Új privát üzeneted érkezett!

Lili :lol: tuti a szerkoja!!! treningszoknya, mik vannak :shock: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Lili tök jó :)
Vendég
 


Csini Lili!
pumuklii
 
 

 
 

Ja, csatlakozunk a 3 oltásosakhoz.De Rikit ez most megviselte.Sokat aludt utána és lett hőemelkedése is.
Nekem van egy csomó borostyán cuccom, örököltem anno őket.De(nem szeretnék senkit megbántani) én az egyik legcsúnyább kőnek tartom, így valahova jól eldugtam.Van hozzá minden,nyaklánc,karkötő,gyűrű,bross meg fülbevaló. Én szeretem az ékszereket, de ez....És én sem hiszek a hatásában.Nagyim annak idején ezt a mágneses karkötőt hordta,mikor fájt a gyomra.Tök drágán vette, erre mégis lett hasnyálmirigy gyulladása. Na számomra ez ilyen.De sokszor egyébként az is elég már, ha hisz benne az ember.
Na a vér is megállt bennem.Itt a gyerek mögöttem az ágyon, meg a telefon is be van dugva töltőre és az is fent volt az ágy szélén.Egyszercsak hallok valami nagy nyöszörgést, hátrafordultam,és:a manó megszerezte a telefont zsinórostól, odahúzta magához át a nyakán,és már rá volt tekeredve a kezére.Ezt pár perc alatt.Hát tényleg nem szabad semmit kint hagyni már előtte. :shock: :shock: :shock: De én annyira megijedtem! :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle
Anyósra is nagyon kell vigyázni, neki se szabad elkapni semmit. Ezért após szokta beoltatni magát, h ne vigyen haza semmit. Mi meg csak akkor megyünk ebben az időszakban, ha tök egészségesek vagyunk.
pumuklii
 
 


Akkor ismerős nálatok is a dolog Pumukli!!Anyumnál ott a gond, hogy tanító, szóval sokat van gyerekek között.Bár most jó az órarendje(sok a magántanulója), de mégiscsak ott van azért.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,amit még akartam,Lili nagyon csini!!!
Emes,bevált-e a pelenkamalacba a szemeteszsák betételi mód.Mert van egy tuti tippem,ha nem jó most. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle
az tényleg jóval rizikósabb. Anyósom rokkant nyugdíjas a betegsége miatt. Igy ő azért jobban tud vigyázni.
pumuklii
 
 


Na eldöntöttem, menünk úszni. Este jövök...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Alvás:
Az éjszaka ismét fárasztó volt, Lilla baba a fél 11-es fekvés után kelt 3-kor, fél 6-kor és fél 7-kor, és ekkor már nem aludt vissza. Tudom, hogy ez másoknak egész jó éjszaka lenne, de én egyelőre még csak szokom a kiképzést. :wink:

Ilyenkor ébren van másfél-két órát, de nem lehet magára hagyni, mert egy ideig eljátszik ugyan a játszószőnyegén, de aztán igényli, hogy játsszak vele. Aztán ha elaludt, én is alszom még egy kicsit.

Homeopátia:
Tudom, hogy sokatoknak bevált, de én nem hiszek benne. Eléggé racionális beállítottságú ember vagyok, és ennek a hatásosságát nem bizonyították egyelőre. Van egy olyan érzésem, hogy óriási üzlet rejlik benne, hiszen a sok mellékhatással járó gyógyszerek helyett ajánl alternatívát. Csak az a gondom vele, hogy nincsen semmi hatóanyag benne, ennyi erővel placebót is adhatnék a gyereknek.

