Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok! :)

Bocsesz, de most csak önző módon ezt meg szertném veletek osztani -nincs most időm írni ,mert megyünk ma csavarogni.
Hogy mosolyogva induljon a napotok:
http://www.youtube.com/watch?v=_BGhAcm_vfY

Pusszantás! :D

KépKép
KépKép
gabolino

Gab: Köszii, tündéri,irtunk is kommentet :)
Az Almából a Gábor az énekes szerintem vagy nagyon hasonlit a hangja!!! (Mondjuk neki az Ákosra is hasonlit a hangja,ilyen hasonlitós hangja van :)

Oviba ma 5 percet maradtam, ovónéninek emlitettem,h a gyerek mesélt valami garázs balhéról,mondta,h igen eltört egy garázst.

Igaz tegnap mikor mentem érte akko direkt kérdeztem mi volt és az egyikük csak mosolygott h minde oké, a másikuk,meg hogy többsör rá kellett szólni de ennyi.

Ebéd után megyek érte, az ottalvást még ha nem sürgős akkor jövőhétre javasolják,nehogy megutálja és ne akarjon menni.
Vendég

Sziasztok!

Gabi ne tudd meg, hogy már hányszor meg kellett nézni a videót! Levinek (is) nagyon tetszik! Mondja, hogy baba táncol és hogy theg (mégegyszer). Ahogy rázza hátsóját nagyon édes! :lol:
A zene is tetszik, én is almára tippelnék.

Ildi örülök, hogy azért elég jól indul az ovi, kiváncsi leszek az ottalvós folytatásra!

Húúha! elfelejtettem miket is írtatok az előző oldalon. :oops: :oops: :oops: Sajna időm már nincs megnézni, de legközelebb pótolom!!!!!!

KépKép
kora

Sziasztok!

Andor csúúúcs! Írtó édes ahogy riszál. :lol:

Fildi! Klassz hogy Fanninak ilyen jól alakul a beilleszkedés! Amúgy meg természetes hogy időnként rá kell szólni a gyerekre... azért van óvodában, hogy tanuljon, nem!?

Kora! Hihi! Emma is rá szokott kapni a babás videókra. :D Sokszor ő is felpattan és ropja olyankor. :lol:

Na, megyek, mert még szalad a lakás, és Apa ma korán jön haza. (állítólag)

Kép
Kép
annaemma

Anna: Igen,pont ezt beszéltük ma az ovónővel,hogy iskolában annyi szabály lesz,szabályok rendszere az egész,nagyon jó igy elöre ezt megtanulni,ök meg igen,kénytelene rájuk szlni,mert 18 gyerek ha azt csinálna amit akar abból nagy gondok lennének :)
De Fanni is kezdi megérteni,h ovónéni nem antikrisztus de nem is ő a Mikulás,tehát aranyos,szereti de szót kell neki is fogadni és akkor még aranyosabb lesz.
Mert mikor rászólt akkor Fanni sirva kérdezte,h Te nem vagy aranyos mégsem???
Ö meg mondta,h de ,aranyos ha szót fogad akkor nagyon aranyos lesz ,ez ilyen csere dolog :)
Szal vannak dolgok amike én itthon ha a fejem tetejére állok sem tudok neki megtanitan mert kéne hozzá úgy 8 gyerek,de ugy nem férnénk el :)
Vendég

Sziasztok!

Hová tűntetek Lányok???

Fildi! Egyem Fanni kicsi szívét... Milyen következtetéseket tud levonni... :D

Kép
Kép
annaemma

Sziasztok!

Anna ne aggódj, ilyen sokszor előfordul (főleg hétvégén) aztán végül előkerülünk. :)

Az utcánk végén van egy játszótér (Anna még az előző oldali kérdésedre a válasz), de ha finoman akarok fogalmazni akkor azt mondom nem egy nagy durranás. Igazából kezd egy kissé szétesni az egész és picike is, ennek ellenére szoktunk menni csúzdázni esetle kacsát nézni a tóra. Nagy sétákat nem teszünk, mert otthon a kertben is elvan én meg tudom csinálni közben a dolgomat. Motorozni nem igazán hajlandó a gyerek pedig van neki kettő is, de nem érdekli. Őszintén szólva nem is csodálkozom rajta.

Fanni tényleg édes lehetett ahogy előadta a sérelmét az ovónőnek. Tetszik hogy ami a szivén az a száján! :)

Levi ma ette meg először a túrógombócot. Olyan édesen mondja hogy gombonc. :D

Szóval én nem leszek egy darabig (kb péntekig). Holnap újabb vérvétel Levinek :cry: :? utánna megyünk a nagyikhoz megúszni a gáznélküliséget.
Ti legyetek jók és írjatok sokat! :D

Nekünk meg szorítsatok, hogy a múltkorinál jobban menjen a vérvétel....

KépKép
kora

Szia Kora!

Emma nagyon szeret motorozni, úgy száguld, mint a szélvész. Kész veszedelem.
Köszi a játszó infót... Ha nem egy nagy durranás, akkor inkább hagyom.

Miért kell Levidnek vérvétel??? :cry: Szegénykém remélem könnyen túlesik rajta, már amennyire lehetséges.

Kép
Kép
annaemma

Sziasztok!

Gab: Andornak Nagyon Boldog Elsőőő Születésnapot Kívánunk !!!

Kép

Lesz buli? :)

Mi itthon vagyunk azaz Fanni is mert köhög,folyik az orra.

Anna: A kertesi Mátyás Király styl játszót nézzétek meg egyszer, majd irok pontos utca cimet,nagyon komoly :) Baby hinta ugyan nincs csak lap de nagyon csini :)
Meg a többiek is akik nem láttátok még,szerintem megéri megnézni,mi oda vagy a Kikk Kopp játszóházzal szembeni utcában lévőbe szoktunk menni ha ott vagyunk.
Vendég

Sziasztok!

Andornak mi is sok sok boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Fildi!
Fanninak jobbulást kívánok! Remélem nem zökken ki az oviból.
Köszi a játszó tippet, de majd írd meg hol van, mert kíváncsiá tettél.
A Kipp Koppal szembenire mi is megyünk, de elég ritkán...

Voltunk ma zenebölcsin a Ramazuri játszóházban, de nem sikerült valami jól. Egy pici teremben voltunk összezsúfolva, nem is tudom hányan, de moccanni nem lehetett, és Emmám folyton ki akart menni a teremből. Mondanom sem kell, győzött is, így kislisszoltunk a vége felé. :oops:
Viszont akit érdekel, jövőhéttől indul az innovációs kp.-ban is babatorna és zenebölcsi. Mi biztosan megnézzük. :wink:

Kép
Kép
annaemma

Kép
Boldog szülinapot Andorbabának utólag is!!!

Kép
Ildiéknek pedig mennyei házasságot és sok-sok boldogságot kívánok! - nem tudom, hogy gratuláltam-e már...

Egy kis életjel, bár nem lesz sok...

Anna: nem tudom "találkoztunk-e" már, de ha nem, akkor itt is üdv. a topikban. Jó helyre csöppentél, az tuti. :) Nagyon aranyos lány Emma, olyan huncut arcocskája van a képeken. :) Milyen gyerkőc? Nyugodt, nyüzsis, akaratos, szófogadó? A blogotokba miért kell reget kérni? Hogy-hogy nem lehet simán megnézni? Történt valami, vagy privát?

Ildi: Suli hogy megy? Fanninak az ovi? Van változás? Ott is van olyan, hogy "napos"? Ő mikor lesz? Megszokta már a többieket, összebarátkoztak már? Bár Fanninak ezzel tuti nem lesz gondja. :)

Gabo: Andor egy tünemény, azok a kéééék szemek... Hogy vagytok?

Kora: miért vesznek vért Levitől? Lemaradtam valamiről? Milyen volt a nagyinál? Beiratkoztatok a bölcsibe?- vagy el vagyok tévedve megint és nem is akartok jövőre menni?

Huh, ne haragudjatok, annyira nincs időm rendszeresen írni. Amikor van egy kis időm, akkor gyorsan átfutom az írásokat, de úgy tűnik vagy elfelejtem, vagy kavarog bennem minden összemosva. :)

Prüntyi, Tappancs?

Esztó: milyen volt Balcsin? (bocs, ha már írtad).... Vizsgák, suli? Álmosbaba hogy van? Még mindig sokat alszik?

Mérnökasszony?

Mi megvagyunk. Ma voltunk Gödöllőn bőrgyógyászaton, mert valahol elkapott Kopi szemölcsöket még májusban. Elkezdtük kezelni vérehulló fecskefűvel és nagyon szépen múltak el neki. Aztán az utolsónál leálltunk (mi hülyék!), így 1-2 hét alatt lett az egyből kb. 15. Úgyhogy ma a nagyját leszedték (érzéstelenítés, kaparás), de még találtam rajta, úgyhogy pénteken megyünk vissza leszedetni a maradékot. Szegénykém annyira üvöltött, nagyon sírt. :( De legalább nem kellett várni, mint anno a Heim Pálra (tudjátok, bementünk a Heimbe, ott megnézték, hát kábítani kell, 1 hónap múlva menjünk, de belázasodott, így nem mentünk, majd hívtuk, mondták, hogy 2 hét múlva hívjuk őket időpont miatt, hívtuk, megint 2 hét múlva hívjuk, hívtuk, 1 hét múlva hívjuk, úgyhogy nem hívtuk őket többet). Megint elkezdtük a vérehullót, de mivel hétfőtől bölcsi van, így valami gyorsabb kellett. Már leforgattam legalább 4 forgatókönyvet, hogy hova megyek, ha Gödöllőn nem csinálnak semmit, de szerencsére leszedték neki (+ pénteken a maradékot). Úgyhogy nyugodt szívvel mehet bölcsibe, nem fog fertőzni (bár eddig senki, de senki nem kapta el tőle, még mi sem, ez a fura) és nem fogják kiközösíteni sem. :)

Még kinti-benti cipőket kell vennünk a bölcsibe, nem egyszerű, mert kínait alapból nem vásárolok (1., hamar szétesik, 2., nem bízom azokban a cipőkben, 3., miért olyat "pénzeljek", aki szinte ingyen hozza be és rátesz egy rakás hasznot). Úgyhogy hétvégén még ez vár ránk, irány a sok-sok bolt. Zetpolt akartam, mert azt a márkát nagyon szeretjük, de szinte csak neten tudok rendelni, a közelben ilyen bolt nincs. Az Asso nagyon nem jött be, nem színtartó és hamar formáját veszti. Rendeltem ovis cimkéket, azokat vasalgattam ezerrel a ruhákba. Kell csinálni ilyen üzenő füzetet, szerintem tök jó ötlet, későbbre meg egy emlék. :)

Most tanulunk biciklizni, kezdő fázisban vagyunk, van hogy tekeri a pedált, van hogy nem, utóbbi van többségben (egyelőre). Tiszta Thomas mánia van nála, de csak mesében. Állandóan azt nézi. Már bekapcsolja saját magának a TV-t, a PS2-t (mert abba van a DVD), benyomja az X-et, hogy elinduljon a mese, idejön a hangfalhoz, bekapcsolja és átnyomja a TV-re, ad rá hangot. Úgyhogy csak lestem, amikor ezt legelőször megláttam. :)

A ruháit berakja a szennyestartóba v. a mosógépbe, fogat mos rendesen, már a bilibe megy minden, sőt... amikor a pisit már sorozatba oda ürítette, rá pár napra már éjszakára sem kellett pelus, nem pisil be. Sőt, már rövid ideig vissza is tudja tartani, ha pl. nem olyan helyen vagyunk, ahol tudna pisilni... Megsértődik. Ez a legújabb. Rászólunk, összehúzza a szemöldökét, keresztbe rakja a karjait, elvonul leszegett fejjel és összerakott karral, felfekszik az ágyra és mondja, hogy "tok anya/papa/mama". A tok azt jelenti, hogy csúnya, rossz. :) Kérdezem, hogy megsértődtél? Mondja, hogy öhöm! A szókincse gyarapszik, kisebb mondatokat már összerak, remélem a bölcsi ezt meggyorsítja majd. :)

Most megyek, mert mindjárt megyünk dokihoz elhozni a papírokat, amit a bölcsiben adtak, hogy vinni kell kitöltve. Dobok pár képet. :)

Alszik...
Kép

Ez ma készült Gödöllőn, a nagyhajú, be kell jelentenem a fodrászhoz. :)
Kép

Ez pár napos, kerti kép. Nem tudom miért, de nekem nagyon tetszik ez a kép.... lehet a színek, passz.... :)
Kép

Kiéli hajlamait... egy művész veszett el benne, pontosabban a szájában. :)
Kép

További szép napot, hetet mindenkinek!

Puszi!

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Szilvi: Vááá, Te titokban növeszted ezt a kispasit??? Nagyon nagyott nöt,naon helyes krapek :)
És milyen ügyes dolgai vannak!
A szemölcsöt sajnálom,egy ismerösünknek is volt babaúszástól,uszodai,állandóan fagyasztgatták a börgyógyászaton.
Fanniéknál is lesz napos dolog,most amugy épp szabin van de már okés,szerintem csütörtöktöl megy újra, majd holnap a doki megmondja.
Én nagyon tudom ajánlani a Supy (www.supy.hu) cipőket, nagyon jók,nekünk volt Zetpol,imádtam de lehet,h attól (is lett) süllyedése mert tök lapos.

Anna: Köszi a jobbulásost!

Találtam róla képeket (a játszóról) a neten :

http://www.erdokertes.hu/index.php?opti ... y&catid=13

Élöben is nagyon klassz! Ő készítette: http://www.koboldizsar.hu/

Erdővárosiak terén van,ezen belül nem találtam térképen de majd irok utca nevet hétvégén.
Vendég

Sziasztok,

olvasni még nem nagyon sikerült, de pótlom mindjárt.

Gabi,
szétröhögtem az agyam Andor táncán :lol: :lol: köszi, hogy megmutattad, feldobtad a napomat.
Boldogságos szülinapot Andornak.

Pocakosok hogy vagytok?

Levi mekkora :shock: és milyen szép.

Ildi,
mikor kapunk még esküvői fotókat? olyan szépek voltatok!Fannira is kiváncsi vagyok.
Ovi hogy megy? leszámitva hogy most szabin volt?Jobbulást neki.
Baba projekt? :) :wink:

én beteg vagyok, remélem nem malac nátha :)
Álmos már eszi a barackot :) napi 4x eszeik már csak, 8-12-4-8kor és már egyáltalán nem kel hajnalban. ééééélvezem :)
péntektől suli... :twisted: a hátam közepére kívánom. ráadásul nem engedték h felvegyük az összes szaktantárgyat mondván kevesen vagyunk,így 4 tantárgyért fizettünk 184ezret. a tököm kivan már ezekkel...
na nem puffogok :)

sok mindent akartam még de most kaja van, még jövök.
Addig is friss képek:
Kép Apa segíts mááááár :) avagy az első barack evés Kép Kép Kép

keresztelő:
Kép Kép sleeping beauty :) Kép Kép ébredés utáni fej: te jó ég hol vagyok??? :)

szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Szilvi! Köszi az üdvözlést! :) Nagyon helyes a fiad, és az a kerti kép... Nekem is nagyon tetszik!
Hogy milyen Emma? Édes tündér, de rettentő akaratos, makacs, és nem túl szófogadó ha valamit nem akar...
A blog hamarosan újra publikus lesz, de egy időben elég fura alakok látogatták, ezért lett jelszavas. De priviben elküldöm, és akkor be tudsz lépni!
Kár, hogy eddig nem írtatok a cipőkről, pont most vettünk Asso-t. Remélem azért annyira nem lesz rossz.

Esztó! Álmos írtó édes! Neked jobbulást! Milyen suliba jársz?

Fildi! Köszi a képeket, nagyon klassznak néz ki a játszó, bár talán nagyobbaknak való mint Emmám. Azért meg fogjuk nézni, mert tetszik, aztán meglátjuk. :wink:
Örülök hogy Fanni jól van!

Ma voltunk Csonkáson a Gombai cukinál lévő új játszón. Majdnem kész van, még a csúszda hiányzik. Jó volt, Emma rohangált, nagyon élvezte. Biztos gyakran látogatjuk majd.

Na, megyek... Jó éjt!

Kép
Kép
annaemma

Szép jó reggelt Leányok! :)

Nagyon szépen köszönjük a kedves köszöntéseket!!! :) És persze a bókokat is a táncoslábúmra :D Öröm szívemnek,mikor ilyeneket olvasok ;)

Sajna most csak gyorsban, mert ezeregy dolgom van...Andort most letettem szundizni, de még nem tudom milyen eredménye lesz...

Szilvi,
De jó,hogy jöttél!!! Hihetetlen mekkorát nőtt Kopi. Annyira helyes, szép kiskölök. :) És nagyon ügyes is, sokat fejlődött most akkor, igaz?

Esztó,
Álmos látom hozza ismét a formáját, Nagyon szépséges! :)
Mi lett a rókával? Azért ez elég bosszantó,hogy ott ólűlkodik nálatok.

Pocakosok, merre jártok? Hogy vagytok?

Kora,Prüntyi?

Anna,
Az tök jó, hogy van ott is jó kis játszótok. Ami itt nálunk van az is szupi szerintem.

Ahhhh, visongat, meg magyaráz az ágyában Andorom...ebből nem lesz alvás :D
Egész későn ébredt, 7.30kor (gondolom, mert ma kivételesen 4.30kor rázta az ágyát ,hogy éhes :shock: szerintem azért ,mert tegnap egyel kevesebb kaját evett...volt már ilyen és akkor is korán felébredt) szóval lehet még mégsem akar aludni, pedig eléggé dörzsölte a szemeit...

Ahh mennem kell, kitört a frász...majd folyt. köv...

KépKép
KépKép
gabolino

Szép jó reggelt LÁnykák! :)

Gyorsban hoznék pár szülinapos képet, illetve méginkább kombinálva ilyen volt-ilyen lett képekkel :)

Ilyen volt Andorkánk 2008.09.07én:

Kép megszületvén Kép eeeekkkora voltam Kép 3 naposan

és akkor a ilyen lett 1 év múlva:

Kép Klassszz! Kép Állva is szupi Kép Heh (itt a vakura hunyorog, pedig sose villantunk rá) Kép Együtt tapsi Kép Matatás

bocsesz ha kicsit sok lett :oops: :)

felújítottam egy kis éjjeliszekrénykét Andornak. Tök édes lett szerintem, már csak le kell ma lakkozni kicsit, hogy időtállóbb legyen a fa.

Most megyek is, mert menni kell bevásárolni. Jön ma a "takarítós" haver és kell még itthonra ez-az ;) :D (szegény, ha tudná,hogy csak így hívom itt :oops: kéne neki egy másik név....amúgy meg Lacikának hívjuk) Amúgy meg mindig főzni akar nekünk itt valamit, vagy hogy süssünk együtt pl. pogit, szóval ezért is kell most mindenképp feltölteni a raktárat, mert fogytán vannak a cuccok :D

Pusszantás!

KépKép
KépKép
gabolino

Nah ,úgy látszik most én tartom Csajok az ügyeletet :D :D

Elkészült Andor felújított kisszekrénykéje.
íme:

ilyen volt:
Kép Kép

Ilyen lett:
Kép Kép Kép Kép

Itt még nincs lelakkozva (ezért kicsit még látszik a katicák ragasztása a fényben), de sztem ma nem is fogom már. Valahogy most örülök,hogy letottyantam. Lehet olvasok inkább egyet :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok

Nagyon helyesek a csemetéitek, és hát (nem olvastam annyira vissza idő hiányában) Gabolinó.....az a szekrény nagyon szuper!!!
Már régóta rágom magam hogy csatlakozzam hozzátok! Hát most ha engeditek "bepofátlankodnék"! :lol:

Egyenlőre (átmenetileg) fél éve pestre költöztünk a párommal veresről de megyünk vissza szept végén, október elején és szeretnék megismerkedni versei anyukákkal és kis csemetéikkel! Bár a mi kis Hannusunk még csak 7 hónapos de nem lehet elég korán kezdeni a pajtás hajtást! :shock:

Amúgy lenne pár kérdésem ha nem veszitek rossz néven4
nem tudjátok hogy a Rónaszéki doktor visszajött e már, vagy ki helyettesíti, mert a legutóbbi fél éves egészséges rendelésen más (kedves) doki-nő volt és hallottam a sajnálatos betegségről ami a dokit illeti. Aki helyettesíti azt milyen számon lehet elérni, vagy hol és rendel?
Továbbá hol van versen játszótér a (nem vagyok a veresi területek, fenyves meg stb... otthon-én csak oda mentem férjhez, a párom biztos tudná :shock: ) a Marika néni konyhája (régi) környékén, mert arra lakunk, de persze nagyon mobilak vagyunk és bárhová el tudunk gurulni a gyerkőccel. Csak már itt annyira élvezi a kiscsaj a hintát meg egyéb korosztályos zsivajt hogy szeretném vinni majd minden felé.

mindenkinek szép napot és hétvégét kívánok! és köszi a infókat.

Kép A mi Hannácskánk!

Éva

Kép
viccvucc

Hát szita az agyam!!!!

Eszter

Keresztelővel kapcsolatban lenne hozzád pár kérdésem! Képek nagyon édesek!!!!
Hol tartottátok, esetleg a veresi plébánián? Mit kellett beszerezni hozzá, a papnak az elvárásai mik voltak, mennyi idővel előtte kell elkezdeni intézni, szervezni! Csupa csupa hasznos infó lenne ha segítenél! :lol:

Köszi

Szép napot

Kép
viccvucc

a vonalzóm vajon miért nem műkszik? :evil:

Kép
viccvucc

Szép estét,

csak gyorsan mert most jöttem a suliból és fürdetés van.

Gabi,(majdnem Babit irtam :) )
nagyon szuper lett a szekrény, irigylem a kreativitásodat.
és Andor még mindíg gyöngyörű :)

Éva,
Üdv :)
Rónaszéki már visszajött, asszem epe műtéte volt. De már rendel.
A keresztelő nekünk Gödön volt, mert én ott laktam és ott volt az esküvőnk is. A nagypapám keresztelte, a gödi lelkész nagyon szereti őt, úgyhogy mindig megengedi, hogy ő "celebráljon". Nekünk ref.keresztelő volt, nekem csak egy papirt kellett kitölteni.
azt sajna nem tudom hogy itt hogy müxik. jó sokat segítettem mi? :)
Édes Hanna :)

:arrow: fürcsi.

szép álmokat

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Gabi! Nagyon klassz a szekrényke... Kedvet kaptam én is egy kis kreatívkodáshoz! :) Andor nagyon cuki, a hunyorgós képen meg meg kell zabálni. :)

Szia Éva!
Nagyon szép kislány Hanna.
Mi egy percnyire lakunk a Marika konyhájától (nem tudom hol volt régen), és tőlünk jó 10 percnyi sétára van egy új játszó, amit mi is most fedezünk fel.

Esztó!
Ti is a Rónaszékihez jártok? Meg vagytok elégedve vele?

Jó éjt!

Kép
Kép
annaemma

Sziasztok!

Csak gyors életjel, este igyekszem bővebb lenni és akkor reagálok.
Most csak annyi megvolt hétfőn a vérvétel, most sokkal barátibb volt. Más vette le ls ez a nő sokal gyorsabb volt és nem is kékült be neki.
Voltunk a nagyiknál, de most meg jól megfázott (fogalmam sincs hogyan és hol..), nagyon folyik az orra, nem kap levegőt rosszul alszik(/unk) és szegény nem bír enni sem.... :cry: :cry: :?

Szóval megyek, mert főzök is.

Igaz nagyon elkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel:
Boldog szülinapot Andornak!
Kép

KépKép
kora

Na akkor megprószálok bővebb lenni! :D

Igyekszem sorban haladni.

[quote]M írta:iért kell Levidnek vérvétel???

Allergia vizsgálatra mentünk (hosszú nem múló köhögés miatt) és a vévétel azt mutatta, hogy egyáltalán nincs nyálkahártyavédelme. Ismételt vérvétel viszont normális értéket mutatott Kép így megnyugodtunk.
Allergiásnak jelenleg semmire nem allergiás, de a hajlama hihetetlenül magas (ez az érték a max 60 helyett Levinek 306) szóval elviekben bármikor kijöhet rajta bármilyen allergia. :?

Anna sajnálom, hogy nem sikerült túl jól az első zenebölcsis foglalkozás. Ha az Innovációsba a ringatóra mentek az biztosan fog tetszeni!

Ildi remélem már meggyógyultatok! Sajnálta Fanni, hogy nem mehet oviba?

Szilvi Koppány már óriási szépséges nagyfiú!!!! Nagyon ügyes, hogy így halad mindennel! A szobatisztaság miatt meg külön gratula. Akkor a kezdeti kis nehézség után mégis könnyen ment, nem? Pukkadni Levi is tud. :roll:
Most hogy is van, februártól megy oviba vagy most ősszel kezd?
Nekünk még nem jött értesítő hogy felvették januártól a bölcsibe vagy sem. Nem is tudom mi lesz. A munkahelyen is átveszi egy másik cég az üzletet, nem is tudom ilyenkor mi van a gyeden lévőkkel. Eddig hiába kérdeztem... :? mondjuk úgyis csak részmunkaidőben tudnék oda visszamenni.

Eszti te már meggyógyultál? (Úgy tűnik a fórumról már többeket utólért ez a nyavalya)
El sem hittem, hogy Álmosról éber fotók készültek!!! :D Szép nagyra ki tudja nyitni azokat a szép szemeit és hát tud csúnyán/furán nézni nem mondom! :lol:
Tényleg mi van a rókával?
A sulid tényleg durva! :shock:

Gabi nagyon tetszetős a szekrényke, ügyi vagy!!! A füvet festetted vagy ragasztás? Honnan szedted ezeket a matricákat?
Andor hunyorgása (szerintem majdnem kacsintás) nagyon tetszik!! Jó nagy ő is. levinek is volt olyan inge, mint Andornak a tortáson. Igen, ez a tüzijáték nagyon tetszik nekik. Bocs, hogy én ennyire megkéstem a köszöntéssel, de nem voltam netközelben pár napig.

Évi üdv közöttünk! Édes Hanna baba! Tök jó fejet vág a képen! :)
Én igazából csak 2 játszót tudok: itt az utcánk végén a tavaknál (sajnos már elég selejtes és picurka is), meg az Árpád úton, de azt nem tudom melyik utca kereszteződésénél (csak 1x voltunk), de az elég új és jó is. Erről jut eszembe Anna hol van az a cuki?
Sajna Rónaszékihez és a keresztelőhöz nem tudok mit hozzáfűzni. :oops:

Levi délutánra jobban lett, evett is egy picit, de most estére persze belázasodott megint. Szegénykém annyira nem kap levegőt, hogy önként jön, hogy szívjuk ki az orrát... Jó bújos és nagyon sajnálom! :(

na csajok léptem, mert Manó sem akar lefeküdni amíg itt vagyok meg már álmos is vagyok.
Kép

KépKép
kora

Szia Kora!
Jobbulást Levinek!!!! Szegénykém, remélem hamar meggyógyul, írtó rossz ha betegek a gyerekek. Kitartás Nektek!
Örülök, hogy túlestetek a vérvételen viszonylag simán, és bízzunk benne hogy elkerül benneteket az allergia!
A cuki Csonkáson van a Sz. Erzsébet körúton, és ott van a jásztótér 100 méterre. (Ott épül az új óvoda is.)

Jó éjt!

Kép
Kép
annaemma

Sziasztok Lányok! :)

Csak gyorsban...

Kora,
Jaj, szegény Levike! :( Gyors gyógyulást Neki!!! Örülök,hogy nem volt most olyan brutál a vérvétel.

Évia,
Üdv. köztünk! Nagyon édes Hanna lánykád! :)

Csajok,
Holnap lesz az első (őszi első) ringató az Innovációs központban. Én még nem voltam ott, az épület tudom hol van. Jön még valaki? Tök jó lenne ha mennénk többen :) Végre lehetne találkozni :D

Fildi,
Hogy vagytok? fanni?

Köszönjük szépen a szép dicséreteket, mind Andorkánkra mind pedig a szekrényre. A szekrénnyel az a bajom,hogy nemtom mit csináljak a fogantyújával...pontosabban nem nagyon lehet leszedni,hogy lecseréljem és így meg jobban nézne ki ha lefesteném feketére, de csak akryl feketém van (vagy még olaj festék :? ) de az meg sztem erre nem jó. Egy egész tégely feketét meg erre nem fogok venni...szóval lehet így marad.

Kora,
A füvet én festettem rá, a katicák meg papírból vannak, úgy vágtam ki őket. A Praktika nevű újságban volt amúgy az ötlet, nem engem illet az ötlet dicsérete. Ismeritek az újságot? Szerintem nagyon jó kis ötletek vannak benne. Csak legyen ideje az embernek alkotni :D

Képzeljétek, tegnap megvettük régi vágyamat, egy gitárt :) Mág naaaaagyon rég szerettem volna megtanulni gitározni is, csak hát mindig volt valami. De majd most. Tegnap már el is kezdtem :) Drágám is kedvet kapott hozzá,szóval majd felváltva nyomjuk :D
Mondjuk ez most a hegedű rovására fog menni egy kicsit sztem, de majd valahogy azt is beiktatom (nem mintha mostanság sokat játszottam volna, de már hiányzik, kéne gyakorolni. Andornak szoktam aláfesteni az Alma zenéhezimprovizációt vagy dallamot, de hát az nem gyakorlás :D)
jah, aúgy a táncos vidije alatt igen, Alma zenekar megy, aTéli alma,nyári alma album. Ez most a nagy favorit. :)

Most csak ennyi,amjd még jövök.
Pusszantás!

KépKép
KépKép
gabolino

Jó reggelt,

Anna,
meg vagyunk elégedve a dokival, semmi gond nem volt eddig. Nagyon segítőkész volt, amikor Álmos két hetesen sugárban hányta vissza az anyatejet. bármikor hívhattuk, vasárnap a kórházban is megvizsgálta, uh-zta, ugyhogy minden ok volt.

Gabi,
huu gitár :) én is szerettem volna gitározni :)
én csak orgonáltam a nagypapám istentiszteletein néha.
Mennék én a ringatóra, de full beteg vagyok, nem lenne szerencsés...

Kora,
Levinek jobbulást és kitartást :(
nem, még nem gyógyultam meg :( a rókák még élnek, de nem sokáig :) szombaton kint ültünk a teraszon a bnőmmel, erre ott volt mellettünk, mi meg sikítva szaladtunk be, ez meg ott állt még mindíg. majd mint egy hős kirobbantam a nappaliból és elkezdtem kergetni :) még visszajött ugyan, de mi meg inkább bejöttünk :)

egy fotó, tegnap voltunk 4 hónaposak, persze épp aludt, akkor keltegettem a fürdéshez :)
Kép

megyek főzni.
szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Azért eszembe jutnak "régebbi" dolgok, amikre még nem reagáltam, mert elfelejtettem v. pont nem voltam gépközelben:

Ildi: köszönöm, de megvan az Elmo, felejtsd el a pelust! :) Van egy torrent oldal, telis tele mesékkel. http://mesevilag.com/login.php :)
Innen sok mindent le lehet tölteni.

Gabi: a popsiriszálás tuti! Nagyon megy Andornak, nagyon édes.

Anna: köszönöm, elfogadom a jelszót. :) Legalább "közelebbről" megismerjük Emmát. :)

Kora: tényleg, még anno írtad a köhögést és az allergiát, csak azt nem tudtam, hogy kellett ilyen ismétlő vérvétel. Örülök, hogy Levivel minden OK. :)

Mérnökasszony, Twist? Prüntyi és Tappancs?

Kora: Kopi ma kezdte a bölcsit, januárba megy át oviba. Úgyhogy szerintem startolj rá, hogy megtudtad, hogy egyik bölcsis januártól ovis lesz és jó lenne, ha felvennék Levit, mert muszáj visszamenned melózni, stb... - igaz a bölcsibe még nem mondtam, hogy Kopi januártól ovis lesz, de a hónapban megmondom, csak tartok tőle, hogy másként fognak vele bánni.
Az 1. nap tapasztalata, igaz csak 2 órát voltunk: volt egy másik csoportból egy dadus, aki kint is játszott a gyerekekkel (kukucskáltak, mondókáztak, stb). A többi viszont csak ott állt és beszélgettek. Ha nem látom azt, aki játszott velük, azt mondom, hogy hát jó, ez a szokás, így kell, stb... de így, hogy láttam, azt mondom, hogy a többiek miért nem csinálják? No mindegy, nem akarok okoskodni, sem bántani őket, biztos azért megterhelő egész nap ezt csinálni.... mármint sok gyerekre vigyázni.
Holnap 9-re megyünk és ott is ebédelünk, szerdán már lehet ott is alszik. Kopi elvolt. Játszott, barátkozott, de tudta, hogy ott vagyok. Holnap már ki-ki megyek majd a szobából, meglátjuk. :)
Ja, felvitt a szomszédunk autóval, lefele meg gyalog jöttünk. Ugyanis hiába van pont a bölcsi előtt egy buszmegálló, a veresi Önkormányzat még nem adta át, így nem állhatnak meg a buszok! Durva... így gyalogolni kell a Misszióhoz, vagy állítólag van a Misszión kívül is valahol ott egy buszmegálló, ahol sűrűbben jár a busz, hát mi ezt nem találtuk meg, a Missziótól meg 50 perc múlva indult volna a busz, így elkezdtünk gyalogolni a szakadó esőben. Kopin volt esőkabát, rajtam csak egy pulcsi. Úgyhogy gondolhatjátok hogy örültem... Hogy miért nem autóval mentünk? Szombat este tolattam volna be, de sötét volt, szarul voltam, ideges is voltam, nem is figyeltem, így telibe vertem a kocsibejáró és a rendes kapu közti oszlopot. Bal oldalon kettétört a szélvédő közepe hosszanti irányban, hátul meg egy 20 cm-es darab kiszakadt. Ne kérdezzétek hogy sikerült így nekitolatnom, nem tudom... azóta sem... Anyósom irányított, hogy merre menjek, de azt nem mutogatta, hogy álljak meg, vagy menjek előre, én meg csak tekertem a kormányt amerre mutatott, így neki is mentem. Persze én vagyok a hibás, mert minek nekem segítség... valahogy egyedül nem tudok betolatni, nem tudom miért (rutinon is ezen buktam meg). Úgyhogy most nincs az autónkon hátul lökhárító és nagyooooon csúnyán néz ki, én nem égetem magam vele. Persze úgy néz ki, hogy muszáj lesz, ha holnapra is esőt mondanak, de nem akarooooook így kimenni vele, annyira kellemetlen, mindenki tudni fogja, hogy bénáztam és még a T betűm is kint van... :( Nem gondoltam, hogy ennyire ronda lesz, ha nincs rajta lökhárító, minden látszódik rajta, a hatalmas kipufogórész, a szellőző v. milyen nyílások, hátul a vezetékek, stb... Szóval gáz... főleg, hogy most már annyira sem merek betolatni vele, mint eddig tettem. Eddig is féltem, de most már még jobban félek. Amúgy nem tudom miért tartok ennyire a vezetéstől és mindentől ami hozzá kapcsolódik. :(

Rakok fel pár - nem túl jó minőségű - képet a mai bölcsiről. Holnap rendes fényképezőt viszek. :)

Kép
Kép
Kép

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Sziasztok

Mindenkinek köszi a hsz-t, a segítséget. Persze a lánykámat illető dicséreteket különösen. Hát igen...nagyon sok munkánk van a férjemmel benne hogy ilyen szép legyen! :oops: A legjobb napunkon fogant meg! Én anno szülinapomra egy babát kértem a férjemtől akivel bár terveztük, inkább későbbre, de bennem már nagyon dúlt az anyai vágy! És öt nappal a szülinapom elött Hanna baba meg is fogant! Ilyen férjet mindenkinek! :lol:

A Gombainál lévő játszótér anno nem maradt meg bennem pedig sokszor jártunk oda sütiért. Bár akkor még nem volt aktuális a kérdés. De azt biztos megnézzük majd!

Kora

Levi baba remélem hamarosan meggyógyul! borzasztó az valóban ha őket látjuk szenvedni! remélhetőleg azért ez a fokozott hajlam az allergiára nem jön ki nála vagy minél később. A zenebölcsiről honnan lehet infót szerezni vagy a Ringatósró, mert még itt vagyunk Pesten de jó lenne Hannát majd alkalmanként elvinni ilyen talikra! Mik a feltételek? Mi történik ott valójában?

Gabolino
A táncos video Andorrol nagyon jó volt! Imádnivaló kis fickó! Jól össze lettek a képek állítva!

Eszter
Jobbulást neked! A rókát meg nem lehet vhogy véglegesen elkergetni??? :shock:
Álmos nagyon kis édesen alszik a mellkasodon! Hát ő aztán nem akart felkelni ahogy láttam. HAnnát sajna egy mozdulatra fel lehet ébreszteni így nagyon vigyázok hogy ha már alszik akkor ne mozgassam. Persze hála a napi rutinja már megvan nekünk! Bár ehhez 6 hónapnak el kellett telnie!

Mindenkinek szép napot!

Éva

Kép
viccvucc

a szakadó esős csak azért "téma", mert 45 percről van szó. :)

Jaj, bocsi: Üdv. köztünk Éva! Hanna tényleg nagyon aranyos. Pesten most hol laktok és miért költöztetek be?

most mennem kell, pulyka riadó van...
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Éva,
a rókákat kilövetjük mert ez nem állapot...
Az én kics fiam az apukája és a keresztapuja (ikrek) szülinapján született :)

Szilvi,
Koppány nagyon szép! Sajnálom a kocsit :(((

Esztó
Kép
sz.eszter

Eszter: muszáj kilövetni? Nincs valami más megoldás? Riasztó, csapda (ami nem vágja le a lábát, stb), stb? Bocs, túl állatvédő vagyok, bár az egereknél már-már megértem a mérget...
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Szilvi,
próbáltunk mindent, elriasztani, de semmi...
kb 3 róka van. Ez azért dühítő mert már ugye kárt is tettek nálunk is és a szomszédban is, és amikor kint volt Álmos a teraszon, láttam ahogy közelít fel a kerthez a róka. Gyorsan behoztam. Nem kockáztatom, hogyha veszett és neki ugrik a babakocsinak...az egyik haverunkat megtámadta egy veszett róka...nem részletezném.
Én se vagyok állat gyűlölő, és régebben még a megmérgezett egeret is meg akartam menteni (de tényleg, csináltam neki vackot, kapott kaját, inni, de nem élte túl), de nem merem kint hagyni a babakocsiban Álmost így... és sztem az se túl normális, hogy ennyire közel jönnek. a tesóm kint cigizett és egész közel ment hozzá...szombaton tőlünk másfél méterre volt.

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok

Szilvi
most Kispesten lakunk az édesanyámnál, de ez sem állapot. Sajna a lakásunk 90 %ban van csak kész versen és a szülés után a hormonjaim kibuktak belőlem és az anyósommal össze rúgtuk a port csacskaságokon (csak finoman, de az elég volt hogy eljöjjünk egy időre tőlük ahol szintén csak ideiglenesen lakunk, amíg nem készülünk el a kis lakásunkkal, ami szintén náluk van de teljesen szeparé, lépcsőházzal, külön bejárattal). Most úgy néz ki hogy a férjem ha megfeszítve dolgozik rajta a szabi ideje alatt akkor kész lesz szeptember végén de inkább októberben és irány vissza. Én egyébként tősgyökeres Pesti vagyok a férjem meg tősgyökeres veresi és mikor dönteni kellett hogy fol fészkeljünk akkor veres lett a cél, csak az építkezés nagyon elnyúlt (sajna nem a mi hibánkból) és túl sokáig kellett anyósoméknál vendégeskedni (akik egyébként egy angyali pár). Hú ezt nagyon hosszan írtam le pedig kit érdekel ez részletesen. :oops:

Amúgy nagyon édesek a bölcsis képek. Igazán aranyos helyes Koppány!

Eszter
ez a rókás sztori nagyon horrorisztikus. És én is imádom az állatokat ahogy te is én is anno egy beteg töröttszárnyú galambot vittem haza egyszer amire akkor (szüleim a galambal együtt kitettek :-)))) ) meg a velencei nyári táborból is egy kiscicával tértem haza, na akkor is kitettek :-))9 otthont kellett kersnem neki! :cry: :cry: :cry:
NA de mikor a család van veszélyben és annak békessége, épsége akkor már az állatszeretet (Rókát is én legalább is csak a Vuk-ban szeretem) recesszívvé válik. Sok sikert a biztonságotok érdekében!

Éva

Kép
viccvucc

Sziasztok!

Hűű, hogy beindult a fórum! Tök jóóó! :)

Esztó! Remélem hamar sikerül megszabadulnotok a rókáktól, mert ez azért tényleg nem állapot. Álmos amúgy csúúúcs, tényleg nagyon találó a neve. :))))

Bogyó81! Küldöm a blogos jelszót! :wink:
Aranyosak a bölcsis képek!

Fildi! Hogy vagytok? Merre vagytok??

Gabolino!
Mi holnap elvileg a Baba-Mama klubba megyünk az Innovációs kp.-ba, de gondolkozom a Ringatón is, ha elég korán sikerül összekészülnünk, akkor megyünk.

Éva! A Gombainál a játszót lebontották, és most épült ez az új! :wink:

Na, mentem... Szép estét!

Kép
Kép
annaemma

Eszter: hát igen... érthető... 1,5 méter... úgy tudom, hogy csak a veszett róka nem fél az embertől, az közel mer menni. Amelyik nem veszett, az meg inkább elfut, ha meglát egy embert... Azt nem gondoltam, hogy ennyire közel mennek, nappal is. Azt olvastam, hogy kiszaggatta a medencét, de gondoltam, biztos éjjel volt, stb... A vadásszal/erdésszel tudtatok beszélni? Mert akkor meg kéne keresnetek. Gondolom a veresi Önkorm. tud segíteni az elérhetőségében. 3 róka??? Egy család lenne? Fura... igaz pesti vagyok, úgyhogy nem tudok sokat a rókákról, de ha veszett lenne, szerintetek akkor is hárman lennének? vagy külön-külön mászkálnak? Nem csodálom, hogy nem mered kivinni Álmost, ha ilyen közel mennek. Durva. Sajnálom a rókákat, nagyon, de ha veszett, akkor nincs mit csinálni. Ha meg nem veszett, csak merész, akkor sincs mit csinálni, ha Álmos nincs biztonságban. :(

Éva: nem egyszerű akkor nálatok sem az élet... mi is anyósommal élünk, egy légtérben, úgyhogy szerintem nem kell részleteznem. A régebbi topiklakók (szegények) már ismerik a helyzetünket. Minden érdekel minket (sztem írhatom többesszámban), úgyhogy nyugodtan. :) Én is Pesten nőttem fel a IV. kerben. 2006-ban költöztünk ki anyuékkal Őrbottyánba, aztán odaköltözött párom is, aztán ott sem volt jó (állandó balhék anyámék cigizése és az akkor még újszülött Kopi miatt, meg apám viselkedése végett), így tavaly tavasszal átköltöztünk párommal Veresre albiba, jött velünk Dunakesziről anyósom is, albérletből.

Anna: köszönöm! :)

Most megyek, készülődök, 9-re megyünk bölcsibe. AUTÓVAL! Lökhárító nélkül. Tegnap felvittük a Fő útra egy bácsihoz a lökhárítót, csütörtökre kész. Aztán veszünk festéket és lakkot spraybe és lefújjuk mi, nem adunk ki rá több 1000, akár 10ezer ft-ot is... Úgyhogy most kénytelen vagyok szemellenzőt felvenni és úgy közlekedni az autóval. Szép napot mindenkinek! :)

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Szilvi,
mi először a vadőrt hívtuk, hogy van ez a probléma, majd ő annyit csinált, hogy telefonon (!) keresztül megállapította, hogy nem veszettek, és ne féljünk. Nekem ez már akkor se tetszett...majd miután a medence odalett, és Álmi a teraszon volt és úgy láttam a rókát akkor betelt a pohár. Fel akartam hívni a vadőrt és jól elküldeni...de aztán meggondoltam magam, felhívtam a nagybátyámat, aki hivatásos vadász és megkérdeztem mit lehet tenni ilyenkor, jelen körülmények között (csak hogy tisztában legyek vele, ha mégis hivom a vadőrt) Ő is mondta, hogy igen ez már nem kényelmi szempont, kárt tesz, és hát nem kéne ennyire közel jönnie... úgyhogy ő intézkedett mert ismeri azt a górét akihez veres tartozik. A veresi önk. se segít, mivel ez a vadőrhöz, a vadásztársasághoz tartozik.
Szerintünk is egy család lehet. A vadőr azt is mondta, hogy elszaporodtak a rókák nagyon, mert pl a missziónál is etetik őket...no comment...sztem azért ez ellen kéne tenni. etessék a macskákat, ne a rókákat...
nem mellesleg többször láttam , nappal, hogy a macskámat kergeti a róka, szegény Armand eddig még megmenekült, de ha egyszer elkapja, én megyek és keresem meg azt a rohadt rókát.
Én már mondtam azt is hogy gyűjtsék be és telepítsék el innen, de az nem kivitelezhető.
Ne vegyél fel szemellenzőt :) egyedi a kocsi és kész :)

Anna,
énisénis jelszót :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Esztó! Megy a privi! :D
Én sem értek a rókákhoz, de ez tényleg nem játék, ha veszettek, ha nem. :evil:

Voltunk ma a Ringatón, és tetszett. Gabolinoval találkoztunk is, megcsodáltam a kis Androt élőben (nagyon cuki!!!), de beszélgetni nem igazán volt alkalmunk, na de majd talán legközelebb.

Szilvi! :lol: Szerintem ne aggódj a kocsi miatt, ilyen és kész. Amúgy nincs ráírva hogy te törted össze... Lehettett bárki, nemigaz!? Amúgy meg a csütörtök mindjárt itt van, és addig meg az lebegjen a szemed előtt hogy nem ázol-fázol ha úgy hozza az élet. :wink:
Hol éltél a 4. kerületben? Mi is Újpestiek voltunk, a család nagyrésze még mindíg az, sűrűn járunk be.

Du. megyünk a játszóra, ha valakinek van kedve....

Este majd benézek, szép napot!

Kép
Kép
annaemma

Sziasztok! :)

Anna,
Ne haragudj, hogy elmaradtam fent a ringatón. Amikor lementél a lifttel,azt hittem elmentetek és elkezdtem csevegni ott vkivel, majd láttam,hogy lent vagytok a szökőkútnál mikor már leértünk, de akkor meg nem hagyhattam csak úgy ott a csajszit. Aztán meg egyszercsak eltűntetek,amikorra befejeztem ott a traccsolást. Sorrryyyyy!!! de legközelebb dumcsizunk egyet.

Naaaaaagyon éééde a kicsi Emma! Micsida szemei vannak! :)

Jó volt nagyon Lányok a ringató! Andor elemében volt rendesen. Csak kapkodtam a fejem,hogy éppen kit akar megsimizni a kis 11.5 kilójával :D (mert ugye voltak nála kisebbek,akik felé szintén csatangolt)
És képzeljétek. Nemtom láttad-e Anna, de mikor a csajszi furulyázott,Andor ment hozzá (itthon szoktam neki én is furulyázni és utána ő is-majd feltöltöm a videót), el szerette volna kérni és annyira ágaskodott,hogy felállt EGYEDÜL! :D Legutóbb Balcsin csinálta ezt a lépcsőre támaszkodva, de azóta nem. Itt meg 2x is megcsinálta :D:D:D

Szilvi,
Ne foglalkozz a kocsival, lényeg,hogy vezess és ne menjen el az önbizalmad! :)

Esztó,
Gyógyulj meg hamar! Rókákkal meg kivele. Gondolom milyen gáz. Én sem hagynám,hogy a baba körül ólálkodzjanak (szeretem nagyon az állatokat, de aha a gyermekemről van szó, akkor én vagyok az anya oroszlán :)

Kora,
Hogy van Levi? Remélem ő is hamar rendbe jön.

Lányok,
Akiknek járó gyerkőce van: mikor adtatok rendes cipőt a lábára? Annát már kérdeztem is. Az a dilemmám, hogy most már Andor igen sokat áll fel,lépeget,tologat ezt-azt és nemtom ilyenkor nem kell-e már valami bokatartóbb cucc. Főleg,hogy jövő hétvégén megyünk Németországba Szabolcsom német uncsitesójának esküvőjére és ezért sem tudom esetleg nem kéne-e neki már venni valami őszi cipőcskét.

Majd jövök még...

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Gabi! Ugyan semmi gond... Mi azért mentünk le hogy Emma szaladhasson végre egy kört, meg hogy megnézzük a harangos kutat meg a szökőkutat, ugyanis a vége felé már ment és vette volna a cipőjét. :) Lent aztán egy ideig vártalak Benneteket, de aztán láttam hogy beszélgettek, és nem akartam zavarni. Na, de mindegy, majd legközelebb dumálunk. :wink:
És igen, láttam, hogy milyen ügyesen felállt Andorod! :lol: Meglátod, mire észbekapsz már szaladni fog!
A cipőre visszatérve: most visszanéztem, és mi még hamarabb is vettünk cipőt Emmának, szóval szerintem vehettek már egy kiscipőcskét Andornak.
De jó Neked hogy tudsz furulyázni! Én valamikor az általános iskolában tanultam, de már nem is emlékszem, és nincs is furulyám... A videót meg várom!

Na, megyek, mert még ezer a dolgom.
Szép estét!

Kép
Kép
annaemma

Sziasztok!

Én is megjelemek azért néha! :) Szóval mi voltunk hétfő reggel a dokinál (néni), jó sokan voltak, azt mondta felső léguti megbetegedés. Persze erre magamtól is rájöttem. 8) Írt antibiotikumot, de mivel magától is nagyon szépen javul a kis Manó úgy döntöttem nem tarolom le a szervezetét ab-mal. Így kap orrcseppet meg köptetőt Viszont a köptetőtől nem szakad fel semmi, sőt ha adom akkor nem köhög :shock: :? , aggódom egy kicsit, ha ma sem változik a helyzet felhívom a dokinőt.

Így a kardiológiára nem tudtunk elmenni, kérhettünk egy új időpontpot. :roll:

Gabi a szekrényke bútorlapból van? Milyen festékkel festettél rá? A neten láttam én is a Praktika oldalán ezt a szekrénykét. Tényleg ügyes vagy!
Gitár volt a régi vágyad? Olyan lelkesen írtál a hegedülésről, nem gondoltam, hogy nem elégít ki teljesen. Mint tudjátok Roli is gitározik, olyankor Levi lelkesen ugrál a tokon és már léggitározik is. 8)

Anna gondoltam, hogy a ringatón jól fogjátok magatokat érezni! (Meg emlékeztem, hogy írta Gabi ők is akarnak menni.)
Andornak akkor be kell lógatni mindig vmit és akkor feláll majd mindig! 8) Na jó ez gonosz tréfa volt, ügyesedjen csak!!!

Anna egyébként ha majd megyógyul levi akkor mi elkerekeznénk ahhoz a játszóhoz!

Eszti továbbra is javulást! Hát a rókák jól ki lettek vesézve és természetes ha a gyerekedet veszélyezteti akkor nem érdekel, hogy állat vagy milyen állat! Egyszer-kétszer Roli is mesélte, hogy amikor vár a vonatra odamegy nagyon közelre egy-egy róka, de olyan hangsúllyal mondta nem is tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. :oops:

Cipő: ha jól emlékszem akkor ősszel vettünk neki kocsicipőt, de rá nagyon hamar (1-11/2 hónap?) vettünk olyan gumitalpas mamuszt, meg az utcára sport cipőt kapott anyutól. Sajna én nem írtam fel :x :oops: és arra sokkal jobban emlékszem, hogy 20-as méret kellett. :?

Szilvi tök jó, hogy gyakrabban tudsz jönni!
Köszi a javaslatot, még várok egy kicsit, mert e hónap végefelét mondták kiértesítésre (na, remélem értitek, mert nagyon értelmes lett!), utánna fogok telefonálni. Azt szeretném még tőled kérdezni, hogy az oviba is előre kell jelentkezni? Vagy az autómatikus?
Az autóval meg ne foglalkozz hogy néz ki, nincs ráírva ki törte össze, mesérülni meg senki nem sérült meg!
Hogy tetszik Kopinak a bölcsi? Neked a nevelőnők?

Anna melyik baba-mama klubba akartatok menni az innovációsba?
Azt halottam nemrég, hogy ahova eddig mi jártunk oda csak másfél éves korig lehet menni. :? :( Ha van ott másik ahol szívesn látnak ekkora gyereket akkor mennénk, kell Levinek a gyerektársaság.

Na nem hagy békén, fogalmam sincs mit akartam még írni...
Hol vannak a pocakosak és Ildi????

KépKép
kora

Jó reggelt,
most csak gyors bekukk, késöbb jövök.

Én írtam iwiwen Ildinek, hogy merre jár, mert hiányoljuk :)

Gabi,
Timi babával taliztatok tegnap a ringatón? Remélem a következőre én is tudok menni.

Anna,
köszi a jelszót :) ééédes, gyöngyörű Emma!

Levinek jobbulást !

:arrow: hív Álmos :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok! :)

Kora,
Gyógyuljatok hamar!!! Antibiót írt? :? ahh, kezdem azt érezni,hogy igaza van a szomszéd csajszinak: ugyanis azt mondta a dokinőre, hogy ő mindenre antibiotikumot ír fel és neki a kis most 12 éves unokahúgának így vágta tönkre a szervezetét. Annyira,hogy utána vanami felépítő kezelésre kellett mennie, mert tökre kicseszett szegénnyel az antibio :shock: :?
Nekem eddig nem volt ilyen tapasztalatom, de sztem Tőled is már nem először hallom,hogy ezt írja fel. Vagy rosszul emlékszem?

Hegedű vs. gitár : imádom a hegedűmet,hegedülést. A gitár nem zárja ki ezt, sőt kicsit (lehet hülyén hangzik) de fura érzésem is volt,hogy a hegedűn kéne formába lendülni,gyakorolni előbb.
De valahogy a gitár rég mozgatta a fantáziámat, hisz ha jól megtanulsz mondjuk akkordokat,akkor az már látványos és tudsz éneket lekísérni. A hegeű ennél hosszasabb, nehezebb hangszer :)
Sztem a gitárnál hamarabb tud az ember sikerélményt elérni. És szép hangszer az is. :) Szóval ezért szeretnék játszani rajta.

Anna,
Furulyázni nem tudok, csak le tudok rajta játszani dalokat :) Főleg,ami 1 oktávon belül mozog :D Mert ez a hangzásbeli oktávváltás nem nagyon megy :D De Andornak tetszik (fent is van már a furulyás videó-+ van még jópár feltölteni valóm, majd talán ma)

Köszi Lányok a cipő ötleteket. Szerintem a héten vagy max jövő héten az út előtt megvesszük. Mittomén ott milyen idő lesz és mit produkál addigra Andorom. :)

Twist,Mérnökasszony hova lettetek???? GYERTEK! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Szilvi,Eszter,Éva,Gab: Gyönyörüek / tündériek / szuperek a képek mindnekinél!!!

Eszter (és mindenki) köszi a hiányolást, minden oké, csak jövünk-megyünk meg az ovi meg minden :)

Gab: Én cipőben ezt és csak ezt és ezt nagyon tudom ajánlani,ha mi anno ilyet veszünk akkor most nem kéne még erre is plussz emelés csórikámnak : www.supy.hu

A mezitláb mászkálás CSAK terepen,egyenletlen terepen érvényes egészségesnek,sima padlón lakásban semmi értelme ,sőt!!!

Na ezt felejtik el a köznépnek elmondani és akkor jön az őrületes gágogó lúdtalp meg x láb meg amit akarunk.

És mindeközben persze az ember jót akar.

Kintre pedig ez inkább jó időben tehát már csak jövöre:

http://www.liliputi.hu/

Ma megyünk az edzésre,remélem tetszik Fanninak meg az edzönek Fanni teljesitménye, igaz messze van meg a szerdai alkalom üti a hónap végén kezdődő imádott Cilis tornánkat de majd megoldjuk,max. majd csak hétfőnként jár ide.

26.-án lesz városnapi futás itt újpesten, ma lehetett feliratni az ovisokat is, 1300 méter,majd gyúrunk rá, kapnak pólót,cukik lesznek :)

Hétvégén,azaz szombaton lesz Alma Klub, ezzel egyidöben Aprók Tánca, családi táncház nagyon szeretjük ésss ezekkel egyidőben Újpest meccs élőben :)

Na majd kiderül melyikre megyünk :)
Vendég

Anna, én is kérhetnék jelszót? :)

Esztó,
Timi baba? Prüntyi Timije?Ők nem voltak, más Timit meg nem ismerek, nemtom még hogy hívták a lénykákat.

Megyek pöngetni tovább (nemtom mondjuk így hogy lesz ebéd :D :oops: )

KépKép
KépKép
gabolino

Fildi,
Köszi szépen! :)
Igen, ezt tudom,hogy a padló nem segít a lábacskán. Civilizációs ártalom,hogy ettől csak lúdtalpasak leszünk.
Mondota nekünk is a supy-t a gyógytornász. VAgy még sieste,salus jöhet szóba. Illetve dicsérik még a MOkit, Superfitet....nemtom. Nekem az első 3at mondta a gyógytornász, na de persze vannak más cipők is :)

Most tényleg megyek :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Gabi! Küldöm a privit! :)

Esztó! Köszi a bókot! :D :oops:

Kora!
Továbbra is jobbulást Levidnek!
Mi kedden 10-től 11:30-ig mentünk volna a baba mama klubba, de végül eljöttünk, mert Emmának már nagyon mehetnéke volt... Remélem azért legközelebb bírja majd, és meg tudjuk nézni.
Amúgy nem hallottam hogy nem lehet menni idősebb babákkal, de azért mostmár majd odatelefonálok, és megkérdezem. Ti arra jártatok, amit a védőnő(k) szerveznek?
Majd szólj hogy mikor jönnétek a játszóra, és összebeszélünk, jó!?
Alma klub? Hol, mikor? Az való Emmának? (mert szombaton Apa dolgozik, a nagyiék meg elígérkeztek mashová)

Tök jó hogy így kiokosítotok, hogy melyik cipőcskék jók. Azt amúgy én is tudtam hogy bent nem egészséges a mezítlábazás--- csak az a baj, hogy Emma még kint is leküzdi magáról a cipőt/szandált/papucsot, nem hogy bent... :shock:
Nekünk Siesta volt az első, aztán meg Falcon-ok voltak. Azokról tudtok valamit???

A csütörtöki babatornán az innovációsban volt már valaki? Ha igen, milyen?
Bocs, hogy mindíg ilyenekkel traktálok mindenkit, csak szeretném megtalálni az Emmának igazán megfelelő programot, amit igazán szeret.

Na, befejezem, mennek a sorozataim... :oops:
SZép estét!

Kép
Kép
annaemma

Gabi!

Most nézegettem meg sok videtót amiket feltettél... nagyon klasszak. :) Andor nagyon édi!!!!
Kár hogy én mindíg csak fotózok... :?

Na, tényleg eldugulok!
Jó éjt!

Kép
Kép
annaemma

Szép jó reggelt! :D

Anna,
Köszi a bókokat! :) Most töltök még fel folyamatosan videókat, mert van még pár, csak tegnap már nem volt erőm hozzá.

Cipők: én a Flaconról is jókat hallottam, meg amiket még egy tapasztalt 4 gyerekes anyuka dícsért az a Moki, Superfit.
Szóval mindent összevetve nekem most ezek forognak az agyamban: Siesta, Supy, Salus, Moki, Superfit, Falcon.

Csak azt nem tudom,hogy merre induljak, melyik boltba :?

Szombaton megyünk be Pestre valami céges családi napra (egész jó kis programokat írtak gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt) aztán lehet megnézzük a Brendonban, mert ott egész sokfélét látok a neten és talán "normál" áron. Vagy tévedek? OTt mindig drágábbak?

Megyek, mert Andor itt matat...

KépKép
KépKép
gabolino

Szia Gabi!

Szerintem a Brendon a legdrágább ahová mehetsz. Mi a falcon cipőket a Sebastiano üzletekben szoktuk venni, a Dunakeszi Auchan üzletsorán.

Kép
Kép
annaemma

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?