Új privát üzeneted érkezett!

Csilla! Üdv itt! Cuki a kisfiad! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Csilla,
Gergő nagyon édes baba!! :wink:

Kép

Kép
zsüci
 
 


joreggelt!

Dori, fel10fele kinezhetnel sztem a postalada fele :)

Csilla, nagyon szep kisfiad van!! :wink: hanycentihanykilo? :D

Mikor Boroka nem alszik vissza elso kaja utan kimegyunk setalni udvarra, de az oldalso reszre,mert az szorakoztatja, ha latja az elsetalo emberek arnyekait? vagy minek nevezzem.. szoval elottunk dupla nad van felteve amig a kerites nincs kesz,megse lasson mar be mindenki, hatul viszont csak egy retegben! na es ott setalgatunk es kicsit atlatszanak az emberek eeeees imadja!! kacaraszik mikorj on vki, kb 3-4 ember es bealszik. Mindig ez van..... erre ma kimegyunk es nem jon senki. Mindenki a tul oldalon ....... vagy az uttesten..... pedig Boroka nagyon varta :D aztan vegre jott vki!!!!!! felemeltea fejet,rohogott egy jot, tokre megorult aztan szepen bealudt, kb egybol ezek utan!! :lol:
Panndi, hala a ferjednek h erre jar dolgozni :lol:

Nalunk tegnap nem volt laz,aludt reggelig szepen,szokasos kb, annyi h nappal tobbet csicsikalt.

ja,Bobi!!!! hat nem lettem volna a helyedben :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Csilla!
Huu,mekkora Gergő!Nagyon helyes pasi!!!!Éjjel nem próbáltad még h nem adsz neki?Mármint írtad h nem nagyon eszik.Nekem ha Iza megébred éjjel,kap cumit és alszik tovább.Ha nem alszik el akkor éhes 8)
És te adsz már neki vmi mást is?Vagy egyenlőre marad a tej+tápi?

annus11
 
 


Jó reggelt!

Én a reggeli toastommal és a maci kv-val a kezemben olvasgatok, AndrisMarci még alszik :shock: Már úúúgy várom, hogy felébredjen! :lol:

Netti, micsoda trükkök! Nekem is vannak elég körülményes megoldásaim. Bírom, amikor a férjem jön és kérdezi: 'Ilyenkor mit is szoktál csinálni?" :lol:

Balázs és Gergő édesek!
Csongi fotómodell! :wink:

Anita, dehogynem tudsz szólni valakihez: itt vagyunk mi! :wink:

No, én azért nem szeretem, ha nincs itthon a férjem, mert én eddig kb. 2x fürdettem AM-t... Akkor is úgy, hogy a férjem segített. :oops: Ugyanis a fürdés (is) nálunk papás program. Én ott se vagyok, kb. fél-3/4 órát fürdenek együtt, mindig nagy röhögés van, meg vízcsapkodás -ahogy hallom. Szóval ma én fogom kérdezni a férjemtől: 'Ilyenkor mit is szoktál csinálni?" :lol:
De a mamám átjön este, úgyhogy majdcsak megoldjuk... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Anita, hááát ez általános ilyen gyárakban 12 óraás általában a munkaidő tehát attól füg hányra ment.

Csilla, Gergő is nagyon kis cuki pofi! :D És jó hosszú!

Na megyek fel kelt Ármin mire megfőztem rendes megvárta :D ...és nem sir hanem kiabál útánam próbálgatja a hangját szerintem. :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Ági,itthonról fél 7kor indult,ami nálatok már fél 8.
Feladom:Én lánykám 20 kanál répa után gondolt egyet és visszaküldött belőle,fogalmam sincs mennyit.
Megyek,pakolok,bolt.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Helló!

Nálunk az éjszaka ok volt...

Anita, ne legyél annyit szomorú! Árt a szépségnek!!! 8) Gyere gyakran, majd mi felvidítunk!

Novygirl, jaja, 26-án lesz a születésnapi banzájkodás Mohács cityben! A slide showt elviszem pendrive-on Gyöngyihez, és ha megengedi, hogy lejátszuk a gépén, akkor aki ott lesz, az meg tudja tekinteni...

Böbi, basszus, összeszartam vona magam az biztos! Szerintem felhívnám Apámat, hogy jöjjön értünk. Szegedről...

