Sziasztok Lányok!!
Ma nagyon kis nyugis napom van, csak autószerelőnél voltunk, mert nem lehet ám otthon házilag kicserélni egy izzót az autóban
Szét kellett hozzá szedni a fél autót ( kereket levenni stb)...Hihetetlen....Nem tudom minek akkor az izzókészlet mivel esély sincs rá, hogy egyedül megoldod
Ja meg voltam a nődokinál de sajnos csak köv hét hétfőn van időpont, úgyhogy majd akkor mond valamit Apjuk leleteire...Addig csak kibírom....Délután meglátogattuk a barátnőmet, 4 hónapos a kisfia, annyira cuki, megzabálom....7 kg, úgyhogy izomláz van frankón a karomban
Kírus - Sajnálom az asztmádat, én is asztmás voltam kb 14 éves koromig, ha futottam 2 métert, vagy ha toll párnán aludtam egyből befulladtam...nagyon sokáig kellett járnom vérvételre meg gyógyszereket szedni, aztán egyik pillanatról a másikra elmúlt....Most már 15 éve semmilyen tünetem sincs
Zsu - Kitartás....Nem lehet egyszerű ha ennyire megvisel a Closti, de mindig gondolj arra, hogy miért, kiért csinálod!!
Angyalkrisz- Köszi a filmet, megnézem, mert nagyon érdekes, a tv-ben csak az ikres verziót sikerült elkapnom, most meg már nincsenek magyar adóink....Úgyhogy nagyon köszi, este megsasoljuk Apjukkal!!
...Az otthoni gyes, gyed dolgot nagyon felháborítónak tartom, teljesen mindegy hogy melyiket kapod, ha van nincs egy férjed aki viszonylag normálisan keres, nem lehet belőle megélni
....Jó neked, hogy ilyen szabályos a ciklusod, nekem sajnos bazi rendszertelen, ezért is LH-zok!
Susytunder - Kitartás a tünetekhez, bár ez édes szenvedés neked gondolom
....Jobbulást Kristófnak!
Gtunde75 - Köszi, most megnyugtattál a hőmmel kapcsolatban, bevallom a te hőgörbédről lestem, és ahoz viszonyítottam a sajátomat, azért hittem azt, hogy egy droid vagyok
Iner - Gartula 13mm-es babócádhoz
...Tényleg jól gondold meg, hogy meddig dolgozol...Egyik meló sem ér annyit, úgyhogy pihangess sokat
Akit kihagytam, mindenkinek nagy puszi és ölelés!!
Szeretettel:
Ancsa