Sziasztok!
Megint csak kutyafuttában, nagyon fáradt vagyok és vár rám még egy csomó meló, amit tegnap hazahoztam, úgy terveztem, hogy holnap visszaviszem készen, de nem fog összejönni.
Én is nagyon örülök, hogy el tudtunk pénteken menni Virággal a játszótéravatásra, Virágnak nagyon tetszett, bár az ugrálóvárból először sirva jött ki, utána meg én szedtem ki onnan, mert már nagyon eldurvultak a gyerekek. Nagyon jó dolgok voltak, sok foglalkozás, igazán tetszett. Látszik is, mert kihasználtam az alkalmat és tényleg későn, valamikor háromnegyed 7 fele indultunk csak el.
Jaa, mielőtt elfelejtem, 26-án szombaton a dózsakerti Sétáló utcában lesz hasonló rendezvény, bár ott biztos nem játszótéravatás. A hölgy, akinél gyöngyöt fűztünk, ő mondta, hogy akkor is kint lesznek, egész napos program lesz akkor. Nagyon aranyos volt, mert mire Virág rászánta volna magát az arcfestésre, addigra már nem adtak sorszámot neki, de ő tetkós tollal rajzolt Virág kezére.
Nagyon kis félénk volt veletek, igaz szóltam neki előre, hogy lesz ott anyának sok ismerőse, lehet hogy ezért. Amúgy pont mostanában kezd bátor lenni (tőlem, anyukámtól örökölte ezt a nagy besza..iságot), egyedül megy ki az utca végére a kisboltba, meg ilyesmik. Remélem nem marad mindig ilyen, vagy legalábbis hamarabb kinővi mint én. Nekem már jó nagy szám van, ha kell, és ez általában csak Virággal kapcsolatos esetekben igaz, melóban pl. már nem használom ki ezt és sokszor "hagyom magam", más meg úgy beszélem velem, mint a... Na mindegy, nem akarom most ezzel felidegesiteni magam
BETTI:
Igen, Virág két lépést nem nagyon akart elmenni tőlem, úgy látszik nagyon megviselték az elmúlt dolgok történései (a kórház és a sok túlóra is), mert itthon is nagyon anyás. Sőt, ma megjegyezte, hogy én vagyok a legdrágább anya, mert soha nem kiabálok vele.
Na ez igy, ebben a formában nem igaz, mert azért nálam is elszakad az a cérna, de nagyon jó volt ezt hallani tőle. Sőt, mostanában állandóan azt mondja, hogy majd ő is ott akar dolgozni, ahol én
Szegény! Nem semmi rosszulléted van és talán a legrosszabb hogy nem is tudod mi segitene. Remélem nem lesz több ilyen!
Tényleg irigyled a hajam?
Pont ma mondtam, hogy le kellene megint vágatnom, mert kezd nagyon nőni!
Februárban vágattattam le, alig ért a fülemig. Kiskoromban nagyon hullámos volt, soha sehogy nem állt és nagyon utálam és állandóan kisimitottam. Még a mai napig megkérdezik, mikor levágatom, hogy tuti ezt akarom-e, mert olyan dús, vastagszálú. Egyszer egy fodrász valami herkentyűvel megmérte és megállapitotta, hogy én mittudoménhonnanmessziről származhatom, mert ezen a területen nem szokott ilyen lenni az embereknek. Minden alkalommal megritkitják, de még mindig nagyon dús. Mire megszáritom sokszor leizzadok, olyan melegem van
GABI:
Majd irj mi van Geri sebével, én is kiváncsi vagyok rá, de remélem azóta már szépen gyógyul!
MONCSI:
Jók a képek a lányokról! Nagyon hasznos a lovaglás, szép tartásuk lesz tőlük és még sok hasznos dologra jó lesz. Van egy ismerősöm, az ő lánya is jár lovagolni (ők Tatára azt hiszem), először a szülők azt hitték, hogy csak hirtelen fellángolás (ott már általános iskolás a lány) és azóta is nagyon kitartóan, becsületes jár a foglalkozásokra. Ők is nagyon sok feladatot csinálnak a lovon.
SZILVIA:
Boldog születésnapot kivánunk mi is!!!
EBD-anyu:
Megnéztem én is az újságot, tök jó, hogy bekerültek a gyerekek!!!!
Emesét csak egyszer láttam, akkor éppen a homokozóban volt.
Ma nekem is eszembe jutott egy jó kis szalonnasütés, de végül csak tócsi lett belőle
Mi ugye elég könnyen meg tudjuk oldani a kertes ház miatt.
Ma szerintem még szép idő is volt ehhez a programhoz, elmentetek?
JÁGI:
Nagyon édes kiscsajszi Bianka, szivesen foglalkozok vele! Olyan kis édes cicahangja van
Meglett aztán a kupak?
Virág a népitáncot és a sima táncot választotta szakkörnek. A népitánc az oviban van, a másik pedig a két lépésre lévő iskolában
Lett volna még görkori (tavaly járt oda), foci és judo. A görkorit is akarta, de mondtam neki, hogy válasszon, mert hármat nem tudunk neki fizetni sajnos
Szombaton meló után apa elvitte őt a bogártalálkozóra, én meg ebéd után megpróbáltam piheni egyet, de a szomszédban buliztak, a másik szomszéd meg füvet nyirt, a kutyák ugattak, a kecske mekeget, szóval egy óra forgolódás után inkább a házimunkát választottam. Még este 11-ig dolgoztam, de aztán már nagyon kusza volt minden. Ma délelőtt főzés, délután játszózás, bolt, vacsira csináltam tócsit, mosogatás, és most megint vár a meló.
De legalább van munkahelyem, igaz?
Jaj, valaki mondta, hogy bent azt hiszik, hogy a lábammal voltam kórházban. Ez úgy volt, hogy amikor visszamentem, akkor többen mondták, hogy mi van a lábammal, mert csak azt hitték, hogy a lábammal voltam megint állományban. Voltak olyanok is, akik azt hitték, hogy szabin voltam és még meg is jegyezték, hogy mi van már van pircinget is???? (kilátszott néha még a kötésem..) No comment.
Most megyek, még várnak a számok bűvös világa. Virág elég hamar elaludt, már nagyon fáradt volt. (a játszón pedig nem futkosott sokat, mert a szó legszorosabb értelmében beesett a játszóra vagyis pontosabban a hintánál esett egy nagyott, úgyhogy a lila foltos térdére ráesett, újabb bibi). Nem baj, ki kell pihenni magát, holnap neki is kezdődik a dolgozó
Sziasztok, jó éjszakát!
Hugi