Új privát üzeneted érkezett!

Még annyit akartam voltunk méricskélni és Ármin baba 7500 gramm és 67 cm! :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Anita! Huh, ez az „5 hónaposan tehéntejet adok”-téma nem semmi…

Zsüci! Elolvastam a cikket. Persze, ilyenkor hajlamos az ember azt hinni, hogy maximálisan a cikk írójának van igaza. De: Legalább 5 helyen utána érdeklődtem, és az országban a legjobb doki a prof., és a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik. Na meg Bogyónak a feje tetején van a púpocska, nem az arcán.. ;)
Másik téma: Este én sem adnék gyümilét. V.mi pépet nem próbáltál? (Tudom, megvan a forgatókönyv, hogyan kellene csinálni a hozzátáplálást, na de az egy dolog. Minden baba más.) Szerintem sok a gyümisav a babónak, és ezért nyügis éjszaka. Másik 5letem: egyszerűen mégnem elég fejlett hozzá a gyomra-> összefoglalva: ha van elég tejci, szerintem várj még pár hetet…

Tinu! Remélem, azért elsétálsz a biztosítóhoz. Akkor is, ha nem akarod a kocsit megcsináltatni. Jól jön az a kis pénz… (van olyan lehetőség, hogy felajánlanak egy összeget, és ha azt elfogadod, nem kell benyújtani se számlát, se semmit…)

[b]Rovarok: [/b]Mi kertes házban lakunk. Kb. 2 naponta körbeporszívózom a lakást, de most, ha felnézek, kb.10 db különböző pók van, két szenderféle (ezek éjszakai lepkék….), egy rakat muslica –mert este kint maradt egy barack az asztalon… rendszeresen vannak gyíkok –fogyóban, mert a macskánk megeszi őket, sajna ... Ja, a pókok küzül sok védett faj van.
Én már megszoktam. ..és semmi pénzért nem költöznék vissza a városba….
:)

Kép
szkitty
 
 


Jajj, nagyon rossz, mert András is meg én is félünk a nagy rovaroktól. A kicsiktől nem, azokat megöljük, vagy szabadon engedjük...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

 
 

Na, sokkal jobban vagyok. Nem fáj a hasam, még wc-n se voltam tegnap este óta. Minden jó lenne, csak kicsit legyengültem. Nemhiába, alig ettem 3 napig.

Böbi
jó ötlet a játszóház. Maját egyedül még nem hagytam benn. Te Gyöngyöt már igen?
Wc téma: Majának volt kb 1.5 hét kakaparája. SZólt, h kaka, berohant a wc-re majd kirohant, szaladgált a lakásban mint a mérgezett egér, nyulkált a popójához, de nem akart felülni a lépcsős szűkítőre, pedig a pisi már egy ideje odament. A vége az lett általában, h vagy a bugyiban landolt vagy a legvégén már nemtiltakozott és rá tudtam ültetni. De zavarta ez a bugyis dolog, így próbálkozott, mindig ráült a szűkítőre, aztán felállt, vissza-fel. Aztán amikor láttam, h jön, leültettem. Ez ment párszor, aztán felfogta, h nem nagy cucc ez, inkább buli, csobban, meg le lehet húzni, meg pápá stb....

Dóri
nem is tudom mit írjak Majáról. Annyira szép, okos, értelmes (nekünk). Nincs vele semmi gondom. Ugye ő még általában felébredt egyszer éjszaka inni, vagy csak úgy, de már másfél hete nem. Kolost bírja, játszik vele sokat. Meg olyan humora kezd lenni, hogy sokszor fetrengünk tőle. :-)
pumuklii
 
 


Jó reggelt!

