Új privát üzeneted érkezett!

pelenkazotaska+cumisuvegtarto+kenguru 44e :oops: nagyon olcsooooon.. eredeti ara osszesen atlagosan 600-1000euro kozott mozog. USA-bol hozatta egy csajszi! amugy nem volt igy draga..

Netti
Kép
maumau
 
 


az engem is erdekelne miert reklamfogas? teny h rohamosan fertoz stb..

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu
mert amit írsz az tény, és erre csinálnak ripsz-ropsz egy injekciót, amit nem tesztelnek, mert nincs rá idő. Gyorsan pénzt kell csinálni belőle, gyorsan legyártani. Jól behülyíteni az embereket, eladni nekik, akik közül sokan így is el fogják kapni...
Ezért jó reklámfogás, megveszed és lehet szart sem ér, sőt lehet árt.
pumuklii
 
 

 
 

Pumukli: hát ez nem feltétlen igaz így. Minden évben ki kell fejleszteni a normál influoltást is, ugyanennyi idő van a tesztelésre is, hiszen arra sincs több idő (minden évben mutálódnak a nyavalyások). Akkor a szezonális influ nem reklámfogás, ez a sertés meg igen? Nem hiszem. És miért ne tesztelnék? Tesztelik. Ha nem hatékony, akkor meg nem dobhatják piacra. Erre vannak a felügyeletek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, sztem a védőoltást készítők is -mint sokan mások- az emberek félelmére építenek... Ez jó kis bevétel nekik. :? És ezekre a teszteletlen vakcinákra főképp igaz. Beadatod, mert félsz, aztán, hogy mi a hatása azt nem lehet tudni. Ahhoz, hogy meggyőző legyen, minimum be kellene várni jónéhány teszteredményt. (és ha jól tudom, nem pár száz forintba kerül egy injekció...)

A férjem nem tudott hazajönni este, a barátnőmmel 7-re érkeztünk meg az erdei sétából, amit AndrisMarci nagyon élvezett. A barátnőm végig azon nyavított, hogy neki is kell egy ilyen gyerek... :D
Anya volt a fürdetőember, aztán csinált kajcsit AM-nek, lefektettem, ő meg hazament. Mondta, hogy maga mellé teszi a telefont és hívjam, ha vmi van. Persze nem volt. :D
A férjem éjfélkor küldött üzenetet, amire jól felébredtem...

Na :arrow: rákenek a hajamra egy loreal aminexil controlt, ajándékba kaptam hajhullásra.

Zsüci, durva a sztorid! Szerencsére én még nem voltam közlekedési baleset részese (kop-kop-kop), pedig elég sokat autózok. A férjemet viszont néha szólongatnom kell, hogy ne vezessen már ilyen dinamikusan (ég és föld a különbség a bp-i és debreceni közlekedés között :roll:

Netti, királyság a szett!
Borónak van már borostyánlánca? Nekünk bejött! És tegnap ahány gyereket láttam az erdőn sétálni, szinte mindek volt a nyakában :shock:

Kép

Kép
adraci
 
 


Kösz Pumukli :)

Kép
szkitty
 
 


Tinu! Mást sem tesztelnek. Nincs rá pénz meg idő. Az influenzaoltások,amit szintén nyomnak, meg sz..t sem érnek! Egy vírusnak ezerféle variánsa van. Max. egy variáns ellen véd -ha véd. 88 éves nagyapámat a háziorvos havonta be akarja oltatni. Ő meg azt válaszolja: "Köszönöm, doktorúr, de még nem akarok meghalni!" :)

Kép
szkitty
 
 


Gyógyszerész sógonőim szerint ÉVEKIG kéne tesztelni egy vakcinát, és akkor sem lenne megnyugtató eredmény....

Kép
szkitty
 
 


Tinu
azt se tesztelik rendesen...
H1n1-et tesztelték felnőtteken, de még nincs róla eredmény. Vakcinákat már legyártották, és be fog indulni a gépezet és el fogják adni. De nem nekem. :-)
pumuklii
 
 


Huuu,mire visszaolvastam...csak am sűrű volt a reggel,mentem a boltba h legyen ebéd stb.
Meg ha Iza felkel lehet megyünk hajat vágni!

Most fejeztem be a reggelit is...

Ági!
Átmin jó nagy!!!!És örülök h Jázmin ilyen ügyes kislány!!!