Hordozóeszköz:
Én kendőzök, igaz, nem minden nap, de a derekam sem bírja, meg Lilla baba is nagyon szeret mozogni. Nagyon szimpatikusak számomra a kötődő nevelés elvei, csak a mindennapokban nem tudom megvalósítani őket. Nem tudok együtt aludni a babámmal, mert akkor nem alszom (így is minden éjjel, szinte minden fordulásnál azt álmodom, hogy ott van mellettem, és vigyáznom kell, hogy meg ne nyomjam, pedig mindig a kiságyában aludt). :?
A kendőzés jó, csak ha előre kötöm, akkor nem tudom tenni a dolgom tőle (pl. főzés, vasalás - veszélyesnek tartom). Hátul pedig Lilla baba nem szereti, és én sem érzem annyira stabilnak a kötést.
Jövő héten lesz a hordozás hete, el szeretnék menni valamelyik rendezvényre, hogy megkérdezzek egy tanácsadót a háti hordozással kapcsolatban.

Szopi:
Mniki84, Mozza: Nekem is jobban szereti Lilla baba a jobb mellemet, mint a balt. Érdekes, hogy ez csak egy hónapja van így, azelőtt egyformán evett mind a kettőből. Szerintem a foga miatt lehet, meg valószínüleg a jobb mellem több tejet is termel (amikor még fejtem, akkor láttam, hogy a jobból több tej jön, és a szoptatási tanácsadó is azt mondta, hogy így szokott lenni). Mi már eljutottunk ezelőtt két héttel oda, hogy a bal mellemből nem is akart szopizni. :( Ekkor erőltettem, csak azt adtam oda neki egy ideig, és mindenféle más pózban szoptattam, mint azelőtt. Most ott tartunk, hogy elfogadja, néha elég is neki, nem kell odaadnom a jobbat is, de csak hónaljtartásban. Lehet, a foga miatt kényelmetlen neki arról az oldalról ráharapni.

H1N1, Rota:

A rotát én be akartam adatni, de a gyermekorvos nagyon lebeszélt róla. Azt mondta, hogy még van a rotán kívül legalább tíz vírusfajta, ami ugyanilyen tüneteket okoz, és ezért felesleges beadatni, mert mellékhatásai is lehetnek. A H1N1-et biztosan nem fogom beadatni, az új oltást ne az én gyerekemen próbálják ki. Szerencsére nem is vagyunk veszélyeztetettek, a férjem sem dolgozik nagy közösségben, én itthon vagyok, testvér nincs, hogy hazahurcolja a vírust az óvodából.

Na, megyek is, nekem is fordítani kell a férjem weboldalát angolra. Tele van számítógépes szakszöveggel, meg egyáltalán, mostanában nehéz lekötni a figyelmemet a babázáson kívül bármivel. :roll:

Végezetül egy kép:

Réka Kép Piroska
rekap
 
 


Na ideértem én is! :) fél órán át csak visszaolvastam :)

Bogi alszik, MAGÁTÓL aludt el!! Sok babának ez megy simán, de Bogi eddig nem tudott egyedül elaludni, vagy ringatni kellett, vagy cumival. Most voltunk vásároltunk, kissé bepilledt a kenguruban, de még nézelődött - kivettem, kiságyba be, és elaludt :) :)

kutya, cicia
cicákat nem kedvelem én sem... nálunk Bogi nézegeti Stevet, néha nyúl felé, Steve meg szagolgatja... erősebb lesz Bogi immunrendszere :)
A főzés meg így megy - anya főz, "gyerekek" figyelnek (nagyon rossz a kép, mobil...)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.09.16 13:14-kor.

emese1979
 
 


Piroska :-)

Emese
kutyussal egyszerűbb lehet. Anyóséknak van benti kutya, de soha nem bántotta Maját-Kolost. Mindig megszagolja az elején, aztán tudja mi a helyzet. Megtanulta a rendet.
pumuklii
 
 


Kutyafüle,
köszi :) szalagfüles szemeteszsákot vettem, és a szalagot jól meghúzom, és így szuperál :)
Furminátort lehet akkor megrendelem majd, olvastam, bevált!

Babaúszás,
akik járnak - a babát lefárasztja?? pl. éjszaka jobban alszik?

