink: Én is keresek, majd szépen lassan kifizetgetünk mindent!

Képzeljétek el, hogy ma reggel 7 órakor már leakartam menni a boltba kajcsiért, de gondoltam megmosom a hajamat, kicsit összepakolom a szobánkat és majd 8 óra után nemsokkal leugrok majd. Akkor le is mentem és képzeljétek el, hogy amikor visszafele jöttem a kapunkhoz, velem szemben egy ikerbabakocsis anyuka jött! :D Két kisfiú ült a babakocsiba, olyan aranyosak, édesek voltak! Ez egy jel!!! :D
Jajjj, Lányok annyira bízunk a lombikprogram kezdésben és a sikerességében is. :D A férjem is teljesen odáig van, hogy megyünk, nagyon várja!!!
Vendég
 


Szerintem mondjuk az uh vizsgálatkor nem lehet semmi probléma, nem?
Én még nem hallottam olyat, hogy valakinek több hónapnyi kezelésmentes hónap után valami olyat (tüszők sokasága, ciszta) találtak volna, ami miatt nem tudták elkezdeni a kezelést!
A lombikok között biztos van ilyen, hogy esetleg ha az első nem sikerül akkor a 2.-at azért nem tudják elkezdeni, mert a 3 hónapos pihenő alatt nem tudott akkor egy tüsző kiürülni vagy mert lett egy ciszta.

Twist, neked, hogy is volt ez? Nem sikerült az inszemed és aztán mennyi idő múlva kezdtétek el, a lombikprogramot?
Vendég
 


Röpcsike, élvezettel olvastam, amit a lombikról alkotott véleményekről írtál:) Egyetértek!
Sokan nem tudják, hogy mi ez. Olyat is hallottam, hogy ezek kitenyésztett, génmutáns babák és nem olyanok, mint az igazi gyerekek. Ez háborított fel a legjobban!
De ez régen volt.
És gyönyörűen írtad, hogy egy különbség van csak a spontán és a lombik, inszemis babák között, hogy utóbbiakat jobban várják a szüleik és jó helyre kerülnek, az biztos. A másikak is, de csak lehet, mert nem biztos.

Hát, nálunk úgy volt, hogy januárban volt az utolsó inszemi, és áprilisban már lombikoztunk. Februárban jött meg, és februárban mentem át a Kaáliba. Ott február-március vizsgálatok, ez-az és máris kezdhettünk. Tehát aszem még HIV-Hepatitis szűrés, teljes vérkép ez az és azt mondanám, hogy inszemi után 1 hónappal már mehet is a lombik.
És csak a lombikok között 3 hónap várakozás van, de csak azért, mert TB így támogatja, így fizeti. De ha van pénz, akkor azonnal lehet folytatni (a fizetős lombik elég drága).

Á, most olvasom, hogy nálatok minden megvan már és kezdhetitek is a lombikot és még a gyógyszerre is vinned kell pénzt, akkor aztán tényleg kezditek:) De jó, nagyon, nagyon, nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++

Nagyon várom a jó eredményeket és kitartást kívánok, ne féljetek a mellékhatásoktól (Ditke és Röpcsi), mert nagyon megéri:)
Vendég
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam,hogy mi újság veletek.De ezer felé van a fejem így csak máskor tudok mindenkinek írni.De ígérem írok.

Kedi!Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!!
Kedi,Adri!Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek! Kép

Kép
rena85
 
 


Jó estét!
Még csak fél órája értem haza munkából.... :(
Köszönöm a sok-sok köszöntést mindenkinek, a névnapit, évfordulósat stb. :D
Sokat írtatok, (Röpcsi formában van!) :-))))) csak nekem meg olyan tompa az agyam!
Szupereket intéztél Röpcsi az Aro-n. Nálatok tuti minden oké lesz!
Hamar eljön a 23-a!
(Priviben írok a képzésről.)
Most már beindulnak hamar mindenkinél az események, előbb utóbb úgyis mindenki babás lesz így vagy úgy!

Ma én is intéztem a klinikát, hogy akkor részt óhajtok venni az endometriózis kutatásban, jó néven vették, örült a hölgy a beleegyezésnek, hamarosan küldik a kérdőíveket. Nagyon kíváncsi vagyok! :roll:
Vendég
 


Kedi, nagyon rendi vagy az endo kutatásban való részvételed miatt! Erről a betegségről tényleg alig tudnak valamit az orvosok. JÓ lenne,ha pl. lenne védőoltás a megelőzésére, hogy ki se alakuljon soha. Így a sok műtét és gyógyszer sem kéne, hogy megfékezzék, nem lenne annyi meddőség. Eltűnhetne örökre a világból az endó!!! Utálom nagyon, az én életemet is megkeserítette.
Vendég
 


