Új privát üzeneted érkezett!

zsu:bizony,apa nagyon aranyos....lehet,hogy akar valamit... :roll:

Kép
nilabali
 
 


juhéjjj,laptető!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali, mi történt Apával, elesett? :?
zsu83
 
 

 
 

Nila: A hordozóban, csak már kényelmetlen, mert mindig rátámaszkodom, hogy ne feküdjön meg ilyenek...
Apa bordájával mi történt?

Panna: szerintem neked van igazad és még pár hét lesz a mászásig, pont azért, mert még erősödik a karja. De már így is olyan nagylányos, mi? :wink: Valahogy én is így voltam vele a kúszás óta...

Hugic:
Az imént mentetted meg a láboskámat... Itt olvasgattam, amikor eszembe jutottál a leégett répával. És erről beugrott az én répám is, amely éppen a tűzön volt... Pfuuu, mázli!!! :D
Éjszaka jobb volt egy irinyó-pirinyót?

Lénának meg drukkolok, hogy jól viselje a tornát. Lehet, hogy mostanra már meg is szokta a dolgot és ma csupavidám lesz végig!

Ijesztően sokan betegedtek meg, vagy ezek fogzásos taknyok? Mindenesetre jobbulást mindenkinek.

No, megyek is vásárolni, jól fel is öltöztetem a manókislányt!

ladmon
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is!! Kávé megvolt, meg már meg is fürcsiztem, Marcika még alszik :)

Képzeljétek, túl vagyunk Marcika első betegségén mi is :cry: Én elkaptam valamit, fájt a torkom, folyt az orrom, enyhe láz stb. És szombat estére Picúr is elkapta, szegényem még elaludt szombaton este normálisan, aztán 9-kor felébredt, és láttam, hogy tiszta taknyos. És annyira sírt, biztos nem értette, hogy mi van. Úgyhogy aznap éjszaka nem sokat aludtunk, nagy nehezen 1/2 1-kor sikerült elaludnia mellettem, aztán még egyszer felkelt, akkor is fennvolt egy órát, aztán még sikerült aludni utána. Megismerkedtünk hát mi is az orrszívó porszívóval. Hát nem lett Marcika kedvence ... De szerencsére láza nem volt, és tegnap már jó kedve volt, igaz szipogott még egy kicsit ... Hát csajok, ennél szarabb érzés nincs is, mint amikor láttam őt betegen, és nem igazán tudsz neki segíteni :( :( (Pedig ez csak egy enyhe megfázás volt ...)

De egyébként jól vagyunk, Marcika szinte egész nap csak állna, jelenleg semmi más nem érdekli, úgyhogy ha nem alszik, akkor ott kell lenni mellette, mert amint leteszem a földre, 2 mp és már az ágynál vagy az etetőszéknél van, és már áll is. Mondjuk sokat ügyesedett, és az esetek nagy többségében már vissza tud menni a földre, de azért nem mindig :)

Panna: imádom Hannácskádat, azok a szemek ... És tényleg jól megfogalmaztad, mi is épp beszéltük apával, hogy most már olyan átmeneti korban van Marcika, már nem csecsemő, és olyan furi, hogy milyen gyorsan elszaladt ez az időszak.

Julcsi: kitartás neked!!! Nagyon ügyes Marci, de mondd meg neki, hogy várjon még az igazi elindulással, amíg anya meggyógyul!!

Nilabali: mi történt apával???


Millye: sokat gondolok rátok +++++++++ Gratula Andriskához!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Ja etetőszék: mi is használjuk már egy jó másfél hónapja, pedig Marci még mindig nem ül fel magától, de ha egyedül vagyunk, akkor máshogy nem is tudnám megetetni, mert mint ahogy Stelly írta, nem vagyunk polipok (még) :lol:

