Zsu, üvegtapétát lehet kapni minden barkácsáruházban, Bricoban mikor én néztem, voltak egész szépek is, meg sima átlátszó is, de egyetértek a többiekkel, hogy az üvegajtó olyasmi, amit meg tud tanulni, hogy nem szabad piszkálni. Meg szerintem egyébként a bútorajtókat azért edzett üvegből csinálják, nem hinném, hogy egy kis buksikoppanástól kitörne
Julcsi, örülök, hogy javulsz! Már szabad akkor kicsit a lakásban is jönni-menni, vagy azért még feküdnöd kell?
Kaja-témáról épp akartam írni a nagy hírt:
Adri eszik!!! Na persze nem sokat, de eljutottunk oda, hogy mikor elkezdünk hamizni, már tartja a kis buksiját a kanálnak, és nyitja a száját
valami édes, meg kell zabálni, ahogy csinálja
általában persze a lelkesedés négy-öt kanál után alábbhagy ugyan, de így szépen megevett 40-50 ml sütőtököt (a végén azért jónéhány kanállal még belecsempésztem akkor is, mikor ő már nem érdeklődött annyira
), meg a gyümiből is hasonló mennyiséget tol.
Nem veszem belepofnak, sőt, mindig nagyon örülök az ötleteknek, ha valamivel nem boldogulok!!!
és részben egyébként működött nálunk is, amit írsz: eleinte próbáltam lekorlátozni a kis kezeit, hogy ne kalimpáljon annyira, aztán én is rájöttem, hogy nem lehet, és engedtem neki, hogy belepacsáljon a pohárba, mikor akarta, elvehette tőlem a kanalat, hagytam neki azt is, hogy megálljunk pár perc cumiszünetre. Az etetőszékhez viszont ragaszkodom, méghozzá azért, mert ha kiveszem, egyik pillanatról a másikra a lakás másik végében van, tehát nem megoldható, hogy egyhelyben megüljön, az egész lakást meg nem akarom beáldozni. A másik ok az, hogy unokatesóm úgy evett kiskorában, hogy rohangászott körben a lakásban, az anyja meg utána a kajával, és ezt a szokását vagy öt-hat éves koráig is megtartotta, totál felborítva az összes közös étkezést a családban. Én ezt pedig nagyon nem szeretném, szerintem az evés az asztalnál történjen. Viszont valamilyen szinten a kóstolgatást csináljuk egészen szabadon is: ha pl én eszem valamilyen gyümölcsöt, és Adri odajön, mert érdekli, mit csinálok, oda szoktam nyújtani neki, hogy szaglássza/nyalogassa meg (mondjuk szigorúan az én kezemből). Így ismerkedett először a körtével is, a kis ínyével egész sokat le is dolgozott róla, szilvát is így szopogatott először. Ilyenkor persze nem mennyiséget eszik, de ismerkedik egy új ízzel, és persze az ilyen ismerkedésekhez nem kötöm be a székbe, meg ha már nem érdekli, akkor hagyom, hadd menjen.
Na szóval én is kicsit lazább lettem, és úgy tűnik, tényleg jól működik
de azért van egy-két szabály, amikből nem engedek
de szerencsére tényleg úgy néz ki, előreléptünk, ettől nagyon boldog vagyok
Ja a kajálás hátulütője viszont: már Adri is csak háromnaponta tojik, viszont akkor
hú basszus, kérem szépen vissza az elviselhető szagú bébivégterméket!!!!! Ez a kaka-szerű kaka naggyon durva, nem tudom, hogy fogok hozzászokni......
Tegnap volt családi buli, Adri kapott névnapjára rengeteg rucit, olyan csinik, alig várom, hogy ősz legyen
lett nekünk is farmerunk, úgyhogy majd jövök fotóval, és kérünk felvételt a klubba
meg kapott kordbársony kantáros szoknyácskát - és persze csupa lábfej nélküli gatyót, hogy tipeghessen kedvére
Ladmon, éjszakáitok hogy alakulnak?