Sziasztok!
Gabi!
Köszi az infót
Voltunk megnézni a lakást (bérelni szeretnénk egyelőre), gyönyörűszép, vadiúj 3 szobás, nagy erkélyes, de mégsem ájultunk el tőle
Kocsi nélkül nekem kész halál onnan eljutni bárhová, ráadásul még csak egy lépcsőház van kész, a többi nem tudom hányat (kb. hatot) most építik. Ebből kifolyólag tiszta gáz a környezet, mindenhol munkások, zaj és por. Na ezt nem nagyon szeretnénk, mert itt a Teve utcában is jól megszívtuk mikor ideköltöztünk... Az ablakunk mellett építették fel az országos levéltár potom 8 emeletét
Képzelheted hogy mennyit takarítottam, alig tudtunk ablakot nyitni. Szóval asszem nem ez lesz a befutó lakás
Amúgy a tesód melyik részén lakik az utcának, merthogy naggggyon hosszú
Ez a 211-es szám volt.
Panu!
Köszi a dícséretet Benci nevében
De jó ez a rádiózás!!!
És melyik rádióban nyomultál?
Kár hogy nem szóltál előre, biztos meghallgattalak volna. Vagy mész holnap is?
Lizinek óriási gratula a járáshoz, annyira ügyi kiscsaj!
És nagyon édi a talis fotókon, megkukkoltam ám!
De akkor most ti is karanténben lesztek a bárányhimlő miatt?
És tényleg lányok, mennyivel előtte fertőz?
Ann!
Merre vagy? Mi van Hamival?!
Szti!
Szexi pólós Ákos szép nagyon!
Milyen jó a haja! Én mindig azt nézem hogy melyik babának milyen haja van
Annyira sokféle lehet! Pl. Bencének ha hosszabb lenne sem lenne ilyen vékonyszálú egyenes haja szerintem. Inkább égnek állna, mert nagyon erősszálú
Én is megértelek alvásügyben! Ezt nem is lehet bírni hosszútávon, kipurcan az ember
Szerencsénkre nálunk ez az egy ami tökéletesen működik, de van helyette más gond
Nem is tudom mi lenne ha még ez sem lenne jó?! Bár ma nagy merényletre készülök Bencus ellen, mert éjjel megpróbálom a gyümilé helyett a vizet... Megegyeztünk a dokival (amit én is így gondoltam már, csak megerősítést vártam tőle
) hogy a gyümilé napközben is eltelíti és jó lenne ha néha vizet is inna helyette. A doki azt mondta hogy kössük időhöz a gyümölcslevet, pl. azt kapjon tízóraira meg a déli főzelék után, de a többi alkalommal és ha szomjas akkor csak vizet. Bence egyelőre utálja a vizet, mert sajna én hülye az első pár próba után feladtam
Barbi!
Nagyon szépek vagytok a képen
és a táj is gyönyörű!!!
Gratula Ádámnak a sokadik fogacskához, a járáshoz és az építéshez is
Ügyi fiúcska nagyon!
Apósodék meddig maradnak? És utána mi lesz a szobával?
Ki fog benne lakni?
Zsuzsófi!
Olvastam mi történt Annával
De jó hogy már holnap hazaengedik!
Na és végül akkor egy pár szó a gyógytornáról. Hát sajnos már korábban is aggódhattunk volna, ugyanis itt nemcsak arról van szó hogy Bence egy nyugis baba akit nem érdekel a mászás
A gyógytornász lány (aki egyébként a Pető Intézetben konduktor, és ezenkívül védőnő is) megállapította hogy Bence felsőteste teljesen oké, erős, fejlett, viszont az alteste nem. A lábfeje nagyon kötött, ezért tartja még mindig kapaszkodóállásban a lábujjacskáit sokszor, bokától csípőig pedig teljesen laza.
Átmozgatta Bence minden részét, körözött a lábfejével, karjaival, kezével, csipőjével, volt Benci hason, háton, lógatta féloldalánál fogva, ahogy a neurológián is csinálták. Aztán próbálta feltérdeltetni, másztatni, és akkor kiderült hogy Bencike nem tud guggolni, térdelni, és ebből kifolyólag mászni sem tud(na)
Nem tudja maga alá húzni a lábát a kúszás-mászáshoz, mert nem erős, és mindig kicsúszik neki oldalra.
Hetente kétszer fog vele foglalkozni a lány, a többi napon viszont nekünk kell. Még ilyen intenzív tornáztatás mellett is kb. 2-3 hónapra teszi mire mászni fog, esetleg akkor fel is áll már. Majd meglátjuk. Nagyon bízom benne és csak remélni tudom hogy minden rendben lesz.
Na ennyi van velünk. Bocsi ha kicsit hosszú lettem.
Először nem is akartam ide leírni, de mivel érdeklődtetek így megtettem, de nagyon nehéz ezt nekem elfogadni
Persze sejtettük már hogy valami csak van a koraszülöttség miatt, de rossz vele szembesülni.
Most búcsúzom mert már kifolyik a szemem.
Jó éjt mindenkinek,
Vera