Netti!
Tuti a szett,na meg Boró is!Nekem leginkább a kezemet fogja meg és úgy tolja be a szájába :lol: Csak irányítanom kell azért,különben a fülébe tenné :lol: :lol:

Oltás:hát kb én is azt vallom mint Kitty amúgy.Soha nem is adattam be egyiket se.Én jobban tartok az esetleges szövődménytől mint magától az influenzától....Amúgy vhol olvastam h az orvosok több mint fele nem adatja be magának ..ez jelenthet vmit,nem?

Adraci!
Micsoda segítséged volt! :lol:

Pumukli!
Most jó a vonalzód!

Réka!
Biztos menni fog a merülés is!!!Képeket nem csináltatok még róla?Úgy megnézném!!!!


Na most ennyi,rá kell néznem a levesre!

annus11
 
 


Évi!
Nem tudom mi lehet,de küldtem emailt!És köszi,mi megvagyunk!Iza már 6,5 kiló felett!Dlben és este pépet kap mert nem elég a tejem.Apa most náthás,de amúgy megvagyunk! :wink:

annus11
 
 


Tinu, akármeennyire is sajnos, de úgy van, hogy a gyógyszergyártókat nem az emberbaráti szeretet vezérli, hanem a kőkemény profit..
Amiben meg az van, hogy átmegy a tejbe az immunitás, azt a cikket megkeresem. Nem mintha tuti igaz lenne, az orvos véleménye ellenében, de tleg olvastam. Bár logikus, hogy az anya védőoltás utáni h1n1 immunanyagai keringenek ugye a vérben, ebből kb napi fél- 1 lityi tejet eszik-iszik a gyerek, tényleg csak töredéke juthat át.Nem bizti h. elég a védelméhez.Na mindegy.
Igaz, hogy nagyobb a fertőzőképessége- mert új, senki szervezete nem ismeri, így nagyobb a fogékonyság, meg valami nagyon okos vírus ez, de mMOST nem okoz -arányaiban- súlyosabb dolgokat, mint egy szezonális flu.Mondjuk rendkívüél jól alkalmazkodik, variálódik, előrejelzések szerint s1-2 év múlva súlyosanbb lesz..
Mondjuk a gyógyszeripar keze sokáig elér, a médiareklámszponzorációhoz is.

Kép
Kép
zili
 
 


Ez nem ér! Amikor vagyok, senki sem ír,amikor nem vagyok,akkor meg termeltek.. :)
Szóval a cica nem lehet kinti, lévén panelban lakunk, és ismerősünk sincs aki be tudná őt fogadni... :(

A magyar rendőrségről csak annyit,hogy akkor sem jönnek ki, ha vér folyik. Én is hívtam őket,amikor a párom exneje kirabolt,és szartak ránk. (Rengeteg bizonyíték maradt a helyszínen) Utána meg elutasították a feljelentésemet bizonyíték hiányában. Reklamálhattam én a főügyészségtől kezdve mindenhol, mindenhonnan elhajtottak,annak ellenére,hogy még a tanúinkat sem hallgatták ki. Hiába! A magyar jogrend a bűnözőknek kedvez! :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


ANnus: miért, nem kötelező az eü dolgozóknak az influoltás??? Én úgy tudom, hogy ők megkapják.

Kitty: amennyire én tudom, nem egyetlen variánsra van az influoltás, hanem egy keverékre. Mindig az adott évben várhatóakra fejlesztik ki. Nyilván nem az összesre, de azért az nem igaz, hogy csak egyre véd és hogy azok annyira gyorsan változnak, hogy egy szezon alatt többször kéne fejleszteni.

Á, szerintem meg ez már megint ilyen összeesküvés-elmélet dolog. Olyan fura, mert én tökre nem bízok fenntartás nélkül az orvostudományban, az orvosokat (jelenlévőktől elnézést) amúgy sem kedvelem (stílus és egyebek miatt), mégis ilyenekben egyáltalán nem kérdőjelezem meg a tudásukat. Szerintem kell, hogy legyen hatékonyságvizsgálat, és azt is urban legendnek gondolom, hogy nem hatnak az oltások. Ha erre az oldalra igaz az ijesztgetés, akkor a másik oldalra ugyanúgy (mellékhatások, nem hatásosság stb.). Elég szomorú, hogy ennyi mindenből hitkérdést gyártanak. Ennek elég ezaktnak kéne lennie (mármint hogy egy oltás hat-e vagy sem; a mellékhatások más kérdés, mert az ugye lehet egyéni).