Annus, nagyon szivesen viszlek benneteket mindkét talira. Vagy esetleg Vannihoz lenne még jelentkező? Hean?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti!
Csak nem azt akartad mondani, hogy az hiányzik a doktornéninek, hogy jól megd...ja valaki? :D

Annus!
Szívesen megigazítom Izus haját!

Emese!
Fenistil gél, vagy rázókeverék!

Egyébként ha gondolod szívesen elviszlek Titeket a talira, hogy ne kelljen buszoznotok!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Hú csajok, minden elismerésem az éjszakai műszakosoknak, én már tuti kipurcantam volna. Ákos gyakorlatilag egy hetes kora óta átalussza az éjszakát, tudja, hogy anyája egyébként zombi lenne :lol:

Adri, nagyon ügyi a férjed. Mi hármasban vircsaftolunk, lassan ki is kell költözni a fürdőbe, még mielőtt teljesen felázna a parketta. Ákoskám egyre rutinosabban locsipocsizza ki a vizet :lol:

Annus, persze érthető, de nálunk apa minden este itthon van, ezért már a kezdetektől így alakítottuk ki. Ez kihagyhatatlan családi program. :)

Csilla, gyönyörű kisfiad van, annyira édes az alvós képen.

Emese, jer majd és adok aloe verát, az jó a csípésekre!

Netti, ez tetszik :lol:

KépKép
novygirl
 
 


Adraci!
És te ott se vagy a fürdésnél? :shock: Nem rossz érzés neked?Mármint oké h apás program,de nekem furi lenne h még csak nem is nézem!Nálunk Iza a kis kádban is úgy pancsol,fröcsköli a vizet!Ki nem hagynám :lol: :lol: Mondjuk szerencsés az akinek minden este ott van az apuka,bár alap esetben én se panaszkodhatom,azt a havi 1-2 éjszakát kibírom!Persze vannak hónapok amikor több ez az 1-2,de már megszoktam! 8)

Szofi!
Köszi köszi,akkor majd egyeztetünk!!!

Na menmem kel,ébredés van...folyt köv!

annus11
 
 


Reny,
drukk, hogy semmi komoly...

Netti,
micsoda altatás! Édes lehet Boró! fogacskák hogy állnak?

Na hajvágás- én le akartam vágatni, de aztán rájöttem, nem kéne... Bogi már most is tépi, ha lenyiratom rövidre, akkor össze se fogom tudni fogni...

Csilla,
nagyon szép Gergő! A tejcsivel meg nagyon ügyesek vagytok!!!

Trixi,
köszi, veszek akkor Fenistilt.
A fuvart köszi, aranyos vagy, de Novygirl a szomszédunk, és ha minden igaz, akkor együtt megyünk majd kocsival - köszi előre is :wink:

Szofi,
milyen a BCG-tek?

emese1979
 
 


Erzsi,
köszi!

emese1979
 
 


Sziasztok!

A sok kedves biztatás hatására én is úgy döntöttem, hogy kibújok a "kukkolók" táborából és bemutatom magunkat. Igazából a kezdetek óta olvasom a fórumot, kisebb-nagyobb elmaradásokkal. Ne haragudjatok érte, hogy csak kukkoltam, azért tettem, mert annyira pörög a fórum, hogy gyakran még visszaolvasni sincs időm, nemhogy írni. :roll: Azért most megpróbálok csatlakozni, ha befogadtok.