Bal cicim nekem is gyengébb - Bogi mindig 2 ciciből eszik, így először arra teszem rá, akkor még nagyobb elánnal szopcsizik :)

emese1979
 
 


réka én meg nem merem lilit a hátmra csapni...ha apa ott van úgy okés de amúgy nem merem, én is menék a hétre de messze vagyok..

szupi a mei tai :D 15 perces szoktatás megvolt, kényelmes, ne szakadok meg liló nézeget és nyálaz nem izzadok annyira, ő sem...királyság van kéremszépen

Kép
Kép
mniki84
 
 


Emese!Nálunk dettó így működik a főzés!!! :lol: :lol: :lol:
Riki is egyre többet figyeli Stellát.És Stel is csak akkor szagolja meg max, ha "odakínálom" neki Rikit. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


ezek a csajok már most jobboldaliak :D :D :D off politika :)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nagyon édes Lili, Lilla és Emese, a te gyerekeid is! :lol:

A borostyánkövet a népi gyógyászat ősidők óta használja. AndrisMarci 2 délelőttöt ordított végig valszeg a foga miatt. Amióta van a nyakában lánc, nem ordított. Most ezt nem tudhatom miért, a lényeg, hogy nem ordított. De ha ez a lánc semmit sem tenne a fájdalmak ellen, nekem akkor is tetszik a kisfiamon. Szépnek tartom magát a kis követ és ha belegondolunk, hogy ez évmilliók alatt alakult ilyen csodává a fenyő gyantájából... :roll: Persze Niki, gondolom a gyémánt jobban tetszene! :wink: :lol:

Mivel én abszolút gyógyszerellenes vagyok (és szerintem az orvosok indokolatlanul sok felesleges antibiotikumot írnak fel, ezzel mintegy mérgezve azt a szervezetet, amelyiknek erre nincs szüksége) nincs más lehetőségem, mint a homeo.

Kép

Kép
adraci
 
 


Hát Adraci,biztos lehet benne valami,csak én nem szívesen tennék a nyakába semmit.Félnék tőle, hogy megfolytja magát. Amúgy a gyémánt valóban sokkal szebb, de pl az én egyik nagy kedvencem a rózsakvarc. Persze a drágakövek közül a rubin viszi a prímet nálam. :lol: Egyébként a kövek kialakulása maga csodálatos folyamat. És valóban izgalmas a borostyáné is, de nekem valahogy nem tetszik maga a kő.
De hát ízlések és pofonok, szokták mondani. :lol: :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Adraci
rakj képet a láncos AndrisMarciról! Hogy lássuk van fiús lánc is.
pumuklii
 
 


Nekünk az eü suliban fejünkbe verték, Forog a gyerek, vagy leesik esetleg- a gyerek, a lánc beakad valamibe, megvan a baj. Cumilánc is felejtős, meg a nagyobb gyerek nyakában lakáskulcs pántlikán.Meg a strandokon használt csődoboz a nyakba, tudjátok, pénzt lehetett beletenni pl, ott fityegett pár éve mindenki nyakában.Sőt, az olyan kapucmnis cuxccok is odafigyelést igényelnek, amikben madzag van...

Kép
Kép
zili
 
 


Mindenki abba hisz, amiben akar, csak akkor legyünk már igazságosak és lássuk be, hogy ez hitkérdés, nem valami objektív dolog. Vannak objektív tények, abból való következtetések és vannak szubjektív vélemények. A homeopátia, meg a borostyánlánc hatásossága szubjektív vélemény, az oltás hatékonyságára meg van egy rakás objektív adat (valszeg arra is megvan a szám, hogy hány százalékban hat, hány százalékban fordul elő és milyen mellékhatás stb.).

