Boldog szülinapot Andorbabának utólag is!!!
Ildiéknek pedig mennyei házasságot és sok-sok boldogságot kívánok! - nem tudom, hogy gratuláltam-e már...
Egy kis életjel, bár nem lesz sok...
Anna: nem tudom "találkoztunk-e" már, de ha nem, akkor itt is üdv. a topikban. Jó helyre csöppentél, az tuti.
Nagyon aranyos lány Emma, olyan huncut arcocskája van a képeken.
Milyen gyerkőc? Nyugodt, nyüzsis, akaratos, szófogadó? A blogotokba miért kell reget kérni? Hogy-hogy nem lehet simán megnézni? Történt valami, vagy privát?
Ildi: Suli hogy megy? Fanninak az ovi? Van változás? Ott is van olyan, hogy "napos"? Ő mikor lesz? Megszokta már a többieket, összebarátkoztak már? Bár Fanninak ezzel tuti nem lesz gondja.
Gabo: Andor egy tünemény, azok a kéééék szemek... Hogy vagytok?
Kora: miért vesznek vért Levitől? Lemaradtam valamiről? Milyen volt a nagyinál? Beiratkoztatok a bölcsibe?- vagy el vagyok tévedve megint és nem is akartok jövőre menni?
Huh, ne haragudjatok, annyira nincs időm rendszeresen írni. Amikor van egy kis időm, akkor gyorsan átfutom az írásokat, de úgy tűnik vagy elfelejtem, vagy kavarog bennem minden összemosva.
Prüntyi, Tappancs?
Esztó: milyen volt Balcsin? (bocs, ha már írtad).... Vizsgák, suli? Álmosbaba hogy van? Még mindig sokat alszik?
Mérnökasszony?
Mi megvagyunk. Ma voltunk Gödöllőn bőrgyógyászaton, mert valahol elkapott Kopi szemölcsöket még májusban. Elkezdtük kezelni vérehulló fecskefűvel és nagyon szépen múltak el neki. Aztán az utolsónál leálltunk (mi hülyék!), így 1-2 hét alatt lett az egyből kb. 15. Úgyhogy ma a nagyját leszedték (érzéstelenítés, kaparás), de még találtam rajta, úgyhogy pénteken megyünk vissza leszedetni a maradékot. Szegénykém annyira üvöltött, nagyon sírt.
De legalább nem kellett várni, mint anno a Heim Pálra (tudjátok, bementünk a Heimbe, ott megnézték, hát kábítani kell, 1 hónap múlva menjünk, de belázasodott, így nem mentünk, majd hívtuk, mondták, hogy 2 hét múlva hívjuk őket időpont miatt, hívtuk, megint 2 hét múlva hívjuk, hívtuk, 1 hét múlva hívjuk, úgyhogy nem hívtuk őket többet). Megint elkezdtük a vérehullót, de mivel hétfőtől bölcsi van, így valami gyorsabb kellett. Már leforgattam legalább 4 forgatókönyvet, hogy hova megyek, ha Gödöllőn nem csinálnak semmit, de szerencsére leszedték neki (+ pénteken a maradékot). Úgyhogy nyugodt szívvel mehet bölcsibe, nem fog fertőzni (bár eddig senki, de senki nem kapta el tőle, még mi sem, ez a fura) és nem fogják kiközösíteni sem.
Még kinti-benti cipőket kell vennünk a bölcsibe, nem egyszerű, mert kínait alapból nem vásárolok (1., hamar szétesik, 2., nem bízom azokban a cipőkben, 3., miért olyat "pénzeljek", aki szinte ingyen hozza be és rátesz egy rakás hasznot). Úgyhogy hétvégén még ez vár ránk, irány a sok-sok bolt. Zetpolt akartam, mert azt a márkát nagyon szeretjük, de szinte csak neten tudok rendelni, a közelben ilyen bolt nincs. Az Asso nagyon nem jött be, nem színtartó és hamar formáját veszti. Rendeltem ovis cimkéket, azokat vasalgattam ezerrel a ruhákba. Kell csinálni ilyen üzenő füzetet, szerintem tök jó ötlet, későbbre meg egy emlék.
Most tanulunk biciklizni, kezdő fázisban vagyunk, van hogy tekeri a pedált, van hogy nem, utóbbi van többségben (egyelőre). Tiszta Thomas mánia van nála, de csak mesében. Állandóan azt nézi. Már bekapcsolja saját magának a TV-t, a PS2-t (mert abba van a DVD), benyomja az X-et, hogy elinduljon a mese, idejön a hangfalhoz, bekapcsolja és átnyomja a TV-re, ad rá hangot. Úgyhogy csak lestem, amikor ezt legelőször megláttam.
A ruháit berakja a szennyestartóba v. a mosógépbe, fogat mos rendesen, már a bilibe megy minden, sőt... amikor a pisit már sorozatba oda ürítette, rá pár napra már éjszakára sem kellett pelus, nem pisil be. Sőt, már rövid ideig vissza is tudja tartani, ha pl. nem olyan helyen vagyunk, ahol tudna pisilni... Megsértődik. Ez a legújabb. Rászólunk, összehúzza a szemöldökét, keresztbe rakja a karjait, elvonul leszegett fejjel és összerakott karral, felfekszik az ágyra és mondja, hogy "tok anya/papa/mama". A tok azt jelenti, hogy csúnya, rossz.
Kérdezem, hogy megsértődtél? Mondja, hogy öhöm! A szókincse gyarapszik, kisebb mondatokat már összerak, remélem a bölcsi ezt meggyorsítja majd.
Most megyek, mert mindjárt megyünk dokihoz elhozni a papírokat, amit a bölcsiben adtak, hogy vinni kell kitöltve. Dobok pár képet.
Alszik...
Ez ma készült Gödöllőn, a nagyhajú, be kell jelentenem a fodrászhoz.
Ez pár napos, kerti kép. Nem tudom miért, de nekem nagyon tetszik ez a kép.... lehet a színek, passz....
Kiéli hajlamait... egy művész veszett el benne, pontosabban a szájában.
További szép napot, hetet mindenkinek!
Puszi!