Sziasztok!
Velünk minden rendben, én most nem tudok pocis képet felrakni majd a nyaralási képek között biztos lesz olyan is.
Nagyon el vagyok havazva, azt sem tudom, hogy hova menjek, annyi dolgom lett. Anyukámat 19-én mentő vitte kórházba a Dél-Pestibe,mert 180 lett a vérnyomása és nagyon zsibbadt a két keze és a szíve körül. Onnan másnap reggel a Bajcsi kórház intenzívjére, megkatéterezték. Koszorúér szűkülete van ( a szívhez három fő ütőér vezet és neki mind a három el van dugulva), így nagyon súlyos az állapota. 5 napig volt az intenzíven aztán átszállították vissza a Dél-Pestibe. Itt már osztályon van, nem intenzívre vitték. A Kardiológiai intézetben fogják megműteni a mellkasából kivágnak egy nagy eret amit három részre vágnak és azokat teszik majd be. 2-3 órás komoly műtét vár rá. Jövőhét pénteken műtik sajna mi szombaton jövünk haza, így akkor nem lehetek itthon, ami nagyon dühít. Most nap mint nap bejárok hozzá, most jól van, de állandó orvosi felügyelet szükséges, nem engedik haza, bármikor megtörténhet a baj. Azt sem tudják, hogy hogy élhet még....
Annyira aggódom miatta, bár tudom, hogy a legjobb orvos fogja műteni, de akkor is.... Úgyhogy ez most nem lesz annyira nyaralás, de azért gondolok a családomra is és valahogy megpróbálom jól érezni magam. Vikivel járok bőrgyógyászhoz, intézek ezt azt, úgyhogy teljesen le vagyok merülve, lelkileg, idegileg, fizikailag. Apukámnak mostanáig én főztem vittem át minden nap, szóval annyit mentem, hogy már sok. Ma voltam benn anyunál jól van, sétálgat a folyosón mert már nem bír feküdni, szóval mintha otthon lenne, de nem engedik haza, mert ha rosszul lenne, akkor már későn érne ki a mentő...
Ne haragudjatok, hogy így kitört belőlem, de valahogy úgy éreztem, ki kell írnom magamból... bocsi.....
Eszti,
Nektek is jó nyaralást! Majd szept. 7-én megyek genetikai uh-ra, majd ott talán kiderül a neme. Sokat mozgolódik, már most imádom. Viki is annyira szereti már most, nagyon, de nagyon várja.
Csajok,
Tudtok majd ajánlani nekem egy gyerekszemészt? Viki egyszerűen nem látja a színeket. A játszóházban is mondták, hogy nem akarja, vagy egyszerűen nem látja a színeket, pedig ebben a kórban már az alap színeket fel kellene ismernie. A formákat sem ismeri fel. Tudjátok van ez a játék ahol háromszöget, vagy csillagot kell a helyére rakni és össze-vissza rakja. Szóval mindenképp meg szeretném nézetni, de valami jó orvossal, ha hazajöttünk. Addig örülnék, ha tudnátok ajánlani nekem valakit, előre is köszönöm.
Dóri,
Nagyon jók lettek a képek, de egy fotóstól el is várjuk...
Nitácska,
Csak 5 kiló????? Nagyon ügyes vagy, hatalmas gratula hozzá!!!!Ja és gratula a megforduláshoz. Nem semmi, hogy ilyen későn is van még helye megfordulni, ügyes fiú. Most beszélgess vele, hogy maradjon is így.
Én még csak a felénél járok, de én 6 kilót fogytam. Kiváncsi leszek, hogy mennyi leszek a végére. Most hogy ennyit idegeskedtem, nem tudtam enni, de mostmár hogy anyut stabilizálták, megpróbálok újra rendesen étkezni, mert ez így nem jó, gondolnom kell a babánkra is.
Mazsuzs,
Nem is tudom mit mondjak Nándi nem alvására. Lehet, hogy tényleg bejönne nála ez a zsarolás. Hát küzdjél vele, egyszer csak beadja a derekát, ha nem akkor este korábban rakod le azt ez van. Sajnos semmi okosat én már nem tudok neked mondani, kitartás!
Honi,
Sajnos én nem ismerem az általad írt orvost, de szerintem a többiek sem.
Nagyon izgulok a holnapi repülő út miatt, hogy Viki hogy fogja bírni. Rodoszra megyünk (2,5 óra a repülőút). Már nagyon szeretnék ott lenni hátrahagyni a gondokat és pihenni. Délután 13:30-kor megy a gép.
Most búcsúzom, egy hét múlva jövök, remélem néger leszek, és hogy tudunk egy picit pihenni is. Mindenki vigyázzon magára. Mire visszajövünk hétfőn az uh. után egyből írok Nektek!
PÁ-PÁ!!!!!
Bocsi, hogy ennyit írtam....