MNiki: na én ezeken agylobot kapok, mintha lenne egy természetes C-atom, meg egy természeten kívüli. :shock: Amúgy a gyógyszerek között is van olyan, ami természetben előfordul, vagy akár természetes anyagból vonják ki és nem szintetikus, vagy nem ember kreálta. Pl. te tudod, hogy melyik melyik? Az elég közismert tény, hogy pl. a kígyóméregből, vagy gyógynövényekből vonnak ki hatóanyagot. És a homeós szernek azért nincs mellékhatása, mert hatása sincsen. :P A homeós szerekben gyakorlatilag nincsen hatóanyag. Elvileg így működik, nem? Nagyon nagy higításban van benne "valami", ami nem is "valami", csak "információ". :roll:

Adri: ez a másik, amitől kinyúlok - "ősidőktől fogva használják". Egy csomó mindent használnak ősidőktől fogva gyógyászati célra (szárított tehéntrágya és társai). Ez nem érv, hogy régóta használják. Régen is éltek hülyék. :lol: Ha akkor is csak annyi volt a hatékonyságvizsgálata, hogy Maris néninek használt, akkor én is kipróbálom, akkor semmivel sem hatékonyabb, mint egy vadiúj "csodaszer", amit hasonló okból próbálsz ki.

Valszeg én se gondolkoznék az oltáson amúgy, ha TÜci nem járna csanába. De jár, és hiába van ott kevés gyerek, épp elég, ha egy gyereknek van nagyobb tesója, aki nagylétszámú oviba jár, vagy szülője, aki elkapja a munkahelyén, vagy a BKV-n a vírust. :roll:
CSongi nem fog kapni, de Tücinek, meg magamnak beadatom. A férjem meg majd eldönti magának, hogy akarja-e.

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki, nem tudja megfojtani magát, mert ez babalánc, ami nem hosszú, épp nekik megfelelő a mérete. Éjszakára mi levesszük.

Esztó már hozott képet Álmiról, nekik asszem fekete cserkójuk van. Én is próbálok keresni, bár AndrisMarcinak nem igazán virít ki a lánc bodyk nyaka miatt.

Kép

Kép
adraci
 
 


Réka: én is akarnék hordozás hetére menni? TE mire mennél? Amúgy én voltam háton hordós tanfolyáson. Tücit is kötöttem a hátamra nem egyszer, csak aztán ergo lett belőle és azzal cipeltem hátul. Már CSongin is ki akartam próbálni, jó, hogy eszembe jutott! Háton sokkal kényelmesebb a hordozás, mint elöl. Hátul is stabil a kötés, hiszen jó szorosra kell kötni, akárcsak az elülső kötéseket. Ha magasra kötöd a gyereket, akkor jól tud nézelődni a vállad felett. Ez is előnye a háton hordozásnak, mert elölről ugye nem lát ki.

Kép
Kép
tinu
 
 


Adraci,értem!
Az oltással kapcsolatban Tinunak igaza van. Az nem hit kérdése.Hiszen laboratóriumi vizsgálatok bizonyított adatai mutatnak eredményt. Nekem(és az engem óva intőket) az tart vissza, hogy nagyon kísérleti fázisban van még, nem ismert minden mellékhatás, de van, ezt is bizonyították már. Viszont, ha "csak" annyi,ami jelenleg tapasztalt, és tényleg hatásosnak bizonyul,akkor újra elgondolkodom rajta, és lehet ezúttal beadatjuk. Legalább anyának és Daninak.Én meg max nem megyek emberek közé.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


szamomra a homeo objektiv.. ennyi 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


na igen,fontos h hinni kell benne,mindegy miről van szó!

Csak én inkább megpróbálok a homeopátiát meg a láncot,minthogy beadassak egy olyan vakcinát amitől bajom is lehet,meg még nem is használ...
De ez is biztos egyéni kire mi és hogy hat.