Rólunk: 31 éves vagyok, Rékának hívnak, Óbudán lakunk. A férjemmel 2 éve házasodtunk össze, de már 8 éve együtt élünk.
Lilla baba május 3-án született a MÁV-kórházban, első gyerek.
Természetes szülés volt, kaptam epidurális érzéstelenítést, de csak féloldalason hatott. Végül 7 óra vajúdás után született meg a mi kis Babókánk (Babókának szoktuk becézni) 3580 grammal és 53 cm-vel.
Szopi:
A kórházban nem nagyon indult be a tejem, ezért kezdetekben tápot kapott. Nagyon szerettem volna szoptatni, ezért miután hazajöttünk, minden elérhető infót elolvastam a neten a témáról, és kihívtam egy szoptatási tanácsadót is. Nagyon megszenvedtünk, mert a rossz kezdet miatt cumizavaros lett, de aztán sikerült rávenni a szopizásra. Most csak szopizik, igény szerint, hónapok óta. A súlya 5,69 kg, a hossza, amikor utoljára mértem, 63 cm volt. Én nem tudom megszámolni, hogy naponta hányszor eszik, teljesen változó. Van, hogy 3-4 órát is kibír egy szopi után, máskor meg fél óra után ismét kéri. Ezért nem is nagyon tudok előre tervezni, meg elmenni messzebbre otthonról.
Alvás:
Babóka 3 hónapos korig átaludta az éjszakát (este fél 11-től reggel fél 8-ig), aztán hazamentünk 3 hétre a szüleimhez, és ott elkezdte az éjszakai keléseket. Most ott tartunk, hogy már több, mint egy hónapja 2X kel éjszaka, változó időpontokban. Ilyenkor megszoptatom, és vissza is alszik, nekem annyira nem megy egyszerűen a visszaalvás.

Fog:
Azt hiszem, jön a foga, néha nagyon nyűgös, sír ok nélkül, nem akar szopizni. Ezek mellett a nyála patakokban ömlik, az egész ökle a szájában van. Alól látszik, hogy van egy fehérebb rész az ínyében, de azt hiszem, még messzi van az áttörés.

Megpróbálok betenni képet rólunk, remélem, sikerül.

Végezetül: szeretném megköszönni nektek, hogy sok-sok infóval segítettetek a kezdeti káoszban, első gyerekesként nagy szükségem volt erre. Ha befogadtok, még jövök.

Üdv: Réka Kép A kórházban Kép 3 hónaposan Kép Mi ketten Kép Babaúszáson [/img]
rekap
 
 


Jó reggelt.
Egy kicsit jobban vagyok, már csak a torkom kapar, de mindkét kiscicám szörcsög...
Szépek az "új" babák is :) :) :) Itt csak szép babák vannak, na a május az csak május... :D :D

Emese, szúnyogcsypésre tényleg az aloe, a tesóm úgy csinálja, van az aloenak ajakírja, olyan rúzs-megoldású, tekerős stift.Azzal pötyögtet a szúnyogcsípésekre, szinte "azonnal" elmúlik.

Netti, Trixi, felénk úgy mondják: nem vó't meg neki este a betevő... :D :D :D

Kép
Kép
zili
 
 


Szofi, bruhaha, apádat Szegedről értetek...Ne haragudj, elképzeltem, amint ellentmondást nem tűrően, lehengerlően addig dumálsz neki, hogy vigyázzban száguld értetek..... :D :D :D

Kép
Kép
zili
 
 


Udv Reka!!!!!!! :lol:
en tok orulok h meg mindig jonnek uj emberek!!!!! aztan kiderul h tobben olvasnak minket,mint ahanyan irogatunk :lol:
kepek szupik!!!! kiscsajszitok nagyon szeeeeep 8)
a babauszashoz lehet kedvet kapok en is?! :roll:

Trixi, eltalatad 8)

Fogaink: sztem napok kerdese, doki azt mondta tegnap h szte akar melyik pillanatban kibujhat akarmelyik a negybol, annyira durva mar :D
nagyon varom mar persze..... igyis tokre kivagyok,mar 3x adtam neki estere nurofen szirupot,h megnyugodjon... de jo lenne anelkul kibirni,csak 2ora uvoltes es krokodil konnyek utan,mindig besokallok,h o is tok faradt,nem tud aludni es faj neki stb....... ez zavar az egszben.. a homeos nem nagyon hat semmit :(

lehet nem lenne ennyire durva ha csak egy foga jonne egyszerre.. nemtudom hova siet, van meg ideje rengeteg 8)

na amiert jottem el is felejtettem..........

JAAA, mindjart megerkezik elvileg a G szettem!!!!! alig varom.... csak remelem az MLPs pasi is becsenget nem csak dob egy cetlit.....

Netti
Kép
maumau
 
 


Most látom, hogy jó nagyra sikerültek a képek, bocsi. :roll:

Réka
rekap
 
 


zili :lol: :lol: :lol: ugyismondhatjukszepen :lol:
nekem van olyan aloem!! akkor majd hasznalom :D
van itthon mindenfele aloe vera, en nagyon szeretem.. !

ŐŐŐŐŐŐ szofi :lol: ezt en is elkepzeltem, kb igy reagaltam volna en is...... mindegy hol van, jojjon vki azonnal :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Zili!

Lehet ezt ragozni többféle képpen, de a lényeg ugyanaz! :D :D :D
Én már csak ilyen szabadszájú bunkó maradok! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Reka, nekem nagyon ismeros vagy!! :roll: de nemtudom honnan..

Netti
Kép
maumau
 
 


Réka,
üdv itt! Nahát, hány bújkálósunk van még ? :D :D

Nagyon szép kislányod van :)
Óbudán merrefelé laktok? én is ott laktam kb. 25 évig :)

emese1979
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást! :)

Maumau: Nem tudom, honnan lehetek ismerős. Ügyfélszolgálaton dolgoztam pénzügyi területen, mielőtt Babóka megszületett, de az csak telefonos ügyfélszolgálat volt, a személyesen néha besegítettem.
Emese: az Óbudai szigettel lakunk szemben, ahol a Sziget fesztivált tartják, a kaszásdűlői lakótelepen.

Üdv: Réka
rekap
 
 


Réka-Lilla, Welcome! Nagyon édes ez a lányka, olyan szép, ahogy lebeg a vízben :D

Csilla, te szívednek csücsöke is nagyon szép. :) Milyen nyurga legényke :shock: :D

Szofi, gépem a rendelkezésedre áll, én is kíváncsi vagyok a műre :wink:
Akkor eddig jövő hét csütörtökön: Tinu, Szofi, Novygirl, Emese, Annus, Barbi, Reny (ha apa is), Zsüci, Trixi (ugye?). Kihagytam valakit? :oops: Szuperkirályság :D

A tudásotokra lenne szükségem. Ti hogy csináljátok a pelenka a fej alá manővert? Az én gyerekem kb. a másodperc törtrésze alatt egy szabályos gömböt formál belőle, amit jól a nyaka alá, vagy a szája elé varázsol. Ergo nem tud aludni, vagy felébred miatta. Sokszor úgy tépem ki alóla, mint a profi pincér, ahogy kirántja a kristálypoharak alól a terítőt. Inkább nem is teszek alá semmit, de akkor meg a lepedőt cserélhetem naponta/kétnaponta (bukásmennyiségtől függően). Próbáltam négyrét, kétrét, egyrét (jól betömködve a matrac alá), de Marci pikkpakk felszedi. Nálatok ez hogy van :?: :?: :?: :?: :?:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Réka, nagy-nagy szia Nektek itt köztünk! Egy újabb csini Lilla-baba :lol: :lol:

Amit az alvásról írtál nálunk is bejátszott egyszer, anyósomnál kezdett a béb felkelni éjszaka, gyorsan haza is jöttünk... :lol: :lol: (a mostani kelésekről már nem beszélek, sztem az én hülyeségem miatt volt, ugye, a gyümilevek :roll: :roll: )

Btw: szerintem most már lassan babanetes rekordokat döntögetünk a 2009. májusi (na jó, ápr. vége, máj. és jún. eleje) gyerkőcök számával... :wink:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Gyöngyi,
pelus a fej alá: én téptem egy csíkot egy pamutlepedőből, ami elég hosszú ahhoz, hogy teljesen át tudjam vezetni a matrac alatt. Ezt nem tudja teljesen felszedni, de ált. addig feszegeti, amíg legalább a kezét nem tudja bedugni alá :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Hello Réka, nagyon aranyos a kislányod!

Tényleg Böbi, én is biztos jól beijedtem volna. Gyerekkel meg főleg. Itt a városban az én kocsimmal járunk, városon kívül a férjem autójával megyek, amiben nincsen ám pótkerék, hanem ilyen gumiragasztós szett helyettesíti azt. Se ehhez, se ahhoz nem értek, úgyhogy mindegy! :?

Trixi, Zili :lol: :lol: :lol:

Emese, a nyáron 2 szúnyogtámadás érte AndrisMarcit, jó kis piros volt a helye, én nem kentem rá semmit, 2-3 nap alatt teljesen elmúlt.

Annus, néha amikor nagy a röhögés be szoktam nézni, hogy mi a helyzet a fürdőben. Meg a férjem szól, ha van valami történés. :D
Eleinte ott voltam persze, de aztán az lett a leosztás, hogy én akkor készítem elő a vacsit.

Kép

Kép
adraci
 
 


Reka,nemtudom akkor :D ugyfelszolgalat, haaaaaat helyileg hol ha szabad kerdezni??

pelus: Boro alatt ejjel nincs,mert hasonlo okokbol :lol:
o meg a jatszoszonyeggel is betakarja a efjet motanaban........ tegnap is igy jartunk, aztan hatrafordulok, egesz gyerek feje betakarva,odarohanok,hatra lokom.. erre vigyorog!!!!! csendben persze..
apjaval szoktak ezt csinalni,na de h egyedul ilyet jatszon .. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsüci, elég profi vagy ezzel a lepedős-trükkel. Nálunk is az a helyzet, mint Gyöngyiéknél... :roll:
Úgyhogy én mostmár a gyakoribb mosásra fogok szavazni, AM úgyis mindent szétszed. (pl. vennem kell szopis melltartót, mert szopcsi közben egyszerűen szétcibálja :shock: )

Kép

Kép
adraci
 
 


hát ekkora szúnyogcsípés van az arcán.. és még van egy a csuklóján, meg még 5 kisebb (1 a fülén, a fülemögött, egy a halántékén meg kettő a nyakán...) Szegényt nagyon megcsipkedték :(
Kép

emese1979
 
 


ó, szegény! :(
Nem tudom miért ilyen élénk piros.
Mindenképp kenj rá valamit!

Én mondjuk már hetek óta egy darab szúnyogot sem láttam.

Kép

Kép
adraci
 
 


sudo?

Netti
Kép
maumau
 
 


Adraci,
na ez az! A hálóban éjszaka megy a szúnyogirtó, ott nincs is... a nappaliban viszont tegnap du lecsaptam egyet, tele volt a potroha vérrel...

emese1979
 
 


Mesi,Fenistil!Grétinek is ennyire ilyen szoktt lenni.Bár 3 éves és max 5 csípése ha volt eddig.
Réka üdv itt.Nagyon szép a kislányod!
Pelus:Hanna is labdát csinál belőle.
Takarítok,hogy ne unatkozzam.Meg elkéne menni egy dologért Anyámék,na de humorom nincs.Ma keresett elöször szombat óta!Eddig hugom itthon volt,olyankor nem is hiányzunk :cry:
Na lépek,mert nem haladok,csak ugye nem jó ez így hogy nem szólok senkihez!Akarok Sims nyuszit!!!! :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Basszus Emese, ez tuti vmi permetes szúnyog lehetett. Szegény pici Bogi. Tudom, hogy semmi baja sincs tőle, de akkor is....Én a Fenistilre, vagy az Aloe-ra szavaznék. Ősszel szerintem ezek a dögök is agresszívabbak.

Zsüci, ez jó ötlet. Gondoltam már rá én is, hogy veszek sima, mezei lepedőt, feldarabolom, az aljába gumit varrok, és ráhúzom a matracra, mint egy sapit. Mégis egyszerűbb azt cserélgetni, mint az egész gumis lepedőt. Vagy akkor már mindegy? :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


http://www.janafotokonyv.hu/
Ezt most leltem.Netti Ti nem eszt isszátok?Mert akkor küldd be!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Szia Réka!

Szegény Bogi :-(

Én még élek, de a fél éjszakát a mellékhelyiségben töltöttem, nem aludtam semmit. 5-kor ítam anyunak sms-t, h jöjjön, ha tud, és a drága már 8-kor itt is volt. Most levitte Maját játszóra, kicsit tudok pihenni. Reggel 46 kg-val mérlegeltem, sürgősen meg kell gyógyulnom.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Réka,üdv itt! Nagyon édes a kislányod!

Csilla!Gergő olyan cuki és hosszú kisfiú.

Hanna is mindig felgyűri a pelust a feje alatt és betakarja az arcát vele,plusz még a rongyiját is magára teszi. nem győzöm kitakarni.

Ma kelt fél 5 körül,majd betettük közénk és aludt 6-ig. Aztán kaja és alvás negyed 10-ig!!! :shock:
Most meg itt nyomja játszószőnyegen,miközben babazenét hallgat. Én meg fejem a tejet és olvasom a netet. :D

Teszek fel képet róla,hogy az újak is láthassák:

Kép

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jaj Pumukli, jobbulást.
Gyöngy, sztem akkor már tökmindegy tényleg.. :D :D Ne haragudj, le kell írnom, ez kb olyan, mint amikor mamám az üvegezett, függönyözött ajtóra valami ócska kartonból védőizét szerkesztett a kilincs köré, mondván, ne koszoljuk a kilincshez nyúlva véletlenül a függönyt... Hmm. A karton szebb, mint egy icipicit koszos függöny?Amit seperc alatt kiöblít az ember, szárítani sem kell és esztétikusabb mint a karton..Tudom, lepedőt mosni más, de nem nagyobb ma cera, mint kislewpedőket gyártani, gumizni és azt mosni..

Kép
Kép
zili
 
 


Gyöngyi:)

Kép
Kép
zili
 
 


Gyöngyi
nekem van olyan nagy lepedő is 3, olyan mint a büfikendő, csak nagy. AZt szoktam rárakni a lepedőre, jól begyömöszölöm, h ne tudja kiszedni, és csak ezt mosom.
pumuklii
 
 


Pumukli,
nem tudsz elmenni gyorsan dokihoz? Nem hangzik túl jól...
normafloret szerintem próbáld ki, szerintem hasznos! Meg esetleg széntabletta, vagy valami, hogy ne jöjjön ki minden belőled!

emese1979
 
 


Nem tudok, messze van a háziorvosom. De már konzultáltam sokmindenkivel, van a családban doki, gyógyszerész. Kiváltotta apa a normafloret, hozza melo után. Most főzöm a rizsnyákot barna rizsből, az egyből felszívódik, ettem az előbb egy tányér levest. Széntabletta csak tömörít, nem gyógyít.
pumuklii
 
 


gyerek az előbb már ébredetzett, most meg visszakómált...

épp teszveszen nézelőfök, hát ezen a termékmegnevezésen jót röhögtem:
http://www.teszvesz.hu/item730319559_ne ... csoda.html

emese1979
 
 


Sziasztok :)

Jajdesokatírtatok, nem bírom a tempó :shock:

Netti :lol: :lol: :lol: Hihi, ez vicces :) Majd megmondom a férjemnek, hogy hasznát vetted :wink:

Réka, üdv köztünk :) Egy kórházban szültünk! Csak én két nappal később :)

Böbi: defekt :shock: Hát, ha nekem nem állnak meg egy ilyen helyzetben, magamtól nem tudnék mit kezdeni, bár anno a vizsgámon pont a kerékcserét húztam :lol:

Csilla: Gergő szép baba :)

Tali: sajnos nekünk Gyöngyiék messze vannak, szóval kimaradunk :( 18-án meg Zsófi születésnapja van :D Tényleg, van itt valaki, aki ügyesen süt? :roll:
Vendég
 


Ez már régebbi kép,de mindjárt teszek fel újakat is.

Kép próbálok elfordulni

Kép bealudtam

Kép Ilyen nagy vagyok már

Kép Szűk a sapi

Kép Alszom a játszőszőnyeg alatt

Kép


Bocsi a sok képért! :oops: Utcsó kettőt most fotóztam. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susycat 2009.09.15 10:44-kor.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


pumukli: ez nagyon durván hangzik, jobbulást!!!
Vendég
 


Jaj ez a Zsófi gyerek de hangos :lol: Fruzsi alszik, Zsófi kirakózik, és közben kiabál :lol:
Vendég
 


Széntabl. tényleg nem tanácsos most, meg semmi hasfogó szer ilyenkor, aminek ki kell jönni, jöjjön, tele van vírussal, bacikkal ilyenkor a bélrendszer, nem tanácsos benntartani...Pumukli, valami iztóniás ital kéne, de biztos mondták már. Vagy 1 lityi eába késhegynyi szódabikarbóna, mokkáskanálnyi só, cukor, citrom, hogy a sós keserű ízt elfedje, ezt iszogasd..Jobbulást.

Kép
Kép
zili
 
 


Laptető-ő-ő LAP-TE-TŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zili
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: