Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már több napja nem volt bejelentkezés, ezért úgy gondoltam, hogy majd én írok. Bár velünk sok minden nem történt, de azért jelentkezem.
Pocaklakónk sokat mozog, főleg a hólyagomon sokat szokott gyalogolni, és legfőképp akkor mozog mikor altatom Vikit, meg amikor magamat altatom. 8) :D 4D-re nem megyünk megvárjuk szept. 7-ét majd ott kiderül.
Vicus jól van, bár most egy kisebb bélfertőzése van, de már kezdünk helyre állni. Elkezdték kanalazni a szemölcseit. Már 17-et leszedtek, de még mindig van rajta. Egy örökkévalóság a gyógyulás, de egyszer csak vége lesz. Nagyon ügyesen tűri, persze sír, de nem kapálózik. Utána kap cukorkát, és ez tartja benne a lelket. :wink:
Én már nagyon unom a meleget, még a nyaralást várom, hogy akkor jó idő legyen, jövőhétvégén már indulunk is. Rohan az idő. Remélem mire haza jövünk már nem lesz ilyen meleg.

Nitacska, Te hogy bírod ezt a meleget? Fájogat a pocid? Múltkor kérdeztem, úgylátszik nem láttad, de mitől fáj a hasad? Ezek már jóslófájások, vagy mitől fáj?

Mazsuzs,
Korszakok jönnek és mennek. Ne hagyd magad, próbálkozik, de ha egy héten át nem hagyod magad, lehet, hogy fel is adja. Sok erőt és kitartást kívánok Neked. Ki kell tartanod a döntésed mellett, hogy aludni kell és egy-két napon belül be fogja látni, hogy felesleges hisztiznie, akkor is délutáni alvás van és kész. Szerintem ne engedjétek hogy odaszokjon közétek, pláne ha kistesót szeretnétek. Ha eddig bevált neki a kiságy akkor most is jónak kellene lennie. Bocsi, hogy belekotyogok.
Kistesó ügyben amúgy rajta vagytok, csak nem akar még összejönni?

Többiek???? Teljesen eltűnt mindenki. Hova tűntetek??????

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Finike jobbulást Vicusnak!!!!!!!!!!!!!

a hasam nem tudom mitől fájhatott......vagy fájogat.........lehet joslók nem tudom.........Máténál annó nem éreztem ilyeneket!!!!!
a melegtől egyenesen haldoklom.......alig várom hogy jöjjön az ősz!!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Én is írok, bár az utóbbi időben csak hárman (néha négyen) írogatunk.
Mindenki hogy eltünt, de legfőképpen Dalmacska, Edina, Judit és az utóbbi időben Nutella is az eltünt személyek közé tartozik. :wink:

Finike, köszi a tanácsot. Tudom, hogy igazad van és én is teljesen ezen a véleményen vagyok csak mikor Nándi 16 órája fent van egy napból mivel nem alszik délután sem, majd este meglátja, hogy a rácsos ágyba akarnánk fektetni, még képes két órán át bömbölni. Sajnos nem bírjuk már hallgatni. Viszont így mi vagyunk teljesen fáradtak és nyomik. Tudom, hogy igazad van. Most azon vagyunk, hogy valamilyen rács nélküli ágyat nézük neki, ugyanis a mi ágyunk nem szabványméret hanem egy 15 éves ágy és kisebb mint 120 x 60 cm. Lehet ez a problémája, hogy nem tud normálisan forgolódni benne. Legalábbis ebben reménykedünk. Bár én még szívem szerint elhúztam volna ezt a dolgot, és olyan 3 éves koráig rácsos ágyban altattam volna. De mit tegyek ha nagy a gyerekem és kinőtte az ágyat? :roll:
Kistesó ügyben egyébként nem vagyunk rajta ....még. Amig nem szívódnak fel (mint írtam a legújabb eredmények szerint - a vitaminok, tápanyagok addig nekem sincs elég vitaminom. Mi lenne a gyereknek? Szóval most bélflóra helyreállítás van porondon.

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 

 
 

Elfelejtettem írni az előbb, hogy olvastam egy tanulmányban azt is, hogyha a terhesség utolsó két hónapjában probiotikumot szedne egy anyuka akkor állítólag sokkal kevesebb lenne az allergiával születendő gyerek. Hogy igaz-e azt nem tudom, de már nagyon elegem van mindenből és amilyen korszaka most van a fiamnak, néha meggondolom, kell-e még egy gyerek....???? :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Kép
mazsuzs
 
 


mazsuzs azelőtt n is ilyeneken gondolkoztam,hogy kell e kis tesó Máténak......kicsit nehéz vele...........de beláttam hogy igen kell....ne legyen egyedűl!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Itt a néha negyedik :)

Mi Balcsin :))), az időnk szuper jó, ma már kellőképpen kiüvöltöztem magam a gyerekekkel, Mazsuzs kell a tesó :lol: :lol: :lol: különben csak egynek adhatod ki a mérged :wink: :lol:

Mazsuzs!
Nálunk is volt egy idő amikor nem nagyon akart aludni a Tami, de mi is kötöttük az ebet a karóhoz és megszokta, hogy van alvás és a mai napig alszik délután (van olyan, hogy nem de ez ritka).
Tesó tényleg kell, még akkor is ha néha üvöltözik az ember velük de olyan nagyon aranyosan eljátszanak egymással (még ha csak fél órát is veszekedés nélkül), hogy ilyenkor érzi az ember mennyire kellett a tesó. Segít abban is, hogy nem csak mindig Ő és neki minden hanem a másiknak is mindig mindenből kell adni. Nem utolsó sorban a Tami sokszor odaadja a dolgait az Edónak, csak ne legyen hiszti.

Finike!
Hova mentek nyaralni? Lehet írtad már csak elfelejtettem.

Nitácska!
Egy pocakos fotót jó lenne látni!!! :)

Tegnap hajókázni voltunk:

Kép

Kép

Kép

Kép
Hajóskapitányok :)

Sz
szandrakiss
 
 


Szandra gyönyörű a két hajóskapitány!!!!!!!!
hozok poci képet igérem!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szandra! Tetszett az "itt a néha negyedik" mondatod! :) Igen, tényleg te voltál Finike, Nitácska és mellettem a negyedik. :) :D Honnan jöttél rá?? :D
(Azt hisze Fricky lesz az ötödik szerkesztő...)

Egyébként köszi mind Neked és Nitácskának is a tesóval kapcsolatos írást.
Gondolom éppen nem voltatok mérgesek a gyerekre (Nitácskánál)/gyerekekre (Szandránál) és azért írtatok ilyen biztató sorokat. :)
Persze én sem szeretnék lemaradni a babázás örömeiről (és persze arról, hogy már azért jobban menne a dolog mint első alkalommal) csak néha az ember ír ezt-azt. Minél jobban megy az idő annál jobban szeretném én is azt a második porontyot pedig néha tényleg magam alatt vagyok több dolog miatt is (sajnos ebben van egészségügy is). :? :(
Na mindegy lesz ez jobb is!
Ma megvettük Nándi saját bejáratú ágyacskáját leesésgátlóval. Birtokba is vette, sőt kifejezetten örült is neki, mégis itt aludt el közöttünk. Igaz figyelmeztettük, hogy "csodaágyat" kapott, mert bárhol alszik el mindig abban fog ébredni. :) :)

Finike - ha jól emlékszem - valahová Görögországba megy de a pontos hely neve már nekem sem ugrik be. Biztosan leírja majd újra, hogy tudjuk irigykedni.

Mindenkinek jó éjszakát!

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Szandra, lemaradt, hogy tetszenek a képek!
Kiváncsi lennék, hogy milyen esküvői képeket tudnál csinálni de sajnos én már túl vagyok az esküvőmön. (Annyira élveztem a dolgot, hogy emiatt sajnos...)
Azt megszabad tudni, hogy bérelt volt-e a hajó vagy családi tulajdon? Ugyanis nem látom rajta a tömeget? Vagy azt sikerült kihagynod a képekből? :D

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Mazsuzs!
Ez a hajó egy rendszeresen induló (menetrend szerinti) járat ami Siófokról indul és egy órás a menetideje (uoda ér vissza). Hál istennek tényleg nem voltak rajta sokan :), de nem mi voltunk az egyedüliek.

Sz
szandrakiss
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
ma végre minden a helyére kerűlt.....megvan a pelenkázó ........rucik a helyükön......már tényleg csak Barnus hiányzik!!!!!!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mi még Balcsin, ha minden igaz akkor szerdán megyünk haza. Képet eddig nem sokat csináltam mert lusta vagyok :)

Majd ha hazaértünk akkor jelentkezem részletesebben csak lejelentkeztem mielőtt kikapok :wink: :lol:

Finike?? Pocak??

Pocakos képeket kérek (Nita, Finike)!!

Sz
szandrakiss
 
 


sziasztok!

Gyors bekukk!

Réka épp beteg, 4. napja 40 fok körüli láza van és nem megy le, nem is mi lennénk... :? Du jön a saját gyerekdoki, mert a hétvégi ügyeletet inkább nem jellemezném :twisted:

Voltunk 5 napot nyaralni Füreden isteni volt, nem nekem kellett főzni

Eszti!
Sajnálom, hogy tamponálni kellett, de legalább nem otthon vérzett be, amúgy mi sem aludtunk első éjjel, igaz nálunk állanóan jelzett a pulse-oximéter :roll: Meg nem akart felébredni műtét után, és nagyon alacsony volt a szaturációja :?
Már én is unom a kórházat, de Blankával valószínű megyek még 1 kört :?

Finike!
Pocifotót kérünk :wink:

csatolok én is pár képet!

Kép
Kép
Kép
Dóri
bubikák
 
 


Kép
Kép Kép
bubikák
 
 


Kép
bubikák
 
 


Szandra!
Látom ti egy másik hajóval mentetek :lol: igaz van egy pár :roll:
A mienk nem volt ilyen szép :wink:

Dóri
bubikák
 
 


Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Teljesen új vagyok itt és mondhatni a témában is, ugyanis a héten vagyunk 12 hetesek a kis pocaklakómmal és csak azt szeretném megtudni, hogy volt-e Dr. Fekete Károly valakinek a szülészorvosa a dél-pesti-ben és mi a véleménye róla?

Előre is köszönöm a segítségeteket!!

Üdv

Niki
honi
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
voltam dokinál..........Barnika befordult .........végre fejvégű!!!!!!!!!!!!!!!
de kiderűlt mért fájdogál a jobb vesém........vesehomok van........rengeteg folyadékot kell innom nehogy kő legyen belőle!!

Szandra.....kérésed parancs........
Kép
34+3.hetes pocak!!!!

Kép
Barni teljes rezidenciája!!!!!!!!!


Honi gyere A másik Jahn Ferences topicba .keresd bábaildit.....ő szülésznő a korházba......bizti ismeri a dokit.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Milyen jó kis nyaralós képeket tettetek fel! Ez a három grácia nagyon gyönyörű, szép kislány!

Nitácska! Milyen szép nagy pocid van. Olvastam a másik topikban, hogy csak öt kilót híztál? Jól értettem? Nem semmi! Ügyi vagy.

Finike! Veled mi újság? Mekkora a pocak?

Nálunk sajnos alvás ügyben nincs nagy változás. Nándi délutánonként nem akar aludni és este sem nagyon, csak velünk. Aztán ha elaludt akkor átvisszük a saját (új) ágyába. Nappal szívesen mutatja meg, hogy mennyire tetszik neki az új ágy, bele-belefekszik, ráteszi a plüssállatokat, de ha aludni kell(ene) akkor nem akar tudni az ágyáról. Pedig nem bír még fent lenni egész délután alvás nélkül, ez bebizonyosodik minden egyes nap. Nem tudom vége lesz-e ennek egyszer.

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


mazsuzs igen 5 kilót híztam eddig!!!!

alvás:lehet fél az ágyon aludni????!!!!!!!
csak sikerűl majd rávennetek előbb utobb hogy aludjon is rajta!!!!!
probáltad már hogy lefekszel vele oda? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok!

Szandra!
Mekkorák ezek a csajok atyaúristen!!! Nálatok minden ok? Kezdődik az ovi...

Dóri!
Nagon jók a nyaralós képek! Iszonyat, mekkorák már a csajok...

Mazsuzs!
Nem is tudom, hogy mit lehetne még csinálni... Nálunk ez az alvási mizéria lezajlott azzal, hogy kb. ennyi idősen, mint most Nándi akkor kezdte el Bence, hogy éjszaka lejárt hozzánk aludni. Elaludt lent a kanapén, aztán felvittük az ágyába, ő meg rendszeresen megjelent éjszaka a mi ágyunkban. De volt úgy, hogy mi fel sem ébredtünk rá, hogy ő lejött. Egyébként a mai napig úgy alszik el, hogy lent velünk a kanapén, és férjem úgy viszi fel a saját ágyába. Az biztos, hogy az éjszakai kelésekkor volt pár sírás, de csak egy-két éjszaka próbálkozott, és aztán rájött, hogy felesleges.
Nem tudom, ti mennyire vagytok hívei a zsarolásnak, de nálunk vannak néha olyan szituk, hogy az beválik. Valami játékkal, vagy kedvenc nasival. Nem is tudom....

Finike!
Hogy vagytok? Kiderült már a neme a tesókának?

Nita!
Nagyon ügyi vagy a hízással! És mindjárt vége... Hihetetlen, de mintha még csak most írtad volna, hogy sikerült végre a babóca.. Hogy szalad az idő!!!!

Nálunk minden rendben, már nagyon várjuk a nyaralást. Jövőhét szerdán indulunk.
Le van rendezve Réka ovija is, masni lesz a jele. Szerencsére elég sok vele egykorú gyermek lesz, akik most szoknak bilire, úgyhogy bízom benne, hogy nem lesz visszaesés. Nagyon ügyesen haladunk, bár az alvásokkor még mindig nagyon sok pisi van a pelusban. Dehát nem hajt a tatár :wink:
Bence tökéletesen felgyógyult, mintha nem is történt volna a műtét.
Tökre odavagyok, meg vissza, hogy milyen időmilliomos leszek szeptembertől :lol:

Mennem kell....

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


sziasztok!!!!!
Friccky bizony eltelt az idő!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Velünk minden rendben, én most nem tudok pocis képet felrakni majd a nyaralási képek között biztos lesz olyan is.
Nagyon el vagyok havazva, azt sem tudom, hogy hova menjek, annyi dolgom lett. Anyukámat 19-én mentő vitte kórházba a Dél-Pestibe,mert 180 lett a vérnyomása és nagyon zsibbadt a két keze és a szíve körül. Onnan másnap reggel a Bajcsi kórház intenzívjére, megkatéterezték. Koszorúér szűkülete van ( a szívhez három fő ütőér vezet és neki mind a három el van dugulva), így nagyon súlyos az állapota. 5 napig volt az intenzíven aztán átszállították vissza a Dél-Pestibe. Itt már osztályon van, nem intenzívre vitték. A Kardiológiai intézetben fogják megműteni a mellkasából kivágnak egy nagy eret amit három részre vágnak és azokat teszik majd be. 2-3 órás komoly műtét vár rá. Jövőhét pénteken műtik sajna mi szombaton jövünk haza, így akkor nem lehetek itthon, ami nagyon dühít. Most nap mint nap bejárok hozzá, most jól van, de állandó orvosi felügyelet szükséges, nem engedik haza, bármikor megtörténhet a baj. Azt sem tudják, hogy hogy élhet még.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Annyira aggódom miatta, bár tudom, hogy a legjobb orvos fogja műteni, de akkor is.... Úgyhogy ez most nem lesz annyira nyaralás, de azért gondolok a családomra is és valahogy megpróbálom jól érezni magam. Vikivel járok bőrgyógyászhoz, intézek ezt azt, úgyhogy teljesen le vagyok merülve, lelkileg, idegileg, fizikailag. Apukámnak mostanáig én főztem vittem át minden nap, szóval annyit mentem, hogy már sok. Ma voltam benn anyunál jól van, sétálgat a folyosón mert már nem bír feküdni, szóval mintha otthon lenne, de nem engedik haza, mert ha rosszul lenne, akkor már későn érne ki a mentő... :cry:
Ne haragudjatok, hogy így kitört belőlem, de valahogy úgy éreztem, ki kell írnom magamból... bocsi..... :cry:

Eszti,
Nektek is jó nyaralást! Majd szept. 7-én megyek genetikai uh-ra, majd ott talán kiderül a neme. Sokat mozgolódik, már most imádom. Viki is annyira szereti már most, nagyon, de nagyon várja.

Csajok,
Tudtok majd ajánlani nekem egy gyerekszemészt? Viki egyszerűen nem látja a színeket. A játszóházban is mondták, hogy nem akarja, vagy egyszerűen nem látja a színeket, pedig ebben a kórban már az alap színeket fel kellene ismernie. A formákat sem ismeri fel. Tudjátok van ez a játék ahol háromszöget, vagy csillagot kell a helyére rakni és össze-vissza rakja. Szóval mindenképp meg szeretném nézetni, de valami jó orvossal, ha hazajöttünk. Addig örülnék, ha tudnátok ajánlani nekem valakit, előre is köszönöm.

Dóri,
Nagyon jók lettek a képek, de egy fotóstól el is várjuk... :wink:

Nitácska,
Csak 5 kiló????? Nagyon ügyes vagy, hatalmas gratula hozzá!!!!Ja és gratula a megforduláshoz. Nem semmi, hogy ilyen későn is van még helye megfordulni, ügyes fiú. Most beszélgess vele, hogy maradjon is így. :)
Én még csak a felénél járok, de én 6 kilót fogytam. Kiváncsi leszek, hogy mennyi leszek a végére. Most hogy ennyit idegeskedtem, nem tudtam enni, de mostmár hogy anyut stabilizálták, megpróbálok újra rendesen étkezni, mert ez így nem jó, gondolnom kell a babánkra is.

Mazsuzs,
Nem is tudom mit mondjak Nándi nem alvására. Lehet, hogy tényleg bejönne nála ez a zsarolás. Hát küzdjél vele, egyszer csak beadja a derekát, ha nem akkor este korábban rakod le azt ez van. Sajnos semmi okosat én már nem tudok neked mondani, kitartás!

Honi,
Sajnos én nem ismerem az általad írt orvost, de szerintem a többiek sem.

Nagyon izgulok a holnapi repülő út miatt, hogy Viki hogy fogja bírni. Rodoszra megyünk (2,5 óra a repülőút). Már nagyon szeretnék ott lenni hátrahagyni a gondokat és pihenni. Délután 13:30-kor megy a gép.

Most búcsúzom, egy hét múlva jövök, remélem néger leszek, és hogy tudunk egy picit pihenni is. Mindenki vigyázzon magára. Mire visszajövünk hétfőn az uh. után egyből írok Nektek!
PÁ-PÁ!!!!! :D

Bocsi, hogy ennyit írtam....

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Finike nagyon sok gyógypuszit küldök anyukádnak.....neked pedig kitartást!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Finike!
Anyukádnak mielőbbi gyógyulást kívánunk. Nektek pedig jó nyaralást!! Sok képet hozzál!!

Eszti!
Nálunk minden oké, igen kezdődik az ovi :) , lassan kisimulnak a ráncaim is :lol: , Edina november 11-én lesz 3 és utána mehet. Na akkor lesz tiszta hawaii. :lol:

Nitácska!
Szép nagy már a pocakod!! Ügyik vagytok, hogy kész vagytok mindennel.

Dóri!
Igen mi is hajókáztunk :D , Nagyon édesek a lányok és TEJÓÉÉÉÉG milyen nagyok lettek már!!!!!! Mindig más gyerekén döbbenek le, hogy milyen nagyok!! Jól sikerül a nyaralásotok??

Mazsuzs!
Mi a helyzet? Sikerült meggyőznünk, hogy kell a tesó? :lol:
Nálunk is volt egy időszak amikor nem akart a Tami aludni de mi akkor is minden nap kötelező jelleggel lefektettük (mi is vagy csak én mellé feküdtünk) és alvás. Mára már olyan jól megszokta, hogy 2 perc alatt elalszik. Az éjszakai alvás az már nehezebb!! Edóka volt ilyen "nálunk alszik el csak" de apa egyszer közölte vele, hogy most becsukja az ajtónkat mert kiengedi a krokodilokat vacsizni így most ő nem tud bemenni aludni :oops: :roll: :) és akkor lefeküdt a saját ágyába és innentől kezdve jöttek a krokodilok vendégségbe hozzánk majd cca 3 este után eszébe sem jutott már a mi ágyunk. :roll: . Szemét módszer de nálunk használt :roll:

Jó éjt mindnekinek

szandrakiss
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!
hála fúj a szél és szürke az ég is...... de én nagyon rosszul vagyok......erősen szédülök és hányingerem is van.........:((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást és a javaslatokat. Sajnos pillanatnyilag Nándi még mindig a mi ágyunkat tekinti fő hadiszállásnak és ha éjjel a sajátjában ébred, azonnal átjön. Napközben pedig szintén a mi ágyunkon alszik el (de legalább elalszik!) persze úgy, hogy mellé kell feküdnöm. Ráadásul most a hiszti az egyik fő viselkedési forma és a szófogadatlanság.

Eszti és Finike! Nagyon jó pihenést Nektek így utószezonban! (irigysmile....)
Finike, anyukádnak jobbulást!! Nem semmi ami az elmúlt hetekben történt veletek, remélem minden OK! lesz mire megjöttök és hamarosan elfelejtitek az egészet. Nagyon várom már én is, hogy fiatok lesz-e vagy lányotok.... :D
Nekem éppen a párom mondta egy hete, hogy szerinte Nándi nem tudja még a színeket és olyan mintha nem is akarná tudni ezért szöget ütött bennem a te történeted Vikivel. Lehet, hogy nekünk is újra látogatást kellene tenni a szemésznél?
Tavaly ajánlottak egy szemészetet:
SOTE I. sz. Szemészeti Klinika 1083 Budapest, Tömő u. 25-29.
dr. Sényi Katalinhoz kell időpontot kérni, ő állítólag nagyon jó és itt minden szemvizsgálatot elvégeznek ami lehetséges. A telefonszám: 061/210-0280 -as és a mellékek a 51628 vagy 51658. Próbáld meg minél előbb mert én tavaly már késő ősszel telefonáltam (november elején) és nem kaptam időpontot arra az évre annyian voltak igy mi máshová is mentünk. De egy kolléganőm nagyon dicséri a doktornőt. Ahová mi mentünk az a belvárosban egy szemészdoktornő magánrendelése. Ha inkább az érdekelne akkor jelezd és leírom privibe az elérhetőségét.

Szandra! Nem semmi ez a krokodilos történet! :wink:
Én még nem merném alkalmazni mert Nándi egyenlőre nem nagyon értené de azért a tarsolyban elfér!

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi újság??

Taminak nagyon tetszik az ovi, hiányoztak az ovistársak így a nyáron (meg az óvónéni, hiszen rajongásig szereti :) ).
Edó kedden mikor kezdődött az ovi, azért sírt mert ő még nem mehetett :D . Egy barátnőm lesz az óvónénije így sokszor beköszönünk, sőt mikor meglátja az Andi nénit akkor kiabál, hogy OTT AZ ÓVÓNÉNIM!!! és mellé ugrál. Mennyivel könnyebb lesz így a másodikkal, hogy látja az ovit minden nap :) .

Edótól mindenki el van ájulva, olyan édesen fürtös a haj.

Tami meg igazi, okos nagy testvér. Sokszor "okos enged, szamár szenved"-et játszunk így nem kakaskodik az Edóval.
Tegnap azt hittem elolvadok: Tami elhagyta valahol a kertben az aznap kapott gyűrűjét és nagyon sírt. Edó odament és odaadta neki az övét, puszi-puszi és egy nagy istenigazából őszinte ölelkezés, majd elpityogtam magam annyira édesek voltak.

Na ma azt hiszem igen kitettem magamért :D

szép napot mindenkinek

szandrakiss
 
 


sziasztok!!!!!!
ma hajnalba begörcsölt a bal vesém......be kellett menni a korházba.......azt tudtam hogy vese homokom van.......de ma az urológián csináltak uh-t és már sajna vese kövem van......gyógyszert nem kaphattam Barni miatt.....

voltam ctg-n is......3-5 percenként vannak fájásaim......már elég rendesen érzem őket........szóval bármikor mehetek szűlni.......Szülésznőm szerint max 1-2 hetem van vissza......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



Szandra köszönöm!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés...
Megjöttünk, nagyon jó volt az idő is a hely is, jól éreztük magunkat. Vicuskám végig jól viselte az utazást. Rengeteget pancsiztunk a tengerben, meg a szálláson lévő medencénél, de sok fakultatív programon is voltunk. Hál'isten ott fújt egy kicsit a szél így el lehetett viselni a nagy meleget. Velünk minden oké. Holnap megyek a genetikára már várom, utána írok.

Anyukám jól van egy napra hazaengedték, de ma reggel már vissza is kellett vinnem. Tényleg elég súlyos az állapota, elég sokszor lett rosszul otthon is, de szeretett volna hazai levegőt szívni. Befestettem este a haját is. A bal veséje nem működik úgy ahogy azt kellene ezért még nem műthető. Holnap átvisszük a László kórházba egy vese specialistához és megmondja, hogy műthető-e vagy nem. Már jó lenne túl lenni a műtéten, de valami mindig közbejön. Már olyan rég van kórházban, és még mennyi ideig kell ott lennie....

Majd a nyaralásról teszek fel képeket, csak még időm nem volt ezzel foglalkozni, de talán majd este dobok fel egy -kettőt.

Nitacska,
Kitartás. Nem lehet, hogy elszámolták az időpontot? Akkor most a veséd miatt is görcsölsz, meg a szülés miatt is. Szegénykém!!!!Szúrkolok, hogy előbb a vesekövedet sikerüljön megszülni és csak utána Barnit. Nagyon izgulunk érted, jelentkezz minden nap!!!

Most mennem kell....

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Finike örülök,hogy jól sikerűlt a nyaralás!!!!!!!! :wink:

anyukádnak továbbra is gyógypuszi!!!!!!!!

egyenlőre elmúltak a görcsök...........
most nézem már 23.hetes vagy!!!!!!!! :shock: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Most értem haza a genetikáról. Nagyon elfáradtam....

Minden rendben van. Sajnos most sem mutatta meg magát, csak a popsiját. Medencevégű :( , minden rendben van vele. Úgyhogy ez van. Az az uh. gép kb. olyan mint a Dél-Pestiben, semmit sem látni. Az uh. kb. 2 percig tartott. Magzati súly: 600g :D Nekem nagy csalódás ez a genetikai uh., egyáltalán nem mutat többet, mint a kórházban lévő gép.
Az a gond, hogyha elmegyünk 4D-re ott sem fogunk semmit sem látni, mert háttal van nekünk, úgyhogy megvárom a dokim és az uh. után eldöntjük, hogy megyünk e 4D-re.

Anyukámat megvizsgálta a doki és rendben találta a veséjét, műthető. Most időpontra várunk, hogy mikor műti a doki. Remélem mielőbb túl lesz rajta. A gyógypuszikat átadom, köszönjük szépen!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Finike Barni is sokáig medence végű volt.......de végűl fejvégű lett!
drukk továbbra is anyukádnak+++++++++++++ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Finike! Már tegnap eszembe jutottál de nem volt időm gép elé ülni. Kérünk akkor majd képeket és rólad is! Mekkora már a pocid?
Anyukáddal kapcsolatban akkor elég vegyes hírek vannak.
Nagyon szorítok és reménykedem, hogy minden rendben legyen!
Sajnálom, hogy nem derült ki, hogy milyen nemű a pocaklakó!
Szerintem se nagyon aggódj azon, hogy medencevégű pillanatnyilag, ahogy Nitacska írta, majd megfordul!

Nitácska! Kitartás! Nekem már csak három heted van! Hogy elment az idő!

Eszti! Te is jelentkezzél, ha megjöttök a nyaralásból!

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Bocsi a hibákért...
Meglátszik, hogy nem a saját gépem előtt ülök, hanem az öcsémnél és a billentyűzet szokatlan... Olyan erővel kell leütni, hogy belefájdul a kezem és össze-vissza klimpírozom.

Nita! Természetesen nem nekem, hanem Neked van három heted hátra. De most nézem csak, hogy 15 ezer feletti a hozzászólásod pedig alig van két éve babenetes. Ezt elszámolta a gép, vagy tényleg lehetséges, hogy van 15 ezer feletti hozzászólás részedről? :wink:

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Azt hiszem nem halmozom a hibákat, hanem elhúzok....
:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
mazsuzs
 
 


Mazsuzs létezik...nagyon sokat babanetezek.....szeretek beszélgetni és több főrumon is vagyok!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!!
velem minden ok volt a ctg-n........a multkori elég erős jósloknak ma nyoma se volt.........Barni viszont nagyon virgonc volt..........
szülésznőm szerint vihar előtti csend van.........
ja és kika szobába hinta székbe volt a ctg.....ki se akartam szállni ...........imádkozok hogy üres legyen a szoba mikor én szülök....a kád miatt is....ha lesz ott valaki ki kergetem az tuti!!!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok!
Sikeresen megérkeztünk a nyaralásból, így csak gyorsan...

Isteni volt, nagyon meleg, a víz is, a gyerekek élvezték nagyon. Lesznek fotók is, meg élménybeszámoló is, de most mennem kell!

Nita!
Kitartás, mindjárt vége, és kezedben a bébike!

Fini!
Azt a kis szégyenlős mindenit!!!! Pedig már nagyon kiváncsi vagyok 8)

Mazsuzs!
Látod, jelentkeztem :wink:

Szandra!
Örülök a jó ovi kezdésnek, nemsokára mehet Edó is.
Mi hétfőn kezdünk, rögtön a közepébe. Réka is az első naptól végig marad, és nem is fogok ott maradni vele, megbeszéltük az óvónénikkel, ha bármi van hívnak, 10 perc alatt ott vagyok.

Na, most tényleg mennem kell, ölik egymást :twisted:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Fricky várjuk a képeket!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre sikerült lekicsinyítenem a képeket, úgyhogy most elhalmozlak benneteket velük! :D :D :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Finike gyönyörűek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



hát már nagyon nehéz.....sehova nem tudok menni......fáj mindenem.....de itthon meg már unatkozom........
anyós..........elegem van belőle.......most akarunk beszélni az ügyvéd unokatesómmal.....

anyós folyton azzal jön hogy ki rak innen minket......aház fele a páromé a másik meg anyósé.....de övé a haszonélvezet vagy mi és azt mondja ő azzal többet ér....én rettegek hogy tényleg menni kell innen........de azt nem tudom akkor hova??????? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
1. a párna pocak alá- és derék megtámasztására
2. szülés után ezen ülve a seb nem nyomódik
3. szopiztatni a Babucit
4. hasaltatni a Babucit, amikor még nem tudja tartani rendesen a fejét (utána is-amikor már tudja)
5. amikor már majdnem ül a baba, a közepébe ültetve megtámasztja őt.

A párna levehető, húzózáras huzattal készül. A szivaccsal töltött párna „baleset” esetén forgódobos mosógépben mosható. Tartalékhuzat választott anyagból rendelhető.

A képen látható párna „M” méretű, „XL” változatban is készül.

További termékek:
- kiságy-garnitúra: lepedő körben gumis, hogy ráfeszüljön a matracra, takaró – 3 réteg téli vagy/és nyári, 2 db fej alá való „párnácska”, 2 db zsebes(!) fejvédő a rácsra, amely körbe éri a (120x60) kiságyat.
- nyálfogó kendő nyakba "szerelhető" – kialakítása folytán tovább bírja, mint egy partedli. Ez is újdonság!
- pelenkatartó – felakasztható - újdonság
- egyéb párnák – méret, szín, forma megrendelés szerint
- zsebes falvédő rendelésre – választott anyagból

Ha van valami varrható „cucc”, amit kerestek és nem leltek, hiányzik a palettáról kérlek, jelezzétek felém. Én igyekszem pótolni a hiányt.

További termékek:
- kiságy-garnitúra: lepedő körben gumis, hogy ráfeszüljön a matracra, takaró – 3 réteg téli vagy/és nyári, 2 db fej alá való „párnácska”, 2 db zsebes(!) fejvédő a rácsra, amely körbe éri a (120x60) kiságyat.
- nyálkendő nyakba – kialakítása folytán tovább bírja, mint egy partedli. Ez is újdonság!
- pelenkatartó – felakasztható - újdonság
- egyéb párnák – méret, szín, forma megrendelés szerint
- zsebes falvédő rendelésre – választott anyagból
- alul nyitható meleg hálózsák

Ha van valami varrható „cucc”, amit kerestek és nem leltek, hiányzik a palettáról kérlek, jelezzétek felém. Én igyekszem pótolni a hiányt.

E-mail: marikogold@citromail.hu


Kép

Kép

Üdv

MarikoGold
marikogold
 
 


Sziasztok!

Eszti! Köszi a bejelentkezést! :D :D :D Te esetleg teszel fel majd pár képet?

Finike! Jók lettek a képek! Látom Vicus kihasználta a tengerparti előnyöket és homokozott ezerrel. Egyetértek Szandrával, igazán mutathattál volna magadról egy közeli képet!!! :!: Anyukád hogy van?

Nitácska! Nemsokára nem fog unatkozni! :) Még pár nap!

Mindenki jól van? Mindenhol egészségesek a csemeték? Remélem igen!
NÁndi egy kis megfázással vagy hasonlóval küszködik de nem tudom, hogyan szedte össze. Lehet, hogy azért van mindez mert éjjel kitakaródzik és mire észreveszem addig akár órákat is fekszik takaró nélkül. De elővettem a jó öreg hálózsákot!... :wink:

Jó éjszakát!

mazsuzs [/b]

Kép
mazsuzs
 
 


Mazsuzs azt mondod még pár napom van? :) :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?