És egyébként én ki is akadtam, hogy amikor vettük a széket, akkor kérdezte az eladó, hogy olyat szeretnénk-e, ami játszószék is egyben?? Hú, gondoltam magamban, hogy már csak az hiányozna, hogy Marcika azt szokja meg, hogy kaja közben játék van :twisted: :twisted: Mondjuk megnézném én azokat a játékokat 2 hét és 3 kiberregett főzelék után :lol: :lol: Meg hát Marcikának is megvan az a jó szokása, hogy kajcsi közben megáll néha egy kis ujjszopira, függetlenül attól, hogy lenyelte-e már a szájában lévő kajcsit :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


szóval lányok,apa szombaton bicóval igyekezett haza hozzánk,jött ezerrel és szembe jött egy haverja,ő gondolta megáll egy pár mondatra és véletlenül az első éket húzta be....átbukfencezett a bicón,nem is dumált a haverral,hanem gyorsan visszahajtogatta a bicót és hazajött,akkor még nem nagyon volt semmi baja,egy-két folt,de reggelre nagyon fájlalta a bordáját,erre még vasárnap szüret és ő kezelte a darálót,tök jót tett neki....éjjel,már azon volt,hogy orvoshoz megy,de rögtön,mert elég nehéz levegőt venni,de elaludt végül.ma meg elment melózni,mert határidős munkája van,amit holnap ki kell szállítani,azt mondta,hogy ezt megcsinálja és csütörtökön elmegy a sebészete...szegény..nem tudtam rábeszélni,hogy maradjon itthon...

ladmon:a hordoó tényleg billegős,de én még direkt hintázttom is amikor lankad a figyelem..jó vásárlást,mi is megyünk a BM-be,most ébredt BAzsi!

zsufi:sajnálom a betegséget,remélem hamar meggyógyultok!

Kép
nilabali
 
 


Megint én :lol: :lol:

Még eszembe jutott, hogy ti már gondolkodtatok azon, hogy télen mit adtok a gyerkőcikre éjszakára?

Csak mert Marci annyit jön-megy éjszaka, hogy a takaró az szinte soha nincs rajta, így nem igazán tudom, hogy mi lenne a jó megoldás, mert a hálózsáktól meg tuti, hogy irtó mérges lenne, hogy nem tud benne normálisan mozogni ...

Ötletek???

A másik kérdésem, hogy van aki már lecserélte az autós hordozót? Azon gondolkodtam, hogy már marha kényelmetlen szegény Picurinak, lassan kéne venni egy jobb gyerekülést. Csak annyira nem tudom, hogy mikor érdemes már másikat venni, és főleg, hogy milyet :? :?

Na lelövöm magam ....

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


jó sok hibát vétettem,remélem azért érthető volt,csak közben hallottam,hogy Bazsi felébredt és gépeltem ezerrel!

zsufi:Bazsinak egy kanál van a kezében evés közben és szereti kikanalazni amit én bekanalaztam.... :lol:

Kép
nilabali
 
 


zsufi:nehogy lelődd magad!Bazsi sem marad meg a takaró alatt,én a rugi alá bodyt is adok,most még csak ujjatlant,de télen hosszú verziót,nálunk elég meleg van télen,mert jó a központi és a szigetelés,és én megyek pipilni is éjjel,akkor mindig betakarom.a hordozó nekünk még okés a kocsiban,de már volt olyanban mi előrenéz és nagyobbaknak való,azt jobban szerette.

Kép
nilabali
 
 


Nicko, látlak, írj néhány sort légyszi, h mi van veled és mandarinnal? Aggódunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zsufi: Bizony én is gondolkodom az új autósülésben, de még vagy két hónapig biztos ráérünk venni. Nézegetni elkezdtem, de elég tanácstalan vagyok. :( Sokfélét írnak a különböző fórumokon, véleményem szerint erre nem fogom sajnálni a pénzt. Remélhetőleg sohasem lesz jelentősége, de ha mégis, nem bírnám elviselni, hogy azért sérül meg a gyerekem, mert sajnáltam tőle a minőségi ülést. :( Eddig a Römer (de ez tényleg drága) meg a Concord márkájúakról olvastam jókat.

Lkverus: Háti hordozó ügyben is nézelődünk, mert tavasztól szeretnénk túrázni vinni Attilát, de hát ezeknek a vázas hordozóknak tényleg elég horror az ára. A Decathlonban két féle modellt láttunk egyik kb. 29000 a másik meg kb. 34000 Ftért kínálták. Jó lenne a Vaterán kifogni egyet :roll:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Zsufi, sajnálom Marci betegségét, örülök, hogy már jobban van!

Autósülés hamarosan nálunk is aktuálos lesz! :roll:
zsu83
 
 


Zsufi: örülök, hogy jobban vagytok és ilyen hamar meggyógyult csöppséged! :) Hanna is volt már náthás, de ő még egészen az "elején" 1,5-2 hónapos korában... bizony nagyon nehéz tehetetlenül nézni....

Autósülés: nekünk egyelőre még csak hordozó van.... de erre én sem fogom sajnálni a pénzt... A barátnőmék olyat vettek, ami 4 hónapos kortól 4 éves korig használható, mert több fokozatban dönthető az ülés.... így az sem baj, ha még nem ül a gyerkőc. Concord, ami tényleg az egyik legjobb, de az ára az elég durva.... kb. 60.000 Ft körül van... Bár ha jobban belegondolok, nekünk a hordozó is majdnem ennyibe került... :shock: :roll:

Panna
pandusika
 
 


Ladmon: tényleg nagylányos! Lassan kergethetem a fiúkat a háztól... :lol:

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok!

Jobbulást minden betegecskének, nálunk is kerülgeti a dolog a lányokat, de remélem, ők lesznek az erősebbek...

Mi is még a hordozóban nyomjuk, szinte mindig, mert babakocsinak is azt használjuk, mózesben már nincs el (pedig dőthető a támlája, de mégsem lát ki belőle rendesen), ülni pedig még nem tud stabilan. Minden nap elmondom, hogy milyen jó döntés volt a travel system!

Ülésekről: nem szabad gagyit venni, mert tényleg sok múlhat rajta, viszont nekünk nem csak pozitív tapasztalataink vannak. Tamarának megvettük a Römer ülést méregdrágán (ez már a 3. szint, az autó övével használható, de még van oldalsó, fej, meg mindenféle védelme, amíg csak belefér, én ebben utaztatom, a magasító semit sem ér - de ez csak az én véleményem). Az én autómba vettünk egy no-name típust kb. 12 ezerért, de ez is normális merevítéssel, mindennel, pont úgy, mint a Römer, csak mivel én úgyis max. a kerületen belül, 50-nel furikázom, nem láttuk értelmét még egy drága ülésnek. Nos, a Römer huzata kifakult, a hungarocel széttört, a fejtámláról mindig leesik a huzat, úgy kellett megvarrogatnom, míg a másik olyan, mint az új... Oké, hogy a Römert gyakrabban használjuk, de az árbeli különbség mellett jobban is kellene bírnia.

Egyébként az ülés típusát a gyerek testalkata is befolyásolja, nekünk annak idején ezért ajánlották a Römert, mert Tamara, amilyen vékony, csúszkálna a szélesebb Concorde-ban. Natasával úgy tűnik, ilyen gond nem lesz... :lol:

Bocs, ha hosszú voltam, megyek, lepihenek, éjszaka szokás szerint nem nagyon aludtunk...

Kép
mist
 
 


én már lecseréltem 2 hete a hordozót, mert minden irányba kilógtunk belőle, meg rohadt nehéz volt már cipelni, meg a kocsiban kiműteni belőle a gyereket....nekem van egy Ágiról maradt, több fokozatban dönthető ülésem, igen széles, bár így kényelmes Vincinek, csak nincs benne fejszűkítő, nem tom hol hagytuk el :( azt kell szereznem.viszont nem láttam ilyet magába, nem tom hol vegyek :(
ez az ülés noname, semmi baja, tök tuti, szerintem tök biztonságos....ahogy Mist írta, nekünk a bébihordó peg perego volt, és a hungarocel eltört benne, pedig Vinci előtt csak egy gyerek használta, és nem is sokáig :( Szóval nem mindig a márkanevet érdemes megvenni....
Áginak meg vettünk egy király chicco 3. genereciós ülést, hiperszuper, tök kényelmes, egyenlőre nincs vele gond, kb. fél éve van meg.


