Sziasztok!
Kutyafüle, Niki neked nem írtam!
Bocsi!
Tündér aranyos Riki az új frizurájával!
Örülj neki, hogy időben észrevetted, és nem lett semmi baj, egy csomó baba leesik lyenkor az ágyról, pelenkázóról stb., mert olyan hirtelen lesznek kisfelfedezők ezek a babók, csak győzzük őket követni.
Én ezzel a H1N1-gyel úgy vagyok, hogy totál nem értek hozzá, igyekszem a józan eszemre hagyatkozni és a dokinéninkre hallgatok, hiszen ő mégiscsak szakember.
Homeopátia/borostyánlánc, stb. vannak pillanatok, amikor az ember mindenbe kapaszkodna, csak segíteni tudjon a szenvedő babáján. Ilyenkor elég, ha valaki megdicsér egy adott dolgot és máris próbál benne hinni, csakhogy könnyebb legyen!
Niki, köszi, majd megpróbálom!
Gyöngyi, Örülök, hogy jól vagytok!
A gyerkőcök: Vivienem a jövő hónapban lesz 15 éves, Martin 12,5 éves, Rolcsi 4,5 éves, ő most kezdte az ovit a drágám, de egyenlőre többet volt itthon, mint oviban
, Noémi 2,5 éves és ugye Balázska az 5.
Szerintem is csodálatos dolog a nagycsalád. Én egyke vagyok, és mindig úgy örültem, ha jött hozzánk valaki, az volt az ünnep nap! Nálunk most minden nap ünnep!
Netti, Húú nehéz lehet most nektek!!
Balázs nem sirdogál ennyit, csak nyüglődik, meg töm mindent a szájába! Kitartás! Remélem már nem szenved Boróka sokáig!!! Boldog hórordulót neki!!!
Milyen esküvőről van szó?
Tinu, sajnálom, hogy megint nem aludtatok jól!
Tudom milyen rémségesen fárasztó ennyi napon át! Én az 5 gyerek tapasztalatával sem tudom mit is tehetnél? Nálunk egyszerüen kinőtték, bár még most is előfordul, hogy átjön Rolcsi vagy Noémi az éjszaka közepén, de szerencsére nem ez a jellemző. Én többek között önvédelemből alszom Bazsó babával, mert így rutinból, félálomból megszoptatom, gyakorlatilag fel sem ébredek rá!
Remélem legalább dokinénire hallgat Csongor!
Mozza, örülök, hogy Lili jobban van!!!
Köszi, de tudod az úgy van, hogy nem egyszerre lett nekem sem 5 gyerekem, én is mindig csak arra az egyre, a legkisebbre koncentráltam, hiszen ő már egy kialakult családhoz érkezett. Ettől függetlenül tényleg nem könnyű koordinálni itthon mindent, de fontossági sorrendet állítok fel és azért szerencsére van segítségem!
Annus, köszönöm, megkaptam!
Örülök, hogy jól vagytok, remélem apa is hamar rendbejön! Jó, hogy azért többségében még szopizik ez a nagylány!!!!
Én a sötétebbre szavazok!
Szofi, örülök, hogy jól vagytok, és gyógyul a seb is a BCG után!
Én is nagyon-nagyon szeretek babázni, kicsit bele is betegedtem, hogy nem lehet több babám.
De azok a piszkos anyagiak, és a meglévőeket is szeretném rendesen felnevelni. Sokszor mégis megkönnyezem, milyen csodás volt kismamának lenni, milyen csodás ehhez a kis pihe-puha szeretetgombóchoz bújni, milyen szerencsés vagyok és igyekszem Balázzsal minden pillanatot kiélvezni!
Panndi, nagyon édesek a lányok!!! Én is éppen így voltam a homeopátiával. Nem hittem benne, de tényleg hatott, azóta mindig ezt adom először, csak utána keményebb gyogyót, ha tényleg szükséges!
Pumukli, örülök, hogy jobban vagy!! Gyerkőcök nem kapták el?
Most mennem kell Balázs sír!
Szép napot!
Évi