Új privát üzeneted érkezett!

A képek és elmondások alapján ez a tali is jól sikerült, de tömeg az volt bőven látom. Ettől is tartottam kicsit, meg itt volt ez a nyavalya, nem akartam fertőzni. Bár nem tom, hogy egyátalán olyanunk volt-e, mert nekem nagyon enyhén zajlott. A tömeget kifejezetten nem szeretem, már ezért nem járunk bányásznapra sem.

Mi meg az itteni játszóra mentünk. Hát egyrészt nagyon le van pusztulva. Nem vigyáznak rá is a gyerekek, felnőttek. Plusz sokan is voltak, ez még nem is lett volna baj, csak sok volt a neveletlen, erőszakos gyerek. Kegyetlen. Annyira szeretnék kertes házat. Annyira jó, ha esetleg úgy adódik, hogy pár napra nem mozdulunk ki, akkor már el is felejtem hogy kik is laknak mifelénk!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Esküszöm a Meki parkolóban soha nem történt semmi olyan. Csak fagyiztunk, beszélgettünk. De olyan jók voltak ezek "randik" is! Már ritkán van ilyen. Nem baj majd egy pár év múlva romantikázunk megint.

Betti!

Megihlettél. Írtad az otthonszülésről a véleményed és a Szülőszobában pont ilyen szülés volt. Annyira szép volt tényleg, de én beszari lennék bevállalni. Pedig egyiknél sem volt semmi gond.

Na megyek csucsulni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

a mi albumunk:
http://picasaweb.google.com/zsanka79

bocsi, elég rossz minőségű képek, a telefonommal csináltam őket.

Jól éreztük magunkat, 1/2 7 kor jöttünk el. A Hugiék még maradtak! :) :)

na pihizek - holnap szüret! 8)
Még fennáll az ajánlatom : hozok mustot ha valaki kér!

sziasztok
jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka: jók a fotók! Jó mulatást a szürethez! :) Egy kis mustot mi kérnénk, Sanyi tök szereti. Szólj, ha van és akkor elugrunk érte. Köszi.

Itt a plázás program, nyár bucsúztató buli lesz.

http://www.vertescenter.hu/

Na megyek, felmosok, aztán küldöm apát ügyeletre, mert nem múlik a náthája, ami keveredik neki az allergiával. Akkor adjanak neki más gyógyszert az allergiára, mert az aerius akkor nem jön be.

Emese még anyóséknál, ebéd után jön haza.

Kicsik jól vannak, jól is aludtak viszonylag.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

J.Ági!A mi képünkön még megvolt Antó cumisüveg tetője, de az még ugye a legelején készült...
Remélem meglesz azért, ha arra jártok...

Mi egyik nap a fajátszón hagytunk ott egy F.P játékalkatrészt, de már nem mentem vissza érte... (aznap hagytuk ott Soma baseball sapiját is, de azért visszamentek, meglett...)

GAbi! "Nehezen kezeheltető" gyerek, család mindenhol akad, bár szerencsére csak 1-2, az sincs mindig ott....

Tömeg volt igen.

Szilvianyu: köszi a linket, lehet elküldöm du. a fiúkat, én nem megyek sz.tem, melóm lenne itthon (maszek)...
Most sül a rántott husim, múlt hét óta még nem sütöttem meg ugye, na most, csináltam hozzá krumplipürét, meg tatzikis salit...
Leves nincs!

Moncsi, köszi én nem kérek csirkét, nálunk leginkább csak a combja fogy, ezért sosem veszem egész csirkét....

Hugiék jól érezték magukat akkor, ha Ők maradtak legtovább!

Jól értem, hogy Dorkáék is ott voltak, vagy nem Ágival????

Na megyek mindjárt kész a krumplipüré is...

lola77

Sziasztok!

Lola: igen, ott volt Dorka a mamájával, papájával, én ismertem fel (Zsanka szerint az nem ő, csak hasonlít rá:) ), aztán hamar elmentek, mert elesett vagy valami ilyesmi volt és sírdogált Dorka.

Ebédetek: nyami, nyitva az ablak! :) Nálunk tarhonyás husi lesz, meg uborka.

Gabi: hát igen, mindenhol vannak ilyen gyerekek, de én már nem vagyok rest, beszólok. Komolyan. Persze akkor, ha nem tudnak viselkedni, vagy bántják a gyerekeket.

Szép idő van, juhéj! Holnap valószínű így felmegyünk a Turulhoz szalonnát sütni. Emese imádja az ilyen mókákat.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

A mai 24 óra elején Emese, Bence és Soma játszik az alsógallai játszótéren (tegnapi buli)! Vettem egy példányt! :)

Na megyek, most csöngettek, jön Emese anyóséktól és nekiállunk tanulni!

Sziasztok

SZÉP NAPOT!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Most olvastam a mai 24-et és Gartulálok a kis címlapsztárjainkhoz: Emeséhez, Somához és Bencéhez!!! Feldobtátok a mai számot!!!

No villámlátogatásra sikerült kiugranunk a játszóra :lol:
Jó volt talizni!

Köszi Ági a gatyókat!

Lola: Tamarát azért cipeltem folyton, mert egy pillanat alatt tűnik el, mint a kámfor, leginkább a lengő hinta alá, meg a kisvonat elé. No, hogy legalább 2 szót beszélhessek mindenkivel muszáj volt felkapnom :lol:

Bettikém, azért a Kismama olvasás közben nézz ám be ide is néha! :lol:

Este még mentünk vacsizni (gyerekek itthon), éjfélig visítottunk a röhögéstől a barátainkkal. Most döntöm magamba a 3. kávét.
Ma is buli. Ma gyerekes.

Szép hétvégét, az idő remek!!!

V.erika
v.erika

Csajok!

Én már kivagyok, hogy Gergő sebével mindig van valami, kisebb nagyobb megszakításokkal. Most például fürcsi után törölgettem és láttam a hegen egy piros pöttyöt, de láttam hogy úgy fénylik is. Le akartam törölni és "kihúzódott" az a valami, lett így belőle egy piros kis vékony fonálszerű, de nem jött ki. Így a sebben van a másik fele. Nem is mertem nagyon húzni, mert fogalmam sincs hogy mi az. Megint lekezeltem Betadin-nal, és hétfőn, ha irány a doki. Én úgy megijedtem. De hál istennek Gerinek nem fájt, illetve a Betadin csíphette, így biztos ha csak egy milire is de nyitva van neki a seb megint.