Szofi, akkor jó bulizást 26-ra, anyukádnak pedig még nagyon sok boldog születésnapot kívánok! A ppt-re nagyon kiváncsi vagyok, majd Gyöngyinél megkukkantjuk :)

Böbi, szép tőled, hogy felvállaltad ezt a nem könnyű feladatot. Ha esetleg elakadsz vmiben az ügyintézés során, nyugodtan írj privit, hátha tudok segíteni.(Ez a szakmám...)
Hú, ez a wc-re szoktatás nem egyszerű, látom taktikázni kell rendesen :lol:

Vanni, annyira drága vagy, hogy gondoltál rám, de ez a hét nem valószínű, hogy összejön, pedig szívesen mennék. Vasárnap lesz a keresztelő, csomó dolgot kell még intéznem, és ma már szerda van :roll: Ha tudtok gyertek Gyöngyihez, had haverkodjunk tovább a jóképű fiacskáddal :)

Netti, fotók? Már nagyon kivi vagyok.

Zsüci, :shock: Nem semmi a pasas, hogy sikerült rendezni?

Ma reggel apa is egy hatalmas, ismeretlen eredetű pókot vadászott le a fürdőszoba plafonjáról. Az tuti, hogy nem kaszás és nem keresztes volt, azokat felismerném :lol:

Emese, nem lehet, hogy Bogit pók csípkedte meg?

KépKép
novygirl
 
 


Ja, Gyöngyi, tényleg übermérnök lehet a férjed. Tetszik ez a kerekes megoldás, majd ellesem a technikát, hátha apa is elkészíti :lol:

KépKép
novygirl
 
 


Hozok kepet ma mindenkepp :D csak ugy akarok h nem csak a cuccrol hanem Bororol is ahogy benne van, ugy latszik a kenguru rendesen,h milyen. egyedul meg nem megy, tegnap meg sotet volt mikor hazaertunk :)

megprobalok csendben mosni,jo lenne ha kitudnam mosni ma az osszes szennyest..

pumukli,tok jo h jobban vagy, vegulis mit is szedtel be?

erre a szobatisztasagra kivancsi leszek majd :lol:

Velem anyanak konnyu dolga volt, allitolag en kereckedtem wcre 8) Gabi meg 5eves koraig bepisilt ejjel es rettento sokaig pelenkas volt :lol: biztos orulne h ezt kozoltem itt.. :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti szerintem is orulne :D .

Jázminnal is kőnnyen ment a nappali szoba tisztaság a kaka dolog is de a barátnőm kislánya ugyan ezt csinálta és csak a pelusba akarta a nagy dolgot sokáig elvégezni.
Nálunk meg az éjjeli pisilés ment nehezen még mai napig is kelünk pisiltetni Jázmint mert annyira mélyen alszik magától nem ébred meg rá ha kel neki.Igy mikor kelek szopiztatni keltem Jázmint is.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Szofi,
dehogyis hibáztatlak téged, ne légy hülye!!! :lol: :lol: Ez csakis az én dinkó anyagcserém hibája... Úgy láccik, nekem ki kell várnom a kávé-cigi diéta idejét! :lol: :lol:

Kitty,
a gyümilevet reggel-kora de. adtam a bébnek, ennek ellenére kelt éjszaka. Szerencsére most nem kell hozzátápi, szóval pár hetet várunk!
Ami a cikket illeti: biztos jó doki, és persze a másik fél itt nem hallgattatott meg. Nekem csak azért keltette fel a figyelmünket, mert egy lazacfolt kapcsán mi is érintettek vagyunk...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

velünk minden rendbe, kicsim még mindig rapszodikusan kajál, tegnap szuper volt ma már megint kevesebbet kíván, de mindekire mosolyog kiegyensúlyozott kis kölök :)

Mi még mindig nem kezdtük el a hozzátápit, bár néha nekem is olyan érzésem van, hogy unja a tejet, mert annyira néz már mikor eszek :)

Minden baba gyönyörű, visszaolvasni egy pár oldalt tudtam. :)

Édua 33 hónaposan lett szobatiszta és azután éjszaka sem kellett soha pelus, egyszer sem pisilt be :), ez novemberben volt, de már előtte nyáron és azelőtt 1 évvel nyáron már nem kellett pelus, de mi nem eröltettünk semmi, ekkora érett meg rá, és nagyon sokáig bilizett, mert azt be tudta vinni a tv elé :), kb 1 éve wc-zik :)

Tejem még mindig ugyanannyi van, kicseréltem a membránt és láss csodát újra jobban jön, már annyira lassú volt, hogy fél óra alatt sem jött le sokszor a szokásos mennyiség :)

Szép napot!