Kép
Kép
tinu
 
 


Zili: tudom én, hogy van ebben profit, ez nem kétséges, de abban nem hiszek, hogy csak azért mondják a szakemberek, hogy oltassuk be magunkat, mert az a gyógyszergyártóknak pénzt hoz. Ennyi erővel ezt mindegyik gyógyszerre mondhatnánk, a végén még azt is meg kéne kérdőjelezni, hogy a lázcsillapítót azért adjuk, mert a lázat csillapítja, inkább azért, mert ez profitot hoz a lázcsillapítógyártónak. Nem szedek én se mindenre gyógyszert, sőt leginkább semmit sem szedek, mert nincs rá szükségem. Maximálisan egyet értek azzal, hogy egy náthára tök felesleges akármit is beszedni, de ez most más eset.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus
tudom, megoldottam, addig törölgettem belőle, hogy még elfogajda.

Trixi
Szörnyű.
Férjem egy munkatársaihoz betörtek, kijöttek a zsaruk. Kérdezték mi tünt el? Mondátk, h nem tudják, nem mertek még semmihez nyúlni. Erre, csak nyugodtan, írják össze mi tünt el. Egy órára rá jöttek a helyszínelők, és jól leb*szták őket, h nem szabadott volna megmozdítani semmit.
pumuklii
 
 


Tinu, persze, vannak hatásos és jó gyógyszerek, hiszen abból él a gyógyszeripar, hogy elad, ezt akkor tudja megtenni, ha hatnak a szerek.De a flu-pánik nagyon nagy pénzzel kecsegtet...

A védőolások meg...A kötelezőeknél sincs meg sok retrospektív vizsgálat. A prevenár hatásosságáról sem készült átfogó felmérés..

Kép
Kép
zili
 
 


Ezzel nem azt mondom, hogy a prevenar nem hat és óv, hanem azt, hogy nincs ebben az esetben sem elegendő vizsgálat.

Kép
Kép
zili
 
 


Annus, azt Boro is csinalja!! jaj megette a repat!!!!!!!!! falta..
kepzeljetek ott hagyta egy pillre a kis tanyerral az oldalanal.. nemtudtam h ELERI!!!!!!! erre visszajottem,csak ajtot ablakot csuktam be....
es a kis muanyag tanyer a gyerek fejen :lol: :lol: es jokat rohogott... mentunk furodni utana,de evett sajat magarol.. kezzel a szajaba tomte! szoval megszerette a repat :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu!
Én ezt olvastam,hogy mennyi az igaz ebből passz!Itt megint anyi vélemény kering...
Én pl úgy tartanám jónak,ha mondjuk ez egy veszélyes vírus,akkor mindenkit be kéne oltani ingyen....Na de ilyen csak a mesében van..... :roll:

na én néha éjszaka olyan dili vagyok...vmelyik este elaludt a kezemben,és csak egy pléddel takartam be.Éjszaka néha lerugja magról ,én ilyenkor vissza takarom.Úgy h szépen betűröm ugye a hóna alá meg az oldala alá.Erre olyan kóma voltam,hogy nem a kezét emeltem fel hanem a lábát :lol: Mondjuk nem csoda,félig aludtam...a szemem se volt nyitva,csak megfogtam vmit aztán csodálkoztam h vmi nem stimmel :lol: :lol:
Ma hajnalban meg csörög az ébresztő a férjemnek,úgy kiugrottam az ágyból!Aztán rögtön rájöttem h ez nem a gyerek és aludtam tovább :lol: :lol: Ja és apcim minden reggel ad puszit,ha alszom akkor is.Ma amikor puszit adott felébredtem rá,vagyis inkább felriadtam,még arra emlékszem h simogatja az arcom és aludtam is tovább 8) :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Hű,nem semmi mennyit írtatokl!

Eszti! Köszi a dicséretet és szívesen írtam iwiw-re! :D

Megnéztem a borostyánláncokat neten. Tök szépek,lehet nekünk is kéne.
Meg lemosható előkét is be kellene szereznünk. Nem jön ki a textilből a barack- és almafolt. :?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Boró :lol: :lol:
Tényleg,akartam is kérdezni hogy ki vigyáz rá az esküvő alatt?Bár csak max fél óra az egész,de akkor is! :lol: Vagy benn lesz a szertartás alatt?

annus11
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el csak kicsit sok a dolgom.
Benji is 6320g , szegénykémnek úgy folyik a nyála, hogy napjában 3x4x cserélhetem a felső ruázatát, mert teljesen eláztatja magát. Forogni még mindíg nem akar, de még ráér szerintem. Igaz ilyenkor már Marci oda-vissza forgott annó. :? Hullik a haja, de mókásan. Középen megvan a hosszú és 2-t oldalt hullik neki ki. Úgy néz ki mint 1 kis puk. :lol: Édes pofa.

