Nila, milyen volt a hordozós hét, Voltál végül? Balázsnak jobbulást, szörnyen hangzik az a bicajos dolog!
Verus, hordozó ügyben szerintem(lehet, hogy már későn írok) az a döntő, h mire akarjátok használni és ki. Mert ha pasi viszi, nem olyan fontos szempont magának a váznak a súlya, viszont ha te vinnéd, ez nagyon fontos! Ha egész napos túrákhoz kell, akkor a csővázas, ha csak ide-oda, nem kell a csőváz. Nekem az első típusú, liliputi van(mei tai), ebben tudunk kirándulni, lehet előre-hátra is tenni, elég kényelmes, gyakorlatilag nincs súlya, viszont attól, hogy a gyerek teljesen hozzám simul benne(és ez a látszat ellenére nem kényelmetlen neki, sőt...), ettől nincs külön súlypontja, és nem mozog önállóan, szóval rajtam oszlik el a súly, és nem olyan nehéz. Meg az ilyenben viheted a következő picinyedet is akár, egészen kicsi korában, mikor még ülni sem tud(legalábbis az enyém ilyen, nem tudom, ami a képen volt, olyan-e)
Zsu, meddig lesz itt unokatesód(lány?, te szórakoztatod?)
Ladmon, ne titkold itt nekem az össze vissza kent Eszteredet, pláne ne a rövidke haját. Hogy ment a fodrászat?
Etetőszék még a padláson, jelenleg az ölemben ül, valahogy elég a két kezem az etetésekhez, a tálka az asztalon van, a kezét csak a végén törölgetem meg, bal kezemmel az ő balját fogom, jobbal ketten fogjuk a kanalat.
Zsufi, Léna a kezdetek óta hálózsákban alszik (éjszaka), persze nincs módja felállni a bölcsőben, meg nagyon mászni sincs hely, szóval eddig bejött.
Barbi fülbevalója olyan aranyos, hogy most én is elgondolkoztam egy fülcsin, meg a debreceni rokonság is csak ezt az egy kivetni valót találta a gyereken!
Marcibogyesznak jobbulást++++++++++++++++
Ó, de jó, hogy Adri ráérzett a beszéd ízére. Én is már úgy várom ezt!
Dévény: Végig visítás(50 perc)
Amy, vend olyan aranyos, nagyon imádom. És még aki beköltözött a szívembe mostanság, az Ricsibaba Ricsikéje. Talán visszaadják a talis képek is, hogy milyen édes pofija van, és olyan huncut is!