Sziasztok!
Egy örökkévalóság volt, míg idáig eljutottam!
Én már csak úgy fogom fel (mindenféle rekordokat döntögetve...), hogy ez egy sport. Tök jól űzzük!
Nemrég akartam figyelni, hogy a 60.000. hozzászólásnak azt írhassam viccesen, hogy 60.000 hsz, csak nem tudom, most hol tartunk, és sokat voltam távol. Persze, igazoltan...
Gyöngyi, Szofi, tényleg nagyon viccesek vagytok! Olyan jó olvasni a soraitokat!
Szofi, érdekes lehetett a jelenet... Apukád rögtön jött? Gyöngyi, ha ilyesmit csinálnék (pelenka-ügy), akkor tuti inkább a rácshoz kötözném, hogy ne kelljen a matracot macerálni (bocs, Mozza, csak a lustaság beszél belőlem, szuperül kitaláltad!!!)...
Nálunk is megy a gyűrkélés, de éngyerekeim mindkettő akkor nyugszik meg, ha jó alaposan odagyűrtek vmit az arcukhoz, és szépen elalszanak. .) Eszem ágában sincs kicsomagolni őket, jól érzik magukat.
Annus, Netti, KÖSZÖNÖM!!! Mndent megkaptunk! Vicces lehetett, Natti, mert kb. 10 perc eltéréssel érkezett meg férjem, majd Anyuék, és Apátok e 2 időpont között helyezte el a csomagot, mert amikor Apánk jött, még nem volt, Anyuék meg behozták...
Sajnos nem láttam, mert persze, hogy dolgom volt, deneki is nagyon köszönjük, és szerettünk volna Danóval puszit küldeni Borónak, ha látjuk Apátokat... Na mindegy, akkor így küldjük, nagyon digitálisan!
Annus, majd megnézem, ma már nem megy... De nagyon köszi még 1x.
Réka!!! Helló!!!
Milyen jó, hogy mindig felbukkan valaki még! Hej, lányok, akik olvasgattok minket, és szereplői vagyunk így egy picit az életeteknek, gyertek ti is, írjatok, legyetek szereplői a mi életünknek!!!
Milyen költői vagyok...
Anita, remélem, kevésbé vagy már szomorú!!! Azért leírhatod mi bánt! Azelőtt is, hogy megoldódna!!! Nem?
Netti, biztos szupi a cucc, várjuk a képet majd!
Sanyi...
Esztó, jaj, ez ijesztő picit! De azt mondják, ez az influenza mindenképp magas lázzal jár. Ha neked nincs, akkor nem az.
Pumuklii, jaj, gyógyulj meg! Drukkolok! Majátok annyira szép és nagyon okos is - mikor írsz róla, hogy miket tud???
Böbi! Hogy van most tesód? Kitartás a sok intéznivalóhoz!!! Ne nyúlj ki! A csoki finom...
Tinu, sajnálom a koccanást, a bunkó nőt meg még jobban...
Örülök, hogy te nem csináltál belőle nagy ügyet! Hajrá-hajrá, hamar belejössz! Meg mindenki, akinek lenne lehetősége vezetni, csak nem teszi!
Trixi, remélem, sikerül vmi munkát találni!!!
Drukkolok...
Nemszép a szúnyocsípés, Emese! De remélem, hamar elmúlik! Nekünk az a bajunk a szúnyogokkal, hogy Samu 1 idő után felébred a zümmögésükre... És akkor nem tud visszaaludni szegény...
Reny, Aminád és cicád szépek 1ütt!
Tali: mi még mindig nem vagyunk egészségesek... Sajnos... Pedig annyira szeretnék már találkozni mindenkivel!!! Na, hátha péntekre jobban leszünk...
De akkor lehetne már esetleg kis ízelítő a Ringatóból... Ez csak 1 tipp, nem biztos, hogy készen tudok addigra lenni vele, de ha igen, akkor vmit csinálhatunk, ha ott leszünk... Kissé sok a ha..... Ha-ha-ha-ha...
Nagyon tetszett, Panndi, a hangosZsófi...
Én is vmi játékot vettem volna keresztelőre. Vagy mesekönyvet. De szerencsére nem az én igen konkrét tanácsomra voltál rászorulva...
Zili, jó, hogy jobban vagy!
Vanni, én is örülnék, ha mennél SzMiklósra is, mert ott valószínűbb, hogy meg tudunk jelenni. Bár akkor autógond van...
Mozza, te meg nem teheted meg, hogy nem dolgozol annyit? Vagy teljesen jól belefér? Nem készülsz ki? Csak azért kérdem, mert ha nem lenne annyi meló, te is talizhatnál...
Na jó, nem folytatom, még sok dolog volt,csa közben elfelejtettem...
Mindenkinek szép éjszakát!