Oltás
Én nem adatom be neki. Annyira nem hiszek ezekben az oltásokban.

Kép
Kép
incike
 
 


Jaj Zsuzsi!
Akartam még írni h Hanna milyen aranyos!!!Sokat változott ő is!

annus11
 
 


Ja én is rászántam magam a borostyán láncra.Szerintetek melyik illik Iza kék szeméhez?Sötétebb vagy világosabb???
http://www.borostyanlanc.hu/index.php

Inci!
Már hiányoltalak!Majd forog,ne idegeskedj ezen,tényleg ráér!Marci?

annus11
 
 


Annus
Marci oviban. Már elmúltak a reggeli nehézségek. Most azon hadakozom vele, hogy délután nem akar hazajönni.
10percre van tőlem az ovi, de Marcival min.1/2 óra az út.
Iza szeméhez szerintem a világosabb illene.

Pumukli
A Hippes kotyvasznak tényleg rossz az íze, de hatásos.
Mi is ezt ittuk mikor Marci hányt és f*sott.

Kép
Kép
incike
 
 


Anélkül, hogy bárkit meg akarnék bántani, tényleg nem ez a szándékom, de számomra olyan furi, hogy az oltás az nem elég meggyőző, de a borostyánlánc, meg a homeopátia és társai azok igen? Vagy arra vannak hatékonysági tanulmányok? :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus, szerintem a szivárványos szépIzán helyesen állna. Férjem nem pártolja a borostyánlánc hordását, így mi kihagyjuk, de tetszik a fekete cserkó is. Olyan férfias :lol:

Na, asszem megtaláltam a nyusziforrást. És persze elindítottam a lavinát magamban. Naszóval ezt kuksizzátok meg:
http://www.mamazon.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=54&orderby=product_price&limit=6&limitstart=12

Meg ezt:
http://www.mamazon.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=54&orderby=product_price&limit=6&limitstart=6

Szépek és jó drágák :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Helló!

Én se oltatom be magunkat szerintem. Mondjuk nekem még jobb a helyzetem, nem BKV-zunk sokat és az uram sem tömegben dolgozik.
Szerintem amúgy valahol a kettő között van az igazság:
1. bizti hat az oltás az esetek többségében, de lesz egy csomó kivétel.
2. Biztos tesztelték valamennyire a vakcinát, de abban is van biztos igazság, hogy nem eléggé
3. Nem a pánikból akarnak megélni a gyógyszergyártók, de nem bánják, ha kicsit nagyobb a füstje, mint a lángja a bajnak

Eve, köszi, jól vagyok, nagyon szeretek babázni. Csani BCG-je heges, de nincs rjta élő seb, úgyhogy megyünk úszni.

Meg bejelentkeztünk még két bölcsibe, ha a Pöttöm nem jönne össze...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


http://babacsoda.hu/component/page,shop ... Itemid,26/

nekünk ilyen van annus! ez mindenhez megy :D

tinu a homeo meg a blánc stb természetes anyag, kárt nem tud okozni ellenben esetlegesen az oltások, gyógyszerek, antibigyók...ezekben hinni is kell az igaz, én hiszek, :D inkább homeó mint gyógyszerm ezért kerestem homeós dokkert is Lilinek, én a 2 órás szülésemet is ennek tudom be 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Tinu!
Borostyánlánc: bevallom, most hallottam róla először :oops: Nekem van egy medálom, de nem éreztem anno, hogy csökkentette volna a mensis görcseimet...
Homeopatia: anno írtam, hogy van, akinél bejön, van akinél nem. Pl.: 2.sz. fiúgyerekünknél nem jön be...
Egyébként a gyógyszerek is csak úgy hatnak, ha hiszel benne... :D

Kép
szkitty
 
 


Annus,bent lesz! anyumat imadja,o fogja fogni, remelem jo kislany lesz.. :wink:

na megprobalom elaltatni,mert eleg nyugike..

aztan irok,mert akartam reagalni meg :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyongyi....... itt nagyon cuki dogok vannak :twisted: :twisted: :twisted: kellkellkellvmi......

