Helló Csajok!!
Itt vagyok, csak gyorsan visszaolvastam, termeltetek szépen olvasnivalót
Nálunk jó volt a vendégség, voltunk meccsen, aztán itthon játszottunk Wii-vel, utána dvd-ztünk....Kellemesen eltelt, csak egy baj volt, hogy a barátunk felesége szegény lebetegedett, hőemelkedéssel nyomta itt a kanapét, szegény szinte fel sem állt onnan
Na de sebaj, remélem még jönnek és akkor bepótoljuk
Holnap megyek melózni, de nagyon nincs kedvem...Miért telnek el a hétvégék mindig olyan gyorsan???
Susytunder- A csúszda az nagyon király, tesóm 2 kisfiának is van és nagyon imádják....a kisebbik picit több, mint egy éves, mindig háttal csúszik
Elég vicces ahogy csúszik lefelé egy nagy pelenka
....borfesztiválon sajnos mi sem voltunk
Zsu- milyen volt a lagzi???Vannak képek rólatok???Kérünk szépen!!
....akkor a closti az az aminek sejtettem....lehet én is ilyet fogok akkor kapni....holnap lesz meg a párom eredménye és ettől függ az én gyógyszerezésem
Onlány- Örülj neki ha nincs semmi tüneted....főleg a kellemetlenek
.....Az én itteni barátnőm is most szült ápriliban és azon kívűl, hogy volt pocakja, meg a mellei vetekednek Pamela Anderson-éval, azon kívűl végig semmi tünete nem volt
....Jól kivágtad magad Anyós előtt
Joli - Milyen volt babázni???Túlélted az ebédet anyóséknál??
....gyere holnap mindenképpen az UH-os hírekkel!!
Anita1984- Te is küldd a nevedet, mert téged még én sem kaptalak meg így nem tudlak szemügyre venni
Pitypang- Hol vagy????????
Anyci- Köszi a jelölést, tök kis csini vagy
....Mennek a drukkok az "akciózás"-hoz
Betty- Mikor lesz meg a hormonprofil eredményed?....Képzeld a barátnőm is volt otthon vérvételen, mert náluk sem jön a baba és 3 hét múlva lesz eredmény
...Ez normális???
...Én itt kint kedden voltam és pénteken megvolt....vagy lehet, hogy csak hétfőn, de mindegy is, kevesebb, mint 1 hét volt!......Tök jól írtad le spermiumos sztorit....elképzeltem az emberkéket,ahogy úsznak sapiban
Réka - Neked is szorítok, hogy sikeres legyen a "randi" odabent
...Ja és Csabi üdvözli párodat és Matyibát is
...Tényleg nagyon kicsi a világ!!
Angyalkrisz- Te is LH-zol??Vagy te hogy nézed, hogy mikor van pé-d??Csak mert azt írtad, hogy "szerinted nem maradtál le" a pé-ről
...Bár ha normális a ciklusod akkor könnyű kiszámolni
Sellon - Ne parázz, minden okés odabent tutira
...Mindenkinél mások a tünetek, sőt még naponként is változik, ahogy a csajok írták
...Mondjuk én is csak olvastam....sajnos tapasztalni még nem tapasztaltam....bár már ott tartanék
....de hamarosan!!
Iner - Minden rendben lesz nálad is!!Gyere ahogy tudsz az UH-os eredményeiddel!!....A horror történeteket meg nagy ívben kerülni kell ebben az "állapotban"
Gtunde75- simán lehet, hogy volt 2 ovu-d is....azt hiszem itt már volt valakinek ilyen.....talán Bettynek, de nem vagyok benne biztos....vagy lehet valamelyik másik topikban olvastam
....de bármi is van , ne szontyolodj el, jönni fog a babó amikor jönnie kell
Köszönöm mindenkinek az iwiw-es jelöléseket és visszaigazolásokat
Nagyon jó közétek tartozni!!
Csajok lépek, mert dvd-zünk Apjukkal, Benjamin Button különös életét nézzük.....Látta valaki???
Szép estét mindenkinek!!
Szeretettel:
Ancsa