Nekem a homeó bejött,úgy voltam vele h egy próbát megér.Szedtem az oscilo izét is,és egész télen nem voltam beteg,pedig minden télen van egy kis orrfolyás és hasonló!Az arcüreg gyuszimnál is bevált a homeós gyulladás csökkentő!
LÁnc:Nekem is tetszik,láttam már fiú babán is,szerintem nagyon tuti!Én is félek h Iza majd szétszedi,de még ilyenről nem hallottam.Ha nem jön be,akkor max eladom v hordom én 8) A lényeg h ezzel ártani nem árthatok neki :wink:

nA MINDJRT MEGNÉZEM AZT A LINKET AMIT gYÖNGYI TETT BE,BÁR VÁSÁROLNOM NEKEM SE KÉNE....UPSZCaps lock 8) :lol: :lol:

Amúgy meg engem is meg lehet győzni mindenről,hiszen nem értek hozzá,csak azt tudom ami max logikus vagy több helyen olvastam.Az igazság mint tudjuk odaát van :lol: :lol: :lol:

Mozza!
Szerintem sincs semmi értelme szólni nekik...én január óta hallgatom szemben a felújítást.Párszor már megfordult a fejemben h telefonálok...de csak magammal szúrnék ki,hiszen annál később fejezik be....Amúgy mikor a ti házatok épült,azt is hallgatta vki...ez van sajna. :wink:

Emese!
Nagyon jó a kép!!!Édesek a gyerkőcök!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle, Niki neked nem írtam! :oops: Bocsi! :)
Tündér aranyos Riki az új frizurájával! :) Örülj neki, hogy időben észrevetted, és nem lett semmi baj, egy csomó baba leesik lyenkor az ágyról, pelenkázóról stb., mert olyan hirtelen lesznek kisfelfedezők ezek a babók, csak győzzük őket követni. :roll:

Én ezzel a H1N1-gyel úgy vagyok, hogy totál nem értek hozzá, igyekszem a józan eszemre hagyatkozni és a dokinéninkre hallgatok, hiszen ő mégiscsak szakember.
Homeopátia/borostyánlánc, stb. vannak pillanatok, amikor az ember mindenbe kapaszkodna, csak segíteni tudjon a szenvedő babáján. Ilyenkor elég, ha valaki megdicsér egy adott dolgot és máris próbál benne hinni, csakhogy könnyebb legyen!

Niki, köszi, majd megpróbálom!

Gyöngyi, Örülök, hogy jól vagytok! :)
A gyerkőcök: Vivienem a jövő hónapban lesz 15 éves, Martin 12,5 éves, Rolcsi 4,5 éves, ő most kezdte az ovit a drágám, de egyenlőre többet volt itthon, mint oviban :roll: , Noémi 2,5 éves és ugye Balázska az 5. :) Szerintem is csodálatos dolog a nagycsalád. Én egyke vagyok, és mindig úgy örültem, ha jött hozzánk valaki, az volt az ünnep nap! Nálunk most minden nap ünnep! :)

Netti, Húú nehéz lehet most nektek!! :( Balázs nem sirdogál ennyit, csak nyüglődik, meg töm mindent a szájába! Kitartás! Remélem már nem szenved Boróka sokáig!!! Boldog hórordulót neki!!! :) Milyen esküvőről van szó?

Tinu, sajnálom, hogy megint nem aludtatok jól! :( Tudom milyen rémségesen fárasztó ennyi napon át! Én az 5 gyerek tapasztalatával sem tudom mit is tehetnél? Nálunk egyszerüen kinőtték, bár még most is előfordul, hogy átjön Rolcsi vagy Noémi az éjszaka közepén, de szerencsére nem ez a jellemző. Én többek között önvédelemből alszom Bazsó babával, mert így rutinból, félálomból megszoptatom, gyakorlatilag fel sem ébredek rá!
Remélem legalább dokinénire hallgat Csongor! :)

Mozza, örülök, hogy Lili jobban van!!! :) Köszi, de tudod az úgy van, hogy nem egyszerre lett nekem sem 5 gyerekem, én is mindig csak arra az egyre, a legkisebbre koncentráltam, hiszen ő már egy kialakult családhoz érkezett. Ettől függetlenül tényleg nem könnyű koordinálni itthon mindent, de fontossági sorrendet állítok fel és azért szerencsére van segítségem!

