Új privát üzeneted érkezett!

Sellon, nekem se volt semmilyen tünetem 8) , a melleim csak egy-egy napra fájtak, és én is azt kívántam bárcsak lennék rosszul, mert abból lehetne arra következtetni, hogy minden rendben.
Én-bár tudom ez másnál lehet nem hatásos-, azt gondoltam a természetre bízom magam. Nem tehetsz semmit, azon kívül, hogy bízol abban, hogy minden rendben lesz. A tünetmentesség nem jelent rosszat, más típusúak vagyunk ennyi az egész :)

réka80

Ó, Réka, én is eléggé az ösztöneimre és a megérzéseimre hallgatok, csak most valahogy mégis ide jöttem egy kis megnyugtatásért. Pedig sokat olvasgatom a babanetet, és már láttam, hogy a terhességi tünetek nagyon változóak. Hát, akkor élvezem, hogy eddig minden rókakoma stb. elkerült! 8)
Vendég

Sellon

Nálam is pont így volt, mint nálad! Én az őrületbe kergettem itt mindenkit, hogy egyik óráról a másikra elmúlt a cicifájás, más tünetem meg nekem se nagyon volt, egy kis hasfájást leszámítva.
Végül rájöttem, hogy egyik nap így, másik nap úgy. Utána megint jobban fájt a mellem, aztán megint kevésbé.
A hányinger és undorodás, nekem a 6. hét elejétől kezdődött, addig nekem se volt semmi. A fáradtság is kb. ezzel egy időben jelentkezett, de már az kezd enyhülni.
Mikor mész dokihoz?

Joli
Kép
Kép
joli83

Szia Joli!

Most pénteken tervezem az orvoshoz menést (na, de szépen fogalmaztam), akkor töltöm be a 6. hetet. Az ő magánrendelésén nincs UH, úgy hogy arra majd külön behív a kórházba. Addigra talán már szívhangnak is kell majd lennie.

Most már én sem aggódom, megnyugtattak itt a lányok, hogy ez a változékonyság teljesen normális.
Egyénként igen, emlékszem, olvastam is korábban, amit te is írtál, hogy egyszer csak nem éreztél semmi tünetet. De hirtelen olyan aggasztó volt, nem?

Én egyébként olyan boldog vagyok... már kétszer is azt álmodtam, hogy kislányunk fog születni, sőt, az éjjel ikerlányokkal álmodtam. :D

Te voltál már UH-n?
Vendég

sziasztok!

Betty,ezt a sütit én is megcsinálom mert jól hangzik és tuti fincsi lehet :wink: Jó búcsúzást :lol: :lol:

Krisz köszi,remélem célba értek a kiskatonák mert most aztán tényleg pont pékor voltunk együtt :wink:

Sellon no para ez normális :wink: A nagy lányomnál semmi tünetem nem volt,de a kis angyalkámmal már voltak rendesen ahogy a nagykönyvben meg van írva :? Ahogy a többiek is mondják mindenkinél más tünetek vannak :wink:

Joli te mikor mész uhura?

Réka szijja :D

Suzy helyzet?van valami változás?

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!

Sellon!

Sztem ne aggódj...nekem is elmúlt a cicifájás az 5 hét vége felé, meg a hasfájás is...aztán a 6. héten jött az émelygés, a hányinger... :roll:
Még mindig tart.... :roll:
Biztos minden rendben....nemsokára jön a kövi tünet... :wink: és akkor megnyugszol :)

Csajok....úgy beparáztam....tegnap olvastam egy hozzászólást a neten, egy másik fórumon, hogy volt egy kismami, aki elment uh-ra a 7.héten és csak üres petezsák volt, nem volt szívhang..semmi....tök félek, hogy mi lesz holnap...mi is uh-re megyünk a 7. héten...
Szerintetek, ha üres petezsák van, akkor is vannak tünetek?
Nem kéne mindenen paráznom...tudom...tudom...
:oops: :cry:

Anyci!
Szorítok a katonáknak :wink:

Zsu!
Mi a helyzet?

pussz mindenkinek
:D

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner,ne izgulj!Holnapra szorítok neked!Köszi a drukkot remélem az egyik ügyes volt :lol:

Kép
anyci

Mindenkinek köszönöm a megnyugtatást!
Iner, én is kívánom neked, hogy minden rendben menjen az orvosnál! Azt hiszem, hogy mi, akik először vagyunk terhesek, aggódunk a dolgok miatt, de muszáj bíznunk a természetben!
Vendég

Sziasztok!!!

Kicsit sokat írtatok... :D Húúúú, meg az a sok jelölés az iwiw-en... :D
Csak most tudtam megnézni, mert a párom mindig pénteken este jön, és vasárnap du megy, és ilyenkor, ha itt van, nincs netezés... :D :D :D

Szóval köszi mindenkinek a jelölést!!!

Iner
Uh után ha tudsz, azonnal jelentkezz és adj hírt, hogy mi volt!!!

sellon
én is úgy hallottam, hogy a 6., 7. héttől jelentkeznek a rókák!!! :D

Képzeljétek! Ma reggel talált a fertility ovu-t, méghozzá csütörtökre... szóval a bimbifájdalom múlt vasárnap óta nem lehet pocaklakótól, hacsak nem két ovu volt.
Amikor ezt megláttam, elszontyolodtam... ne tudom miért, hisz tudjátok...még nem is aktuális.... mégis... kicsit azért elképzeltem, hogy mi lenne ha...

na most visszaolvasom az előző oldalt is, mert azt is jól teleírtátok!!! :D

Kép
gtunde75

Helló Csajok!!

Itt vagyok, csak gyorsan visszaolvastam, termeltetek szépen olvasnivalót :!: Nálunk jó volt a vendégség, voltunk meccsen, aztán itthon játszottunk Wii-vel, utána dvd-ztünk....Kellemesen eltelt, csak egy baj volt, hogy a barátunk felesége szegény lebetegedett, hőemelkedéssel nyomta itt a kanapét, szegény szinte fel sem állt onnan :?
Na de sebaj, remélem még jönnek és akkor bepótoljuk :)
Holnap megyek melózni, de nagyon nincs kedvem...Miért telnek el a hétvégék mindig olyan gyorsan??? :evil:

Susytunder- A csúszda az nagyon király, tesóm 2 kisfiának is van és nagyon imádják....a kisebbik picit több, mint egy éves, mindig háttal csúszik :lol: Elég vicces ahogy csúszik lefelé egy nagy pelenka :D ....borfesztiválon sajnos mi sem voltunk :wink:

Zsu- milyen volt a lagzi???Vannak képek rólatok???Kérünk szépen!! 8) ....akkor a closti az az aminek sejtettem....lehet én is ilyet fogok akkor kapni....holnap lesz meg a párom eredménye és ettől függ az én gyógyszerezésem :wink:

Onlány- Örülj neki ha nincs semmi tüneted....főleg a kellemetlenek :wink: .....Az én itteni barátnőm is most szült ápriliban és azon kívűl, hogy volt pocakja, meg a mellei vetekednek Pamela Anderson-éval, azon kívűl végig semmi tünete nem volt :lol: ....Jól kivágtad magad Anyós előtt :D

Joli - Milyen volt babázni???Túlélted az ebédet anyóséknál?? :lol: ....gyere holnap mindenképpen az UH-os hírekkel!!

Anita1984- Te is küldd a nevedet, mert téged még én sem kaptalak meg így nem tudlak szemügyre venni :roll: :wink:

Pitypang- Hol vagy???????? :?:

Anyci- Köszi a jelölést, tök kis csini vagy :wink: ....Mennek a drukkok az "akciózás"-hoz :!:

Betty- Mikor lesz meg a hormonprofil eredményed?....Képzeld a barátnőm is volt otthon vérvételen, mert náluk sem jön a baba és 3 hét múlva lesz eredmény :evil: ...Ez normális??? :shock: ...Én itt kint kedden voltam és pénteken megvolt....vagy lehet, hogy csak hétfőn, de mindegy is, kevesebb, mint 1 hét volt!......Tök jól írtad le spermiumos sztorit....elképzeltem az emberkéket,ahogy úsznak sapiban :lol:

Réka - Neked is szorítok, hogy sikeres legyen a "randi" odabent :lol: ...Ja és Csabi üdvözli párodat és Matyibát is :wink: ...Tényleg nagyon kicsi a világ!! :D

Angyalkrisz- Te is LH-zol??Vagy te hogy nézed, hogy mikor van pé-d??Csak mert azt írtad, hogy "szerinted nem maradtál le" a pé-ről :roll: ...Bár ha normális a ciklusod akkor könnyű kiszámolni :wink:

Sellon - Ne parázz, minden okés odabent tutira :wink: ...Mindenkinél mások a tünetek, sőt még naponként is változik, ahogy a csajok írták 8) ...Mondjuk én is csak olvastam....sajnos tapasztalni még nem tapasztaltam....bár már ott tartanék :lol: ....de hamarosan!!