Szia Twist!
Hát engem is az motivál, hogy jobban megismerjék a betegséget az orvosok. Jelenleg még keveset tudnak róla, a gyógymód sem ismert igazán, tényleg klassz lenne, ha lenne preventív kezelés,oltás,mint pl: a méhnyakrák ellen. Szuper a Baross utcai klinika abból a szempontból, hogy itt azért jobban értenek ehhez a betegséghez, mint egy nem spec., hanem "sima" kórházban, mondjuk arra felénk vidéken.
Vendég
 


Elég nyomott idő van ma, alig bírtam felkelni. Szerencsére péntek van, így nem kell sokáig melózni.
Kedi, ez a kutatás egy kérdőívből áll? Nem kell a leleteidet is odaadni másolatban vagy ilyesmi?

Rena, milyen az új munkahelyed?

Adri szeded már a Betadine kúpot?
Vendég
 


Felteszek pocakfotót. Nektek is ilyen lesz:))

Kép
Vendég
 


Twist nagyon szép pocakod van! :D :D :D :D :D :D

A 23. hetes képen látszik, hogy most kezd el majd igazán gömbölyödni a pocakod! :D Szép pocak otthona van Dorottyának! :D :wink:

Már megint dobozolok :? , de csak iratokat. :(
Vendég
 


Ditke merre vagy????????
Vendég
 


Köszi Röpcsike! Most nem költözés miatt dobozolsz, ugye?

Ditke inszemije ma volt, vagy jövő hét pénteken lesz? Mindig elfelejtem :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Jól estett :!: :!: :oops: :lol:
Tényleg Ditkének tényleg tegnap volt :!: :?:
Ditke írj,hogy miújság veled :!: :?: :?:
Twist,de szép pocid van :!: :!: :!: nekem is kell :!: :lol: :lol:
Én holnap kezdem a betadin kúpot...és ha minden igaz csütörtökön HSG.... :roll: :lol: Szorítsatok :!: :!:
Ma nálunk buli lesz jönnek köszönteni család,barátok....sütök,főzök.... :lol:
Kedi,nagyon rendes vagy az endo kutatásban való részvételed miatt :!: :lol:
Többieknek is puszika

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Adrikám, mindent bele, kezdjed a Betadine-t és hajrá HSG!!! És legyél átjárható, drukkolok nagyon!!!!:)+++
A párod eredménye meglett végül is, Magánrendelésre mentetek, vagy az andrológiára?

Ditke, drága, mesélj mi volt!!! Lerágom a körmöm! Remélem, hogy otthon pihizel és rádolgoztok a pároddal és szépen elkapják a kiskatonák a petesejtet. Hány érett meg? Mesélj, mesélj!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Üdv Mindenkinek!
Bekukkantok, tegnap már volt képzés, egész napom ráment......ma polcot furkáltunk, pakoltunk, lett IKEA-ból szép új könyvespolcom is.

TWIST, szép a pocid, nőtt jó nagyot mióta találkoztunk! Bár akkor sem volt kicsi. És formás a hasad!

DITKE drukkolok, remélem minden rendben volt pénteken! :wink:

ADRI megkezdheted a visszaszámlálást! Hamar eljön 17-e, már csak párat kell aludni, szurkolunk érted!

RENA hogy tetszik az új munkahely? Milyenek a kollégák? Írj, ha lesz időd!

RÖPCSI hogy telt a hétvége? Volt érdeklődő lakással kapcsolatban? Bő egy hét és mentek konzira. Hogy készültök rá?

Holnap ismét elindul egy újabb munkahét, sok energiát, kitartást mindenkinek! Twist tarts ki, már nem sok hetet kell melóznod!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsánat hogy így eltűntem, de elég mozgalmas volt az elmúlt pár napom!!!!! :oops:

Adri

Hogy sikerült a buli????? :wink: Sokan voltatok????? :wink:
Nagyon drukkolok a csütörtöki hsg-hez!!!!!! :wink: :D Ott leszünk veled!!!!! :wink: :D

Kedi

Nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok neked utólag is!!!!!
Te szombaton tartod???? Mert nálunk a családban a 12-ei az igazi nap!!! :wink:
Nagyon rendi vagy hogy segítesz a kérdőívet kitölteni!!!!! :wink:
Milyen suli ez amit most elkezdtél???? Meddig fog tartani?????
Most már biztos nagyon szép és barátságos a lakásotok!!!! :wink: :D

Twist

Nagyon szép a pocid!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Jól vagytok mind a ketten?????? :wink: :D Apácska várja már Dorka érkezését???? :wink:
Már nem kell sokat dolgoznod, kitartás!!!! :wink: :D

Rena

Hogy vagy? Tetszik az új hely????? :wink: :D Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!