Annus, köszönöm, megkaptam! :) Örülök, hogy jól vagytok, remélem apa is hamar rendbejön! Jó, hogy azért többségében még szopizik ez a nagylány!!!! :) Én a sötétebbre szavazok!

Szofi, örülök, hogy jól vagytok, és gyógyul a seb is a BCG után!
Én is nagyon-nagyon szeretek babázni, kicsit bele is betegedtem, hogy nem lehet több babám. :( De azok a piszkos anyagiak, és a meglévőeket is szeretném rendesen felnevelni. Sokszor mégis megkönnyezem, milyen csodás volt kismamának lenni, milyen csodás ehhez a kis pihe-puha szeretetgombóchoz bújni, milyen szerencsés vagyok és igyekszem Balázzsal minden pillanatot kiélvezni! :)

Panndi, nagyon édesek a lányok!!! Én is éppen így voltam a homeopátiával. Nem hittem benne, de tényleg hatott, azóta mindig ezt adom először, csak utána keményebb gyogyót, ha tényleg szükséges!

Pumukli, örülök, hogy jobban vagy!! Gyerkőcök nem kapták el?

Most mennem kell Balázs sír!

Szép napot!

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Tinu, ha ősidők óta használják, akkor gondolom van róla valami kőkorszaki statisztikai adat vagy valami magyarázat, hogy miért. Ilyen alapon akár az egész történelmet megkérdőjelezhetnénk. És ha semmi jelet nem vennénk, amit régen hagytak az utókornak, az elég nagy gebasz lenne. Persze ezzel én most nem a borostyánlánc mellett akarok kampányolni, mert nekem aztán édesmindegy ki mit alkalmaz, de én először mindig a 0 kockázattal járó dolgokat fogom előnyben részesíteni. Pl. a Dentinox asszem Lidocaint tartalmaz, ezért korlátozott a használata. De ha ez is sza*t se ér, akkor minek adjam a gyerekemnek:?:

A sógornőm gyógyszerész, ezt alapul véve sokkal okosabb nálam ebben a témában és kicsit maga ellen is beszél, de akkor is azt mondja, hogy azért nem kell bedőlni minden védőoltás- és gyógyszer kampánynak.

Kép

Kép
adraci
 
 


Bocsi, hogy nem csatlakozom most a bláncos és h1n1-es eszmecseréhez,de el kell gyorsan újságoljam, hogy Ákoskám eddig nem akart forgolódni, eddig összesen egyszer fordult hasról hátra, azt is vagy 1,5 hónapja. Erre tegnap elkezdte, többször megfordult hasiról hátira, ma meg fordítva :D Most egyáltalán nem marad háton, ahogy leteszem áttornázza magát hasra. Megzabálom, olyan kis ügyes, pedig már 7600 g-ot kell mozgatnia. Juhéjjjjjjjjjjjj!!!

KépKép
novygirl
 
 


Nálunk pár napja cserélték a szomszédok nyílászáróit. Igaz az csak egy napos meló, de jó hangos volt az is. Annyira rendesek voltak, jöttek és előre szóltak, hogy ez lesz, és a baba miatt kérik ne haragudjunk.Hát volt hangja az biztos, de olyan jót aludtunk mindketten a nagyágyon tőle, hogy csak na. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tinu
megint elég keményen fogalmaztál.
pumuklii
 
 


Evi,peneteken lesz az eskuvonk :lol:

Akoskanak gratula!!!

Adraci,osztom a velemenyed :) amugy mivel ez a dentinox hatastalan volt nalunk en se kenem... akkor minek. :?