óóóóóóóóóóóó pocifiam belebüfizett a habtapi rései közé :(:( mondhatnám undorító...na ezér nemigen van hason, mert folyton büfizi ki az órákkal ezelőtt megevett kajcsit, csak aludni lehet hasra tenni. Annyit úszik a hasán, hogy kinyom mindent.

ja, dokibácsinál voltunk villámkukkeron, hogy lássa él a gyerek,és minden ok vele...legközelebb majd novemberben kell menni.

kávé még nem volt ma, nem volt időm...majd nemsoká, eszik Vinci, elmegy audni, és akkor.... doki fél óra sétára van....vissza is kelett jönni, közben volt tízórai, meg patikalátogatás(volt mukahely)

ma cékla lesz Vincinek, nekem még nem tom....majd valamit nézek a hűtőben, hátha van ehető...

hogy mit fogok dolgozni? Hát apa megcsinája lassan a kft-t, és abban kell intézni sok mindent, meg "könyvelni",meg tárgyalásokat egyeztetrni, meg mindent számontartani, pályázatot írni.....szóval még bele kell tanulni, mert még igen zöldfülű vagyok ehez :)

na, lépek, etetés idő...meg mcleod lányi!!!!!!!!! már elkezdődött....
akkor télleg megyek

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Debreceni tali:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Mist, szorítok, hogy a lányok ne betegedjenek meg!

Ikverus, az jó pörgős meló lesz, de neked simán menni fog, tuti! :D

Nagyon jók a talis képek, nagyon szuper volt a hangulat, látszik a képeken! :lol:
zsu83
 
 


Mi is betegen... :cry: Az volt az a tegnap esti rosszállapot. 9-kor nagy nehezen elaludt, 2-kor felkelt, 6-ig fent voltunk. Akkor tudtunk két órát aludni nagy nehezen. Láz, takony, sirdogálás, szipogás... Éjjel orrszívó-porszívó (biztos örültek a szomszédok... :roll:), lázcsillapító, ami nem nagyon segített. Egyelőre napközben sem segít, amit adtam, továbbra is 38.2. Ami nem annyira magas, de Marci még soha nem volt lázas. Doktornő jön.

Jaj, de nem hiányzott ez nekem... :( Főleg, hogy úgy érzem, mintha én is lázasodnék, juhéé! :cry:

Majd még olvasok és jövök, ha tudok, hozok képet Marceszról és Badéliuszról, a féllábról nem, az nem jó látvány. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Van fülbevaló, volt üvöltés, még álmában is hüppögött, így megsértődni még nem láttam :?


Kép

Kép

Kép

Kép
hel29
 
 


julcsi:jaj,nagyon sajnálom,hogy beteg Marci!remélem Te nem lázasodsz be!++++++++++++++ és millió gyógypuszi,rátok fér!

talis képek tényleg szuperek!

mist:meketek is++++++++++,reméljük nem lesztek betegek!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Először is Millye, ne haragudj, hogy csak most, de fogadd őszinte részvétem! Nagyon együttérzek Veletek!!! Sok-sok erőt kívánok!!!

Olvasni nincs időm, de azt látom, hogy sok a beteg baba, mindenkinek mihamarabbi gyógyulást!!!

Én nagyon szégyellem magam, de még nem hoztam a képeket...
Most bepótolom. Magdi, Zsu, Móni, ha szeretnétek az összeset küldjetek mail címet, és átdobom őket!

SZóval Marcika tali:

Kép


Kép

Kép

Kép

Kép

Léna, Bencus tali:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ez meg csak úgy Vend:

Kép
Kép
Kép
Kép

Bocs, hogy sok lettem, de biztos megint nem jövök egy ideig!
Puszi mindenkinek!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


hel.nagyon csini Barbi a fülbevalóval! :lol:

Kép
nilabali
 
 


amy:köszi a képeket!

Kép
nilabali
 
 


Julcsi, jobbulást Marcinak! Nagyon sajnálom szegénykét! :(

Helga, nagyon csini lett Barbi! :D

Amy, szuperek a képek! :D
zsu83
 
 


Na végre, képek! :D Helyesek a srácok! Az összes!

Atyagatya, mi van már itt!! Julcsi, már ti is?? Jobbulást!!

