Magamról:
Szerda
Voltam Pesten vv-en+UH-n, egy tüszőm lett. Mondta a dokink hogy este tüszőrepi, pénteken inszem. Hazajöttem, tettem-vettem, kérdezte a párom hogy megyek e a politikai fórumra???? Mondtam hogy nem, de a barátnőmhöz elmennék, mert pont abban a faluban lesz, és ráadásul már régen találkoztunk!!!! Jó rendben! A gyülekező helyszínén, már a feleség nem is akart elengeni a barátnőmhöz, jöjjön ő is hozzájuk!!! A fiúk fórumoztak, mi meg pletyiztünk!!!! Este 10-re értem haza, hajnalban meg ugye kelltem, hogy időben beérjek Pestre, fáradt voltam nagyon!!!!
Csütörtök
Úgy elszaladt a nap hogy nagyon, segítettem a páromnak is, aztán fürdés, este meg kitalálták hogy menjünk ki a Tescoba vásároljunk be szombatra!!!!
Úgy is volt, 1/2 11-kor mentek haza, hajnalban meg mentünk megint Pestre!!!!
Péntek
Felmentünk Pestre, ott a párom leadta az anyagot, majd mondtam neki ha sietünk még a 10-es vonatot eléri(muszály volt hazamennie, így nem várt meg, még szerencse!). Na kikísértem a Keletibe, visszafelé be-benéztem a turikba, mert nekem mint kitaláltam oldalzsebes vagány vászon naci kell!!!!
Persze hogy nem kaptam, mert vagy a méret nem volt jó, vagy nem tetszett!!!!!
Na visszamentem a klinikára, én voltam a második, 1 óra előtt pár perccel felkellhettem. Mondom akkor a 2 órási vonatot szerencsére elérem!!!!
A Keletinél még vettem kínait, mert megkívántam, de késéssel indult el csak a vonat!!!
Erre Aszód előtt elütöttünk egy embert, majd 2,5 órát dekkoltunk Aszódon!!!!!!!!!!!!!!!!
A felháborító az volt, hogy senki nem mondott semmi konkrétat arról hogy jön e valami mentesítő busz, vagy vonat, vagy egyáltalán meddig fogunk ott állni!!!!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSS!!!!
3 vonat ment el mellettünk, amire át lehetett volna szállni!!!!
De még csak az esélyt sem adták meg!!!!!!
Így aztán a 2 órás útból több mint 4,5 óra lett!!!!
Hát megint elfáradtam!!!!!
Szombat
A lövészklub szervezett lövészversenyt egy környékbeli településre, nem kellett hozzá sem fegyver, sem fegyvertartási engedély, a párom haverja kérdezte hogy van e kedve menni a páromnak!!!! Természetesen volt!!!! Azért bennünket csajokat is kérdezett a srác hogy akarunk e menni!!!!! Mivel senki felesége nem volt felírva, mondom tök ciki, hogy így ismeretlenül mi már ott akarunk lenni, mint valami "felügyelő bizottság"!!!!
Mondom nem megyünk!!!!De az egyik srác(az elnök fia) felesége menni akart, így felhívtak ha a csaj jön, mi megyünk?????
Nanááááááááá!!!!
Így aztán 3 autóval elindultunk reggel, így megint kellni kellett reggel korán!!!
Mi 4-en mentünk, erre az út szélén láttunk egy csajszit, gondoltuk örömlány, de aztán észrevettük hogy integet, és ahogy odaértünk mindannyian néztünk abba a vonalba és akkor láttuk hogy egy autó van az árokban!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyorsan visszafordultunk, két csaj be volt szorulva az autóba, ez a csaj tudott csak kiszállni. Az volt a szerencséjük hogy be voltak kötve. Rohantunk oda segíteni, a vezető volt a legjobban beszorulva, hívta a párom a tűzoltókat, majd akkorra már visszafordult a másik autó is, akikkel együtt voltak, ott pedig a srác volt rendőr, ő a mentőket. Leáramtalanították az autót. Közben az anyósülésen lévő csajnál sikerült kifeszíteni az ajtót, így ő ki tudott szállni, már csak a vezető volt beragadva. Jöttek a tűzoltók, nagyon hamar oda értek. Aztán jöttek a mentők, majd rendőrök. Volt felhajtás. Mivel a vezető a fején sérült, neki mentőhelikoptert hívtak, bár a sérülései nem voltak súlyosak, kezét-lábát tudta mozgatni, ami nagyon jó jel volt!!!!!! De megfigyelésre csak bevitték őt is, és a másik két csajt is!!!!! Az egyik csaj férjének a 30. meglepetés buliját szervezték volna, oda indultak mikor megtörtént a baleset.
Na ugyebár késéssel, de megérkeztünk a "tett" helyszínére, ahol is közöltem, hogy vasárnap ki sem teszem a lábam otthonról, mert ahol én jelen vagyok, történik valami!!!!
A lövészet szupi volt, mi is lőttünk csajok!!!!!
Így is fáj a vállam azóta is, és bekékült, de kit érdekel!!!! A párom szokás szerint remekelt, meg a haverja is, dehát akik puskával kellnek-fekszenek.......!!!!!
Hát az elnök fia meg egyetlen egy korongot sem talált el még véletlenségből sem!
Majd amikor a felesége eltalált egyet, tiszta depis lett!!!!!
Majd én is, és a barátnőm is!!!!
És csak 2-2-2 lőállást csináltunk, nem 8-at!!!! Ő a 8 állásból nem talált el egyet sem!!!
Ráadásul a fiúk mondták hogy ezzel a 20-as puskával sokkal nehezebb lőni!!!!
A srác idegességébe nem is evett, pedig az apja az elnök fini vadmalac pörköltet csinált.
Majd a lőtér tulaja mondta hogy lehet lőni aki akar. Na erre a srác felpattant, és közölte hogy innen addig nem megyünk haza, míg egy navalyás korong le nem esik!!!!!
Ráadásul ő balkezes, és csak jobb kezes fegyverek voltak, de azért választott magának egy másik fegyvert, azzal pedig elég jó eredményt ért el!!!!!
Onnantól volt sikerélmény, rettenetesen boldog volt!!!!
A lőtérről 7 óra körül indultunk el este, majd az elnök fia kitalálta hogy menjünk fel hozzájuk!!!! Ő az aki a politikai fórumnál a találkozó volt! Na elmentünk hozzájuk, de először az apjáékhoz kellett menni, ott is kaptunk kávét, a fiúk a sört!!!
Majd a srácéktól hajnali 2-kor értünk haza!!!!!
Azzal váltunk el, hogy vasárnap délután megyünk a strandra!
Vasárnap
Nagy nehezen sikerült felkellnem, majd a boltba is elmentem, mivel napok óta nem sikerült.
Délelőtt még egyeztettünk telefonon!
Nekünk még a strand előtt volt dolgunk, a vad szórókat fel kellett tölteni stb..., így hamarabb kellett indulnunk!!!!
Már majdnem elindultunk, amikor felhívtak hogy most ebédeltek meg az anyukájáéknál de olyan szinten van, hogy mindjárt ki is jön belőle a kaja, nagy baj lenne ha inkább nem mennénk????
Mondtuk hogy nem, majd máskor. De a szórókat csak felmentünk megetetni a haverjával.
Majd beültünk a kávézóba egy ücsire, mondom a fiúknak: Este mentek vadászni????
De olyan szinten ki voltak dögölve+másnaposság, hogy csak pihegtek a zsák emelgetés közben!!!!
Hát nem nagyon van kedvük!!!!
Mondom megyünk?????
Rámnéznek, miért akartok jönni???? Mondom már régen voltam!!!!
Na gyorsan tárcsázza barátnőmet, azt mondja a haver neki(de mindent lehetett hallani):
Este mit csinálsz?
Barátnőm: Semmit!!!!
A srác: Jössz vadászni este????
Barátnőm: Most inkább nem!!!!!
A srác: De jön a barátnőd is!!!!!!
Mire a barátnőm rögtön rá is vágta: Akkor megyek!!!!!
Így aztán még este kimentünk vadászni is, ahol a haver lőtt egy szép vaddisznót, mi persze semmit, de nem is csoda, mert minket elkapott a hév
!!!!!!!!!
De így megint éjfél után értünk haza!!!!
Szóval ezért nem jelentkeztem én!!!!