Még jövök, ha lefektettem őket!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ma amúgy nem az én napom ez!
Ma hívott a mamám, hogy a Dédit beszállították a Pszichiátriára. Igaz már egy hete ott van, de nem akart szólni előbb. Elkezdett elmenni az esze. Nem ismer meg senkit sem, keveri az embereket, a múltjukat, nekiment a mamáméknak is, nagyon szitkozódott, trágár szavakat használt. Annyira szőrnyű. Rácsos ágyban alszik, gyógyszerezik amennyire szükséges. Csüt vagy pénteken hazaengedik, de mivel nincsenek a mamámék sem toppon, ezért muszáj otthonba adni őt!
Annyira sajnálom most a papát is (Ő anyuja) hogy így kell látnia leépülni. Nagyon rossz ezt viselni! Bár nekem a töredéke volt, de nagyon megviseltek engem is ezek.

Danim ma 6! túrórudit nyomott be nagy egymásutánba. A csoki mindegyikről eltűnt, némi túró maradt.
Gergőm pedig nem volt megenni az üveges kajcsit. Muszájból adtam volna neki. Nem volt a boltba krumpli. Így mentem anyóshoz krumplit kérni. Na aztán az én főzimet úgy ette, de úgy.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megyek még fürdenem kell! Nem igazán vagyok még álmos! Még valamit kitalálok. A szülőszoba részek már elfogytak, vásott kölykök ehetijét is kivégeztem. Marad az olvasás!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: szegény dédid, meg a nagyik is. Nem egyszerű az ilyen helyzet. Párom nagymamájánál is vannak zavarok, de ő hallani sem akar orvosról, otthonról! :(
Látom, mostanában nem tudsz aludni! :)
Gergő végül is milyen főzit evett? Tegnap Bence is evett túró rudit. Olyan kettő darabos milkásat. Előtte meg egy krémtúrót. Kis bélpoklos.

Velünk minden ok, tegnap végül elment apa dokihoz, enyém volt, kapott antibiot, hörgő gyuszi, doki szerint tüdeje elég gáz volt. Dórikám is elkezdett köhécselni, de más baja nincs, nem vészes. Lándzsást adok neki. Tegnap felugrott apa kollegája a két kisgyerekével, ikrek. Nem ez volt a baj, nem voltak sokáig, tíz perc, de mindkettő köhögött. Hát én biztos nem vinnék fel betegen (5 évesek) két gyereket két picihez! :evil: De hát nem gondol mindenki a normális dolgokra...

Délután elsétáltunk húgommal a plázába a gyerekekkel (apa hagy pihenjen alapon), a Groovehouse koncertet néztük, meg egy kis meki a gyerekeknek. Képzeljétek, koncert után hatalmas tömeg, hogy mindenki autogrammot kérjen tőlük (Judy és Zsolti egy üzletben volt, oda lehetett menni be). Hát mi nem álltunk be, Emese rajzoltatott az arcára kis mintát (arcfestés). Meki után láttuk, hogy ott vannak még az üzletben, de már senki nem volt ott, csak ők, meg gondolom testőrök ilyesmi. Emese nagyon akart autogrammot. Odamentünk, kérdeztem a Zsoltit, hogy lemaradtunk az előbb, kaphat e a kislány, azt mondta, persze. Bement, kapott autogrammot fotóra, fotózkodni is akart Zsolti, de nem volt nálunk gép! :twisted:
Aztán kijöttünk és kintről láttuk, hogy Judy ott áll velünk szemben, bent az üzletben. Emese odaintegetett neki, ő meg vissza és puszit is küldött neki. Emese ettől úgy fel volt dobva, jó élmény volt neki. Azt mondta, szuper hétvége, pénteken is nagyon jól érezte magát, tegnap is.

Ma meg elvileg szalonnát mennénk sütni, de anyuék nem akarnak sütni (fogyi), csak kirándulni. De Emese annyira be van indulva.

Majd meglátjuk.

Na megyek. Emese jelentkezett nyelvtani levelező versenyre, azt csináljuk. Hát jócskán kellek én is hozzá, meg internet.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvinek boldogságos szülinapot kívánunk jómagam és családom nevében!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvinek mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk! Feltételezem, hogy ez most tényleg az!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Igen mostanában nem tudok hamar elaludni. Apa most éjszakás volt a héten, ahogy elment fürdés, esetleg vacsi ha kimaradt és ideültem kicsit böngészni gyerekeknek ruhát, vagy fórumozni.
Gergő popsiján mint ha mi sem történt volna, semmi sem látszik. De tényleg. Most nem is tudom mit csináljak. Figyelgetem, de ha nem lesz rajta semmi látható mondjuk elváltozás, hiába viszem dokihoz, hiába mesélem el, hogy mit láttam, nem biztos hogy tudni fogja mi volt a bibi. Arra is gondoltam, hogy mikor tették be neki azokat a gumicsíkokat, nem mindegyik, volt szépen egyenesre elvágra, meg volt olyan, hogy kis gumidarabka is bejutott neki és lehet, hogy az lökődött volna ki, nem tudom, de ahhoz meg ez túl vékonyka volt. De nagyon ijesztő volt.

Geri sima krumplifőzit evett, kicsi margarinnal+ 1 füstli, mert csmellet sem kaptam. Maradt még neki mára is. Daninak par. káposztát mixelek.

Gondolom Emesének mekkora élmény lehetett, hogy talizott egy "celebbel". Azt gondolja róluk az ember, hogy megközelíthetetlenek és lám még is vezet út hozzájuk. Jó hogy ilyen apróságoktól fel tud dobódni.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Milkás rudit én is szeretem, biztos Dani is, de a simát is megeszi az meg kicsit ócsóbb. Ma reggel megosztottuk, mert vettünk múltkor Tesco-s joghurt mixet. Kis csokidarabkákat lehet önteni a van. joghurtba. Na én ettem a sima jogh-t, Dani a csokidarabokat.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Rég ne jártam erre!
Dóri csütörtök óta ott alszik az oviba ebéd után. Szerencsére jó kedvvel marad ott, pedig tavaly még hallani se akart az ott alvásról.
Igaz alszik 1 órát, amit este nagyon érzünk. 9 fél 10 között alszik el. Majd átállunk! Lényeg, hogy szeret az oviban pihenni.

Szombaton a Lapatári malomban voltunk lovagolni!
Dóri nagyon ügyes volt, már kapaszkodás nélkül is ment! Sok feladatot kellett csinálnia "lovaglás" közben! Felváltott kézzel simogatni a pacit, elérni a füleit, hátul a paci popóját simogatni, mk kezével karikákat rajzolni, malom körözni. Legközelebb pedig ha mer, akkor megpróbál feltérdelni a paci hátára!
Zsóci pedig a legfiatalabb lovas volt itt! Ilyen korú gyerek még nem ült a ló hátán. Zsóci meg egyik kezével kapaszkodott a másikkal pedig integetett és simogatta a pacit.
Voltunk előtte Szőllősön is, de kicsit meguntam a várakozást. Szerintem közel fél órát csak álltunk és senki se kérdezte, mit szeretnénk. Ott találkoztunk Jutteékkak. Laura is lovagolt.
Judit szerintem nézzétek meg a Lapatári malomban a lovaglást, hátha Máté is mehet. Nekem jobban tetszett mint a Szőllősi, ott tényleg csak sétálnak velük. Itt meg foglalkoznak velük, megszerettetik velük még jobban a lovaglást.
Még pár képet teszek aztán megyek hajat szárítani.

Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

képek!

Dóri lovagol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsóci Lovagol:
Kép
Kép
Kép

Sziasztok!

Jővő héten jövök még bővebben!
Bekapcsolódok a fórumba!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Moncsi, jó hogy előkerültél! Nagyon tetszenek aképek, annyira jó nézni, ahogy lovagolnak a csajok. Nagyon ügyik, bátrak, tényleg. le a kalappal.
Soma nem is mer ráülni.... :(
Mikor rendelsz Avont? (vagy már rendeltél a 07-én kezdődőből?) Nem baj, ha igen, akkor majd legközelebb... ráér!
A párod van az utolsó előtti képen, ugye? Úgy lefogyott, nem jól látom?

Gabi-Szilvianyu!
Noé nincs oda a túrórudiért, kiköpi, aminek Anyukája marhán örül... sz.tem az állaga, vagy nem tudom. Mert túrós gyümit amúgy imádja. Én eddig a csokit leettem róla neki..
A sparos krémtúrót viszont, ha meglátja, remeg....
Megnéztem az alföldi sárga dobozosban van guar-gumi, a sparosban meg nincs!

Na sietek, fiúk lementek Jubiba, megyek utánuk... csak bekusiztam.

Betti!
Sajnálom, hogy Isti nem került a 24 Órába, pedig megígérték Neked! Én átadnám Soma helyét, mert Ő már volt benne pár éve más apropóból...

De holnap 8-kor nézzétek a TKTV-t ott is benne lesznek, tuti!!!! A képes Híradóban!

lola77

Sziasztok

Lola
Aranyos vagy.
Ja amugy nem gond hogy nem volt benne a Pityesz a 24 órában.Nagyon örülök hogy viszont közülünk benne voltak a gyerekeink. :D
Persze pont most nincs tévécsatornáink mert levették a parabolánkat a tetőkészités miatt.
Krémturó:én nem csak ennél,hanám sok más terméknék észrevettem hogy az olcsóbb sokszor jobb összetevőkből áll. :shock:
Noé olyan ügyesen totyogott.Most kell igazán a fenekükbe lenni,mert olyan hirtelen megborulhatnak.Nálunk is az elindulásnál voltak a nagy véres jelenetek.Fuu emlékszem nekem Isti már 9 hósan motorozott,le sem ért a lába a legkisebb méretűről.Akkor kaptunk a szomszédból egy nyuszimotort.Na azzal már száguldozott.Persze esett is vele párszor.ha lesz még egy kicsikém már tudom nem az a jó ha minnél előbb akarjon ilyeneket,ha nem hogy minnél tovább nyugiban legyen. :lol:
Ja nagyon jók a talis fotók!!

Emeseanyu
na milyen volt a szalonnasütés.
Most igazán mozgalmas volt a hétvégetek.Jók is az őszi napok,nem kell megsülni,friss az idő.
Ma nálunk is mekis ebéd volt. :oops: Szép kis vasárnapi menü...

Moncsi
Nagyon ügyesek a lányok.
Örülök hogy Dórika jól vette az ovis akadályokat.(alvás)

Gabi
Remélem semmi gond nem lesz Geri sebével.Elöször azthittem hogy csak nem egy fonálféreg.Nem mozgott?
Mi lett a tesz-veszes felsőkkel,Reklamáltál végül?

Jági
Köszi a képeket.
Tényleg nagyon édesek voltak a vasúton a két kis tündérke.
Antóka olyan aranyos volt.
A rugik olyna édesek.Képzeld odatettem Istikéhez,hihetetlen hogy anno ő is hordott ekkora méretet.

Verika
Köszön szépen a kismama magazinokat.
Tamarád olyan aranyosan türte a ruhapróbát. :)
Szomorúnak nem voltam szomorú,csak már kicsit kimeritett a kicsifiam.Most épp itt fityeg az anya kedvene feliratú bodyjában.És még a körmét is engedte levágni a lábáról :lol:

Szilvia
Boldog Születésnapot!!!!!

Nem jöttem a hétvégén,mert péntek este óta olyan szinten fejgörcstől szenvedtem hogy alig birtam moccani különben mégjobban begörcsölt.Hányingerrel társult a dolog.Most talán hat óta vagyok felöltözve,addig pizsiben nyomultam.
Hiába a magnézium,nos-pa görcsoldóként.Hiába a nurofen,meg az algoflex.Már azthittem gyógyszermérgezést kapok. :?
már nektek is többször panaszkodtam efelől.Sajna mostmár heti szinten ez van.
Kábé 4éve voltam ilyen tünetekkel teljes kivizsgáláson,de nem találtak semmit.Az érettségi miatti stresszre fogták,illetve a felvételik előtti izgalmakra.

Betti

Kép
berna23

Csajok nem akarok senkiben félelmet kelteni.
Nemrég telefonált egy ismerősöm hogy megkapták az új influenzát.
A két gyerek lett beteg.3 és két évesek a fiuk.
Nagyon rosszul vannak.Lázasak,fáj mindenük.
A szülőknek venniük kellett maszkot,kézfertőtlenitő lemosót.
A gyerekek is kaptak gyógyszereket.
A család Budaörsön lakik.

Én nem is tudom mit gondoljak.Sajnos az anyuka pánikba esett.Retteg nehogy belehaljon valamelyik gyermek.Sztem én is kilennék ha elkapná a kisfiam.
Viszont egy itteni orvos,azt mondta pénzbiznisz az egész.
Nincs nagyobb vezsélye az új influenzának,mint egy "átlag"influenzának.

Betti

Kép
berna23

Hugi
Örülök hogy eljötettek.Kicsilányod egy lépésnyire sem ment tőled.Édes szívem.Nagyon jó volt látni hogy anya-lánya tesz vesz a gyönygyöknél.
AMugy hatalmas a lány.Motmár nem is csodálkozom,mikor irtad hogy iskolásnak nézik. :D
A hajadra meg irigy-irigy vagyok.Hullámos,jó állású,tök szép.