Helga: jaja, tudom, tudom.... Direkt nem mondtam a sztorit, mert akkor asszem nem lenne fülbevalója Barbinak... :P
Nálunk überszuperordítás, de már akkor, amikor még csak jelölte be a védőnő, hogy hova lövi. (Mellesleg, amikor jött, azzal kezdte, hogy lesz ordítás, felkészültem-e... Huhhh, akkor majdnem meghátráltam... :) )
Szóval inkább a lefogás, leszorítás a sértődés oka (szerintem).
De Barbi csodacsajos lett, holnapra meg elfelejti!

ladmon
 
 


Szarakodik a netem....valami nem teccik a gépnek :( iszonyat lassú, sehová nem akar csatlakozni, elnavigál totál máshová...szóval meghülyült, de azért csak sikerült idetalálni! :):)
képek fantasztikus jók!!!!!!! annyira jó ez a sok tali! Én is akarok!!!! Olyan jó lenne dumálni élőben! Mikor jön errefelé valaki? Vagy hova terveztek mostanság? Én jövő héten megyek be budapestre, ha egyik nagy sem gondolja úgy hogy beteg lesz.... esetleg ha jó valakinek :o

zsuzsi nagyon jól mutatsz 2 gyerkkel!!!!! :) Csak így tovább... :oops:


fülbevaló: nekem Ági másfél évesen kapott...én félve mentem, és kérdeztem a lányomtól, bizti akarod? megmuttatam mivel lőnek hova neki, de nem izgatta, enki fülbevaló kellett....volt ordítás, meg még emlékezett is rá hetek múlva is, de büszke volt, és élvezte a tükörben nézegetni, hogy neki milyen csodaszép valami van a fülében, és hogy ő most ettől nagylány :) Hát a csere a rendes fülbevalóra megincsak fejrángatós hiszti volt, de kibírta, hogy még csinibb legyen :)Aztán elhagyta a felét tavaly, és kapot helyette egy bombabiztos még szebbet :):)
Barbi fülbevalója nagyon kis csini! :)Megérte a szenvedést!

Beteg babócáknak gyógyulást!!!! Anyukák tik ne legyetek betegek!

Majd jövök, most megyek, mert még mindig nem kávéztam, és most már nagyon életbevágó :) na meg mosni is kellne, magától sajna nem száll a gépbe :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lkverus:tudsz létezni reggeli kávé nélkül?én nem,amikor felkelek,beteszem a Bazsi tápiját a melegítőbe és kávézok amíg melegszik,aztán jöhet az etetés...ha nem innék reggel kávét,akkor fájna a fejem egész nap!jó kávézást!

én még nem mosogattam el,valahogy nincs kedvem,most megyek,mert Bazsi mindjárt ébred....
ma olyan nehéz kaja lesz,hogy csak na,zöldborsófőzit csinálok....jó soká fog tartani!

ma Bazsit átraktam a sportkocsiba,szépen 45fokban döntöttem és bekötöztem,hát nem nagyon tetszett neki,rendesen meg volt sértődve,hazafelé el is aludt mérgében...már ezer éve nem aludt babakocsiban,de túl élte és könnyebb volt a vásárlás így,remélem megszokja!

na tényleg lépek mosogatni...kéne egy mosogatógép.....

Kép
nilabali
 
 


Marci, remélem, jobban van már!!! Julcsi, te? Lábad mellé nem hiányzik még egy betegség is... :roll:

Ja nem is újságoltam még nektek, hogy végre Adri is "beszél" :lol: mondja, hogy dedede, meg hogy gaga szombat óta :D imádom :D

Zsufi, éjszakai öltöztetés: nyár előtt Adri hálózsákban aludt, de most mikor picit hűvösebb volt, ráadtam éjszakára megint, aludni jó is volt, de reggel micsoda forradalom lett, hogy nem tud felállni :roll: szóval nálunk marad a rugdalózó + takaró.
Autós ülés: nekünk már van következő méretű (unokatesótól örököltük), de még nagyon röhejesen néz ki benne Adri, tök nagy neki, úgyhogy egyelőre a hordozót használjuk egy ideig.

Cuki Barbi fülbevalóval :)

de jó lehetett a debreceni tali! :)

Amy, de jók a képek :D tök jó, hogy ilyen sokat hoztál :) Vend ééédi :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


http://vicclap.hu/pic/5951/?a=rnd

stelly:édi lehet Adri,ahogy beszél!Bazsi most fejhangon dumál...dedede,dadada,bababa,és hozzá sikít ezerrel....majd egyszer csak vált a férfias hangjára,szerintem szórakoztatja magát!

