Naén is itt!
Huu, a felét elfelejtetem amit akartam...
Mozza!
Lili remélem nem lesz lázas!Szerencsére mi eddig mindig megúsztukA dokinő meg tök szépen adja be a szurikat!
A kúppal sincs gondom,a viburcolt adom neki néha,de sose jött vissza
Adraci!
Mért nem tudod egyedül fürdetni?
Én mindig egyedül fürdetek,vagyis ha apa itthon van akkor abban segít h hozza a vizet,elviszi a vizet,törölközőt stb,meg a sampont a fejére önti.Ennyi
Ha egyedül vagyok akkor megcsinálom a vizet,beviszem a szobába az ágyra(mi itt szoktuk).Aztán gyerek ki akiságyból,vetkőzés,ha tudom akkor megmérem,majd be a vízbe.Sampont előre odakészítem meg a törcsiket is!Aztán ki a vízből,törölközés,öltözés,be az ágyba,anya el a vízzel és aztán vissza etetni
Tök egyszerŰ
Betegeknek jobbulástz!Apa is beteg...szerintem csak megfázott,láza nincs ,csak az orra folyik!Már kezelésbe vettem
Évi!
Szia!!!Jaj remélem tudsz jönni!!!És mesélsz egy picikét!
Az összes gyerkőcről akarok hallani!!!És vmi képet is dobj!!!!
Álmi szerkója csúcs!
Netti!
Huha
Én sose csinálnék ilyen hajvarrást...Igaz az esküvőre én is növesztetem,olyan hosszú volt amekkorára megnőtt!
Erről majd dobj azért képet!!!!
Mozza!
Szerintem csinálj fufrut!Hiszen úgyis megnő!Én meg imádom a változatosságot!Ki se bírnám h cak 2 évig is ugyan olyan lenne a hajam...megunom hamar!Kb fél évente jártam anno fodrászhoz,de akkor mindig máshogy vágattam!Pl ha olyan hosszú hajam lenne mint neked,már lhet h berohantam volna a fodrászhoz h akkor most egy nullás géppel rohanjon már át rajta
Na meg ha mindig ugyan olyan,honnan tudod h nem e lenne egy másik ami még jobban bejön neked
Na ezzel nem azt mondom h nullás legyen
Eu a turi biznisz engem is vonz amúgy!Imádok turizni!
Na megyek,lejárt a mosás!