Hali!
Csatlakozom én is a sz.r éjszakások táborába...
Lilinek 3kor megint feljebb ment a hőemelkedése...elkezdett nyüszizni...keltem...popóba hőmérő...kis tüdérhősnőm meg éjjel 3kor, bágyadt arccal vigyorgott rá popójában a hőmérővel...édeeeeesem....
37,5 volt megint felet levonva, így mivel nem akartam, hogy megint elinduljon felfelé, ezért adtam egy fél kúpot.
Férjem annyira kész volt....brutkó sokat melózik...hogy totál semmire nem emlékezett...pedig ő hozta fel a hűtőből a kúpot....a reggeli szopira is kimaradt neki....pedig észre szokta venni, ha kikelek az ágyból...
Szóval kiscsillagom jól van most-koppkopp-csak bágyadt pici még...
Most alukál.
Én meg gondoltam átesek a holtponton...kicsit rásegítek....benyomtam másfél kávét és lenyomtam egy 90 perces RR aerobic marathont....most pörgök, mint egy gumilaszti....kivi vagyok délután összezuhanok e....
Anikó!
Naugyehogyugye!
Akkor nem én vagyom a full béna...azért nem olyan egyszerű ám ezt összerakni....én totál szétcse....tem a kezem mire egy csavarhúzóval kicsavartam a menetet....Ez már kimondottan apuka feladat....
Ne reménykedjetek....én már totál nem bízom a postában...össze-vissza küldözgetik...
Ha én csomagot várok (mostmár), rögtön elkérem a kísérőlevét számát és betelefonálok a központba...ott lenyomoztatom, hogy hol van, kérek hozzájuk egy számot és felhívom őket befenyíteni....
Nagy nehezen most így kaptam meg egy csomimat....és NEM voltam hajlandó kifizetni az újrakézbesítést....amikor eddig egyszer sem sikerült kihozniuk....ááááááá....nívótlan banda!!!!!
ÜDV AZ ÚJAKNAK!!!! Király, hogy vagyunk még pár májusi mamik!
Gyerkőcök szépségesek!
Gyöngyi!
Pelus az ágyba: lehet kapni u.nev. pelusbiztosítótűt.....nekem még anyum eltette a régit...ja, meg az üvegreszelőnk is még megvolt...Lili sok régi cuccomat használja...olyan jó érzés....én is elfogom majd rakni az uncsiknak...
Na, szóval: nagy ikeás pelus, azt betömködni a matrac szélébe és mind2 oldalon alátűzni. Ez fixen tartja és és is nyugi vagyok, mert ez a tű nem olyan tű, ami megszúrna....nem hegyes és van rakta biztonsági klamni.
Így Liló max a pelus csücskeit tudja kiszedni és begyűrni, az égész pelust nem....nagyon bejött, próbáld ki!!!!!
Vagy esetleg még ez is megoldás lehet:
Én még az elején, amikor nem volt ilyen tűnk, kineveztem 3 pelust ágyikósnak, ezeknek a csücskére rávarrtam egy szalagot, amit a matrac alatt összekötöttem..na ezt SOHA nem tudta kihúzni!!!!!!
Kis idő ugyan, de 3-4 pelusnál megcsinálod ez a felvarrást és azokat csak erre használod. ÜBERMANÓBIZTOS!!!!!