Kép
nilabali
 
 


Szerintem is csodacsini Barbi!!! Volt nagy kiabálás? :roll:

Szupik a talis képek és céklás Vend is. :wink: Bencus és Ricsi pedig elég különbözőek, alkatra is, igaz, Móni?

Ügyes a beszélő Adri, jaj, de látnám már... :wink: :oops: Remélem talán hamarosan lesz rá lehetőségem. :wink:

Zsufi, örülök, hogy Marci már jobban. És szuper, hogy folyton állni próbál, angoyn ügyi! :D 9-kor még aludt? Felkelés nélkül? :shock: :D

Köszi, én szerencsére nem lázasodtam be, orvos itt volt, Marcinak vírusfertőzése van, de nem komoly. Végre lejjebb ment a láza is, kedve is jobb. Én meg aludtam vele kicsit délután (bár Anyósom félt, hogy leesik mellőlem az ágyról, ami finoman szólva ciki lenne rám nézve :evil: :roll: ), és máris szebben látom a világot. :) Csak szegény Istikém lesz estére hulla, ő is kelt velünk egész éjjel. :(

Minden betegeskedő Babának jobbulást!!!

Képek jönnek. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Huhh, Nila, azért küldd el az Embert orvoshoz, ez nem vicc! :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 



Kép
nilabali
 
 


julcsi:bizony menni fog,már beszéltünk ma többször,egész jól bírja...sajnos határidős melót már nem lehet visszacsinálni!örülök,hogy nem lettél lázas és hogy Marci is jobban van!++++++++++++!

Kép
nilabali
 
 


Kép Apa kézségfejlesztő játékába belebújt :)

Kép Unokatesósimi
Kép Nagymosoly
Kép Négykézlábas mester
Kép Lassan, de biztosan elérjük Apa táskáját
Kép Fekvőtámasz Marci módra :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:de rég láttam Marcit,és milyen ügyes!uncsitesó is szépséges!a képen a tesód van?

Kép
nilabali
 
 


Julcsi, mennyit változott Marci mióta nem láttam! Nagyon helyes kisfiú! :lol:
zsu83
 
 


Nila, milyen volt a hordozós hét, Voltál végül? Balázsnak jobbulást, szörnyen hangzik az a bicajos dolog!

Verus, hordozó ügyben szerintem(lehet, hogy már későn írok) az a döntő, h mire akarjátok használni és ki. Mert ha pasi viszi, nem olyan fontos szempont magának a váznak a súlya, viszont ha te vinnéd, ez nagyon fontos! Ha egész napos túrákhoz kell, akkor a csővázas, ha csak ide-oda, nem kell a csőváz. Nekem az első típusú, liliputi van(mei tai), ebben tudunk kirándulni, lehet előre-hátra is tenni, elég kényelmes, gyakorlatilag nincs súlya, viszont attól, hogy a gyerek teljesen hozzám simul benne(és ez a látszat ellenére nem kényelmetlen neki, sőt...), ettől nincs külön súlypontja, és nem mozog önállóan, szóval rajtam oszlik el a súly, és nem olyan nehéz. Meg az ilyenben viheted a következő picinyedet is akár, egészen kicsi korában, mikor még ülni sem tud(legalábbis az enyém ilyen, nem tudom, ami a képen volt, olyan-e)

Zsu, meddig lesz itt unokatesód(lány?, te szórakoztatod?)

Ladmon, ne titkold itt nekem az össze vissza kent Eszteredet, pláne ne a rövidke haját. Hogy ment a fodrászat?

Etetőszék még a padláson, jelenleg az ölemben ül, valahogy elég a két kezem az etetésekhez, a tálka az asztalon van, a kezét csak a végén törölgetem meg, bal kezemmel az ő balját fogom, jobbal ketten fogjuk a kanalat. :wink: :wink:

Zsufi, Léna a kezdetek óta hálózsákban alszik (éjszaka), persze nincs módja felállni a bölcsőben, meg nagyon mászni sincs hely, szóval eddig bejött.


