Köszi a képdicsiket mindenkinek! A kis kócos nevében is.
Doki: hát Dorka megijedt a négerbácsitól.
:D:D Sosem szokott sírni a dokinéninél, dehát a csokibácsi csak csokibácsi,és még a hangja is mély. Nem írt semmi gyógyszert, nappal sterimár, estére nasivin orrcsepp, meg cebion csepp a teájába, sokat szivatni az orrát. Azt mondta, van egy pici gyulladás a torkán, de nem akarja az immunrendszerét tönkretenni ( a dokinő már kapásból felírta volna az antibiotikumot).
Tünci: jó kis husis baba voltál.
Szegény anyud. Én 2500g voltam, és 49 cm. Úgy látszik semmit nem jelent, hogy melyik baba mennyivel születik, mert felnőttkorára úgyis teljesen átalakul. Néha én is csodálkozom, hogy Dorka a 3,5 kg-jával hogy tudott kibújni???
12. hét az jó, akkor már kicsit én megnyugodtam mikor már azon túl voltunk. Gyomorégésre nekem is kekszet mondták, nem volt jó, esetleg 1 üres kifli reggelente?
beze: mire iskolába mennek, addigra talán már átalusszák az éjszakákat.
Akkor megveszem az októberi kismamát, hátha van benne valami újdonság. Régen mindig megvettem, de már nem tudok Dorcika mellett olvasni. Pedig de jó lenne......
winchi: micsoda dumagép lehet a vőlegénykénk
Örülök, hogy nálatok sincs nagyobb baj, csak az orrfolyás.
mancsa: Levinek jókis méretei vannak. Nem is látszik így a képeken, hogy milyen nagyfiú, 27-es lábbal...
Lara: milyen volt a suli? Jó ez az egyet fizet kettőt kap akció. Mi még mindig nem nőttünk bele a 20-as siesta szandiba amit teszveszeltem, pedig másik fajtából már lassan kinövi a 20-ast. Érdekesek ezek a méretezések..minden márka más számozású..
Épp most próbálgattam a lábára én is az őszi cipőket, amiket vettünk, kaptunk, hát 20-as elefanten a legkisebb, de még kicsit az is nagy. Lehet nekünk is kell majd cipőt venni...
beze, lara, gégéé: Jah, én meg csütörtök este megyek dr. kukucskához...
Csajok, az Ági nem nagyon veszi fel a telefont. Alig tudtam bejelentkezni. Nem tom mi van, már sms-t írtam neki...
Lányok, elhiszem hogy sok anyuka már alig emlékszik a második gyereknél mi milyen volt, én néha már azt sem tudom, hogy a terhességnél mi milyen volt, meg hogy Dorka mikor állt fel, ült fel egyedül. Majd visszaolvasok a topikban, mert ide jegyzeteltem nektek.
:D:D:D