Iner - Minden rendben lesz nálad is!!Gyere ahogy tudsz az UH-os eredményeiddel!!....A horror történeteket meg nagy ívben kerülni kell ebben az "állapotban" :!:

Gtunde75- simán lehet, hogy volt 2 ovu-d is....azt hiszem itt már volt valakinek ilyen.....talán Bettynek, de nem vagyok benne biztos....vagy lehet valamelyik másik topikban olvastam :roll: :wink: ....de bármi is van , ne szontyolodj el, jönni fog a babó amikor jönnie kell :lol:

Köszönöm mindenkinek az iwiw-es jelöléseket és visszaigazolásokat 8) Nagyon jó közétek tartozni!! :oops: :lol:

Csajok lépek, mert dvd-zünk Apjukkal, Benjamin Button különös életét nézzük.....Látta valaki???

Szép estét mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok Csajszik!
Megjöttem hulla fáradtan, annyira jó volt a lagzi, már régen éreztem magam ennyire jól és felszabadultan :D minden feszültségem "távozott", egész este táncoltunk, alig pihentünk, szóval tökéletes volt a buli!!! :wink:

Köszi, hogy hiányoltatok és gondoltatok Rám :wink:
Elég erős még a mensi, pedig már a 4.nap, biztos a hormontól, jön a cici fájás és keményedés a Clostitól!

Nem nagyon szoktam iwiw-ni, nincs is kép rólam, igazából a férjem nem tartja jó dolognak, mert azon keresztül elég sok mindent megtudnak az emberről!bocsi... :roll: :oops:

Mindenkinek szép vasárnap estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nna megjöttünk a búcsúból.. 8) :wink:

Gyancsi, nekem pár nap alatt meg szokott jönni a hormonprofilom (mindegyik v.v. 3-4 nap, és megérkezik a dokkerhoz)
3 hét az rengeteg idő :shock:

Zsu
ezzel kapcsolatban szeretnék tőled is kérdezni valamit :arrow: mert nekünk meg a genetikára mondtak 3 hetet, hogy csak akkor lesz eredmény...ez normális, vagy ez is ilyen "helyfüggő" :?:
Van fotó a lagziról :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok lányok!

Zsu
Örülök, hogy jól érezted magad, rád fért. :)
Érdekes az én volt rendőr apukám is ugyanezt vallja az iwiw- ről, az egész a titkosszolgálaté...és bizony nagyon sok mindenkiről nagyon sok minden fent van.

Ma megvolt a keresztelő, nagyon jó volt, ma megint halálra ettük magunkat, szerintem ha jövő héten nem eszek semmit, akkor sem leszek éhes.

Betty
Ok felteszem, ha oda jutok.
Akkor ikreitek lesznek, legalább is ha a te gondolat menetedet követem, úgy gondolom, azt szeretnél.

Réka
Örülök, hogy tetszettek receptek neked!

Nekem holnap kellene megjönnie, eddig semmi jele. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Suzytündér
Igen, mi elvileg kettőt szerettünk volna, de én még egyszer ezt nem csinálom végig....ez a 3 év mind lelkileg, mind fizikailag is rengeteg erőt kivett belőlünk...
Ha csak így tud jönni, akkor jöjjön csőstül...mi vállaljuk boldogan :!: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Maximálisan megértelek! És nagyon drukkolok, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnétek, annyira megérdemlitek!!!

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt lányok!

Álmomban volt egy pozitív tesztem...

Reggel csináltam egyet, és ott a második csík!!!!
Egyenlőre nagyon halvány, de OTT VAN!!! :lol:
Nem élem még bele magam semmibe, és csak nagyon halkan írtam, ma kellene megjönnie, és én már előtte nap barnázni szoktam, de semmi, viszont hányingerem az van!

Jajj lányok merjek örülni???

Kép
Kép
susytunder

Susy! Tudtam, tudtam, tudtam!!!! MOndtam én, hogy korai volt az a teszt! :wink: Jaj, nagyon örülök neked! Tegnap is szerintem megéreztem, még kérdeztem is, hogy megjött-e. Gratulálok :D (halkan)! És igen, merjél örülni! :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz
Igen tudom, sokan mondtátok! De miért csak halványan látszik még mindig? Lefotóztam, kicsit rossz lett a minősége, de ti is látjátok?

Kép

Kép
Kép
susytunder

Én látom Susytunder :lol: Ez fantasztikus, Nagyon-Nagy Gratula :D 8) :!:

KépKép
gyancsi

Susy! Hát akkor ennyit a dpo-ról :lol: , meg az én álláspontomról 8)
Örülök, és gratulálok. Ha ott a csík én örülnék, miért ne lehetne örülni?? No ne legyünk pesszimisták, csak a jóra készüljünk :wink:

réka80

Susytündér!

Gratulálok én is! Ha halvány is a csík, egyértelműen kivehető, hogy ott van. Egyébként igen, érdekes, hogy a 29 ciklusnapon ilyen halványka, de arra gondolj, hogy a terhességi tünetek is egyénenként változnak. Ez miért nem változhatna?
Javaslom, hogy szüntesd meg a régi vonalzódat! 8)
Vendég

Szép reggelt Mindenkinek!
Suzy, de jó ilyen szép reggelre ide belátogatni! :wink: Én is látom ezt a csíkocskát, halkan, de gratula!puszi
Ne aggódj erősödni fog, Én biztosan örülnék neki :wink:
Örülök, de jó, remélem a többiekkel hamarosan csatlakozunk a kismamikhoz!

Nekem meg megint jönnek a hőhullámok... :roll:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, de szerintem egyben kapjátok meg az eredményt!
Tegnapi v.v, az gyorsan meg van!

puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.09.20 20:04-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

susytunder[b]
Húúúúú, az bizony egy csík!!! :D Halk gratula! És ne parázz, minden rendben lesz...

Lányok! A tanulság az esetből, hogy a türelmetlenség nem jó dolog... meg kell várni a teszteléssel a mensi idejét... susytunder is mennyi szomorúságtól megkímélhette volna magát...
Na de minden jó, ha jó a vége!!! :D :D :D

Szép napot mindenkinek!!![/b]

Kép
gtunde75

Sziasztok csajok!!
csak beugrottam,majd később visszaolvasok :)
susytunder! mindenki szervezete más, nekem elég későn mutatta ki, DE ott van az a szép csík Nagy -nagy Gratula!!!!
Miért ne mernél örülni, örülj csak ,van miért!!! :D én is kiugranék a bőrömből egy ilyen tesztért :lol:

EDI
ediii

Jó reggelt Mindenkinek...Ti aztán nem unatkoztatok hétvégén...
Volt mmmit vissza olvasnom 8)

Susytündér!LAPTETŐ, igen ezt én is láttom, ott a 2dik csík...De jó :)
Grat grat grat...Az álmok valóra válnak!!!!

Betty: hajrááááá

Zsu: Akkor jó volt a buli, legalább kicsit kikapcsolottál :)

Sellon: Tök jó, hogy így izgulsz, aggódsz, végül is meglehet érteni azokat, akik az első babát várják... :)

Iner: no para, nem lesz semmi gond... :wink:

Joli: ???

Na megyek vissza olvasni még...

Szép napot lányok........
csip-csip18

Betty, Suzy, Ancsa, Tünde,(Én) mi vagyunk azok a csajok, akiknek még nincs gyerekük....És lecsúsztunk erről a hónapról... :oops:
De fel a fejjel, ez a Mi hónapunk lesz!!! :wink:

Kívánom, azt, hogy a köv,hónapban min,2 csajszinknak LAPTETŐ legyen!!!!

Kinek mikor van p.é???Mikor kellen megjönnie???Ki mit szedd???Vagy milyen vizsgálatokra vár, hogy meglegyen a babóca...
Várom a válaszokat tőletek!!

Hajráááááááá!!!!!!Puszi
csip-csip18

Csip-csip, nekem jövőhéten Clostival tuti lesz pé, utána inszem lesz és remélem nem fog megjönni! :roll:
Továbbra is szedem a folsavat!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzytündér
Kép

Nna, akkor írd le, hogy is volt ez :?:
Hányadik DPO-n vagy :?:
Rettenetesen örülök neked :!:
És igen, az álmok valóra válnak :!: :wink:

betty615

Csip-csip
én még piriváró vagyok :wink: , okt. 5.-én genetika...egyenlőre többet nem tudok...egy csomó helyre kell futkoznunk :roll:

Zsu
akkor tőlem is vesznek vért genetikán :?: :shock:
Már úgy néz ki a kezem, mint egy narkósé :!: :lol:

betty615

Betty, okt.5-én mentek genetikai tanácsadásra, ekkor már vérvétel is lesz :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.09.20 20:05-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Azért is írtam, hogy elég durva, hogy ennyiszer szurkálnak, mert a Kaáliba sokszor fognak még vénázni és jó lenne már, ha egy ügyes asszisztensnő csinálná, nem szabadna szétcseszni a vénádat!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csip-csip18

Hi-hi-hi... hamarosan mindannyian átkerülünk úgyis a kismami táblába... :)
Addig is a mostani kismamik kitapossák nekünk az utat, lesz kitől tanácsot kérni!!! :wink:

Nemsokára az lesz a fő téma a topic-ban, hogy kinek mikor rúgott, mekkora az uh szerint, és lassan kezdhetünk izgulni, hisz pikk-pakk május lesz, és érkeznek az első babák :D :D :D

Alig várom!!!

Egyébként az aláírásomban állandóan megnyithatod a hőgörbémet, és láthatod, hogy éppen hol tartok a ciklusban... jó lenne, ha Ti is vezetnétek ilyent :)

Kép
gtunde75

susyyyyyyyy, jajj, de nagyon örülök!!! gratulálok! még a könnyem is folyik... :) :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

csajok, nem megy el a privim... ezért én ide kiírom! :D

Fodor Anita-Vásárosnamény itt keressetek! :D

Anita

Kép

Kép
anita1984

anita1984

ment a jelölés! :wink:

Kép
gtunde75

Tünde én azért nem csinálok ilyen hőmérős dolgot, mert nincs nekem erre időm, sajna nem tudnám mindig egy időben mérni...A másik, hogy nem vagyok túl jó angolban....
csip-csip18

Tünde
én vezetem a fertin a hőgörbét, és ha ki szokott férni az aláírásomba, akkor mindig berakom, de most nem fér oda :wink:

Zsu
igen, ő kért időpontot nekünk, de azt mondta, ott lesz egy v.v...de azt nem mondta, hogy mindkettőnknek..de akkor biztos, ha ez így van.
Adott a doki beutalót is.

Anita
minyá jelöllek 8)

betty615

Jelöltelek :!:

betty615

Betty, akkor mindkettőtöknek lesz v.v, meg kell nézni, hogy mindkettőtök kromoszóma állomány rendben van-e!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2009.09.20 20:06-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm lányok mindenkinek a gratulációt. És iiigggen! Teljesült a vágyam, hogy Májusi babám lesz. :lol:
Nagyon boldogok vagyunk apával. De annyira hihetetlen!!!

Betty
14 Dpo és alig látszik a csík. Majd kiviszem és kinti fénynél is lefotózom.

Tegnap megittam vagy fél liter kovi ubi levet, apósom azt mondta teszt ide, vagy oda, tuti terhes vagyok! :lol:

Kép
Kép
susytunder

csip-csip18

én sem mindig ugyanabban az időben mérem, nem is az a fontos, hanem hogy rögtön ébredés után mérj, két szundi között :):):), és a lerázott hőmérő legyen kéznél reggel... én is azt hittem, hogy ez nekem nem fog menni, de működik... :)

angolból én se vagyok jó, de kis segítséggel rájöttem, hogy mit hova kell írni, és ez most már reggeli rutin...
egyébként létezik magyar változata is, www.ciklus.hu, csak ott nincs ilyen állandó megosztási lehetőség... de én pl azt is vezetem és tök jó :)

Kép
gtunde75

Tünde, dehogy is nem fontos, mindig azonos időben kell mérni, reggel mielőtt felkelné az ágyból! :?: :roll:

Suzy, örülünk veletek együtt :) meglátod minden rendben lesz!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

igen, igen, én is ezt írtam...de nem kelsz minden reggel ugyanabban az időpontban... :) hétvégén én pl nem kelek fel fél hatkor... :) tudod mikor... :) de hétvégén is ébredés után rögtön mérek...akkor is ha 9-kor kelek...
úgyis pontos adatot ad, lényeg, hogy 6 órát minimum aludni kell, mert akkor áll be az ébredési hő.

Kép
gtunde75

Tündi, ott vagyok én is...Köszi.. :) szeretem én is a ciklus.hu...

De én is ugy hallottam az itteni csajoktól, hogy egyidőben kell mérni...nem mind 1 :?
Nekem meg nem mennem, mert a körmös szalonban 10 körül megyek be ide a szoliba meg 6 kor...És nem tok felkellni ezért... :P
Sajna...De nem nagyon foglalkozzom vele...

Puszi
csip-csip18

Amúgy meg itt vagytok Ti Nekem, és ha valamit nem tudok, majd Ti ellátok tanáccsal és segítséggel :lol:
csip-csip18

Tünde
de sajna tényleg 1 időpontban kell mérni...
Én pl. minden nap 5:45-kor felkelek, és mérek...hétvégén is...aztán visszaalszok.

betty615

Bemásolok egy cikket, de ha bárhol olvassátok, mindenhol ezt írják:

Javasolt néhány hónapon keresztül az ébredési hőmérséklet mérése és az alaphőmérséklet grafikus ábrázolása. A hőmérőzést minden reggel azonos időpontban, ébredés után kell végezni, de mindenképpen az ágyból való felkelés előtt. Ugyanazt a hőmérőt kell használni, és ugyanazon helyen kell a mérést végezni (lehetőség szerint szájban vagy hüvelyben, ugyanis a maghőmérsékletet kell megmérni). Az eredményt menstruációs naptárban kell rögzíteni, így a ciklus végére megrajzolható az alaphőmérséklet görbéje.

Ideális esetben ún. "bifázisos" görbét kapunk, a ciklus első felében alacsonyabb, a másodikban néhány (3-5) tized fokkal magasabb értékekkel. A hőmérséklet a ciklus közepe táján néhány tized fokot visszaesik (ez jelzi a peteérést), majd megemelkedik és legalább tíz napon keresztül fent is marad (a progeszteron nevű hormon hatására, amit a sárgatest termel). A hőmérséklet ismételt csökkenése jelzi a következő ciklus kezdetét, a menstruáció kezdetét. Amennyiben a terhesség bekövetkezett, a hőmérséklet magasan marad.

betty615

Jó reggelt a Hölgyeknek!

Susytunder

Tudtam, tudtam, tudtam!!!!!! Annyira olyan tüneteid voltak! Látszik a csík!!! Nekem a várt mensi után három nappal is halvány rózsaszín volt a tesztem! Ne aggódj! Minden rendben lesz! Juj, de örülök!!!
Mostantól vigyázz magadra még jobban. A konyhaátalakításnál csak módjával segédkezz!!!

Zsu

Nagyon jó, hogy ennyire felszabadultan tudtál mulatni! Gondolom frissítő volt a lelkednek! Sajnálom, hogy megint jönnek a Clostys tünetek! Amikor nagyon rossz, gondolj a babádra! Ki tudja...lehet 1 hónapon belül a te pozitív tesztedre ébredhetünk!

Megvolt az UH. Megint hüvelyi volt, amin sajna nincs hang, és ver a szíve! Olyan jó volt látni, egy apró pici pont dobogott a babácskámban. Még igaz nincs igazán baba formája, de már látni, hogy miből lesznek a végtagjai. 1,4 cm az ülőmagassága. Azt mondta a doki, pont akkora, mint most lennie is kell. Köv. héten megyek a magán rendelésére a dokinak, mert kész lesz a rákszűrésem, meg ő fogja megkezdeni a terhesgondozásomat. Védőnőhöz meg most szerdán megyek először.
Tegnap egész tűrhetően voltam, de ma reggel, ahogy kijöttünk a kórházból, iszonyat erővel, szinte ájulás szerűen tört rám a hányinger. Szerencsére nem lett róka. Kíváncsi vagyok, meddig lesz ez így.
Most elutazunk megint anyámékhoz, majd csak szerdán reggel leszek legközelebb. Vissza kell mennünk a férjem szemével kontrollra. Addig is mindenkinek laptető! Gondoljatok bele! 3 kismami egy hét alatt! Lassan mindenki sorra kerül.

Kirus

Neked is hüvelyi UH volt csak? Vagy már hasi is? Mintha azt írtad volna, hogy már hallottad a szívhangját. Hát remélem legközelebb már nekem is hasi lesz, és én is hallhatom.

Joli
Kép
Kép
joli83

Jah, Zsu
a férjem nevén van a beutaló :shock:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?