Egyébként a riportom sem került be sehova(legalábbis sztem),de hát mondtam én nekik hogy én ilyesmire hazsnálhatatlan vagyok. :P

Kép
berna23

Gabi
Sajnálom a dédikéteket.
Lehet hogy csúnya amit irok,de én ezen tünetek jelentkezése előtt szeretnék távozni a családomtól.Nagyon rossz lehet igy nektek hogy ilyeneket produkál,sajnos nem tehet róla.Amiatt ne érezzétek magatokat rosszul hogy gondozásba helyezitek.Apukám nagypapájáék volta otthonban.Ott mindig jelen van nővér,orvos.

Kép
berna23

Sziasztok!

Megint csak kutyafuttában, nagyon fáradt vagyok és vár rám még egy csomó meló, amit tegnap hazahoztam, úgy terveztem, hogy holnap visszaviszem készen, de nem fog összejönni.

Én is nagyon örülök, hogy el tudtunk pénteken menni Virággal a játszótéravatásra, Virágnak nagyon tetszett, bár az ugrálóvárból először sirva jött ki, utána meg én szedtem ki onnan, mert már nagyon eldurvultak a gyerekek. Nagyon jó dolgok voltak, sok foglalkozás, igazán tetszett. Látszik is, mert kihasználtam az alkalmat és tényleg későn, valamikor háromnegyed 7 fele indultunk csak el.
Jaa, mielőtt elfelejtem, 26-án szombaton a dózsakerti Sétáló utcában lesz hasonló rendezvény, bár ott biztos nem játszótéravatás. A hölgy, akinél gyöngyöt fűztünk, ő mondta, hogy akkor is kint lesznek, egész napos program lesz akkor. Nagyon aranyos volt, mert mire Virág rászánta volna magát az arcfestésre, addigra már nem adtak sorszámot neki, de ő tetkós tollal rajzolt Virág kezére.
Nagyon kis félénk volt veletek, igaz szóltam neki előre, hogy lesz ott anyának sok ismerőse, lehet hogy ezért. Amúgy pont mostanában kezd bátor lenni (tőlem, anyukámtól örökölte ezt a nagy besza..iságot), egyedül megy ki az utca végére a kisboltba, meg ilyesmik. Remélem nem marad mindig ilyen, vagy legalábbis hamarabb kinővi mint én. Nekem már jó nagy szám van, ha kell, és ez általában csak Virággal kapcsolatos esetekben igaz, melóban pl. már nem használom ki ezt és sokszor "hagyom magam", más meg úgy beszélem velem, mint a... Na mindegy, nem akarom most ezzel felidegesiteni magam :D

BETTI:
Igen, Virág két lépést nem nagyon akart elmenni tőlem, úgy látszik nagyon megviselték az elmúlt dolgok történései (a kórház és a sok túlóra is), mert itthon is nagyon anyás. Sőt, ma megjegyezte, hogy én vagyok a legdrágább anya, mert soha nem kiabálok vele. :D Na ez igy, ebben a formában nem igaz, mert azért nálam is elszakad az a cérna, de nagyon jó volt ezt hallani tőle. Sőt, mostanában állandóan azt mondja, hogy majd ő is ott akar dolgozni, ahol én :shock:
Szegény! Nem semmi rosszulléted van és talán a legrosszabb hogy nem is tudod mi segitene. Remélem nem lesz több ilyen!
Tényleg irigyled a hajam? 8) Pont ma mondtam, hogy le kellene megint vágatnom, mert kezd nagyon nőni! :) Februárban vágattattam le, alig ért a fülemig. Kiskoromban nagyon hullámos volt, soha sehogy nem állt és nagyon utálam és állandóan kisimitottam. Még a mai napig megkérdezik, mikor levágatom, hogy tuti ezt akarom-e, mert olyan dús, vastagszálú. Egyszer egy fodrász valami herkentyűvel megmérte és megállapitotta, hogy én mittudoménhonnanmessziről származhatom, mert ezen a területen nem szokott ilyen lenni az embereknek. Minden alkalommal megritkitják, de még mindig nagyon dús. Mire megszáritom sokszor leizzadok, olyan melegem van :)

GABI:
Majd irj mi van Geri sebével, én is kiváncsi vagyok rá, de remélem azóta már szépen gyógyul!

MONCSI:
Jók a képek a lányokról! Nagyon hasznos a lovaglás, szép tartásuk lesz tőlük és még sok hasznos dologra jó lesz. Van egy ismerősöm, az ő lánya is jár lovagolni (ők Tatára azt hiszem), először a szülők azt hitték, hogy csak hirtelen fellángolás (ott már általános iskolás a lány) és azóta is nagyon kitartóan, becsületes jár a foglalkozásokra. Ők is nagyon sok feladatot csinálnak a lovon.

SZILVIA:
Boldog születésnapot kivánunk mi is!!!

EBD-anyu:
Megnéztem én is az újságot, tök jó, hogy bekerültek a gyerekek!!!!
Emesét csak egyszer láttam, akkor éppen a homokozóban volt.
Ma nekem is eszembe jutott egy jó kis szalonnasütés, de végül csak tócsi lett belőle :) Mi ugye elég könnyen meg tudjuk oldani a kertes ház miatt.
Ma szerintem még szép idő is volt ehhez a programhoz, elmentetek?

JÁGI:
Nagyon édes kiscsajszi Bianka, szivesen foglalkozok vele! Olyan kis édes cicahangja van :) Meglett aztán a kupak?

Virág a népitáncot és a sima táncot választotta szakkörnek. A népitánc az oviban van, a másik pedig a két lépésre lévő iskolában :D Lett volna még görkori (tavaly járt oda), foci és judo. A görkorit is akarta, de mondtam neki, hogy válasszon, mert hármat nem tudunk neki fizetni sajnos :(

Szombaton meló után apa elvitte őt a bogártalálkozóra, én meg ebéd után megpróbáltam piheni egyet, de a szomszédban buliztak, a másik szomszéd meg füvet nyirt, a kutyák ugattak, a kecske mekeget, szóval egy óra forgolódás után inkább a házimunkát választottam. Még este 11-ig dolgoztam, de aztán már nagyon kusza volt minden. Ma délelőtt főzés, délután játszózás, bolt, vacsira csináltam tócsit, mosogatás, és most megint vár a meló.
De legalább van munkahelyem, igaz?

Jaj, valaki mondta, hogy bent azt hiszik, hogy a lábammal voltam kórházban. Ez úgy volt, hogy amikor visszamentem, akkor többen mondták, hogy mi van a lábammal, mert csak azt hitték, hogy a lábammal voltam megint állományban. Voltak olyanok is, akik azt hitték, hogy szabin voltam és még meg is jegyezték, hogy mi van már van pircinget is???? (kilátszott néha még a kötésem..) No comment.

Most megyek, még várnak a számok bűvös világa. Virág elég hamar elaludt, már nagyon fáradt volt. (a játszón pedig nem futkosott sokat, mert a szó legszorosabb értelmében beesett a játszóra vagyis pontosabban a hintánál esett egy nagyott, úgyhogy a lila foltos térdére ráesett, újabb bibi). Nem baj, ki kell pihenni magát, holnap neki is kezdődik a dolgozó :)

Sziasztok, jó éjszakát!

Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Igen, tegnap elmentünk szalonnát sütni. Szuper idő volt odafent, nem fújt annyira a szél, mint itt lent. Volt, hogy Bencén csak egyszál body volt, meg zokni, olyan meleg volt. Kicsik előtte itthon megebédeltek, gondoltam, ők nem esznek ilyesmit. Anyun, húgomon kívül végül is mindenki evett, fini lett a szalonna, jó husos volt, meg sült virslit is csináltunk. Különben nagyon sokan voltak a Turulnál.
Kaja után pokrócon pihi, labdázás, fára mászás volt. Jó volt... Emese nagyon szuperül érezte magát. Bár volt egy sztori... mikor ettünk a padnál, repkedett ott pár darázs (előtte már lecsaptam hármat). Eszünk, egyszer csak elkezd bokákolni Emese, nagyon ijesztő volt, felpattant, nyúlkál a torkához és elkezd hányni (nem hányt, csak a kaja jött ki a szájából). Csajok, én annyira megijedtem, azt hittem, darázs ment a torkára, de hál istennek, csak félrenyelt. Olyat üvöltöttem, hogy szerintem, az erdő összes vaddisznója behúzta fülét-farkát, annyira megijedtem, "mi van Emese, mi van??"... Apa azt mondta, hogy ha lenyelt volna egy darazsat, gégemetszést csinált volna neki!! No comment! :)

Betti:
szegénykém a fejfájásod... lehet tényleg a stressz miatt, nekem is volt, akkor homeopátiás feszkó oldót szedtem és jobb lett, meg a nyugitól. Szerintem megint csináltass egy teljes kivizsgálást. Nehogy komolyabb legyen. Amíg nem dolgozol, el is tudnál menni: vérvétel, esetleg fogászat, szemészet, koponya röntgen. Ilyesmi.
Újság, tévé: igen, én is örültem, hogy benne voltak, de már Emese is többször volt benne (pl. rajzverseny), de Bencusnak ez az első szereplése! :) Gondolom a legjobb fotót, ami neki tetszik rakják be, mert nagyon sok fotót csinált.

Sertésinflu: hú, nagyon sajnálom az ismerőseidet, reméljük nem lesz semmi gond. Komolyan kell azért venni, mert a sima infuban azért nincs ilyen halálozási arány (200.000 betegből 2000 halt meg), de főleg a fejletlen országokban haltak meg, azóta meg enyhült a vírus. Én is nagyon félek, főként azért, mert az Elte tanulók itt betegedtek le Tatán az edzőtáborban, az meg nagyon közel van... Barátnőm kisfia is tegnapra belázasodott, fáj mindene, gyenge. Most velük sem érintkezünk, mondtam, hogy gondoljon erre is esetleg, főleg, hogy szombaton egész nap Tatán voltak. Viszi dokihoz. Kíváncsi vagyok...

Hugi: kollegáidra no comment, de ne is foglalkozz vele! Hülye barmok! Lehet, hogy jobb is, ha nem tudják a valódi okot, miért voltál kórházban.
Kecske mekegésen megint jót rötyögtem, de Te gondolom kevésbé értékelted! Virág nagyon édi, ne foglalkozz azzal, hogy szégyenlős, vagy nem beszélget. Ez van. Ilyen. Most ilyen. Később más lesz. Nálunk is Emese elég csöndes volt, most sulira bezzeg... :).
Pihenj azért!!!

Gabi: tényleg, ez a fonál féreg ötlet? Képzeld, én még sose láttam olyat, rákerestem a neten képekre, majdnem elájultam. Elsőre pont egy olyat mutattak, amikor a szemben volt egy ilyen és tök közelről volt fotózva... Szerintem azért mutasd meg dokinak, ha nem is látsz semmit. Lehet, hogy vesznek egy széklet mintát, nem?? Azóta mizu vele?

Moncsi:
jó, hogy írtál, gyere csak! Lányok nagyon peckesen ülnek a lovon és ami fontos, látszik, hogy élvezik.

Verika: irigy a felnőtt buliéért, bár én amilyen lökött vagyok, hat lóval se lehetne elvontatni a gyerkőcök mellől! :)

Na, holnaptól Emeséék mindennap úsznak három hétig (kötelező). Ebben az időben nem lesz rajz, ének, torna, technika óra, hanem ezeken is matek, magyar, környezet lesz (a kiesett idő miatt). Keddenként nagyon korán indulnak (aznap ők lesznek az elsők), 8-kor már vízben kell lenniük, úgyhogy 7-re suliban. Úristen, hogy fogom Emesét felkelteni 1/4 7-kor??? Most 3/4 7-kor kel. Még jó, hogy csak 3 ilyen kedd lesz.

Na megyek, beágyazok, kicsik is már fent vannak, aztán vasalgatok kicsit délelőtt, ha hagyják.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Betti: az is jó, ha otthon ápolják őket (h1n1), gondolom, ha súlyosabb lett volna az állapotuk, kórházban lennének.
És vérvételből állapították meg nekik? Járnak közösségbe? Hol kaphatták el vajon?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ezt én sem tudom, hogy állapítják meg, hogy sima nátha, szokványos influ, vagy h1n1???? Leoltják esetleg a váladékot?

Betti!
Nem semmi lehet a fejfájásod, hallod. Lehet hogy most is a stressz, a meló újrakezdés + böli is most jön ki.
Sz.tem is vizsgáltasd ki magad!
Mekis ebéd kit érdekel, hogy vasárnapi?
H1n1: szerintem is csak pénz van a szenzáció meg a felhajtás mögött. Bár inkább ez legyen, mint eltitkolva. Viszont ha meg is kapjuk, sz.tem nem szabad rögtön a "halálesetekre" gondolni. Bár könnyű ezt mondani....

Gabi!
Sz.tem inkább alvadt vér lehetett, ami úgy állt össze, ne aggódj, ha azóta sincs semmi! Esetleg telefon csak a dokinak, hátha kapásból tudja mi lehetett az!

Szilvianyu! Tök jó lehetett ott fennt, és azon a mezőn sütöttetek ott beljebb, vagy a madárnál? Hú Emesénél elhiszem hogy megijedtél, Én is ordítok ilyenkor mindig.... :oops: Kit érdekel ki hallja meg! :D
Úszás nem semmi, jó korán kel kellni, még jó hogy pont télre akkor vége!
Nekünk most szerdán lesz az elsős avató, kíváncsi leszek!

Hugi!Népitánc, tánc jó a lányoknak, ritmusérzék, memóriafejlesztés. Szóval jó ez, meg elég is Virágnak is sz.tem. Többet kár, úgyis valamelyiket megunná!

Moncsi! Ügyes Dórid az ottalvással!

lola77

Sziasztok4

Most megint csak pár percem van..
Tegnap mi is voltunk sütkérezni Csákányospusztán.Gyerkőcök nagyon elvoltak, Bius seggen csúszott le a dombról..Gondolhajátok milyen a gatyója..?!
Én nagyon élveztem , hogy mindenki zabál körülöttem..:(És azok az illatok...De!!A felén tál vagyok és eddíg sikerült mindent betartanom és a mérlegelés szerint -3 kiló..:) Bár én látszatát nem látom..
Aztán este találtam Biusban egy kullancsot..A nyakán volt és annyira picike volt, hogy nem tudtuk kivenni csipesszel...Jó sokáig nyúztuk szegényt, aztán negyed 10-koor pattantam az autóba, irány a gyógyszertár és vettem kullancs csipeszt..(1600 pénz, nem semmi..)..Azzal elsőre kijött az a kis ragaszkodó dög..Ez valami baby példány lehetett, mert tényleg nagyon picuri volt, és ezekről azt olvastuk, hogy nem fertőznek.Biztos ami biztos, azért nagyon figyelem csajszit..

Jó hír: Antónak szombaton is és vasárnap is volt kakája, minden fajta külső segítség nélkül..:)

Most ennyi, később jövök vissza..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági: szuper ügyes vagy, hogy kint is betartottad a fogyit! :) Kullancs: szegény Bius! Figyelgesd, hogy ha piros körülötte, azonnal doki! Mi bevettünk mindannyian tegnap egy szem polybé tablettát (kicsiknek is letuszkoltam a torkán), hál istennek belénk nem ment.

Lola: ne nagyon menjetek be az oviba szerintem, barinőm most mondta, hogy kisfia csopijában péntekről hétfőre 11 gyerek lett lázas beteg, ők is, most várják a Rákóczit, megy hozzájuk. Akár a h1n1 is benne lehet a pakliban!!

Zsanka: Mátéd még nem beteg??

Különben barinőm most bepánikoltatott. Mondta, hogy ma reggel volt az rtl-en egy faszi, aki azt mondta, hogy 90 évente vannak nagy világjárványok és most ez az lesz, ami mindig úgy kezdődik, hogy tavasszal megjelenik, nyáron elterjed és ősszel pedig mutálódik, ami ellen nem tudunk védekezni és nagyon halálos. Eddig nem pánikoltam, de most már kezdek. Nem tudom, hogy ez újabb reklámfogás, de én nagyon félek, az biztos!
Elkezdem őket és magunkat is c vitamminnal, d vitaminnal tömni szerintem. Mást nem tudok! :(

Moncsi: ügyi Dóri az ottalvással! Emese sose szokta meg, utálta! :(

Betti: most is fáj a fejed??

Sziasztok

Szilvia

Ja, Gabi: azóta is lelkes wcre járó Dani? Előbb megint bugykost adtam Dórinak, kikészítettem a bilit, de belepisilt a bugyiba! :( Bilire ráül bugyistól, de inkább csak azért, mert előtte Bence is ráült.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: szuper, hogy van Anti kaka! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

J.Ági! Basszus lehet hogy tényleg attól van kaka Antónak, hogy diétázol???? Bár ezt nem érteném...
Mindenesetre tök jó!!!!
Kullancs :evil: pedig azt mondják nem leheet nem kivenni... Én még sosem láttam-vettem ki kullancsot, úgyhogy tuti ha egyszer lesz, mennem kell Nekem is csipeszért! :wink:
Tök ügyi vagy diétával-tényleg. Azért gatyókon érzel v.mit nem??? Bár én 4-5 kg-nál szoktam inkább, az első kilók ciciből mennek le-ezt beszéltük is (férjek szomorúságára)

Szilvianyu!Ok, nem megyünk oviba...
Akkor szerdán ne vállaljuk be a baba-mama klubbot sem???
sz.tem ne pánikolj, amit retekklubban/tv2-n mondanak az SZENZÁCIÓHAJHÁSZÁS!
Hogy jobb hírek: én már kaptam a napokban olyan mélt, amiben a h1n1 vírus elleni oltóanyagban van v.mi chip, ami benne marad az emberben, így lesz a világ megjelölve! Ha kevesen jelentkeznek idén, jövőre kötelezővé teszik ezt az oltást, pont ezért!
Hát én jót röhögtem rajta, ez már agyrém, üldözési mánia!!!!

lola77

Lola: :evil: :lol: :shock: :D :wink: :P

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Szerencsére tegnap este óta nem fáj a fejem.Csajok én akkorát aludtam az éjjel,hogy reggel alig bírtam felkelni.Most is tudnék egy jót szundítani.
De pakolom a fát,törmelékeket szelektálom.Már alig várom hogy jöjjön majd a konténer és eltünjön a sok sz@rság.
Meg egy pörit kéne feldobnom.

Hugi
Akkor lehet valami egzotikus származás is van a pakliban. :D
Kutyusotok hogy van?
Anyóséknál most a pulink robbant le.Mindig valamelyikkel van valami.Most épp neki lett prosztata gyulladása,mert nem érte fel a németjuhász lány kutyát(ami jobb is)Tomboltak a hormonjai,és mivel nem teljesedett be a szerelem,igy ráment a prosztatájára.Tiszta láz szegény,nem eszik,bújkál.
És az a szomorú hogy eszük ágába sincs elvinni dokihoz.Ugyanez volt anyu tacsijával is.Akkor is mi vittük dokihoz az ebet.
Sajna most abszolut nem állunk ugy(mi is most vittük a pulinkat 6000-be fájt).Pedig annyira sajnálom szegénykét.De nem játszhatjuk örökké a mártírt,mert utána meg én nem fogom tudni befizetni a gyerek kajáját. :(
Legszívesebben odamondanám hogy minek az olyannak jószág,aki nem vállalja a felelősséget amikor beteg.

Jági
Nagyon ügyes Antika a nagydologgal.
Kullancs:ügyesek voltatok.A lényeg hogy kijött.Szerencsére még nekem sem kellett kiszednem egyet sem.
Gratula a három kilóhoz.

Emeseanyu
Tényleg szép időtök volt.
Szegény Emese!Elhiszem hogy megijedhetettek.Én nem csak orditozok ilyen esetekben,hanem ugra bugrálok is.Meg szégyenlem de sokszor oda sem merek nézni,csak kiabálom apjának hogy na?na?Nem bokákol már?
Persze ha csak én vagyok ott akkor tudok cselekedni is.Érdekes.
Fogalmam sincs hogy miből állapitották meg a gyerekeknél.Azt nem mondta.de a doki is mondta semmi gond nem lesz.NEM keltett pánikot a szülőkben.Csak tudja egy doki.
Úszás:már az én időmben is jártunk.És képzeld én féltem belemenni a vízbe és pofonvágott a tanár,hogy ne hisztizzek.Ő sem jódolgában csinálja.Ezek után meg sem tanultam úszni.
Valamikor hatodikban újra jártunk,akkor tanultam meg.

Betti

Kép
berna23

Ja Emeseanyu
És hogy adod be nekik a tabit?Porrá töröd?Vagy tényleg lenyomod a torkukba.Bocs de ezen nevettem. :D

Kép
berna23

Laptetű
Khmm.Akkor én egy év múlva kérnék egy két csikosat.
9 HÓNAPRA RÁ PEDIG EZT A MONDATOT SZERETNÉM HALLANI:
GRATULÁLOK ANYUKA,SZÉP ÉRETT KISLÁNYA SZÜLETETT. :lol:

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti:
szó szerint értsd, mivel nem volt nálam kanál stb. így tényleg lenyomtam a torkukon. De picike, úgyhogy pikk-pakk ment!
Hát.. igazad van a kutyát illetően, de hogy ennyi emberség ne legyen anyósodékban. Szegény kutya. Párod esetleg ha szólna nekik?Apósod pedig rendi, nem?

Hú, mi volt ez a nagy durranás??? Még az ablakok is beleremegtek...

Laptetős-kislányod beszólásod: ari volt! Kívánom, hogy úgy legyen!

Hát tudod Emesét egyszer csapná arcon egy tanár, vagy bárki. Utána nem biztos, hogy talpra tudna állni! Komolyan!!!! Hál isten aranyos edzőhöz mennek, pasi, de ismeri Emese, hozzá jártak az ovival is.

Most azért jöttem (Zsankát már kértem), hogy akinek van bébiételes üvege, mármint eszik a gyerkőce, légyszí ne dobja ki, kellene pár. Nem nekem, uram fönöke szólt, hogy kellene neki (nem tudom mire), de Bencus már nagy ritkán eszik, inkább a mienket eszi már. Köszi.

Na mentem, megebédeltem a kicsiket, aztán még hajat akarok mosni, szárítani, aztán Emese.
Eddig takarítottam, mosogattam, teregettem, mert alukáltak a kicsik. Sajnos Dórika kicsit köhög, de nem vészes.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hú, én is megíjjedtem ettől a robbanástól, vagy mi volt, azt hittem kiesik az abalak..Bius is rohant ide, hgy anya mi ez? Ki csinálta ? és miért ? és ablak miért mozog?

Betti!

Sok drukk a kislányoshoz 1 év 9 hónap múlva..!!!!!!!!

Kép Kép
joosneagi

Pár tegnap kép Biuskáról..

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Jági: jók a képek!
Nem ment ma bölibe Bius, mármint hogy otthon van?

Robbanás: fogalmam sincs, de nagyot szólt!!

Látnátok édeskéimet, egymás mellett ülnek a nagyszobában, mint a jó gyerkőcök (azok is:)) és nézik a Thomast. Én meg megyek gyorsan fürdeni.

Én is tettem pár új képet iwiwre, gyermekeim2 albumba, majd ide is teszek, de most nincs időm kicsinyíteni.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia!

Én már megkukkoltam őket, gyönyörűségesek!!
Volt Bius bölibe, de mostanság haza kell hoznom ebéd után..Mostmár mindketten alszanak, mint a bunda..

Kép Kép
joosneagi

Betti! "Laptetű"-s vágyaidhoz szorítok!!!! Úúúgy jársz mint Én a nagy kislányravágyásommal! :D Nem baj aktív Isti után egy nyugis kisöcsi is jó lesz azért nem???

Szilvianyu: robbanást Én is hallottam, de itt nem volt annyira nagy...
Milyen jó gyerekeid vannak, hagyják Anyát fürdeni!Ezért nagy puszi Nekik.

J.Ági! Azta nem semmi Bius, ahogy csúszott, tényleg. (Nem csodálom a kullancsot, hallod!)
Hamar elaludtak akkor!

lola77

Sziasztok!

Ne haragudjatok tényleg nagyon futtában olvastam, így most nem is nagyon tudok hozzászólni.

A robbanásra én azt hittem ég dörgés. Eléggé be volt ugye borulva. Épp akkor álltam a garázs elé, autó ablakok felhúzva, úgyhogy nem tűnt nagynak.

Gergő popó:

Ma sem láttam semmi különöst rajta. Közben eszembe jutott, hogy mindig raktam neki oda gézlapot is, ami Betadinnal volt átitatva és lehet, hogy abból egy szál valahogy bekandikált a sebbe és ezt lökte volna ki a szervezete. Hát már fogalmam sincs. Szerdán megyünk mázsálásra, akkor azért megmutizom a dokinak. Meg egy kb. 2-3 hét múlva Danit visszavisszük Győrbe a kuki miatt, úgyis visszük Gergőt, én szerintem megmutatom a dokinak, hogy jól gyógyul-e a sebe, mert olyan lilás neki. Nem emlékszem már nekem hogy volt, mert neki is ilyen túlzott hegesegéssel gyógyul majd és azért ilyen.

Voltam melóba. Jó volt kicsit kimozdulni. Persze volt apropója azért, hogy mentem. Nem jó a vezetőülés könyöklője. Nem lehet lehajtani. Megnézettem! Hát potom 20 rongy lenne, mert cserélni kell valami "apróságot" benne, úgyhogy az most úgy marad.

Gergőt is megmutattam, mert az Opelba még nem is voltam vele, csak nálunk. Agyon dícsérték. Még elugrottunk a papírboltba is, vettem háztartási csomagolót (barna, amivel régen a postai csomagokat csomizták) eladtam egy pár könyvet és így gondoltam feladni.

Most meg a nyomtatót bűvölöm mert úgy érzékeli, hogy beragadt a papír, de én nem látok semmit sem. Már kiporszívóztam. Tök tele van vele, hogy már napok óta nem jó!

Holnap megyek bébinézőbe Bicskére (Csilla-Ildiékhez)!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Most csak gyorsban leszek.
Mi hétvégén esküvőn voltunk, nagyon jó volt. Timi egész végig táncolt. Rakok pár képet, igaz csak Timiről mert ezt mi fényképeztük, amit mást csinált az még nincs meg. Azóta minden nap lagziba akar menni.Fél 2-kor éjjel sikerült elaludnia:))nagy nehezen.

Moncsi
A Lapatári malomba hogy meg mikor lehet menni? Lehet oda olyan 5 és 6 között is menni du? Meg mennyibe kerül?Köszi a választ előre is.

Bocsi, hogy nem reagálok senkinek, de csak ennyire futja az időmből sajna.

Szép hetet mindenkinek.
Üdv LÍvia

Kép angolparki fényképezés előtt Kép tánc Kép koszorúslány

Kép
slivia

Gabi! Jó sokat vártál bemutatni a kisebbik fiadat melóhelyen, hallod! :D
Na képzeld, ma vettem Pennys pelenkát, ma már 1 volt rajta Noén. Méretét illetően kicsit hosszabb a Maxi mint a Tescos (Rossmannosnál jó pár centivel hosszabb) viszont talán keskenyebb. Ez Daninál nem gond, ugye, de Gergő gondolom pocakosabb...
A felülete légáteresztős amúgy...

Betti! Basszus ez kemény migrén volt Neked akkor. ÁLt. Nekem is csak alvással múlik el!

Lívia! Gyönyörűséges a lányod! Az a spagettipántos ruci, beszarok... Jól állt Neki. Éjjelt pedig jól bírta! Kinek volt a lagzija és hol?

V.Erika! Hol voltatok vacsizni hétvégén, kérünk bővebb beszámolót.

Csilla!Milyen volt Bobóország?Ott voltatok egyáltalán?

Szilvianyu! Egy link Neked az oltás ellen:
http://antalvali.com/hirek/miert_utasit ... st?evp=499

lola77

Ja és ebben a fórumban is van mindenféle...

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=240832

lola77

8-kor aki tudja nézze a TKTV-t- Játszótér Avatás miatt!

lola77

Sziasztok

Livia
Csodaszép volt Timi az esküvőn.Még mindig a gyönyörű szemét,és eperszinű ajkait tudom nagyon kiemelni.Gyönyörű ez a lyány.

Gabi
Jó sok helyen voltál..Geri birta a strapát.
ha nem nagy gond leirnád a kukikenőcs nevét?
Éjszakáitok milyenek??
Dani evett is vagy csak turizta a kajcsikat??

Csajok én egész nap rámoltam az udvart.hogy én hány talicska sittet kupacoltam egy rakásra..Már lógott a nyelvem.Akkor majd becsináltam a vascsövek alatt.Az összes fákká nőtt gazt kivágtam.Nem hülyülök némelyiket már fejszével kellett kivágni akkora volt a dzsungel.
Sajna találtam egy vizbe fullt békát. :? Tök büdike volt.
A párocskám azt hitte rossz udvarba jött haza.
Az egészet majdnem rendbevágtam.
Jövőhéten jön a konténer,aztán a ramaty is eltűnik.

Anyukák:Az Istike pelenkás lett újra. :(
Azthittem hogy csak egy kis visszaesés,de nem. :cry:
Ezt dacból vagy nemtudom miért csinálja.Direkt pisil be.
Olyanokat csinál hogy bemegy a szekrénybe és oda bepisil a cipőkre.Vagy direkt az ágyneműtartóba,szőnyegre stb.Nem akar szólni sem,csak a kakinál.Ha elvinném pisilni akkor botrány van.
Épp most pisilt be a kiságyba az imént(de van rajta most pelus). :twisted:
Valszeg a böli miatt is ezzel hivja fel magára a figyelmet.
Éjjel nem pisil be,inkább napközben délután.A bölcsiben is elvétve fordul csak elő.(egy hónapig egyzser sem volt baleset)
Már kinomban pelust adok rá,mert azt a pár cseppet is kipréseli magából 20 percenként.Eddig hordtam a három váltásruhát,most már beleuntam.

Betti

Kép
berna23

Na megvolt az adás! Szilvianyu többször is látszott, de Betti+Én is (háttérben) + J.Ági+Angika is a hintánál, ahogy indulnak el... Na meg ahogy tömöm Noét, azt tök közeliben vették...
Szilvi mikor igazítottad Bencét a hintában, meg mikor tolod a babakocsit-ez volt!

Betti! Jól látod, tuti Istinek ez figyelemfelhívás. Próbálj meg nemtudomást venni róla. Csak 1-2 szóban reagálj rá. Hátha abba hagyja. Ha éjjel vissza tudja tartani reggelig, akkor nem a pisilőjével van a baj!
Hja, ajaj ezek a lurkók mindig adnak okot az aggodalomra!!!!

Ügyi vagy az udvarral, bár el sem tudom képzelni a gaz, hisz mi ott a talin nemrég olyan szépen rendben tartott udvarban voltunk...
Kár hogy nem fényképezted le Nekünk, előtt-utána verzióval!

Na megyek még olvasgatni-böngészgetni...

lola77

Lola
Na az jó hogy benne voltunk azért.Azt láttam hogy nagyon vett titeket a kamerás mikor etetted Noét.Tesóm szerint a jó dekoltázsod miatt.(PASIK)

A gaz meg a dzsumbuj hátul volt.Elől szép renbde van.Na de hogy hátul mivan. :lol:

Kép
berna23

Sziasztok!

Hát halljátok, hogy már mik folynak erről az új influ-ról. Már nem tudom mit higgyek. Olyan infók száguldoznak, hogy csak na.

Lola!

Az én melóhelyemen (Chevi) már pár hetesen voltunk Gerivel, csak az Opelba nem vittem még ez idáig.

Akartam én is nézni a TKTV-t de nem igazán találtam ezen az UPC-s ketyerén. Meg már 9-kor jutott eszembe. Megnéztelek volna benneteket.

Betti!

Dermovate a kukackenőcs neve. úgy néz ki még marad hál istennek a luk, nem szűkül mégsem, csak bírja még okt elejéig.
Most nem jut eszembe de még kérdeztél valamit és mindig elfelejtek válaszolni. Jaj szitaagy!
Dani egy icipici pizzát evett. Ez is meg volt oszta, Dani leette róla a szalámit, kis tésztával, Geri meg a szélét ette.
Éjszaka jónak mondható, Geri3-4 óránként kel. Dani kötött ki köztünk hajlani 2-kor. Tiszta pisi lett az ágya, meg a nojzija is tele volt. Orvosoltuk aztán jött közénk aludni.
Húú én pedig már kezdtem bízni, hogy Isti örök szobatiszta. Vajon miért csinálja ezt?? Érte valami a böliben?? Nagyon gáz lehet ez.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?