Netti
Kép
maumau
 
 


regen is voltak hulyek ES most is vannak.... de a hulyek nem feltetlenul a homeopatia teruleten csak.. ugyanugy a "masik" oldalon is.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Amúgy aki akrja adassa be az oltást!Senki nem mondta h ne!Csak azt h ő miért nem adatja be.Ennyi!
Ez egy lehetőség,vki él vele,vki nem! :wink:


Na Iza hív...azt hiszem már megint a fogunk.... :? :(

na csak netezni akarrt..tiszta anyja :lol: :lol:

annus11
 
 


Ezekkel a képekkel még lógtam a filmezésről.
Benji a forgatási öltözékében.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép A lakókocsink belűlről, ahol pihenhetük.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, mit az igazi filmsztároknak!!Nem semmi!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ákos nagyon ügyi!!!!

annus11
 
 


Inci,azt hittem a házatok :lol: :lol: :lol: :lol: menőőő

Benji meg nagy cuki!!!

annus11
 
 


Hát benéztem a 2010 májusi topikba!
Azt hittem elájulok. Ami ott ment,az förtelem! De mostanra már lehiggadtak a kedélyek, így a jövő nemzedék mamijai is boldogan írhatnak. Én személy szerint sajnálom, hogy annyira későn csatlakoztam Hozzátok!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jajj lányok!
Nehogy már fennakadjatok azon, hogy ki, miért adatja be vagy sem az oltást, és lógatja a gyerek nyakában a b.láncot.

Most a b. lánc a divat régen az ősember idejében meg csont volt. ENNIY :lol: !

Kép
Kép
incike
 
 


engem nem igazan mozgat ki adatja be es ki nem :)
de a homeopatia attol meg nem lesz szar mert vkinek nem tetszik a dolog :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mivel nem Tinu határozza meg, hogy ki a hülye és ki nem az, szerintem senki nem sértődött meg. :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Annus: :lol: Én is azt hittem, valami lakás :lol:

incike: tudom, hogy írtad, de én erről lemaradtam :roll: Ez milyen forgatás volt?

Évi: öt gyerek, tök jó :) Remélem nálunk is lesz ennyi :wink:

Nekem lassan vége a nyugalmamnak, Zsófi ma már egykor aludt, szóval lassan kiabál, hogy anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Viszont ma meghozták az új telcsimet :lol:

Tavasszal vettünk újat, csak Zsófi leküldte az emeletről (azóta is meséli: "Telefont összetörtem, kopp-kopp, lépcső-lépcső" :roll: ), és most jött meg az új. Hát ezt véletlenül sem engedem a közelébe :lol:
Vendég
 


Adraci :-)

Trixi
mi ment a fórumon?
pumuklii
 
 


Jaj, engem sem izgat az oltás kérdés. Én alapból nem nagyon oltogatom a lányokat, a kötelezőkkel persze igen :) Meg a borostyánlánc sem izgat. Zsófinak akartam venni, de Apa konkrétan körberöhögött :lol: Úgyhogy a családi béke érdekében lemondtam róla :wink:
Vendég
 


Inci :lol: :lol:
átod,mi meg fakanállal játszunk :wink:

annus11
 
 


Pandi
A Katedrális és a Razzia amire járunk. Ezek a képek a Katedrálisból valók. Egyébként szigorúan tilos a fotózás. Ezt a mobilommal csináltam.

Kép
Kép
incike
 
 


Ja, és Zsófi még sosem kapott gyógyszert, csak homeosat, aztán tessék, itt van, él és virul :wink:
Vendég
 


incike, és pontosan mit csináltok itt? :oops: Bocsánat, én erről tényleg lemaradtam :oops:
Vendég
 


Adraci,Panndi :lol: :lol:

Iza nyűglődik....nem értem hol vannak már azok a fogak????Látni akarom őket!!!!!!

Apa lehet hoz porszívót,soká jön... :wink: Már itt szokott lenni ilyenkor 8)

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: