Sziasztok!
Tegnap már nem értem ide, most megpróbálok válaszolni.
Anita, Sajnálom, hogy nem vagy jól, talán tényleg segítene, ha beszélnél róla!!!! Mesélnél kicsit a lányokról?
Esztó Köszi
TinuKöszi
Tündéri Csongor, érdekes, hogy az egyik képen, olyan bölcs, okos a kis tekintete, a másikon meg egy kis huncut
Örülök, hogy gyógyul a kis lába!!! Tüci jól van? Csongi jól aludt?
Dóri-Duracellnyuszi :d Te soha sem fáradsz el? Neked is köszönöm!
Hogy van Samu és Danó és persze te?Köszi a jókívánságot is!
Mozza, Hogy van Lili, hogy telt az éjszakátok? Remélem jól vagytok!!!
Zili, remélem már jobban vagy!!!
Szofi drága köszi, köszi!
Hogy van Csani? BCG helye? Teeee????
[quote="madame szofi"]A írta:madame szofizt rühellem ebben a védőoltásos sztoriban is (akárcsak a hozzátáplálásban), hogy persze nem lehet tudni, hogy mi a jó! Én ettől hülyét kapok. Egyszer voltam egy AC-n, és ott kijött, hogy "nagy igényem van arra, hogy a döntéseimet rendszerben hozzam meg". Én bekattanok, ha nincs rendszer...
Tökéletsen egyetértek veled!!!!
[quote="madame szofi"]E írta:madame szofive, nagyon durrrrva! Balázsnak pont olyanok a kék szemei, mint a terhesvonalzódon volt a kisbabának!!!! Emlékszel?
Anyám hogy emlékszel? Tényleg!!!
Annus, köszi!
Izus jól van? Olyan édes kis huncut a képeken!
És óriáásit nőtt!!! Te jól vagy? Apa? Amíg el nem felejtem: próbáltam belépni a blogba, de nem engedett a rendszer, lehet, hogy elfelejtettem a jelszavam?
Vagy máshogyan kell belépni, mint eddig? Nem furcsa, hogy ekkorák a gyerekek, hiszen ezt szoktam meg!
Néha kifejezetten szuper, hogy a nagyokra egy kis időre rábízhatom a kicsiket, és az is, hogy a kicsik még úúúgy bújnak, amikor a nagy kamaszok éppen sünit játszanak. Jó élvezni a kis ártatlanságukat, gyöngédségüket az apróknak, ugyanakkor, az is klassz, hogy a nagyokkal már tudok beszélgetni, szinte felnőtt módra, segítenek, ha kell stb. Én nagyon élvezem, bár tényleg rém fárasztó ennyi emberkére figyelni, és még haza sem mehetek, mint az óvónénik. :d Szopival kapcsolatban: szerintem Iza is úgy van, hogy napközben "nem ér rá" enni, mert már okos érdeklődő manócska, és minden elvonja a figyelmét (leginkább imádott anyukája
)! Éjszaka pedig nyugi van, akkor csak a szopira koncentrál??
Reni, Hogy van Amina???? Remélem jobban!!! Mira? Anya?
Barbi, Nem egyszerű, de neked sem!
Köszönöm és is gratulálok neked!!!
Pumukli, jobbulást!!!!! Remélem éjszaka már aludtál!!!
Böbi, köszi!
Húúú még olvasni is rossz volt mi történt veletek, de végül frappánsan megoldottad!!!
Novygirl, köszi!! Én is nagyon nehezen mozdulok ki a kicsikkel, nagyon féltem őket.
Gyöngyi, köszönöm!! Olyan jó olvasni a hsz.-aidat!!
Marcid jól van? Te is?
Zsüci, nagyon kedves vagy, köszönöm!!
Jól vagytok Kamilla babával???
Ági, köszi!
Ma hogy ment Jázmin? Remélem ma már könnyebb volt!!!
Emese, Bogi jól van? A csípés gyógyul??
Csilla, nagyon édes Gergő!!!!
Reni, köszi!! Én is nagyon szeretnélek megismerni benneteket, csak legyünk egyszer egészségesek mind!!!
Réka, Lilla nagyon szép, és milyen csajos!
Le a kalappal előtted, hogy így feltornáztad a tejcsit!!!
Húúú megőszültem mire mindenkinek válaszoltam.
Ezer bocs, ha valakit mégis kihagytam, de már biluxolnak a szemeim.
Mi nagyon nem akarunk javulni, Rolcsi most csupa nátha, alig tudott aludni a drágám.
Nem tudom mikor megyünk így oviba??? Félek, hogy nagyon elszokik, mikor még be sem szokott igazán!
Én is náthás vagyok, de a legrosszabb a gyengeség. Balázs szegény meglehetősen nyűgi és folyton tömi a kisöklét a szájába!
Lányok, akiknek szintén szenved a babája a fogacskákkal, hogyan tudtok segíteni? A borostyánláncot próbálta valaki? Valami jó kis rágóka, ecsetelő, bármi??
Mennem kell, esetleg a blogra tennék még pár képet, már ha betudok jutni.
Szép napot!
Puszi: Évi