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu
Engem nem bántottál meg.
Én nem hiszek ezekben a hirtelen elterjedő oltásokban, sem a homeos bogyókban . ...és borostyán láncunk sem lesz az női dolog szerintem. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


oltas : megkerdezem majd a dokinkat mit mond o.. de mi sose bkvzunk es apa se dolgozik sok ember kozt.. kb2-3 van konkretan korulotte,de van h senki nem megy az irodaba be dolgozni,csak otthonrol,mindenhol pici baba van,tok oda figyelnek.. szoval majd meglatom.. de tartok attol is h tobbet art mint hasznal...

egyebkent en hiszek a homeos cuccokban,annak ellenere,h nem vallt be eddig, blancot meglatjuk bejon e :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki
Én sem adok gyógyszert a gyereknek és magamnak sem, de vannak helyzetek mikor bizony a homeós cucc nem sokat ér és akkor mégis csak ott vannak a hatásosabb gyógyszerek, melyek mögött kutatási és tesztelési sorok állnak.

Én álltalában azt mondom, hogy :
-Van saját hitem, hiszek magamban és az ésszerűségben.

Kép
Kép
incike
 
 


Totál ideg vagyok....a közvetlen szomszéd telken is építkeznek és az átlóson is!!!!
Az egyik helyen daruznak, a másikon meg sziklát törnek....a jó édes............... :x
Lili naná, hogy felébred rá..pedig ablakok zárva....
Még szombaton is ez megy...kezd nagyon elegem lenni....
Ha kövi hétvégén is ezt csinálják, akkor ráküldöm a rendőrséget....tuti van feketemunkás és sztem nem lehet hétvégén reggel 6tól este f10-ig nyomatni a melót!!!!! :evil:
És persze a kert is felejtős így...fasza, amíg szép idő van, jó lett volna még kicsit kint üldögélni néha....na ennek lőttek.....

Lilinek baromi gyorsan nő a körme, 2 naponta vágom....és ma mégis úgy megkarmolta az orromat, hogy dőlt belőle a vér...most neugranormonozom...
Magának meg a szemébe kap bele mindig.... :?
És hihetetlen, az én nyakam, vállam, meg az ő karja tele van szívásnyomokkal...kis piócám rácuppan még magára is..kaja után is.... :shock:
Szóval most mind2en harci sérültek vagyunk....
Kesztyűt nem adok rá, mert az ujját szopizza....de totál tövig meg nem akarom levágni a körmeit, mert begyulladhat a körömágy...DILEMMA.....
Ti hogy csináljátok????????????????

Oltások: Tinu! Ez az egyik legnagyobb biznisz....naivitás azt hinni, hogy nem a max. profitorientáltság a cél. Persze ehhez valamilyen szinten le is kell tenni valamit az asztalra....de tény, hogy az oltásokban óriási üzlet van.....és akkor ezt lehet továbbgondolni..... :?
Nem véletlenül a legerősebb lobbyzók az USAban a gyógyszermammutok és a dohányipar.....jó sok tulajdonosi és részvényesi összefonódással....
Összeesküvési elméleteknek azért van 'némi' alapja.....

Na, lépek....készülök balhézni az építésvezetőkkel....csak előtte nem ártana letörölnöm a krémet az orromról....hiteles lennék vele :roll:

Kép
mozza
 
 


Netti
Boró kapott sok oltást, vagy rosszul emlékszem?

Mi se megyünk nagyon közösségbe, szoktunk azért gyerkőkkel találkozni, meg boltba is leugrunk. Szóval nem vagyunk valami veszélyeztettek. Apa hazahozhat elvileg betegséget, de nem szokott. Maja nem is volt igaziból beteg még, párszor volt láza 1-2 napig. Ami volt egyébb, arra bőven jó volt a homeopátia. Akkor meg minek adassak be neki akármit is?
pumuklii
 
 


Én meg nem hittem a homeopátiában, de hatott :lol: Azta hiszek :wink:

