Sziasztok!
Nem tudtam mindent végigolvasni, bocsánat. Szüleimnél vagyunk, most alszik Csabi, és végre hosszabb időre is ideültem a géphez.
Gyorsan mesélek kicsit rólunk.
Írtó féltékeny vagyok, hogy mindenkinek felvették a kicsinyét, és hogy egyáltalán sikerült, de örülök is.
Anna, nektek hogy sikerült?
Meg aki terhes és persze Niki, nektek hogyhogy felvették a gyerekeket? Mindenhol azt hallani, hogy két gyerekkel vagy terhesen sehol nincs hely...
Na mindegy.... már sajnálom, hogy Csabi még egy évig kimarad ebből, főleg mert iszonyúan sokat szív most magába, lassan 2-3 hónapja folyamatosan. Tud három mondókát (mókuska, zsipzsup, hintapalinta), és el tud számolni 10-ig. (A 2. emeleten való élet előnye.
)
Jelenleg Diósdon vagyunk, de mivel szörnyen rossz együtt élni a dédivel, rengeteg problémát okoz nekem a Csabival kapcsolatban, és összevesztünk mert az is kiderült, hogy szörnyen kétszínű (egyik nap hamarabb értünk haza Csabival, és még hallottam egy telefonbeszélgetést....), szóval költözünk mihamarabb..
Inkább csak az a gond, hogy még nincs hova.
Terhes vagyok, most már nagyon nagyon, péntekre, szept. 11-re vagyok kiírva. Nagyon szerettünk volna, hogy ma szülessen meg, de ennek vajmi kevés esélye van.
Méhszájam már kevesebb, mint 1 centi, kinyitva szinte alig van, szóval minden oké, a baba feje már 4 hete lent van, most már nagyon nagyon lent van. Vannak jóslófájások is, ma kifejezetten sok, de tegnap tudtam meg, hogy ezt hívják jóslónak, mert azt hittem, hogy ennek fájnia kéne. Ez meg nem fáj. Szóval mivel várom a nagy nagy fájdalmakat, így ilyenkor még nem hívom a szülésznőmet.
Fogadtunk szülésznőt, nagyon aranyos, 5 gyereket szült, mind lány szegénynek.
Tapasztalt és fiatal, mosolygós és kedves. Szedek homeós bogyót, iszok teát (bár nem olyan aktívan, mint Csabival) és csináljuk a gátmasszázst. Doki szerint az első fájástól kezdve 5 óra alatt max meglesz a baba.
Most olyan 3500-3600 gramm közé saccolják, ne is legyen több!
Összesen (és erre büszke vagyok) CSUPÁN 6 KILÓT híztam az egész terhesség alatt. Kezdtem 80-nal, lefogytam 74-re a calici és egyéb vírusok miatt, majd most megint 80 vagyok, de már 2 hónapja. Igaz nincs nagy étvágyam, de azért örülök. Könnyebb lesz elérni a 65 kilós versenysúlyomat.
Amúgy alig várom, hogy itt legyen velünk a picilány. Boglárka lesz a neve, és már vágyom arra, hogy ciciztethessem.
Előre tudom, hogy rosszabb lesz, mint Csabi, mert Nikiékkel ellentétben, nálunk Csabi egy tündér. Egyáltalán nem igaz semmi abból, amire azt mondod Niki, hogy tipikus pasi.
A lányom viszont a 9 hónapot kőkeményen végigmozogta. Nem hiszem, hogy sokat fogok aludni éjszakánként.
Na most ennyi, a netünket nem szerelték be, mert röpke másfél hónap után derült csak ki, hogy nem tudják, és hogy őszinte legyek egyelőre nem is hiányzik, mert annyira elszoktam tőle. Lesz, feltöltős lesz és akkor majd írok, de most egyelőre nem az a legfontosabb.