Barbi fülbevalója olyan aranyos, hogy most én is elgondolkoztam egy fülcsin, meg a debreceni rokonság is csak ezt az egy kivetni valót találta a gyereken!

Marcibogyesznak jobbulást++++++++++++++++

Ó, de jó, hogy Adri ráérzett a beszéd ízére. Én is már úgy várom ezt!

Dévény: Végig visítás(50 perc) :roll: :roll: :roll: :cry: :cry:

Amy, vend olyan aranyos, nagyon imádom. És még aki beköltözött a szívembe mostanság, az Ricsibaba Ricsikéje. Talán visszaadják a talis képek is, hogy milyen édes pofija van, és olyan huncut is! :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Marci éééédes :D nemsokára meg is nézem az új tudományait :)

nem tudok ma képet feltölteni :( kifagy a firefox, amint a kép csatolásakor ráklikkelek a tallózásra :( holnap újra próbálom, hátha...

Ladmon, megvolt a nyírás? kééépeeet! és hogy ment?

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsuzsi, Dévényen visítást sajnálom :( Adrinak ma volt az első jóga, ahol végig kibírta bőgés nélkül... sőt, még relaxálni is tudtam 8)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


jó reggelt!

Edit!Boldog névnapot kívánunk Neked!

zsuzsi:sajnálom,hogy Léna sírt végig!a hordozós hét most van és itt nálunk vasárnap lesz program,de megyünk és majd beszámolok!h érdekel,Pesten is van csomó program,bemásolom a linket!kerekítő foglalkozás elmaradt,mert fél6-kor volt,nekem akkor alszik bazsi mindig4majd,ha délelőtt beindul a másik helyen,akkor tudunk menni,mert nekünk a napirendbe az a jó!de itthon gyakorolunk sokat!

és a gyermek gyakorolja felállást,azért nem mondanám még hivatalosnak,mert csak a barikádként használt párnába kapaszkodva sikerül neki és picit tartanom kell könyökét,mert a párna nem stabil és félek,hogy nagyot esik,ha nem tartom,de tegnap egész nap ezt gyakorolta,estére már pikkpakk ment neki...el is fáradt a lelkem rendesen!

bogi:merre jársz?

ladmon:tényleg megnyírtad Esztikét?

Kávézós csajok,valaki csatlakozik?

mi megint korán keltünk m,már 6kor hallottuk Bazsit énekelni az ágyában.....

Kép
nilabali
 
 



Sziasztok!

Kreiszi, nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked Bebével! :lol:
zsu83
 
 


Gerendai Zsu, sajnos ma már megy haza az uncsitesóm! :( Pedig olyan jó volt hogy itt volt! Nem én szórakoztatom, hanem Ő szórakoztatja Bebét! :lol:
Sajnálom, hogy ilyen rossz volt szegény Lénának a torna! :cry:
Bebével egy nagy vígaszpuszit küldünk!

Nilabali, meglesz az az állás hamarosan! :wink: :D
zsu83
 
 


úgy látszik tökre magamra hagytok a kávémmal...tegnap is jól elbeszélgettem itt magammal....na mindegy!

hajnski:Andrewnak boldog hófordulót kívánunk!hogy bírod munkát?jól vagytok?

Kép
nilabali
 
 


Nila, köszi a linket, mindegyiken ott lennék...Nem tudtam, h ez csak novemberben lesz :?

Kreiszi, isten éltessen sokáig névnapod alkalmából! Zsuzsi és Léna

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


zsu:azt hiszem most már tényleg kellene az állóka!mennem kell,mert fim felmászott a polcra és nem tud lemászni a sakktábláról....... :D

Kép
nilabali
 
 


Zsu, köszi a puszit, átadom majd :wink:

Nila, estére simán meglesz a felállás! Hajrá Bazsa!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


zsuzsi:én sem,mert kétfajta rendezvény van...nálunk vasárnap lesznek a programok....!most néztem Tata város honlapját, vadludas programok is novemberben lesznek!tudod már,hogy jöttök -e idén is?

most szedtem le Bazsit a sakktábláról,de már megint rámászott,szerintem tanul sakkozni a drága.....de először megtanulhatna lemászni róla...

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?