millye:
fogadd legőszintébb részvétemet, remélem a fájdalmad idővel enyhülni fog.
Ezek szerint az a 3 napos láz betegsége volt, ezen sok kisbaba átesik.
Láttam a videót amit csatoltál, nagyon aranyos rajta Andris. A becézéssel kapcsolatban tulajdonképpen úgy akartam kérdezni, hogy az András nevet becézitek-e, mint Andris, Bandi stb...?
Cirkuszka:
szia! Nagyon vagány a kölyök!!!! Én abszolút megértelek, én sem találom meg magam már hónapok óta. Ez hihetetlen fárasztó. Komolyan néha a erőm határán vagyok, amikor Boti nagyon elemében van.
Majd jó lenne találkozni egyet, hogy rosszalkodjanak együtt!!!
szonce:
kevesebb para, megint túl stresszeled a dolgot. Fog az a gyerek csinálni mindent, majd akkor, mikor nem is várod. Nem kell annyira akarni, meg figyelni. Egyáltalán nem kell fél évesen ülnie és mennie a gyereknek, sőt.
Mondtam neked, hogy Boti egyáltalán nem forgolódott össze-vissza, mégsem volt semmilyen fejlődési rendellenessége.
Ádámnak sincs hidd el, de ha biztos akarsz lenni, akkor meg vidd el az orvoshoz és kérdezd meg, hogy baj-e.
Azzal nem segítesz, hogy otthon önmarcangolsz!!!
Fel a fejjel...
Boti is hasonló volt picurnak, egyszerűen egész nap hisztizett, mert mindig kellett neki valamit csinálni, mivel ő cseszett mindenre, én is kivoltam tőle nagyon...sírógörcseim voltak.
Vannak nehezen kezelhető és könnyen kezelhető gyerkőcök... nekünk nem az utóbbit dobta a gép.
Reni:
téged is régen hallottunk.
Köszi az irodát még1x, általuk szerveztük meg az utat végülis, Kefalónián voltunk és a Marcsi nevű csaj egy angyal volt velünk, sokat segített.
A nyaralásunk "remekül" sikerült. Ha ezt tudom, el sem indulok.
Az első dolog, hogy pihenés ohne, de még csak annyi sem mint itthon. Irtóra kifáradtunk mind a ketten a gyerektől.
Aztán utolsó előtti nap (hétfőn) megbetegedtem, bélfertőzés, nem tudni, hogy vírustól vagy ételtől...de mivel az egész család makk egészséges maradt, így az utóbbira gyanakszom. Annyira ment a hasam, hogy félő volt, hogy kiszáradok, így kint elmentünk a kórházba, vért vettek meg minden, de semmi, szóval igyak sokat, meg csak rizs zabálás és smecta por ivása.
Oké. Eddig megvoltunk, másnak utazás haza repülővel, "isteni" volt, de túléltem. Itthon már lábadoztam, diétáztam, múlni látszott, mire péntek hajnalban ismét atomhasmenés, de annyira kész lettem, hogy felállni nem tudtam, elment minden erőm.
Ügyeletes képzel reggel 7.10kor már nem jött ki mert esetleg nem ér vissza 8-ra és ő addig dolgozik. Én meg dögöljek meg. Menjek be. Egyszerűen nem fogta fel, hogy nem tudok felállni, mert elájulok. Így mentőt hívtunk és bevittek a Lászlóba a belgyógyra és ott kaptam infúziót meg mindent megvizsgáltak, de negatív. Vasárnap kiengedtek. Na ennyi történt velem. Így megértitek mire mondom, hogy inkább maradtunk volna...
Szilvi