Ildi

Édua már 2 hete náthás és már köhög, már a férjem is náthás, egyedül Lara és én bírjuk a strapát, bár én meg néha szédülgetek :(

férjemnek volt egy megjegyzése: 7 üléses autót akar venni, mert ha egyszer meggondolom magam és szülök egy 3. babát, akkor is el fogunk férni, és még anyóségk is beférnek :)

Lara még mindig nem forgolódik, kezdek aggodalmaskodni :(, kedden viszem tanácsadásra, dokinőt kikérdezem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Tegnap már nem értem ide, most megpróbálok válaszolni.

Anita, Sajnálom, hogy nem vagy jól, talán tényleg segítene, ha beszélnél róla!!!! Mesélnél kicsit a lányokról?

Esztó Köszi :)

TinuKöszi :) Tündéri Csongor, érdekes, hogy az egyik képen, olyan bölcs, okos a kis tekintete, a másikon meg egy kis huncut ;) Örülök, hogy gyógyul a kis lába!!! Tüci jól van? Csongi jól aludt?

Dóri-Duracellnyuszi :d Te soha sem fáradsz el? Neked is köszönöm! :) Hogy van Samu és Danó és persze te?Köszi a jókívánságot is!

Mozza, Hogy van Lili, hogy telt az éjszakátok? Remélem jól vagytok!!!

Zili, remélem már jobban vagy!!!

Szofi drága köszi, köszi! :) Hogy van Csani? BCG helye? Teeee????
madame szofi írta:Azt rühellem ebben a védőoltásos sztoriban is (akárcsak a hozzátáplálásban), hogy persze nem lehet tudni, hogy mi a jó! Én ettől hülyét kapok. Egyszer voltam egy AC-n, és ott kijött, hogy "nagy igényem van arra, hogy a döntéseimet rendszerben hozzam meg". Én bekattanok, ha nincs rendszer...
Tökéletsen egyetértek veled!!!!
madame szofi írta:Eve, nagyon durrrrva! Balázsnak pont olyanok a kék szemei, mint a terhesvonalzódon volt a kisbabának!!!! Emlékszel?
Anyám hogy emlékszel? Tényleg!!! :)

Annus, köszi! :) Izus jól van? Olyan édes kis huncut a képeken! :) És óriáásit nőtt!!! Te jól vagy? Apa? Amíg el nem felejtem: próbáltam belépni a blogba, de nem engedett a rendszer, lehet, hogy elfelejtettem a jelszavam? :shock: Vagy máshogyan kell belépni, mint eddig? Nem furcsa, hogy ekkorák a gyerekek, hiszen ezt szoktam meg! :lol: Néha kifejezetten szuper, hogy a nagyokra egy kis időre rábízhatom a kicsiket, és az is, hogy a kicsik még úúúgy bújnak, amikor a nagy kamaszok éppen sünit játszanak. Jó élvezni a kis ártatlanságukat, gyöngédségüket az apróknak, ugyanakkor, az is klassz, hogy a nagyokkal már tudok beszélgetni, szinte felnőtt módra, segítenek, ha kell stb. Én nagyon élvezem, bár tényleg rém fárasztó ennyi emberkére figyelni, és még haza sem mehetek, mint az óvónénik. :d Szopival kapcsolatban: szerintem Iza is úgy van, hogy napközben "nem ér rá" enni, mert már okos érdeklődő manócska, és minden elvonja a figyelmét (leginkább imádott anyukája ;))! Éjszaka pedig nyugi van, akkor csak a szopira koncentrál??

Reni, Hogy van Amina???? Remélem jobban!!! Mira? Anya? ;)

Barbi, Nem egyszerű, de neked sem! ;) Köszönöm és is gratulálok neked!!!

Pumukli, jobbulást!!!!! Remélem éjszaka már aludtál!!!

Böbi, köszi! :) Húúú még olvasni is rossz volt mi történt veletek, de végül frappánsan megoldottad!!!

Novygirl, köszi!! Én is nagyon nehezen mozdulok ki a kicsikkel, nagyon féltem őket. :o

Gyöngyi, köszönöm!! Olyan jó olvasni a hsz.-aidat!! :) Marcid jól van? Te is? :)

Zsüci, nagyon kedves vagy, köszönöm!! :) Jól vagytok Kamilla babával???

Ági, köszi! :) Ma hogy ment Jázmin? Remélem ma már könnyebb volt!!!

Emese, Bogi jól van? A csípés gyógyul??

Csilla, nagyon édes Gergő!!!! :)

Reni, köszi!! Én is nagyon szeretnélek megismerni benneteket, csak legyünk egyszer egészségesek mind!!!

Réka, Lilla nagyon szép, és milyen csajos! :) Le a kalappal előtted, hogy így feltornáztad a tejcsit!!!

Húúú megőszültem mire mindenkinek válaszoltam. :roll: Ezer bocs, ha valakit mégis kihagytam, de már biluxolnak a szemeim. :lol:

Mi nagyon nem akarunk javulni, Rolcsi most csupa nátha, alig tudott aludni a drágám. :( Nem tudom mikor megyünk így oviba??? Félek, hogy nagyon elszokik, mikor még be sem szokott igazán! :(
Én is náthás vagyok, de a legrosszabb a gyengeség. Balázs szegény meglehetősen nyűgi és folyton tömi a kisöklét a szájába!

Lányok, akiknek szintén szenved a babája a fogacskákkal, hogyan tudtok segíteni? A borostyánláncot próbálta valaki? Valami jó kis rágóka, ecsetelő, bármi??

Mennem kell, esetleg a blogra tennék még pár képet, már ha betudok jutni. :shock:

Szép napot!

Puszi: Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Netti, csendben mosni? Azt hogy kell? Nálam mindig akkora zaj van, amikor sulykolom a ruhát a mosótekenőben :lol:
Jó is hogy mondod, már hetek óta rimánkodom a férjemnek, hogy szedje ki azt a szagelzáró golyót vagy micsodát (ami pörögve hörög amikor vizet szív fel a gép), mert megőrülök a hangjától. Na majd hétvégén...

Zsüci, jót mosolyogtam ezen a verekedős sztorin. Mi lett belőle végül?

Pumukli, örülök, hogy jobban vagy.

Ági, nagyon jók a vonalzók (milyen nagy képeket tudtál feltenni a gyerekekről. Tök jó!)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


pumukli, örülök, hogy jobban vagy! Játszóház jó ötlet, de Zsófi nélkülem tuti nem marad ott :roll:

Na majd jövök még, csak most kellek :arrow:
Vendég
 


Panndi
akkor ott maradunk :-) Ott legalább nem tudnak elszaladgálni.
pumuklii
 
 


ezt nem értem, miért lett ilyen a vonalzóm??
pumuklii
 
 


eve: nekünk van borostányláncunk!! de fogunk nincs :D jobb a megelőzés úgygondolom, meg beszereztem ilyet http://www.osanit.de/ -homeós! és állítólag iszonyat jó!

na, iccaka szuper, 3kor szopi aztán alvás 7ig, most nem volt 5kor megébredés és már alig jön taki...csak röfög, de nem tudom mitől..

ma debütáltunk a tömegközlekedésen: babakocsi anyóséknál maradt, kendőm ugye eladtam, MT még nem jött meg () és hát hogy jussak el védőnőhöz meg ki apához...volt itthon egy kenguru..Lili bele, tök jól viselte, el is aludt csak olyan furi volt benne, hátradőlve láblógva...szörnyű na, sohatöbbet, de szükség törvényt bont2 busszal kellett jönni...Lili a 2,nál bealudt...néni odalép, "jajj szegénykém, de rossz neked itt"-erre én ( a gyerek nyitott szájjal, nyálfolyósan alszik édesdeden) : maga szerint rosszul érzi magát? erre nem szólt semmit... :D

úgy vettem észre hogy bal cici kezdi feladni (én nem) de mindig olyan lapi...meg Lili nem szívesen szopizik abból úgy veszem, észre , fezseng, mocorog... :?

oltás: doki meg védőnő szerint NE-NE-Ne! több kárt okoz mint használ...tejbe minimálisan jut át, az egész csak médiafogás hagyjuk a francba, szóval hagyjuk :shock:

+1 jóhír: tegnap tudtam Lili igény szerint szoptatni, ugye ő eddig 4 óránként igényelte, nyugicicitől még jobban sírt, de tegnap nagyon nyüszi volt estefelé, mondom gyere akkor most jól "igényszerintmegszoptatlak" dádám és bealudt, király vagyok! 8)

közben megmjött a mei tai! apa próbálgatja...vicces a rószaszín virágos cuccban, de komolyan jól áll neki :)

netti-képet-g szettről-na! :!: :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Pumukli, hát elég egyedi :-)

Evemama, drága vagy, köszönjük kérdésed nagyon jól vagyunk. Mi a fogzással még nem szenvedünk, egyszer fogtam rá, hogy attól nyűgös a manó, de aztán kakált egy jót :lol: De valami már indulgat, az biztos. Megtennél valamit? Én próbáltam összeszedni a leírtak alapján, hogy is fest a családotok, de belezavarodtam :oops: Leírnád nekem a gyerkőcöket sorrendben? Mi 4-en vagyunk testvérek. Szerintem csodálatos dolog a nagy család.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Nekem azt írja, h túl hosszú aláírás...
Panndi neked hogy ment? Nekem is jó volt eddig.
pumuklii
 
 


Gyongyi :lol: nalunk a mosogep es a szaritogep hazon kivul van, vagyiiis kivulrol az udvarrol megkozelitheto csak az a helyseg :lol: engem nagyon zavart es kitettuk oda.. egy kis 10nmes helyseg ahol elfernek azok a dolgok amik nincsenek hasznalatban :D szoval innen bentrol kiviszem a szennyest,elmaszok a haz oldalaba es beviszem,ott mar hangoskodhatok.. ugyse hallja meg 8)

a mosogatogepet persze nem inditom el ilyenkor :D de mar be van oda is pakolva :wink: lent vegeztem mindennel mara,ha apa hazajott fent meg gyorsan elpakolok aztan ennyi volt, holnap meg anyukam vett ki szabit.. es atjon felporszivozni felmosni mig en szepulok a fodrasznal,ugyhogy tok jooooooooo.
Ma meg mennem kell meg cipot is venni :roll: meg par aprosagot!!


jaj de nincs kedvem most megmozdulni,raadasul olyan fejem van.. de nem mosok mar hajat... holnap ugyis fodrasz.. de igy kimozdulni :shock:

Evi, mi most epp nagy fogfajasban vagyunk. Boronak 4vagy 6 foga jon. also felso es mellette is durvan bedagadt neki 3napja .. sztem az is ... ooo olyan lesz mint az anyja :D
szoval dentinox gel semmit nem hasznal, kb elnyammog rajta es 1perc mulva ujra uvolt.. kap homeos bogyokat, attol se vettem eszre valtozast. vibrucil kup.. szinten semmi egyelore.
Egyeduli ami hasznal es az kb 10-15perc mulva maximum a nurofen szirup. De azt csak vegszukseg eseten adom..... Tegnap masfel orat sirt este,de vegul bealudt,ugyhogy halistennek nem kellett! de ha nagyon nem tud aludni este akkor azt adok neki es tokeletes utana minden :( napkozben nem kap semmit csak a homeos bogyokat,de inkabb estere jon ki a legjobban.. amugy csak nyugosebb sokszor napkozben azt pedig elviselem inkabb.

