sziasztok,
micsopda hírek: esküvő, keresztelők, névnapok.... Mindenkinek szívből gratulálok, sok-sok boldogságot!!!!
Elnézést, nem tudok mindenre reagálni, ezer éve nem válaszoltam sokmindenkinek...
Jaimee, de jó hír!!!! És mindjárt itt is van a nagy nap! Hozd a részleteket, hol tartotok a szervezésben!
Ha érdekel, van egy fodrász nőci, aki sok esküvői frizut csinál, megírom provben, hol találod, de kozmetikus-sminkest én sem tudok. Aki anno nekem csinálta, már ritkkán dolgozik itthon.
Anikó, örülök, hogy végre írtál, régen jelentkeztél! Mikor és hol lesz a keresztelő?
Katlina,s zép neveket választottatok!! Mit érzel? Kislány, kisfiú?
Robikával hogy telnek a pocakos hetek? Emelgetés, rohnagálás?
Vera, nagyon jó kis szülinapozást csaptatok, iszonat nagy volt az a torta! Meglepi volt, vagy Bence kérte? S
Sajnálom a zeneovit, végleg kilőve?
Andi, jó volt a csajokról képeket látni! Szépek nagyon!
Te hogy vagy?
Szami, ismét szép helyen jártál, úgy látszik, nem félsz a repüléstől!!
Az északi országokba egyszer én is elmennék egy körútra!
A casjok haját meddig növeszted?? Nem semmi lehet nláatok egy hajmosás... Szépek nagyon!
Judit, milyen a munka-bölcsi/ovi/-egyetem bermuda-háromszög? Bírod?
Olga, nagyon nagyfiú Balázs is! Nem semmi súlyú ikrekről hoztál infót!
No, és akkor rólunk...
Az UH-ról eddig azért nem írtam, mert sajnos múlt héten nem túl jó híreket kaptunk. Bálint jobb veséjét nem találta a dokinéni...
Na, azóta voltunk magánrendelésen, ill. ismét Abonyban, és "megtalálták" a veséjét, csak rossz helyen van, lent, a medencelapátnál, keresztben elfordulva. Úgy tűnik, hogy rendben működik, picit kisebb a másiknál, és még lesznek vizsgálatok Pesten is. Eddig az Uh alapján úgy tűnik, szerencsére ez inkább "állapot", és nem "betegség". Mindenesetre vigyázni kell rá, mert sérülékeny helyen van, így pl. küzdősportokról eltiltottak minket...
Egyébként egy éjjjel megint lázas volt, de elmúlt, most be van rekedve Bálint, asszem sikerült múlt héten megfázítani szegényt...
Szabi elvileg 1 hét múlva kezdi a bölcsit, gyakorlatban nem tudom, mert egyelőre kérdés, ki tud majd Bálintra vigyázni, míg beszoktatom Szabit, Peti pont azon a héten nem jöhet el a mh-ről.
Én meg kipurcantam, lelkileg nagyon megviseltek a Bálinttal kapcsolatos dolgok, ez fejlődési rendellenesség, és ott zakatol bennem, hogy "mi lett volna, ha...." Más lapot is oszthatott volna a természet, sokkal rosszabbat....
De optimistán igyekszem gondolkodni és nagyon fogunk rá vigyázni!!!!