Naén is itt!
Huu, a felét elfelejtetem amit akartam...
Mozza!
Lili remélem nem lesz lázas!Szerencsére mi eddig mindig megúsztukA dokinő meg tök szépen adja be a szurikat!
A kúppal sincs gondom,a viburcolt adom neki néha,de sose jött vissza
Adraci!
Mért nem tudod egyedül fürdetni?
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Én mindig egyedül fürdetek,vagyis ha apa itthon van akkor abban segít h hozza a vizet,elviszi a vizet,törölközőt stb,meg a sampont a fejére önti.Ennyi
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ha egyedül vagyok akkor megcsinálom a vizet,beviszem a szobába az ágyra(mi itt szoktuk).Aztán gyerek ki akiságyból,vetkőzés,ha tudom akkor megmérem,majd be a vízbe.Sampont előre odakészítem meg a törcsiket is!Aztán ki a vízből,törölközés,öltözés,be az ágyba,anya el a vízzel és aztán vissza etetni
Tök egyszerŰ
Betegeknek jobbulástz!Apa is beteg...szerintem csak megfázott,láza nincs ,csak az orra folyik!Már kezelésbe vettem
Évi!
Szia!!!Jaj remélem tudsz jönni!!!És mesélsz egy picikét!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Az összes gyerkőcről akarok hallani!!!És vmi képet is dobj!!!!
Álmi szerkója csúcs!
Netti!
Huha
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Én sose csinálnék ilyen hajvarrást...Igaz az esküvőre én is növesztetem,olyan hosszú volt amekkorára megnőtt!
Erről majd dobj azért képet!!!!
Mozza!
Szerintem csinálj fufrut!Hiszen úgyis megnő!Én meg imádom a változatosságot!Ki se bírnám h cak 2 évig is ugyan olyan lenne a hajam...megunom hamar!Kb fél évente jártam anno fodrászhoz,de akkor mindig máshogy vágattam!Pl ha olyan hosszú hajam lenne mint neked,már lhet h berohantam volna a fodrászhoz h akkor most egy nullás géppel rohanjon már át rajta
Na meg ha mindig ugyan olyan,honnan tudod h nem e lenne egy másik ami még jobban bejön neked
Na ezzel nem azt mondom h nullás legyen
Eu a turi biznisz engem is vonz amúgy!Imádok turizni!
Na megyek,lejárt a mosás!