Zsófi végre alszik, ma nagyon vártam már :roll:
Vendég
 


azta=azóta :oops:
Vendég
 


mozza, jo kilatasok :roll:
en is nagyon surun vagom Boro kormeit..de mindig akkora.. :shock: O rajta ma talaltam egy karmolast,de nem szokta magat megkarmolni, helyette inkabb engem,foleg mikor kanalzunk... fogja a kezem es kb most is tiz karmolas van rajta.. :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Na végeztem,és megettem a mai répafőzelék adagomat is.Brrrr,borzalmas...De megbirkóztam vele.
Olvasgatok vissza. Zsüci,nem semmi ez a balesetes dolog. 1,5M kár,hű.....
Borót Isten éltesse!!!
Ja Netti Tőled akartam még.Ezt az összekent pelenkát mivel mosod ki?Mert én ugye még csak kóstolgatok,de picike foltok így is vannak,pedig minden kanál után szalvétával törölgetem a száját. Wanish-el szoktam utána rögtön kezelni,de ekkora foltokra 4 flakon tuti kell majd egy hónapban.Vagy mivel csinálod?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza
nyugi. Rakj be zenét, hogy ne halljad :-) Nem hiszem, hogy sokmindent tudnál kezdeni, az építésvezetőt nem fogja meghatni (sajnos). Benne volt a pakliban, hogy előbb utóbb lesznek szomszédok, csak pont a legrosszabbkor... De legalább egyszerre túllesztek rajta.
Biztos jövőre minket is elküldenek párszor melegebb éghajlatra :-)
pumuklii
 
 


pumukli, most egyszerre harmat kapott,mint Lili. Asszem Csongi is! rota+prevener+dpt !!
de nem viselte ot meg :)
En tok hiszek a homeopatiaban es lehet hatasos lenne,ha nem egyszerre jonne ennyi foga .... meg lehet tobb ido kell neki mig hat. Allitolag eloszor lehet rosszabb is tole,de utana javul.. na meglatjuk. Artani nem arthat. majd rateszem a szajara a magneses kartyamat kiprobalom hatha hatasos :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Egyébként a mi orvos ismerőseink is azt javasolták, hogy még ne adassuk be az oltást(pedig én mindhármunknak akartam) mert még nincs kipróbálva rendesen az oltóanyag, és így még nagy bajokat okozhat. Szóval várni kell vele.Pedig anyumnak nagyon kéne,mert ő a legveszélyeztetettebbek közé tartozik. Jó kis dilemma. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki! őőőő feheritobe megy eloszor es utana 60fokon mosom :wink: aztan csillog villog mint uj koraban! de majd kitalalok vmi mast,mert ezekhez a kaja foltokhoz nincs sok kedvem. Taltaltam egy olyan eloket, ami belebujos, nemtudom kitol kaptuk,de be kene szerezni parat! hosszu ujju bele kell bujtatni es tok jo! de csak egy van belole :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, amugy mivel nalunk a kertet meg kivulrol a hazat meg mindig csinaltak es jovoheten is jonnek a garazst belulrol betonozni ilyesmi.. igy en napkozben ugy altatom Borot,h megy egy kis monoton zaj! igy nem hall mast meg.. jelenleg a porszivo felvett hangja megy halkan. :D most a szomszed miatt kell, velunk szemben lakik egy srac akihez ejjel nappal jonnek a haverjai.... es nem ismerik a telefont meg a csengot se. Mindig dudalnak, addig amig ki nem er, meg itt gyorsulnak..

Netti
Kép
maumau
 
 


Új szerzeményünk: TRÉNINGSZOKNYA! :lol:
Kép Kép pocakos:)

Kép
mozza
 
 


Tinu, ott a pont:)
Mondjuk én semmi hókuszpókuszban sem hiszek, de ez a magam baja...A homeós bogyeszeknél semmi tanulmány sincs...A borostyánlánc állítólag úgy hat, hogy a borostyánból a test melegének hatására kipárolgás indul el és ez a borostyánpára fájdalomcsillapító hatású... Háááát, én sem akarok megbántani senkit, de ez számomra hihetetlen nagyon. Tudom, használjátok páran, meg nem síkít fel fájdalmában a gyerek de vajoln lánc nélkül nem így lenne??A fog áttörése néhány bébinél nagy fájdalommal jár, sok meg szinte meg sem érzi...

Pl itt a Viagra esete..Hű de jó, ez nagy profitot hozott, dőlt hátra a gyógyszergyár. Mi lenne, ha még több pénzt csinálnánk?Na, hogyan?Megvan, felkérünk egy céget, csináljon már tanulmányt a női frigiditásról, meg is támogatjuk a kutatást egy kis zsével.És lőn. A tanulmány bebizonyította, hogy a frigiditásra TÖKÉLETESEN beválik a NŐI VIAGRA!!!!!!!!!!!!!!!! Dőlhet a lé egy újabb forrásból, veszik mint a cukrot...

Kép
Kép
zili
 
 


Borostyanlancrol azok tudnanak inkabb nyilatkozni,akinek a gyerekenek az utan multak el a tunetek h elkezdtek hasznalni. En tobb ilyen esetrol is hallottam a csaladomban es a barati korben is. Probalni meg nem probaltam,de remelem megjon hetfore. Es akkor majd jol beszamolok :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: