Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szamóca73 2011.10.31 16:06-kor.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szamóca73 2011.10.31 16:07-kor.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami, csak ismételni tudom magam: egyszerűen gyönyörűek!!! :)
Jázmin kezd hasonlítani Annára. És olyan jó látni hogy Máté ilyen nagyfiúként is így szereti a kislány tesóit és engedi hogy jázmin az ölébe üljön. Azért ő már csak kamaszodik, nem?
Remélem nálunk is megmarad akkor is a naaaagy testvéri szeretet ha Bence már elkezd nagyfiúsodni... ;)

Dorka, ez tényleg gáz ha ennyi ott a biciklis :( Mi sem járunk a Tiszapartra, bár lassan be kéne megint iktatni délelőtti programnak.
Bálintnak gratula a forgáshoz, nagyon kis ügyi, jó korán csinálja! :)

Olga
, én nem is tudtam hogy Cegléden dolgoztál? Mit csináltál? Most óvónő szeretnél lenni? Mármint óvodában szeretnél majd dolgozni?

Judit, az angolon bent lehettek ti is a gyerekekkel? Vagy csak a kicsiknél? Nektek már jár a tesókedvezmény is, ugye? Én szívesen vinném a gyerekeket, de nekünk ez már végképp nem fér bele. Sehogyse :? Időben és pénzben sem...
Leti hogy áll a bilivel? ;)

Andi, Szami, képzeljétek, Szolnokon van ilyen TSMT torna!!!! Rákerestem és közvetlenül nem találtam semmit, de fórumokon két szolnoki is érdeklődött (még 2008ban) hogy van-e ilyen Szolnokon. Na, én ennek a két embernek írtam hogy sikerült-e akkor találniuk valakit és az egyik már válaszolt is hogy hol és ki csinálja. Úgy örültem neki :)
Már meg is beszéltünk egy időpontot, jövő hét csütörtökön megyünk egy állapotfelmérésre Bencével :)
A nő inkább csak az alapozó fejlesztést csinálja, mert kicsi helyük van, de ha kell a TSMT tornát is meg tudja oldani. Egyébként azt mondta hogy mindkettő lényege az "okosítás" csak más-más módon jutunk el a célig. De mindkettő nagyon hatásos és szép eredményeket lehet vele elérni.
De ma a pedagógiai szakszolgálatnál is lebeszéltem egy tornát, oda logopédushoz járunk eredetileg, de Bence annyira szereti az ottani tornatermet is hogy ajánlották hogy esetleg járhatnánk tornára is. Majd meglátom, melyik milyen, vagy ha nem üti egymást akkor mindkettőt bevállaljuk szerintem, más-más napokon lesznek. Végülis ezeket nagyon élvezi Bencus, nem teherként éli meg ;)
Viszont zeneoviba nem járunk, mert a mai első foglalkozáson el nem mozdult mellőlem és közölte hogy ott sem marad ha én kimegyek :? A végén sírt is, így eljöttünk :( Annyira nem akartam erőltetni, pedig ő szeretett volna nagyon járni, csak megrettent szerintem a sok idegen gyerektől :? Itthon azt mondta azt hitte egyedül lesz és zongorázni fognak :lol:

KépKép Kép
76vera

Ahojtye.

Van időm, és a gép elé is letuttam ülni...ádekirály :mrgreen:

Vera, Bencének Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!

Kata, neked is Boldogságosat Szülinapod alkalmából!

Szami, szép helyeken voltál/voltatok! Anna haján nekem is megakadt a szemem, fantasztikus :)
Mamázás fajintos, természetesen :wink: Olyannyira, hogy jelenleg többet vagyok ott a gyerekekkel, mint itthon.

Judit, lovas progi jól hangzik! :D Hátha eljutunk... Nagyon szeretném Lucát lovagoltatni.
Gratu a bilizéshez!!!

Katlina, akkor jó tanulást :lol:

Jaimee, igen, Szentkúton volt most is a keresztelő.
Fürcsivödröt Ketteskéhez szívesen kölcsönadom :wink:

Vera, télleg jaó nagy a torta :shock: :D

Jaja, Betti is régen írt...meg Anikó is!

Najóvan, eddig lehettem...majd foltyköv...még gyrsan:

Múlthét kedden voltunk Hunorral 2 hós oltáson (+ Prevenar), mázsáláson: 6,3 kg és 61 cm... Nem is merem elfelejtgetni neki beadni a Vigantolt :)

Mozis csajok...a Becstelen Brigantyk-ra nem szerveztek estet? :) Úcceretném mennézni...MOZIBAN...csak még asztnemtom hogyan...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Megvan a pontos Börze időpont!
Október 11-én, 8-12 óra között lesz az őszi Babaruhabörze. Helyszín a szokásos, a Széchenyi Gimnázium tornaterme.
Asztaljegyeket rövidesen elővételben tudtok majd Edónál vásárolni.
A Vöröskereszt gyűjtésére, és ugrálóvárra most is számíthattok :D

Remélem ennek a hírnek is örülni fogtok, és minnél többen eljöttök. :!: A buli jó hangulata előre garantált :lol:
Október 24-én az Alma zenekar interaktív gyerekkoncertje lesz a volt TEMI Borostyán Művházban. Börze asztaljegy vásárlása esetén kedvezmény a belépőjegyből*.
*Csak ha egyszerre veszed, és viszed.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Na a börzét is és az Alma koncertet is bevéstem a naptárba! :D

Szami! Mindkét lányodat indítani kellene gyerekszépségversenyen! Persze nem erre a világbejárós valamire gondolok, de egyszerűen gyönyörűek! Anna amikor a fehér ruhájában ül, barival a kezében! :shock: Hihetetlen szépek! Jázmint lefoglalom menyemnek! :lol:
Én is ingáztam 2 évig Szolnok és Cegléd között, de sajna ez nálam vonatot és taxit jelent. Úgyanis a vasútállomásig nyilván vonattal eljutok, de munkahelyre a vasútállomásról már nem érek be időre (6-ra!) busszal (távolságival!), csak ha taxiba ülök. Vonatkésésekről nem is beszélve... Úgyhogy ennyi a történet.

Igen, elsősorban óvónőként szeretnék elhelyezkedni, de úgy gondolom, hogy ez egy darabig nem fog megvalósulni, mert tanévközben nem igazán van mozgás.
Köszönöm, Balázs jól van, folyt az orra 2 napig, de túl is lettünk rajta.

Annyira jó, hogy Máténak tetszik a suli! Biztos a tanárok is tesznek róla, hogy sok sikerélmény érje a gyerekeket.

Vera! Zeneovi: :cry: De nem baj! majd más bejön neki! Hogy álltok most a focival? Vagy inkább karate? Vagy most csak torna és elég?

balwin Judit! Ugyan nem tudom melyik film az, de mehetünk! :D Többiek?

Olga

Kép
juhaszolga

Balwin: Köszi előre is! :lol: :lol: :lol:

Szami: örülök, hogy tetszik Máténak a suli!!!! Tuti biztos, hogy nem a középmezőnyben van. Majd a negyedéves értékelés meg is mondja, ha más nem. :wink: Szép, szépek a csajok, gyönyörűek, de engem most Máté fogott meg, nagggyon jóképű. 8)

Ahogy írtam a másik fórumban, saaaajnos mi nem jutunk el Almáékra, aznap lesz az esküvőnk. :lol: :lol: Korábban furának tartottam az olyan esküvőt, ahol már a gyerök is ott cirkál a pár körül....hát változnak a dolgok. :D :wink:
jaimee1

Erika: Gratulálok az esküvőhöz!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Erika! Nagyon sok szeretettel gratulálunk Nektek!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Köszönjük a kedves szavakat mindenkitől, hááát, én is szeretek gyönyörködni bennük, s úgy örültem, hogy végre Máté is engedte fényképezni magát! Azért könnyes lett a szemem, micsoda "nagy" fiam van, na. :oops: Olga, akkor kérünk friss képeket a vőlegény-jelöltről, Jázmin is szeret képeket nézegetni. :lol:

Tesóméknak is már kevesebb, mint két hét van a kíírásig, nekem pont így, 13 nappal előbb született meg mind.

Hú, Vera, akkor Nektek is van programotok bőven! Nálunk csak október elejétől indulnak a dolgok. Remélem, addigra a torna sorsa is rendeződik.

Máté ált. jól méri fel a helyét, s amire majd nagyon kíváncsi leszek, mennyit számít, hogy kinek milyen a szülői háttere. Itt arra gondolok, hogy anno, nálunk a gimnáziumban az orvos és tanár gyerekeket nagyon nyomták. Mátééknál az osztály fele ilyen... Hétfőn szülői lesz, majd mesélek.

Nekem is lenne egy kérésem :oops: : a másik fórumon szavazás van, hogy milyen legyen az oldal kinézete. Aki regizett oda, tegye már meg, hogy belép és az IMPLIED (ez az utolsó) témára szavaz ma vagy holnap! Köszi! És folyamatosan kerülnek most fel nagyon jó hangoskönyvek, a filmek tömkelegéről nem is beszélve!

Erika, részletekről tudhatunk meg valamit?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jaóreggelt.

Katlina, gratu a szépen növekvő pocilakóhoz :lol: Olvastam odaát az ingyenes Down szűrést... Navégre :)

Jaimee :shock: Hogyholmimennyiremivan? :shock: :lol: Oszt eszt csak íííígye, Alma koncert kapcsán bejelenteni! Gratulálok!!! :lol: Részletek? :D

Vera, ez aranyos :lol: Hogy Bence mit hitt a zeneoviról :) Akkor lehet majd próbálkozni a zenesulival, ha még akkor is érdekli :wink: De miért pont a zongora? :roll:

Andi, mindig ollan pojénos fotókat hozol a lányokról :lol:

Olga, tesco-s pontokat jól elfelejtettem, bocsi :oops: :oops: :oops: Ingázás fasza dolog...én csak (távolsági)buszoztam anno a suli idején, de állandóan el/lekéstem... monnyuk az idővel máig hadilábon állok :oops:
A B.B. Tarantino legújabb filmje. Zseni a pasas :)

Szami, nagyon szépek a gyerkőcök :D
Óóó, korai még besorolnia magát Máténak :wink: 1-2 hét alatt nem derül ki semmi. Egyébként meg erős mezőnyben a középállás sem szégyen!

Judit
Kép

Kép
balwin

Szami!
Gyerekek gyönyörűek,és igaza van Olgának valami szépségversenyben nem gondolkodtatok még???
Máté is nagyon sármos hapsi

Balwin!
Hát tanulás,ja nem unatkozom
Ma ünneplitek Hunor névnapját?????

Kép

Kép
katlina

Nikinek nagyon boldog névnapot! Kép

Hunornak is, ha ma ünnepel! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.09.10 12:24-kor.
jaimee1

Niki, nagyon boldog névnapot kívánunk!!

BalwinJudit, Hunorodnak is nagyon boldog névnapot! :)

Jaimee, nektek meg gratulálok!!!!! :):):)
És ezt csak így mondod? :lol: Mióta tudod már, és hogy hogy most lesz? :wink: Rékát máris elképzeltem kis koszorúslány ruhában :D

BalwinJudit, köszi a köszöntést! :)
Háááát ő zongorázni szeretne. Szeretett volna. Mert nem hinném hogy még egyszer bepróbálkozunk a zeneiskolával :?

Ildikó, neked is köszi a szülinapi köszöntést! :)

A nagy elefántos tortára (ami egyébként Dumbo akart lenni :roll: ) 8felnőtt és 3gyerek volt. Kb. az egyik füle fogyott el a szülinapozáskor, majd mindenkinek csomagoltam egy-egy nagyobb adagot és még tegnap ettük meg a végét :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2009.09.10 19:52-kor.

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Hunornak nagyon sok boldog névnapot!

Kép

Niki!
Neked is sok boldog névnapot!
Kép

Jaimee!
Hát ezt mikor sikerült apával megbeszélni, jól eltitkoltad!!!!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!

Nagyon szépek a gyerekek!

középmezőny??? cöcö :lol:

ma megkérdezem az angolt, de nem hiszem.

Vera!
igen, bent lehetünk, meg kell is, azt mondják sztük jobban figyelnek a gyerekek. Tavaly nálunk is azért maradt abba a fit-kid, mert nem mehettem be Grétivel, és maga idegenek között nem maradt. sok volt az aki már régebbről ismerte egymást, így vele nem foglalkoztak. most már mondja, hoyg menne, de én fáradt vagyok oda is hordani, meg sokba is van, most spórolunk.

A zongora nálunk kötelező lesz, de csak általánostól, én nyolc évig zongoráztam, és nagyon hiányzik. Más hangszert nem engedek a lakásba.

Bilizés továbbra is ok, most már kakálni is megy, tegnap egy kis baleset történt, én tudtam, hyog nincs még kész, ő azt mondta igen aztán jött fél óra múlva az udvarról, hogy a bugyiba...

Judit!
benne vagyok a moziba, jövő hét nem ok, megyek Szegedre, csüt angol, de azt követő héten vagyok...

na lassan indulunk angolra...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hóhahó!

Kedves névnaposok! Isten éltessen benneteket névnapotok alkalmából!

Jaimee! Szívből gratulálok a közelgő esküvőhöz! Kis titkolózósok! :D Tessék csak szép vonalzót csinálni a Nagy Napról! És persze a publikus részletek is jöhetnek!

Katlina! Már úgy írnám, hogy tegyél pocakfótót, de kissé még korán lenne hozzá! :lol: Robika hogy viseli a tesó ügyet? Beszél róla? Bár lehet majd csak akkor, ha növöget a pocak.

Szami! Fotók... Na körülnézek. De Balaton óta... Dehogynem! Gyulán! Na majd mindjárt!

Olga

Kép
juhaszolga

Kép

Kép

Kép

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Kedves Niki és Hunor! Boldog névnapot kívánunk Nektek!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jajj, mit is látok, Juhászolga, a mi volt kisovónénink???

BBJ Judit, olvastalak, szerintem a 4 rendben lesz, a többit meglátjuk, enyémprogram függő.
Küldök mindent, köszi.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

jlevay Judit! Csak nem "Csibék" vagytok??? Sajna nem látom a vonalzóidat! Melyik édes csibe a tied?

Egyébként csak egy röpke hírt hoztam volna. Igazából nem a hír érdekes, hanem az adatok, na de sorjában! Szomszédunk sógórnője megszült tegnap este, ikrei lettek nem egészen betöltött 38.hétre (hétfőn töltötte volna). A lényeg:
Levente és Zsolt 50 cm-esek és 3250 és 2850 grammosak!
Szerintem gyönyörű súly ikerbabákhoz!

Üdv! Legyen jó napotok!

Olga

Kép
juhaszolga

Hola.

Köszönjük a köszöntést, átadom a fiatalúrnak :wink: Igen, most megüljük ezt a Hunor napot (az elsőt :) ), aztán lehet később variálunk majd, hogy ne legyen túl közel se a szülinaphoz, se a karácsonyhoz.

Dorka, engem jobban idegesítenek az egyéb járművek a TP-n :? Motor, autó pl. :shock: :? Noezmá a pofátlanság netovábbja. De a bicajosok legalább vigyáznak a gyerekekre...legalábbis nekem eddig ez a tapasztalatom (azé én is állandóan azt lesem, jön e innen-onnan egy...). De ha nem lehet nekik behajtani, akkor ne tegyék.

Olga, Balázs igazi kis vasgyúró :lol: Nagyon nagyot nőtt a kép alapján...lassan beéri az apját :mrgreen:
Jaja, 3 kiló körüli súly szép teljesítmény ikreknél! :) A korán vannak, vagy lehetnek anyucival a gyermekágyason? Nemtom mi a protokoll ikrek esetében...amikor mi voltunk, volt egy ikerpár is a korán, de nem tudom, hogy probléma miatt, vagy mindenképp oda kerülnek.

Jajj, a mozit csak azért írtam, hogy ha amúgy is mennétek rá 8) , akkor megpróbálnám szabaddá tenni magam :oops: Az altatások miatt meg vagyok lőve :(

Judit
Kép

Kép
balwin

balwin Judit!

Engem a Tisza-parton (nagyritkán ha arra járunk) inkább a négylábúak idegesítenek, illetve az ürülékük... :?

Balázs tényleg nagyot nőt. 99 cm és 15,20 kg. Ha hiszitek, ha nem, én a lábán látom mindig, hogy mennyit nőt. Tegnap este is rácsodálkoztam a kis pucérlábasra, hogy mekkora patkója van! :lol: A tenyeremben éphogy csak végigérne!

Ikreseknél úgy tudom, hogy anyánál vannak a kicsik, merthogy a súlyuk rendben, illetve 3 nappal hamarabb születtek csak, mint ahogy a tervezett császár ki volt írva. Illetve az anyuka már vagy 4 hete bent feküdt a kórházban, nyílt a méhszáj, és akkor kapta a tüdőérlelő injekciókat is. Pécsen születtek egyébként. Nagy meglepi volt, mert a doki 1 fiút egy 1 lányt látott. :lol: De mondta a nagybácsi (szomszéd), hogy valahogy érezték, hogy nem stimmel a nemek aránya, mert rózsaszín holmijuk nincs a gyerekeknek, csak fehér, zöld, kék, sárga. Azt tudom, hogy a magzatmázt nem mosták le róluk. De sokkal többet nem. Na majd jövőhéten még zaklatom ezt a szomszédot infókért.

A Becstelen Brigantyt még nem adják a plázába. Mondjuk itt meg azt írják aug.20-án volt a premier. Hmmm...
154 perc, és 18-as karikát kapott. Érdekes, minden Cinema Cityben adják, csak a szolnokiban nem.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: Ó, Balázs milyen nagyfiú már! De jó, hogy tettél fel képet! Jóképú pasas lesz belőle. Azok a szemek.... :D

BBJ: Pedig a hegedű is hálás jószág. :lol: :lol: A trombitát már nem is említem...zenés lenne az ébresztő és a takarodó. Szobatisztaság: Á, szerintem az normális, hogy vannak balesetek. Majd egyszer csak nem lesznek.

Vera: A mi katica tortánk is hatalmas volt annó....bár annyira fantasztikusan finom, hogy valahogy elfogyott egykettőre. :shock: :shock: :shock: A zeneiskolával nyugodtan próbálkozhattok, sokan a sulival kezdik a zongorát.

Szami: Felújításnak majdnem vége, a melósok most már nem "laknak itt", csak bebe ugranak....És ma hozták a szlát. :roll:

Kata??

Anikó: ???? Nem akarsz nekünk mesélni valamit? Pedig lenne mit... :wink:

Az esküvőről: á, nincs szó titkolódzásról, a szülők is csak a hétvégén tudták meg, mert eredetileg (még a nyáron) 2 tanús esküvőt terveztünk. Amolyan titkosat. De aztán átgondoltuk.

Ha tudtok ajánlani valami jó fodrász-kozmetika kombinációt, azt szivesen venném. Fodrászhoz még csakcsak járok, de kozmetikába még sose'...:oops: :oops: :oops: Aztán nem lenne jó túl naturális lenni....

A "leánykérés" így zajlott:

Apa: Nem ugrunk be ide az ékszerboltba?
Én: ???
Apa: Megvehetnénk a gyűrűket.
Én: :lol: :lol:

És úgy lett. Azaz nem így lett, mert ott és akkor nem találtunk semmit, de így kezdődött.
jaimee1

A részletekről még:
Abonyban lesz a templomi, ahol annak idején a keresztelő. Fehér ruhát szeretnék, annak ellenére, hogy "megesett nőnek" számítok. :lol: :lol: Semmi hab és bab...ohne abroncs...De elegáns legyen és lehetőleg jól álljon. :roll: Lakodalmat nem tervezünk, csak egy vacsorát és utána remélhetőleg kedélyes borozgatást, sütizést. Torta viszont lesz (valszleg Marcipános és marcipános) stb stb stb......
jaimee1

Jaj, jaimee olyan aranyos volt popiaputól ez a könnyed leánykérés! Nyugodtan vedd fel a fehér ruhát, megérdemled! Szerintem olyan szép esküvőtök lesz, hogy a nagylányotok is ott lesz veletek! Gondolom ő azért habos-babosban! :D Rékuci viszi majd a gyűrűket? Ha nem is, szerintem egy kisebb feladatot, pl: csokor fogása, míg felhúzzátok a gyűrűket bízd rá! Persze lehet utána vissza sem kapnád a csokrot! :lol: Te jó ég! És ki fog fotózni????

Sajna kozmetikus ügyben nem tudok segíteni, azt hiszem én sem voltam még Szolnokon kozmetikusnál. A fodrásszal pedig akihez járok vagy 2 éve még nem csináltattam alkalmi frizurát. De remélhetőleg itt vagy a másik topikban tudnak ajánlani valakit!

Balázsos hozzászólásod köszönöm, jólesett!

Anikó??? Mit titkolsz??? Ejnye-bejnye! :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Na erre az invitálásra már csak írok. :wink: :lol:

Jaj, lányok, olyan szinten vagyok elhavazódva, hogy csak na... Még olvasgatni is csak néha érkezem.

Mindenkinek, aki mostanság ünnepelt/ünnepel, nagyon sok boldogságot!!!

Jaimee! Azta!!! Feleség leszel? De jó, de jó!!!!!És méghogy nekem lenne mit mesélnem! :D

Képek nagyon jók, igyekszem visszaolvasni és reagálni, talán este sikerál...

Amúgy semmilyen titkom nincs. Jövő héten keresztelő, arra készülődünk. :lol: :lol: :lol: Kigúvadt a szemetek, mi?? :wink: :lol:

donkoaniko

Szép jó estét!

Olga! na végre megérkeztek a képek, de nem halmoztál el nagyon! Tényleg sokat nőtt Balázs, hát nem hiába, mindjárt "nagy" ovis lesz!

Misi ma Peti után autózott hazafele, (szürke toyota hiace)észrevette?

Tényleg jó súly ikreknél, pláne nem si a végjátékban!

Jaimee!
nekem is a fotósprobléma jutott rögtön az eszembe! azt hiszem, korunkban már nem számít ki esett meg, vagy ki nem, én csak azt a fajtát nem bírom elviselni, hogy akkor elveszlek. azért senki ne vegyen el senkit, mert megesett, ne ez legyen az oka.

Hát azt hiszem a jól álljonnal nem lesz probléma! Olyan csinos vagy Te is!

Nálunk sem volt igazán lánykérés, az eljegyzés még akkor volt, mikor főiskolás voltam, aztán még kísérgetett az ember pár évig, majd felhívta a vőfélyt, hogy melyik időpontja szabad a köv. évben, már csak kettő volt..

Anikó!
hát tényleg kigúvadt a szemem, kis huncut! mibe vagy elhavazódva?

Márti!
képeket az új szobáról!

Voltak ma nálunk felmérni a kertet öntözésügyileg, a hétvégén jönnek, átbeszéljük az árajánlatot. Felettébb kíváncsi vagyok.

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok,

micsopda hírek: esküvő, keresztelők, névnapok.... Mindenkinek szívből gratulálok, sok-sok boldogságot!!!!

Elnézést, nem tudok mindenre reagálni, ezer éve nem válaszoltam sokmindenkinek...

Jaimee, de jó hír!!!! És mindjárt itt is van a nagy nap! Hozd a részleteket, hol tartotok a szervezésben!
Ha érdekel, van egy fodrász nőci, aki sok esküvői frizut csinál, megírom provben, hol találod, de kozmetikus-sminkest én sem tudok. Aki anno nekem csinálta, már ritkkán dolgozik itthon.

Anikó, örülök, hogy végre írtál, régen jelentkeztél! Mikor és hol lesz a keresztelő?

Katlina,s zép neveket választottatok!! Mit érzel? Kislány, kisfiú?
Robikával hogy telnek a pocakos hetek? Emelgetés, rohnagálás? :wink:

Vera, nagyon jó kis szülinapozást csaptatok, iszonat nagy volt az a torta! Meglepi volt, vagy Bence kérte? S
Sajnálom a zeneovit, végleg kilőve?

Andi, jó volt a csajokról képeket látni! Szépek nagyon!
Te hogy vagy?

Szami, ismét szép helyen jártál, úgy látszik, nem félsz a repüléstől!! :) Az északi országokba egyszer én is elmennék egy körútra!
A casjok haját meddig növeszted?? Nem semmi lehet nláatok egy hajmosás... Szépek nagyon!

Judit, milyen a munka-bölcsi/ovi/-egyetem bermuda-háromszög? Bírod?

Olga, nagyon nagyfiú Balázs is! Nem semmi súlyú ikrekről hoztál infót!

No, és akkor rólunk...
Az UH-ról eddig azért nem írtam, mert sajnos múlt héten nem túl jó híreket kaptunk. Bálint jobb veséjét nem találta a dokinéni...
Na, azóta voltunk magánrendelésen, ill. ismét Abonyban, és "megtalálták" a veséjét, csak rossz helyen van, lent, a medencelapátnál, keresztben elfordulva. Úgy tűnik, hogy rendben működik, picit kisebb a másiknál, és még lesznek vizsgálatok Pesten is. Eddig az Uh alapján úgy tűnik, szerencsére ez inkább "állapot", és nem "betegség". Mindenesetre vigyázni kell rá, mert sérülékeny helyen van, így pl. küzdősportokról eltiltottak minket...
Egyébként egy éjjjel megint lázas volt, de elmúlt, most be van rekedve Bálint, asszem sikerült múlt héten megfázítani szegényt...
:oops: :roll: :(

Szabi elvileg 1 hét múlva kezdi a bölcsit, gyakorlatban nem tudom, mert egyelőre kérdés, ki tud majd Bálintra vigyázni, míg beszoktatom Szabit, Peti pont azon a héten nem jöhet el a mh-ről.

Én meg kipurcantam, lelkileg nagyon megviseltek a Bálinttal kapcsolatos dolgok, ez fejlődési rendellenesség, és ott zakatol bennem, hogy "mi lett volna, ha...." Más lapot is oszthatott volna a természet, sokkal rosszabbat....
De optimistán igyekszem gondolkodni és nagyon fogunk rá vigyázni!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Jaj, Dorka milyen hírek! :cry: De tényleg, ha működésileg rendben van! Nagyon sajnálom! Borzasztó lehetett ez az egy-két hét nektek!
Bocsi, biztos írtad már, de melyik bölcsibe megy Szabi?

Köszi Anikó, az én szemem is gúvadt! :lol: Gratula a keresztelőhöz! Részleteket kérünk, és persze a fényképezőt ne felejtsétek otthon!
És mi ez az elhavazódás dolog? Csak nem "őszi fáradtság"? :lol:

bbj Judit! Nem említette Peti, hogy látta volna Misit. Na majd dél körül rákérdezek, amikor megyünk babóval mi is ki utánuk a Gulyásfesztiválra.

Hmm... ennyi. Kaptam képet az ikerkről, megpróbálom átvarázsolni, de nem ígérek semmit. :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Kép Levente

Kép Zsolt

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka!
Nagyon sajnálom, de ha kiderült, hogy minden ok, akkor ne gyötörd tovább magad, nincs ha! Milyen vizsgálatok lesznek Pesten? és hol?

köszi, még elvagyok, a Bermuda-háromszögben, de majd kérdezd decemberben, akkor már a hajamat fogom tépni!

Olga!
de kis csííínosak!

Jó fesztiválozást /evést annak, aki megy, mi ma biztos nem, szokásos takarítás-főzés...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin, Isten éltessen sokáig!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka, ez tényleg nem a legjobb hír, de ha ez nem "betegség", csak "állapot", akkor ez azért ad biztatást a jövőre nézve. S legalább tudjátok! Pesten mit vizsgálnak majd? Ha publikus lesz, várjuk a híreket. Szabi beszoktatását nem tudjátok egy héttel "eltolni"? Biztos rugalmasak ennyire a bölcsiben, nem? Helsinkiben nem most voltam, még a nyár elején, csak "kicsit" késésben vagyok a képekkel... :roll:
Lányok haja csak nő, mint a gomba... Nincs cél... :lol: A hajmosás még nem is vészes, inkább a szárítás ... :roll:

Olga, tényleg nem kicsik a fiúk ahhoz képest, hogy ikrek! :shock: Balázs tényleg nagyot nőtt! :shock:

Anikó, az a szerencséd, hogy most jöttem a szemész doktornőtől... Hát szabad ilyet? :wink: Majd kiesett a szemem, pedig akkora a monitorunk... :lol: A keresztelőhöz gratulálunk, majd várjuk a képeket!

Erika, s a ruhát kinézted már? És Rékának? Olyan jó ilyet olvasni...teljesen elérzékenyültem... Nekünk aug 17-én volt a 13.évfordulónk. És Csaba letérdelt (igaz, párnára :roll: ) úgy kérte meg ismét a kacsómat :lol: :oops:

Balwin, itthon szülinapoztok vagy mentek a mamához?

Judit, mi ez a Bermuda-háromszög? Kicsit lassan fog az agyam reggel... Tegnap délután még a Mátrában voltunk a lányokkal (Máté itthon pihent), ma tanulás-mosás-pakolás-kertészkedés , holnap pedig Nagytéténybe megyünk családostól , a kastélymúzeumban görög-római kori játékokkal kapcsolatos program lesz.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Balwin: Isten éltessen szülinapodon!

Kép
jaimee1

Sziasztok!

Judit!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Szami!
Dorka írta: ovi/bölcsi-mhely-suli

Tegnap nem volt kedvem menni sehova, amúgy is sok volt a dolgom, aztán sikerült kimenni püspökibe ahol apáék hintóztak a szüreti mulatságon, majd átmentünk surjányba falunapra, ahol meg anyósomék árultak ...mi lett volna, ha lett volna kedvem :roll:

tegnap isteni sütit csináltam, a mindmegettén fent is van, nem másolom be, a neve kukucskálós túrós! érdemes kipróbálni, még annyit tennék hozzá, ha a túró száraz, érdemes egy gyűszűnyi tejet hozzáönteni, és 30-35 perc sütés a leírt paraméterekkel.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin! Kép
Kész a szoba, képeket készítek majd igyekszem feltenni.
A teszveszen panna-manna-ként megtaláltok.Most lányruhák vannak, de teszek fiúsakat is föl. Kép -én ezt sütöttem a múltkor, Boci szelet a neve.
Jaimee! Gratulálok az esküvőhöz.Az öcsémék is Lilike születése után házasodtak össze.Lili 5 hónapos volt, habos-babos kószorúslány volt(egyedüli), a sógornőm pedig gyönyörű fehér hossz-abroncsos menyasszonyi ruhában volt.Délelőtt esküvő a szűk családdal, majd ebéd utánna pedig buli.Képeket majd keresek róluk.
Szami! Gyönyörűek a lányok! Anna is engedi már magát fényképezni?
Most ennyire futotta, de majd még írok.

Kép
Kép
bmárti75

Márti!
ez nagyon hasonlít kinézetre az enyémre, csak pont fordítva nálam. a golyók a csokisak belülről, és arra jön a túrós. Ilyet Niki csinált a múlt héten, a tésztájuk viszont kóstolásra nagyon különböző.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj!Piskóta szerű tészta, a túró pedig belekanalazva.Jó mert sütéssel együtt kb45 perc alatt kész van, csak kavarni kell és sütni. Utálok habot verni és nyújtani, az egyszerű dolgokat szeretem.
Péntek reggelre Angélának bedurrant a hátsó foga, jól tűrte a fájdalmat, nem nyafogott, a jobb oldali arca kétszer nagyobb volt a balnál.Szerencsére a gyulladáslehúzó segített, most már helyre jött. Annak idején Kristófot Dr. Kovács Éva gyerekfogorvoshoz vittük, de ha tudtok ajánlani valakit azt szívesen fogadom.

Kép
Kép
bmárti75

balwin Judit! Nagyon boldogságos születésnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Balwin!
Boldog Születésnapot!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Balwin! Boldog szülinapot!!!

Katlina: nekem is nagyon tetszenek a nevek!

Dorka: sajnálom amin keresztül mentek. Remélem soha semmi probléma nem lesz vele. Kicsit könnyebb már a két lurkóval? Éjszakák milyenek?

Voltunk hétvégén a gyulyásfesztiválon családilag főztünk is. Tök jó volt. Kivéve, amikor Nórit és a körhintát szét kellett választani. Nóri megmutatta a fesztiválozóknak hány decibelre képes egy ilyen apró kislány! :lol: Legszívesebben egész nap sergőzött volna.

Andi

Kép
Kép
andii

BalwinJudit, nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is (így utólag)!!! :)

Olga, szépek a képek :) Már a múltkor is akartam írni mikor itt voltatok, de most a képről eszembe jutott hogy olyan csini vagy! Nagyon vékony lettél!
Balázs pedig csak cm-ben kisebb Bencénél, úgy látom egy súlyban vannak ;)

Jaimee, olyan izgi ez az esküvősdi ;) Én úgy szerettem a miénket, az a nap csak rólunk szólt. És olyan jó abba a szép fehér ruhába belebújni :oops: Rékának milyen rucija lesz?
Nagyon vicces lánykérés volt akkor :lol: de a lényeg a lényeg :D

Judit, az öntözéses ajánlatotokra én is nagyon kíváncsi vagyok ;) Ha nem titok, elárulod? Kivel csináltatjátok?
Nekünk is esedékes lenne. 1hónap múlva ültetik a tujákat, az alatt lesz esőztető cső, de a fűbe sem ártana, mert lusták vagyunk locsolni és ez meg is látszott nyáron a füvön :?

Anikó, én is meresztgettem a szemem ;) Melyik nap lesz a keresztelő?

Dorka, most olvaslak :( Ez tényleg nem jó hír :( Illetve szerencse a szerencsétlenségben hogy "csak" ekkora a baj. Érted hogy értem, igaz? Ezzel együtt lehet élni, pici Bálintnak nem lesz semmi gondja emiatt az életben, meglátod!!! De nagyon át tudom érezni a helyzetedet és az elkeseredettségedet mert egy anyának ilyet hallani.... és ezután ezzel együtt élni, folyamatosan aggódni, félteni. Mert az betegségek nélkül is megvan, de így meg gondolom mégjobban :?

És téged olvasva egyből be is paráztam mert mi anno nem vittük el a gyerekeket erre az uh-ra mert valami hülye időpontot kaptunk volna, én még nem nagyon vezettem akkoriban, apa nem ért rá, így elmaradt :oops: A múltkor is mikor kértem volna időpontot Bence hasfájása miatt, nem tudtunk olyat találni ami jó lett volna :( De pótolni fogom ezek után... Bár Jázmint a múltkor uh-ozták is a kórházban mikor ráesett a bicaj...

Remélem semmi gond nem lesz Bálinttal, próbálj megnyugodni és majd számolj be nekünk is légyszi az eredményekről ha már túllesztek a többi vizsgálaton! Szerintem mindenki várni fogja és drukkolunk nektek!!! ;)

Katlina, nem is tudom azóta írtam-e... de nekem is nagyon bejönnek a neveitek! Szépek :)

Hú, ezek a sütik :roll: Pont most határoztam el hogy belevetem magam egy kis diétába+tornába, mert már nem állapot ahogy a hasam kinéz :cry: Tudom, írtátok a múltkor is hogy én ne szóljak, nem is akarok sokat fogyni, vagy talán még azt sem, csak kicsit feszesedni kéne így lassan 2és fél évvel szülés után :oops:

Hétvégén voltunk apával kettesben Parádfürdőn 8) Csak egy éjszakára mentünk, szombat vasárnap de annnnnyira jó volt, feltöltődtünk mindketten ;) Jázmin most aludt először nélkülem, de ott volt vele Bencus és anyukám nagyon tartalmas programot csinált nekik, így nagyon eszükbe sem jutottunk. Jó volt nagyon ;) De hogy ott mennyit ettem :roll: Na ezért (is) szeretném most kicsit visszafogni magam...

KépKép Kép
76vera

Dorka!
Sajnálom ezeket a híreket :( ,kitartás!!!!

Judit!
Hát csodállak tényleg ennyi program,gyerekek,suli,munka-nem semmi energiával rendelkezel!!!

Vera!
Kettesben,hú nem is emlékszem már az ilyen estékre :oops: :D :(

Mi lagziztunk a hétvégén,nagyon jól éreztük magunkat hozok képet
Kép csak csajok:)

Kép csak pasik :lol:

Kép próbálkoztunk a családi fotóval is 8)

Kép Robika éhes lett :lol:

Kép 8)

Kép Táncoltunk is :wink:

Kép

Kép
katlina

Andi: Mi is Gulyásfesztiváloztunk, láttam is a csajokat, azt hiszem. Csak a sodort a tömeg...

Olga: Öröm volt veletek találkozni! Szépek nagyon az ikrek a fotón!

Vera: AKkor pihiztetek és töltődtetek egy kicsit! Szupi!! Nálunk szóba sem jött, hogy mehetnénk uhra, sem hasira, sem koponyára....

Én is mától vagyok "visszafogásos diétán". Hihetetlen, mennyit tudok ennyi.
:shock: :shock: :shock:

Dorka: Elhiszem, hogy nagyon megviselt ez az egész dolog Bálinttal, borzasztó lehetett nektek. :( :( Remélem, minden vizsgálat azt igazolja majd, hogy csak állapot s teljesen jól működik mindkét veséje Bálintnak. +++++

Szami :Tesódéknál nincs még baba? Nektek milyen volt a hétvége? Néztünk egy ceglédi fotóst...Pálinkás Éva. Nagyon szép képeket készít, csak még nem tudjuk, bevállaljuk e az utazást Ceglédre és vissza a műterembe.

Márti: Nálunk is Réka lesz a koszorús lány, úgy néz ki. :)

BBJ: hát ja, a fotós keresés kemény dió. Annó a keresztelőn fotózó fotós ugyanis nem tudott minket elvállalni. :( :( :( :(
jaimee1

Sziasztok!

Katlina!
köszi, de sztem nem nagy gáz, de ahogy írtam decemberben vizsgaidőszak kellős közepén igencsak meg fogok bolondulni... na de Te sem panaszkodhatsz a sulik miatt!

Nagyon csinos ruhád volt! Varrattad, vagy bolti szerzemény?

Márti!
az én tésztám meg inkább muffinszerű.

Jaimee!
későn szóltatok? sajnos én nem vagyok profi fotós, de szívesen vállaltam volna a fellépést! :lol: :wink:

Vera!
De jó lehetett nektek! A szálló neve?

www.profiontozes.hu ők azok, még az ajánlatot nem hozta, de a hétvégére/hét elejére ígérte... nem teszik tönkre a meglévő kertet sem. Mesélte, hogy délután végeztek egy csiri kertben az esti vendégek nem hitték el, hogy ott bármilyen munka folyt...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Közérdekű

Már többen jeleztétek, hogy kellene méz.. csütörtökön, akkor vinnék be angolra.

akác: 1.300.-
selymefű:1.100.-
vegyes 900.-

akinek kellene írjon már miből, mennyi.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Gzors lesyek, mer keresytanzuméktól írok :) (netet akarok rendelni syüleimhey)

Ohhbayy, fordított a y mega z... :?

Szal...

Dorka :cry: Sajnálom, hogy a picurkának ennyi vizsgálaton kell átesnie... :( De bízzunk benne, hogz ez tényleg csak egy állapot! Sok furaság van az emberi szervezetben.

Jaimee, romantikus lánykérés :D Én anno "kisajtoltam" a gyűrűt Apából...születésnapomra :)

Köszönöm a köszöntéseket, jólesett :oops: :D Múlik az idő...

Katlina, tyűdedögös voltál :lol: Robika tánca édes lehetett :D

Anikó, jah, gúvadtam én is :mrgreen: Mikor lesz? Most hétvégén?

Judit, nekünk kőne méz, csak nem leszek még otthon csüt-ön...mekkérdem Apát, bevállalja é, hogz elszalad érte. Amúgz 2 üveg selyemfű kellene. Szólok telón, ha most csüt-re kell.

Nomajd valamikor jövök...

Jah, Hunor is összeszedte ay első náthácskáját...kicsit szörcsög néha (Lucától kaphatta el, ő rendesen betaknyosodott-de már túl van rajta), de dokibácsi szerint tiszta a tüdeje, torka. Csak a garatnál rossz helyen van letapadva a trutyi.

Notélleg rohanok...

Judit
Kép

Kép
balwin

Ehh, rosszul gúvadtam...moslátom, hogz ehéten a keresztelő... :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Helló,

köszi az együttérzéseteket, meg a biztatást, aranyosak vagytok!
MAjd írok, ha túl leszünk a többi vizsgálaton!

Olga, Szabi a Kolozsváriba megy, remélem tetszeni fog neki! Eddig, akivel találkoztunk a csoportjából, szimpi volt, meg jókat mesélt a bölcsiről, gondozónénikről.
Aranyosak az ikrek!

Judit, majd az I. gyerekklinikán lesz, további Uh, vizeletvizsg., és valami izotópos vizsgálat, de az csak másfél éves kora körül. Sajna az még picinek altatásban zajlik, mert fontos, hoyg ne mozogjanak a gépben..Ebből derül ki, hogy mennyire működik a veséje (százalákosan kapunk majd eredméyneket)... De még jobban utána kell olvasnom.
Méz nekünk is kéne: 1 kg akác! Remélem el tudunk menni csütörtökön, szerdán még írok!

Judit, szegény Hunor, hogy viseli? Sokszor ébred? Gondolom a közérzete nem az igazi..
És te? Hgy bírod a két pici/kicsivel?
ÉS persze boldog szülinapot, gondolom megen én vagyok az utolsó köszöntő... :oops:

Vera, de jó lehetett a hétvégétek!!! :)
Ne izgulj, nálatok biztos nincs gond!!! Amúgy meg itt Szolnokon dr. Bugyi Zsuzsa nézte, magánrendelésen, hétfőn-kedden van 3-6 közt, még aznapra kaptunk időpontot. Szólj, ha kellene telszám!!!

Katlina, de szép kismami vagy!! És nagyon bejön a ruhád is!!
Jó muri volt? Roptad hajnalig? :wink:

Jaimee, részleteket kérünk, már ami publikus! :)
Ruhák??? Virág stb?

Rólunk:
ma Bálint 4 hós oltást + rotát kapott, de most már nem bénázok, este kap Nurofent, már most is nyűgibb, nmint szokott....
képek máról:
Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?