Röpcsi

Teljesen igazad van abban amit leírtál a lombikról!!!!! Sajnos nagyon sok embernek ilyen a hozzáállása, csak nem tudom ha fordítva történne, hogy nekik nem jön össze a baba x éve, ő ugyan mit csinálna!!!!!!!!!!!! :evil: :x
Mindjárt itt a 23-a!!!! :D Hiper-szuper!!!!!!!!!!!!!! Mennek a drukkok hogy rendben legyen minden, és tudjatok kezdeni!!!!! :D
Mostmár akkor zökkenőmentesen megy az irodában a munka, ez jó!!!!! :wink:
Lakásra volt mostanában érdeklődő????? :wink:
Hát, nem panaszkodom, tényleg elég szép helyen lakunk!!! :lol: Bükk lábánál, Mátra, Zemplén nem messze, Tisza a közelben, Eger 25 km, Miskolc 45 km. Szóval az adottságok nagyon jók!!!! :wink:
A telekre azért nem lehet faházat, mert rontja a falu összképét!!!!!!! Bár hozzá teszem, mégis van a faluban faház! Csak a drága polgármester, és itt minden tekintetben értendő, nem engedélyezi!!!! :evil: Egy korrupt, nagyképű, kiskirálynak gondolja magát!!!! :evil: Persze a falusiak, félnek tőle mint a tűztől!!!! Mondta a párom, hogy falun lehet hogy így van, hogy be vannak tojva a pol.mestertől, de nálunk városon más szelek fújnak!!!!! :wink: :lol: Így már többször volt összetűzésünk vele, ráadásul a mi telkünk végében van a háza, és volt már rá példa hogy levágta a lakatunkat a kapuról, bement az udvarra, és onnan közelítette meg a saját telkét, mert a birka elől végig beépítette az utcafrontot, és nem tud onnan bejárni!!!! :evil: :evil: :evil: Meg más stiklijei is voltak, és persze a párom nem hagyja szó nélkül!!!!! :lol: :lol: :lol: Bár én sem hagynám!!!!! :wink: :lol:


Mindjárt magamról is!!!! :wink:
Vendég
 


Magamról:

Szerda

Voltam Pesten vv-en+UH-n, egy tüszőm lett. Mondta a dokink hogy este tüszőrepi, pénteken inszem. Hazajöttem, tettem-vettem, kérdezte a párom hogy megyek e a politikai fórumra???? Mondtam hogy nem, de a barátnőmhöz elmennék, mert pont abban a faluban lesz, és ráadásul már régen találkoztunk!!!! Jó rendben! A gyülekező helyszínén, már a feleség nem is akart elengeni a barátnőmhöz, jöjjön ő is hozzájuk!!! A fiúk fórumoztak, mi meg pletyiztünk!!!! Este 10-re értem haza, hajnalban meg ugye kelltem, hogy időben beérjek Pestre, fáradt voltam nagyon!!!!

Csütörtök

Úgy elszaladt a nap hogy nagyon, segítettem a páromnak is, aztán fürdés, este meg kitalálták hogy menjünk ki a Tescoba vásároljunk be szombatra!!!! :wink: Úgy is volt, 1/2 11-kor mentek haza, hajnalban meg mentünk megint Pestre!!!! :shock: 8)

Péntek

Felmentünk Pestre, ott a párom leadta az anyagot, majd mondtam neki ha sietünk még a 10-es vonatot eléri(muszály volt hazamennie, így nem várt meg, még szerencse!). Na kikísértem a Keletibe, visszafelé be-benéztem a turikba, mert nekem mint kitaláltam oldalzsebes vagány vászon naci kell!!!! :wink: :lol: Persze hogy nem kaptam, mert vagy a méret nem volt jó, vagy nem tetszett!!!!! :?
Na visszamentem a klinikára, én voltam a második, 1 óra előtt pár perccel felkellhettem. Mondom akkor a 2 órási vonatot szerencsére elérem!!!! :wink: A Keletinél még vettem kínait, mert megkívántam, de késéssel indult el csak a vonat!!! :?
Erre Aszód előtt elütöttünk egy embert, majd 2,5 órát dekkoltunk Aszódon!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: A felháborító az volt, hogy senki nem mondott semmi konkrétat arról hogy jön e valami mentesítő busz, vagy vonat, vagy egyáltalán meddig fogunk ott állni!!!! :evil:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSS!!!! :evil: 3 vonat ment el mellettünk, amire át lehetett volna szállni!!!! :evil: :evil: :evil: De még csak az esélyt sem adták meg!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Így aztán a 2 órás útból több mint 4,5 óra lett!!!! :? Hát megint elfáradtam!!!!! :? 8)

Szombat

A lövészklub szervezett lövészversenyt egy környékbeli településre, nem kellett hozzá sem fegyver, sem fegyvertartási engedély, a párom haverja kérdezte hogy van e kedve menni a páromnak!!!! Természetesen volt!!!! Azért bennünket csajokat is kérdezett a srác hogy akarunk e menni!!!!! Mivel senki felesége nem volt felírva, mondom tök ciki, hogy így ismeretlenül mi már ott akarunk lenni, mint valami "felügyelő bizottság"!!!! :lol: :lol: :lol: Mondom nem megyünk!!!!De az egyik srác(az elnök fia) felesége menni akart, így felhívtak ha a csaj jön, mi megyünk????? :wink: Nanááááááááá!!!! :lol: :lol: :lol:
Így aztán 3 autóval elindultunk reggel, így megint kellni kellett reggel korán!!! 8)
Mi 4-en mentünk, erre az út szélén láttunk egy csajszit, gondoltuk örömlány, de aztán észrevettük hogy integet, és ahogy odaértünk mindannyian néztünk abba a vonalba és akkor láttuk hogy egy autó van az árokban!!!!!!!!!!!!!!!! :? :( Gyorsan visszafordultunk, két csaj be volt szorulva az autóba, ez a csaj tudott csak kiszállni. Az volt a szerencséjük hogy be voltak kötve. Rohantunk oda segíteni, a vezető volt a legjobban beszorulva, hívta a párom a tűzoltókat, majd akkorra már visszafordult a másik autó is, akikkel együtt voltak, ott pedig a srác volt rendőr, ő a mentőket. Leáramtalanították az autót. Közben az anyósülésen lévő csajnál sikerült kifeszíteni az ajtót, így ő ki tudott szállni, már csak a vezető volt beragadva. Jöttek a tűzoltók, nagyon hamar oda értek. Aztán jöttek a mentők, majd rendőrök. Volt felhajtás. Mivel a vezető a fején sérült, neki mentőhelikoptert hívtak, bár a sérülései nem voltak súlyosak, kezét-lábát tudta mozgatni, ami nagyon jó jel volt!!!!!! De megfigyelésre csak bevitték őt is, és a másik két csajt is!!!!! Az egyik csaj férjének a 30. meglepetés buliját szervezték volna, oda indultak mikor megtörtént a baleset.
Na ugyebár késéssel, de megérkeztünk a "tett" helyszínére, ahol is közöltem, hogy vasárnap ki sem teszem a lábam otthonról, mert ahol én jelen vagyok, történik valami!!!! :shock: :(
A lövészet szupi volt, mi is lőttünk csajok!!!!! :lol: :lol: :lol: Így is fáj a vállam azóta is, és bekékült, de kit érdekel!!!! A párom szokás szerint remekelt, meg a haverja is, dehát akik puskával kellnek-fekszenek.......!!!!! :lol: :lol: :lol: Hát az elnök fia meg egyetlen egy korongot sem talált el még véletlenségből sem! :? Majd amikor a felesége eltalált egyet, tiszta depis lett!!!!! :lol: Majd én is, és a barátnőm is!!!! :lol: :lol: :lol: És csak 2-2-2 lőállást csináltunk, nem 8-at!!!! Ő a 8 állásból nem talált el egyet sem!!! :? Ráadásul a fiúk mondták hogy ezzel a 20-as puskával sokkal nehezebb lőni!!!! :shock: :lol:
A srác idegességébe nem is evett, pedig az apja az elnök fini vadmalac pörköltet csinált.
Majd a lőtér tulaja mondta hogy lehet lőni aki akar. Na erre a srác felpattant, és közölte hogy innen addig nem megyünk haza, míg egy navalyás korong le nem esik!!!!! :lol: :lol: :lol: Ráadásul ő balkezes, és csak jobb kezes fegyverek voltak, de azért választott magának egy másik fegyvert, azzal pedig elég jó eredményt ért el!!!!! :D Onnantól volt sikerélmény, rettenetesen boldog volt!!!! :lol:
A lőtérről 7 óra körül indultunk el este, majd az elnök fia kitalálta hogy menjünk fel hozzájuk!!!! Ő az aki a politikai fórumnál a találkozó volt! Na elmentünk hozzájuk, de először az apjáékhoz kellett menni, ott is kaptunk kávét, a fiúk a sört!!! :lol: Majd a srácéktól hajnali 2-kor értünk haza!!!!! :shock: 8) :lol:
Azzal váltunk el, hogy vasárnap délután megyünk a strandra! :lol:

Vasárnap

Nagy nehezen sikerült felkellnem, majd a boltba is elmentem, mivel napok óta nem sikerült. :lol: Délelőtt még egyeztettünk telefonon!
Nekünk még a strand előtt volt dolgunk, a vad szórókat fel kellett tölteni stb..., így hamarabb kellett indulnunk!!!! :lol: Már majdnem elindultunk, amikor felhívtak hogy most ebédeltek meg az anyukájáéknál de olyan szinten van, hogy mindjárt ki is jön belőle a kaja, nagy baj lenne ha inkább nem mennénk???? :wink: Mondtuk hogy nem, majd máskor. De a szórókat csak felmentünk megetetni a haverjával.
Majd beültünk a kávézóba egy ücsire, mondom a fiúknak: Este mentek vadászni???? :lol: De olyan szinten ki voltak dögölve+másnaposság, hogy csak pihegtek a zsák emelgetés közben!!!! :lol: :lol: :lol: Hát nem nagyon van kedvük!!!! :lol: Mondom megyünk????? :wink: Rámnéznek, miért akartok jönni???? Mondom már régen voltam!!!! :wink: Na gyorsan tárcsázza barátnőmet, azt mondja a haver neki(de mindent lehetett hallani):
Este mit csinálsz?
Barátnőm: Semmit!!!!
A srác: Jössz vadászni este????
Barátnőm: Most inkább nem!!!!!
A srác: De jön a barátnőd is!!!!!! :lol:
Mire a barátnőm rögtön rá is vágta: Akkor megyek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Így aztán még este kimentünk vadászni is, ahol a haver lőtt egy szép vaddisznót, mi persze semmit, de nem is csoda, mert minket elkapott a hév :oops: :oops: :oops: :lol: !!!!!!!!!
De így megint éjfél után értünk haza!!!! :lol: :lol: :lol:

Szóval ezért nem jelentkeztem én!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kép mindenkinek!

Megérkeztem,végre van egy kis időm.

Ditke!De jó,hogy már megvolt az inszemed!Akkor hamarosan ilyen képet teszel fel Kép ,ugye?!!!!!!Nagyon jó lehetett a hétvégétek!

Kedi!Nagyon rendi vagy,hogy részt veszel az endó kutatásában!

Röpcsi!Nemsokára lombik,de jó.Hipp-hopp 23.-a lesz és utána csak azt veszed észre,hogy beültették a manókákat!Drukkolok!A kis ikrek biztosan aranyosak voltak és ez tényleg egy jel!

Twist!Nagyon szép nagy a pocid! :wink: Remélem jól vagytok!

Velem annyi van,hogy ugye már dolgozom az új munkahelyen ami nagyon tetszik a kollégák is nagyon jók.Még ugye meg kell mindent szoknom bele kell rázódnom a munkába,még sok tanulnivalóm van de idővel szerintem menni fog. :D

Kép
rena85
 
 


Ditke, szuper volt a történeted!:) Mi az, hogy megetetjük a szórókat, mik azok a szórók? Állatok, szórólapok?
Nagyon-nagyon pörgős hétvégétek volt. És szuper izgalmak. Azt hallottam, hogy Aszódnál a vonat elütött valakit, hát te is azon a vonaton ültél? Szegénykém! Várhattál egy csomót! A baleset is borzalmas lehetett, de annyira rendik vagytok hogy segítettetek a csajoknak!
És gratula a szép lövési eredményekhez!
Meg az inszemihez is:) Tök jó, hogy túlvagy rajta és várjuk már csak az eredményt!

Basszus, mi mennyit fekszünk általában hétvégén, alig járunk el. Az a nagy kaland, hogy ebédelni megyünk a rokonokhoz, aztán annyi. De általában minden programot lemondunk, mert szeretünk pihenni, tespedni. Irigyellek, hogy ennyi programotok van és energiátok:))

Rena, nálatok mi újság a pároddal, akar már kisbabát, beszéltetek róla újra? Ügyesen szokd meg az új helyet, minden okés lesz most már.

Nekem szúr a pocim alja, állítólag megint nyúlnak a méhszalagok. Hát fáj picit, mitagadás. Nagy növekedés indult be alul, de örülök, nőjön csak Dorka, legyen legalább 3,5 kg-os és szép fejlett!

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!
DITKE, jó, hogy írtál, zajlottak az események, igazán sűrű volt a múlt heted! Örülök, hogy az inszemi simán rendben lezajlott, szurkolunk a 2 csíkhoz. :wink:
Köszi a köszöntést neked is, szombaton tartottam, suliban ücsörögve....no jó, párom addig készülgetett fini kajával várt, kaptam virágot is. Meg kényeztetést! :mrgreen:

RENA, gratula a jó munkahelyhez, biztos ügyesen belejössz!

TWIST, nem jó, hogy fáj pocid, de biztos szép nagy már a pocaklakód és jól fejlődik a továbbiakban is. Októbertől már nem dolgozol?
Vendég
 


Sziasztok!

HSG lefújva..... :evil: :evil: kezdek barnázni....tudtam én késett a multkor..meg olyn hülyén számolt.. a ki a nőci.....csütörtökön kéne megjönni akkor leszek a 28.napon.....
Holnap telefonálok be,hogy mi van :cry:
Szerintetek kit hívjak a Katiékat vagy a röntgenes nőcit...
lehet,hogy jövőhétre kitolják és nem kell megint mennem vérvételre,kenet vizsgálatra...stb....tiszta ideg vagyok :twisted: :twisted: :cry: :cry:
Ditke örülök az inszemihez aztán +++++++++++++++-kal gyere :!: :lol:
Twist, a párommal voltunk urólógusnál még anno oda nem kellet....
a katona vizsgálatot meg ott a klinikán nézték..az Urbancsek akkor aztmondta,hogy mindenünk jó.....

Kép
Adri
badró1
 
 


Szia Adri!
Ne húzzad fel magad, tudom nem könnyű, de velem is ugyanígy volt, nem lehet ezt óramű-pontossággal kikalkulálni! Nálam is rövidebb idővel számolt a nőci, persze nekem is késett és még tartott a hsg napján. Semmi gond, van ilyen sajna, de ehhez a nő hozzá van szokva, hogy lemondás van. A hsg-s asszisztenst kell hívni, ha egy hónapon belül kapsz új időpontot, mondjuk a menzi utánra, akkor nem kell újra vérvételre menni és kenetet venni!
Sikeres időpont intézést! Sajnálom a dolgot, egész nyáron erre vártál! (Mi a decemberi szünettől vártunk februárig, az is hosszú idő, ilyen hosszú idő alatt menzit azért nem lehet belőni!)Szomorú vagyok, de majd hamarosan kapsz másik időpontot! fel a fejjel! :!:
Vendég
 


Itt vagyok ám én is, csak éppen családi perpatvar van nálunk! :(
Vendég
 


A férjemmel nagyon jól megvagyunk, de a mamám eszméletlen egy figura! :evil: :evil: :evil:

Adri, nyugodj meg biztos van valami megoldás, hogy a vizsgálatot most, akár egy kis késéssel, de megcsinálják. :D
Szerintem megkérdezheted az ARO-t, hogy most mit csináljál majd utána a kis nőt! :roll:
Remélem sikerrel jársz, szorítok! :D
Vendég
 


Adri, szerintem a röntgenes nénit hívjad újabb időpont miatt. Aztán Katit is, hogy halasztás lesz.

Kedi igen, október közepétől nem dolgozom. Igazából már hajlok rá, hogy korábban is táppénzre menjek, nagyon fárasztó a napi 3 órás utazás és nyilalló pocival nem kellemes, minden zökkenésnél fájok. Viszont jól esik eljönni otthonról, mert akkora baromi építkezési zaj van nálunk, hogy nem tudok pihenni úgysem. A hétvégéim így is borzalmasak, sem a füldugó, sem a párna a fejemen nem segít. Nem tudok pihenni és roncs vagyok, olyan türelmetlen és idegbeteg és persze mindig aludnék csak...
Vendég
 


Adri mit sikerült intézned ma a klinikán???

Elég húzós napjaim voltak, de holnap reggel lesz egy kis időm, írok mindenkinek! :D

Puszi Mindenkinek
Vendég
 


Addig is, míg reggel nem jövök írni, olvassátok el mosolyogva, nevetve az alábbiakat:


[b]Gyerekek a szerelemről, családról[/b]


"Az emberek azért házasodnak, mert szerelmesek lettek, vagy pedig az egyik házastárs öröksége miatt"
Zsolt 10 éves

"A férfi és a nő közötti kapcsolat a szerelem. Amelyben testi szerelmet is végeznek. Ez már házassághoz is vezethet."
Tamás 10 éves

"A szerelem olyan érzés, ami vagy jól vagy rosszul végződik."
Nóra 10 éves

"Hát én úgy lettem, hogy az apukám nagyon vágyott egy gyerekre, de egy papának nem lehet gyereke, ezért elkezdett keresni egy mamát. Egy jó nagy mellű nőt keresett feleségnek, mert a mamáknak nagyon kell a mell, mert azon szoptatják a kisbabájukat".
Zoltán 7 éves

"Szerintem a gyerek egy szerelemből születik. Egyik este megtörténik a dolog. Ehhez nagy bátorság kell."
Károly 9 éves

"A kisbaba legtöbbször az anya tejét issza, ilyenkor a csecsemőt odafektetik az anya melléhez, és saját maga szívja ki a tejet. Amikor pedig elég volt neki a tej, üzen a mellnek, hogy köszöni a tejet."
Marci 7 éves

"A kisbaba egy burkokban van az anya hasában, és szerintem ott jobb dolga van, mint nekünk az iskolában."
Máté 7 éves

"Szerintem az apuka az úr a családban, mert ő a leghangosabb, ő tud a legjobban kiabálni. Az anyuka a helyettese."
Krisztián 7 éves
Vendég
 


Röpcsi, aranyosak ezek a dumák.)
Mi újság a mamáddal?
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi, tök ari volt a röntgenes nőci...28.án megyek...
be írt 3.-nak :lol: Azt mondta,hogy menjek majd meg látjuk...
tele van a naptára időpontokkal nincs helye csak október végén...
de rajta múlik..szerintem megsajnált :roll: :lol:
azt mondta addig is vigyázzak magamra...én meg köszöngetem neki :lol: :wink: bocsi,hogy nem írok mindnkinek....görcsöl a hasam :( megyek pihizni és alukálni :roll: :wink:
puszi mindenkinek

Kép
Adri
badró1
 
 


Helló Mindenkinek!


Kedi
Örülök, hogy jól sikerült a névnapi ünneplés!!! :D Aranyos lehetett a férjed a kajcsi és virágvárással, na meg a kényeztetéssel! :D 8)
Igen, időnként az írással nagyon formában vagyok, mert vannak napok amikor vagy időhiányában nem tudok írni vagy ha időm van is, akkor meg tök szita az agyam és alig jut eszembe valami. Így amikor már kigondoltam, meg felgyülemlett bennem, hogy mit is akarok írni, akkor jelentkezek úgy be bővebben, mint ahogy azt feljebb is olvashattad. Szeretek írni, de néha csak bámulok ki a fejemből, nem fog az agyam.

Szerintem is nagyon jó ez az endometriózis kutatásban való részvétel :!: :D Jó ötlet a klinikától, dolgozóitól, hogy evvel a betegséggel, problémával kapcsolatban nemcsak a saját nézetük érdekli őket, hanem a miénk, embereké is. :D :D :D Máshogy beszél és látja a betegségeket egy orvos és máshogy egy beteg :!: :!: :!:
Megkaptam a privit, köszönöm :!: :D Igyekszem rá írni, válaszolni, csak nehéz magamat utolérni :!: :?

Szeptember 23-ka, a lombik konzi napja tényleg nemsokára itt lesz! :D :) Jajjj nagyon várjuk már!!!!!! :D
Hogyhogy készülünk rá? Hát ez jó kérdés. Megpróbálunk minél több munkát még most a konzi előtt megcsinálni, kicsit előre dolgozni, hogy amikor a kezelés elindul, zajlik, ne legyen olyan sok, megterhelő. A pénz megvan rá és a férjem is és én is szóltunk a melóhelyünkön, hogy szept. 23-kán délelőtt dolgunk van.

Egyik felől (ritkán) rémeket látok, hogy valamiért mégsem tudunk most elindulni :oops: :( , másik felől meg olyan boldog vagyok, hogy végre bejelentkeztünk egy új, lombikprogram kezelésre, hogy magam előtt látom az egész folyamatot. :D :D :D
Vendég
 


Twist
Hogy vagy, kislánykád? Férjed is biztos nagyon várja már, ugye?
Nem Twist, sajnos még nem a költözés miatt dobozoltam, dobozolok. :( Hanem azért mert amikor ide az irodába beköltöztünk, a kisszobába (ahol most vagyunk, alszunk), volt egy csomó irat amit, ahhoz, hogy odabent elférjünk ki kellett hoznunk mögém a polcra és ezeknek az iratoknak egy részét rendezgettem, szortíroztam, pakoltam, dobozoltam el.
Vendég
 


Adri
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy sikerült a röntgenes nővel új hsg időpontot leegyeztetned :!: :!: :!: :D :wink:
Velem is nagyon aranyos volt és amikor telefonon időpontot egyeztettem vele, hallottam, hogy számolás közben mennyire próbál segíteni, hogy az ember eltudjon erre a vizsgálatra menni.
A Betadinre mit mondott, folytatnod kell?
Jó pihizést, jó alvást!!!
Vendég
 


Ditke
Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked :!: :!: :!: :D Kívánom, hogy a pénteki inszemed sikeres legyen és az uh látott tüszőcskéd + a fiúk találkozása, nemsokára 2 csíkos eredményt hozzon :!: :D :D :D

Kép
Csillagfényes álmaid váljanak valóra,
legyen ünnep lelkednek minden nap és óra!
Kerülje a bánat örökre el házad,
érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat!
Boldog névnapot kívánok!


A „Polgármester hozzáállásával” kapcsolatos gondok sajnos nálunk is vannak a családban :!: :evil: :? A mamám Badacsonyba lakik és rajta kívül alig-alig szólalnak fel az emberek a faluban. Mindenki lapit és szerintem ezért is tart ott ahol az a falu!!! :evil:

Fúúú, jó mozgalmas napjaid voltak, ahogy olvasom! :shock: :shock: :shock:
Hát nem semmi a vonatbaleset sem. Én mondjuk nem emlékszem, hogy hallottam volna erről a balesetről. :roll: Életbe maradt az, akit elütöttetek vagy meg is halt? Azért kérdezem, mert van, amikor valahogy úgy kerülnek a vonat alá, hogy egy karcolás sem lesz rajtuk és akkor is minden körülményt kivizsgálnak, leállítják a forgalmat máskor meg sérüléseik lesznek vagy ami a legrosszabb belehalnak a sérüléseikbe. :( :( :(
Az autóbalesetesek se voltak semmik :shock: :shock: :( :( , jó, hogy arra mentetek, segíteni tudtatok nekik, remélhetőleg az autóban ülők mindegyike már
amár valamelyest rendbe is jött. :D :roll:
Vendég
 


Rena
Örülök, hogy tettszik az új munkahely és a kollégáiddal is jól kijössz :!: :!: :!: :D Lassan, szépen beletanulsz majd a dolgokba, ügyes vagy!!! :D :wink:
Vendég
 


Röpcsike, annyira jó, hogy 23-án lombik konzira mentek és azonnal kezdhettek is:) Akkor nemsokára te is kismami leszel. Elhiszem, hogy félsz, hogy nem tudtok most kezdeni, hiszen olyan régóta halasztódik a kezdés, hogy csak na. Közbejött a költözés, ez az egész diliház, ami kikészített téged is.De most már jól vagy, minden okés, jöhet a lombik:)

Ditke, aszem inszemi után 5 nappal kezdődik a beágyazódás. Akkor sétálgass napi 1 órát, hogy jó legyen a méhed vérellátása és beszippantsa a megtermékenyített petesejtet!:)

Adri, szuper ari a HSG-s néni! És akkor hajrá 28-a!!! SZegényke, sajnálom, hogy görcsölsz, az tudom, hogy mennyire rossz.

Tegnap csúnya kalandom volt. Felültem a vonatra, hogy na, én most megyek haza. Erre csikarásom lett, nagyon fájt. És végül rohannom kellett egy nyilvános wc-be. Nem értem, hogy mitől volt, szörnyű volt. És aztán még szerencsémre így is elértem a vonatot.
Sajnos sokan betegek a járműveken és már nekem is fáj a torkom, a fejem és folyik az orrom, a hangom meg állandóan elmegy. Lehet, hogy elkaptam valamit. A legrosszabb a fejfájás, mert azt nagyon nehezen viselem. Már többször is be kellett vennem 1/4 gyógyszert, szerencsére ilyen kis adagban is használ. De jó lenne, ha nem kéne egyáltalán. Lehet, hogy hamarabb kezdem meg a 2 éves táppénzemet?.....
Vendég
 


Twist, tudom lógók hónapok óta neked egy privivel és igyekszem is írni, mert a lombik miatt olyan de olyan izgatott vagyok, hogy csak na!

Visszaolvastam egy kicsit és láttam, hogy Te is izgultál a program előtt, hogy vajon tudtok-e kezdeni vagy sem, tehát teljesen normális és érthetődő, hogy én is mindenfélét gondolok már, nem!?! :oops: :roll:
Vendég
 


Persze Röpcsike, naná, hogy természetes, hogy izgulsz előtte, hogy kezdhettek-e. Jó eredmények kellenek, ciszta- mentes petefészek. De mivel rég kaptál stimut, így gondolom, hogy nálad minden okés lesz.)
Jöhet a privi, nagyon várom!:)
A lombik izgi ám, minden nap szuri és reménykedés és aztán szétizgulom magam, hogy nehogy túlstimu legyen (nagyon sok tüsző), és szerencsém volt, mert normális mennyiség volt. Azért legyen 1-nél több, ugyebár az jó, de mondjuk 30-nál azért kevesebb:)
Meg hogy ne durranjanak el leszívás előtt, nagyon fontos. (bár erre vannak a szurik). És olyan hihetetlen, hogyha sikerül, én még ma sem hiszem el...:)))))
A sikertelenséget már ismertem, de a sikert még nem. Olyan felfoghatatlan:)

Majd írd le, miket kapsz.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?