Totál ideg vagyok....a közvetlen szomszéd telken is építkeznek és az átlóson is!!!!
Az egyik helyen daruznak, a másikon meg sziklát törnek....a jó édes...............
Lili naná, hogy felébred rá..pedig ablakok zárva....
Még szombaton is ez megy...kezd nagyon elegem lenni....
Ha kövi hétvégén is ezt csinálják, akkor ráküldöm a rendőrséget....tuti van feketemunkás és sztem nem lehet hétvégén reggel 6tól este f10-ig nyomatni a melót!!!!!
És persze a kert is felejtős így...fasza, amíg szép idő van, jó lett volna még kicsit kint üldögélni néha....na ennek lőttek.....
Lilinek baromi gyorsan nő a körme, 2 naponta vágom....és ma mégis úgy megkarmolta az orromat, hogy dőlt belőle a vér...most neugranormonozom...
Magának meg a szemébe kap bele mindig....
És hihetetlen, az én nyakam, vállam, meg az ő karja tele van szívásnyomokkal...kis piócám rácuppan még magára is..kaja után is....
Szóval most mind2en harci sérültek vagyunk....
Kesztyűt nem adok rá, mert az ujját szopizza....de totál tövig meg nem akarom levágni a körmeit, mert begyulladhat a körömágy...DILEMMA.....
Ti hogy csináljátok????????????????
Oltások: Tinu! Ez az egyik legnagyobb biznisz....naivitás azt hinni, hogy nem a max. profitorientáltság a cél. Persze ehhez valamilyen szinten le is kell tenni valamit az asztalra....de tény, hogy az oltásokban óriási üzlet van.....és akkor ezt lehet továbbgondolni.....
Nem véletlenül a legerősebb lobbyzók az USAban a gyógyszermammutok és a dohányipar.....jó sok tulajdonosi és részvényesi összefonódással....
Összeesküvési elméleteknek azért van 'némi' alapja.....
Na, lépek....készülök balhézni az építésvezetőkkel....csak előtte nem ártana letörölnöm a krémet az orromról....hiteles lennék vele