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Most nem tudok visszaolvasni,mert tucatnyi babaruha vár vasalásra.
Rossz volt a netünk hétfő délután óta, most csinálták meg.
Amúgy minden ok velünk.Riki már kétszer kapott barackot.Annyira ízlett neki, hogy tegnap nem akarta abbahagyni az evését, hanem nyújtogatta folyamatosan a nyakát a kanál felé és tátogott.Egyem meg!!! De nem mertem neki igazából,csak kóstolót adni,nehogy baj legyen.Így is meghajtotta a kismanót,kétszer öltöztünk át tegnap du. Na megyek,vár a vasalóm! Szép napot!!! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki :lol: :lol: egyebkent a G kenguru sokkal jobban szejelebb tartja a gyerek labat mint a baby bjorn!!! nagyon tuti :D na megprobalok csinalni par hasznalhato kepet,gyerek nelkul :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


ja Niki,osanitot honnan szereztel be?

Netti
Kép
maumau
 
 


Pumukli, a BBCode-s linket használod? Próbáld meg azt.

Borókának Boldog Harmadévet! :D Muti a fotókat, meg hogy miket vadásztál teszen.

Kutyafüle jó vasalást. Én is azt terveztem mára, de elhalasztottam. Mondom tegnap a Zuramnak vegyen vasalóvizet. Erre hozott két littyó Kokkolínó szagos vizet. Mondom, ez mi? Hát vasalóvíz. Erre lefestettem én mire gondoltam. Mondja a Zuram: ja Drágám azt úgy hívják, ioncserélt lágy víz. No comment 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Évi: hát ma sem aludtunk túl fényesen. Másfél óránként tuti kelés volt, de már nem követem, mert ahhoz fel kéne vennem a szemüvegem szoptatáshoz. :P ÁÁÁá, nagyon, nagyon fáradt vagyok, de nem látom a megoldást... De ma voltunk oltáson, említettem a doktornőnek, hogy nem igen alszunk. Erre megbeszélte CSongorral, hogy legyen jófiú és aludjon éjjel, mert a felnőttek éjjel alszanak. :lol: Benézett a szájába, a fog még messze. :roll:

MNiki: én is megkérdeztem a H1N1 oltást. Ő javasolta Tücinek. Szerinte sem megy át amúgy a szopival a kicsinek az immunitás. Én be fogom adatni asszem.

Csongó benyalta a rotaoltást, ízlett neki. :) Aztán kapott két combos oltást, üvöltött. :? Nem sokat hízott 1 hónap alatt, 360 g-ot. Dehát amennyit mozog, nem csoda.

Kép
Kép
tinu
 
 


hozták nekem Bécsből, de asszem Romániában is kapható...6,5 ajró volt! de néha teszveszen, vaterán is van

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ezek közül melyikre kell kattintani? HELPPPP!!! Én a vastagon szedettet raktam be, de az 2 gyerekre túl hosszú...

For Websites:
HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace

Email Signatures:
AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail

Forum signatures:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Active Desktop: HTML file • Desktop item
pumuklii
 
 


Pumukli, BBCode-ot próbáld!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 



Kép
Kép
mniki84
 
 


PseudoHTML, UBBCode and BB Code
ez egy, ezt próbáltam, de túl sok karakter 2 gyerekre
egyre megy...
pumuklii
 
 


Halihó!
Lili nagyon kis ügyi volt...f8kor kelt, aztán ágyba vissza és szundi again! :D
Lassan kelni fog sztem....
Végre egy kicsit tudtam aludni.... 8)

Meló: Nem (csak) a pénz miatt csinálom. Ha nem segítenék be a férjemnek, akkor mégtöbbet dolgozna és kb. semmit nem tudna Lilivel lenni... :? ...szóval inkább beáldozom az ÉN időimet és akkor dolgozgatok. Magyarra fordítok btw. :roll: Angolról. Pr cikkeket, sajtóközleményeket, meg szerződéseket, hozzájárulásokat stb.
Az utóbbiakat nem nagy kedvvel....túl száraz és nagyon ott kell fejben lenni...na, ez nem mindig megy :roll:

Eve!
Le a kalappal, ennyi gyerkőccel....nagyon jól csinálod. Nekem fogalmam sincs, hogy fogom tudni majd a gyerek(ek)et-munkát-háztartást összeegyeztetni....jelenleg absz. Mission impossible-nak tűnik.... :roll:

Gyöngyi!
Azt a klassz nyuszkót hol lelted??????? A horgoltat, aminak a fotóját mutiztad!? :roll:

Anikó!
Na, Blanki tornázója hogy áll????? Ti is építettetek belőle toronydarut? :lol:

Niki!
Nekem is a bal cickóval van gond....nem értem....én Lilim sem szeret abból szopizni....meg kevesebb is van benne és érzem a tejadó reflexet, ha abban megindul....a másikban nem, pedig abban sokkal több tej lehet....why-why-why???? :?
Válogatós nyuszkók ezek a Lilik! :roll:

Na, megyek...haladok ameddig nyuszkó nem ébred.... :roll: :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.09.16 09:38-kor.

Kép
mozza
 
 


Novygirl, Gyöngyi,
mivel a pasas velem együtt egy rendőrt is feljelentett (állítólag ellopta a pénzét úton a detoxba - sztem a csávó szimplán elitta, csak nem emlékezett rá) a megyei ügyészi nyomozó hivatal "nyomozott", ami annyiból állt, h bementünk az ügyészségre, kiderült, h ezeréves ismerős cimbi az ügyész (egri jogászfamília vagyunk, ugye). Leültünk, és eldumáltunk a jogi egyetem nehézségeiről (akkor már egyetemista voltam) meg a legjobb bulis helyekről, a végén pedig megkérdezte: "megverted a pasast?" Mondtam, h nem, amúgy meg több tanút tudok hozni, akik látták, h az idegességtől annyira sírtam meg remegtem, h még járni is alig tudtam... Végignézett rajtam (60 kiló, bölcsész szerkó, hosszú haj, nagy kék szemek) és annyit mondott: "ja, hát nem vagy egy Rambo" - és ezzel a nyomozás lezárult... (végül a rendőrrel se lett semmi - a pasas meg kapott 50e pénzbírságot, és másfél évre elvették a jogsiját)

Kép

Kép
zsüci
 
 


Happy 4 hónap Boró!!!!!!!!! :D

Kép
mozza
 
 


Na, Niki azt hittem első olvasásra, hogy az oltóag.ot hozattad Romániából.. :D

Kép
szkitty
 
 


Zsüci!
Lemaradtam...hogy van a sztori eleje....nagyon kemény a vége, amit most olvastam......

Kép
mozza
 
 


Zsüci! 3 éve az Árpád-hídnál belém jött egy fickó. Le akart lépni, de nem tudott a dugó miatt. Kihívtam a rendőröket, elvitték bilincsben,mert körözték vagy 2 éve. Csak közben elfelejtettek helyszínelni... így 3éve nem fizet a biztosító. Ja, és még meg sem köszönték,hogy elkaptam helyettük :D

Kép
szkitty
 
 


A "rettegett influenzavírusról" annyit: Az általam ismert eü-sek röviden ennyit mondtak: üzleti fogás -ne dőlj be!
NO COMMENT.

Kép
szkitty
 
 


kosziii, igen igen 4honaposak vagyunk :D

Nahh, Gyongyi,mindjart kikeresem mik tetszettek meg, de a nyuszko benne van amit mutiztal itt :lol:

szóval, csinaltam par mobilos kepet,total nem fog rajtuk latszani milyen szep is,de majd este hozok olyat is!! :lol:

ja meg par Boroka eszik kep:

Kép fogja kozben.. :) Kép nyami.. Kép asíííííííííít Kép vhogy igy van rajta, csak folyamatosan rugdosodott.. Kép G Kép GG Kép

taska lemaradt, na szoval este hozok hasznalatban levo kepeket, majd apara raakasztom a kiscsajt :D

Niki,koszi a linket!! :)

ja es azert van textil pelus elotte,mert mar "utcai" ruhaban volt es az eloke kevesnek bizonyult mert allandoan markolassza azt is.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza,
pár éve húsvét hétfőn tökrészeg pasi belénkjött egy Trabival, autónk bal oldalát totálkárra törte, aztán feljelentett engem, h megvertem (még mielőtt bevitték a detoxba) - ennyi a sztori eleje :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


zsuci :lol: :lol: ez igy hurmosan hangzik,persze akkor nem lehetett az!! nagyon durva mikre nem kepesek az emberek!!!!! :shock: :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


nah,nagyon ugyesen feltettem a kepeket.. bocsi :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Kitty,
vazz, ez nagyon meredek! :shock: :shock: Én a helyedben simán kilincselnék a rendőröknél a nyomravezetői díjért! :D (plusz a károk megtérítése, ugye, hiszen te a kocsidat áldoztad a körözött bűnöző elfogásáért!) :lol:

Btw, a biztosító nekünk is meredek volt, mivel a pasasnak nem volt biztosítása, nekünk kellett kicsengetni a teljes javítást (1,5 milla nettó), aztán 1,5 évig birkóztunk a MABISZ-szal, míg kifizették (gyanús volt nekik, hogy egy Trabi hogy tud ekkora kárt okozni egy erős középkategóriás Mitsubishiben - na ja, csak 1 dísztárcsa volt 50 ropi, a külső visszapillantó 180e... :evil: :evil: )

Kép

Kép
zsüci
 
 


Netti,
ma már én is csak rötyögök rajta, de igazából egy nagyon szomorú vonatkozása van: apukám aznap éjjel szokott vissza a cigire 7 év absztinencia után - ezt igazán sajnálom... :cry:
Nagyon vagány a G-szett... Wow, egyre én is beneveznék! :D

Kutyafüle,
szolidarítok veled, megyek vasalni... :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Mozza, link neked:
http://www.teszvesz.hu/item743440165_horgolt_csikos_nyuszi_35cm_es_majom_50cm_uj.html#gallery

Netti, Mozza, vigyétek el, mert annyira édes, érzem, nem sokáig bírok ellenállni neki. Bakker 5 ropi.... :cry:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


zsuci, ez tenyleg szomoru :?

Gyongyi.. ha tudnad mennyit koltottem ebben a honapban :lol: Szigoruan csak a jovohonapban koltekezhetek ujra! :lol:
(babakocsi,jatekok,G szett) es ugy h mar volt babakocsi,kenguru,taska ... :lol: :lol: szoval Gabi kifejezne nem tetszeset azt hiszem :D

Ellenben ha jovo honapban is meglesz.. benevezek egyre :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Senki sem segít???? :-(((((

Nektek hogy fér be 2 gyerek 255 karakterbe? Nekem egy ennyi:
KépKép

Nem tudom Maját visszatenni :-( pedig csak képeket akartam cserélni...
pumuklii
 
 


pumukli, en nem ertek ahoz :?
de a kepek nagyon szepek :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Ez vicces, berakta az üzenetbe Maját :-)
Még egy próba
[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
pumuklii
 
 


Kezdek hülyét kapni, na majd ha alszanak próbálkozok,
pumuklii
 
 


Áruljátok már el, mit jelent az, hogy reklámfogás a H1N1-es védőoltás??? Esküszöm, nem értem. :roll: Az tény, hogy itt van Mo-on. Az is tény, hogy gyorsan fertőz és szinte mindenkit, aki a közelébe kerül (lsd. iskolások). Akkor mi a reklám benne? Hogy nem fog hatni? Vagy miért nem érdemes beadatni?

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti
mennyiért szerváltad?
pumuklii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: