Új privát üzeneted érkezett!

Jaspis igazad van... csak mint kezdő varrós kicsit ódzkodtam attól, hogy "összetákolt" ruhában legyen megkeresztelve :lol: Milyen jó neked, hogy ilyen ex anyósod van! DE hogy hogy ex? Már voltál férjnél?

Kép

Kép

Kép
millye

Férjnél ugyan nem voltam, de 8,5 évig éltem együtt a fiával, ebből 6 évig voltam gyűrűs menyasszony. Szerintem ez már olyan, mintha házasok lettünk volna. Meg különben is, az olyan hosszú, hogy a volt barátom édesanyja :)
jaspis

Jaspis az már felér egy házassággal! :shock: :D azért ez nagyon szép dolog, hogy még mindig jóban vagy az ex anyósoddal! Mert általában ilyenkor, ha szakításra kerül a sor akkor a szülőkkel is megromlik a viszony... ez legalábbis az általános és a te példád a ritka! :D

Kép

Kép

Kép
millye

kukk,
esélyem nincs visszaolvasni, jövök köszönni, mielőtt lefekszem és alszom 135 percet h utána újult erővel ébredjünk és indulás nyaralás.
millió puszi Mindenkinek
remélem be tudok majd jelentkezni Olaszból is
pusz pusz

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubuspace jó utat és érezzétek jól magatokat! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Nagy itt a csend, gondoltam hozok már fotót :D

Millye, nagyon tuti az avatarod! Szerintem tök jó, ha te varrod a keresztelő ruhát.

Exanyós, na igen, én semmi jót nem tudnék róla mondani, bár mi már akkor sem voltunk jóban, mikor a fiával még igencsak dúlt a szerelem :lol: A második anyósom szerencsére rendesebb :wink:
Jaspis, nekem elküldheted a számát, és hogy földrajzilag merre található. Mostanában még biztos nem bíznám másra Julcsit, de idővel még jól jöhet egy ilyen lehetőség.

Miután a kendő és a kenguru nekem nem jött be, tegnap beszereztünk egy mei tai-t. Ebben most bízom, hogy beválik.

Kép

És néhány fotó az új fényképezőmmel. Még meg kell tanulnom használni, de már alapból is jobb mint a régi :D

Találjátok ki, hol a lábam!
Kép
Kép

Bohóckodunk:
Kép
Megmutizom a fogacskákat:
Kép

Apropó fogacskák. A héten kétszer beleharapott a cicimbe :twisted: Másodjára akkorát ráordítottam, szegény elsírta magát. Nem akartam, csak annyira fájt :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Helló!

Zita, nálunk sem jött be a kendő, ezért mi is vettünk Mei-Tai-t is meg Babaslinget. A Slinget imádja Flóra, de a Mei-Taiban 5 perc után keservesen sírni kezd. Remélem azért meg fogja szokni előbb-utóbb, mert a Sling csak neki kényelmes, a szülőknek nem igazán. Julcsi hogy bírja a Mei-Tai-t?

Millye, tényleg tök jó az avatarod!

Képzeljétek, tegnap Flóra átfordult a hasáról a hátára! Szerintem csak véletlen volt, de akkor is örültem neki! Este meg hangosan kacagott (most először), mikor az apja csikizte a karját. Annyira édes volt! :-)
zizi27

Csináltam én is egy vonalzót.

Kép
zizi27

Zita978 köszi :D Julcsi egy tündérbogár :D nagyon kis helyes a mosolya! :D A lábkidugós kép nagyon édes! azok a kis rózsaszín talpacskák :shock: :D

Zizi27 köszi :D De jó, hogy csináltál vonalzót mert nehéz fejbetartani ennyi babát és így pontosan tudjuk mennyi idős Flóra :D Gratulálok a forgáshoz és a kacagáshoz :D

és mivel tényleg nagy a csend ezért én is teszek fel képet :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, köszi, Andris is nagyon édes, kész fiatalember ezen a képen! Ezt a szerelést is te varrtad neki?

Zizi, jó a vonalzód. Hát, eddig nálunk sem átütő siker a MT. Első két alkalommal nagy üvöltés volt, de szerintem azért, mert 30 fok volt és amúgy is mindig melege van szegénynek (ezért volt nyáron szinte mindig egy szál pelusban :D ). Tegnap este viszont mikor a fotó készült, kb negyed órát volt benne, és nem panaszkodott, majdnem el is aludt benne. Remélem, megszokja majd, mert most ősszel már szeretnénk menni túrázni, és arra a babakocsi nem alkalmas. Megjegyzem a babakocsiban sem felhőtlenül boldog a drágám :)

Gratula az átforduláshoz! Julcsi kb egy hónapja kezdte, de csak a kiságyában fordul át, viszont pár napja naponta többször is, most már nekem is megmutatta, hogy csinálja. Eleinte csak úgy volt, hogy hason leraktuk aludni, és mire mentünk érte már háton volt. Mai alvás után jól meglepett, hallottam, hogy mocorog, de még gyorsan kivasaltam két inget, aztán ez a kép fogadott:

Kép

Hátra fordult és szétdobálta az állatait :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 köszi :D nem nem én varrtam még inget nem mertem varrni... na de majd megtanulom azt is :D azért vagyunk ünneplőben mert így várjuk a nővérét haza az iskolából mert ma van a szülinapja :D De édesen szétpakolt Julcsi :D milyen édes arcot vág hozzá! Mekkora hurkácskái vannak :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Akkor Szandrának boldog szülinapot! Jó nagy lányod van! Lassan nagymama is lehetnél :P Én meg a héten voltam 30, szóval én is öregszem :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 köszi :D NAgymama? NAne :shock: :D Más nem is hiányozna :roll: Neked is Boldog szülinapot! Mit kaptál erre a szép kerek jeles napra? :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,

Millye,
Tök jó az avatarod, jól mutattok együtt. :)
Isten éltesse sokáig Szandrát!!!
Szerintem szupi, ha Te varrod a keresztelős ruhát, én sajnos kétbalkezes vagyok.
András rendkívül elegáns a kis csokornyakkendővel.

Zita,
neked is boldog szülinapot, így utólag.
Azok a hurkák… mi is követünk titeket, gömbölyödünk rendesen…
Tetszik ez a meglepi megfordulás ébredéskor. :D
Annyira édesek vagytok a mei tai-os fotón…

Én tegnap 1 percre tettem bele Bogit a kengurúba próbából, nem szólt hozzá semmit sem… de nem mertem tovább benne hagyni, mert semmi nem tartotta a kis fejét. Én is szeretnék valami tuti cipelős dolgot… várom a beszámolókat!!!
Egyébként mennyi idős kortól ajánlatosak ezek?

Zizi,
Szupi a vonalzód. Gratula a forduláshoz… mi még csak ott tartunk, hogy az oldaláról visszafordul a hasára :D
Én is gondolkodtam, hogy nem kellene folyamatosan méricskélni, de most hogy problémásak a szopik, nem merem abbahagyni… 17-ig tart a táplálási napló… elhatároztam, hogy addig még mérem, aztán vége..:)

Hu lányok, minket megvisel ez a 6. hét.
A tejcivel még mindig szenvedünk… reggel Bogi megeszi a 180-200 grammját, de utána egyre látványosabban csökken a tejci mennyisége, csak 80-100 mili van bennük és ez kevés az én drágámnak, ha véletlenül 140-et szopizik délután, akkor örömujjongás van!!!
Szerdán már majdnem írattam fel tápszert is, de mire odaértem meggondoltam magam. A doktor néni szerint nincs baj, de nem neki sír Bogi minden délután, este…
Igaz eddig még sikerült kibekkelnünk, csak egy mélyhűtött tejcit kellett odaadni a kicsikémnek.

Szerencsére nyugtatnak, hogy ez a hat hetes hullámvölgy gyakran előfordul mással is és még simán visszajöhet a normál mennyiségű tej estére is. Persze ehhez pihenni kellene, ami még így is nehéz, hogy itt van anyukám…

Ma viszont délután háromtól hétig hatalmas sírás volt. Egyszerűen nem jön ki kaki, már adtam neki chamomillát 2 adagot, hőmérőztünk, de semmi… aztán végül elaludt a karjaimban… annyira sajnáltam szegényt.

Mindjárt ébred, jön a szopi.. ez is szokott segíteni…

Bogi ma délelőtt:

Kép
krisztacsillag

Zita

Isten éltessen! :)

A Mei Tai szerintem nagyon jó dolog. Próbáld meg esetleg azt, hogy miután belerakod Julcsit, rögtön elindultok valahova, akár csak le az utcára egy kicsit, hátha a sok történés elvonja a figyelmét arról, hol is van. Nálunk Marci imád nézegetni belőle, amikor kötöm magamra, már vigyorog, mert tudja, hogy megyünk valahova. :)

Nem lesz nehéz Julcsi így hason? Én Marcit egy ideje már a hátamra kötöm, azóta nem is fáj a derekam, akármennyit cipelem.

Krisztacsillag

A kengurut csak 3 hónap után ajánlják, pont azért, mert nem tartja a baba hátát. Van speciális újszülött kenguru, amiben fekve van a baba.
A kendőt és a Mei-Tait viszont lehet már kezdetektől használni, mert azok szorosan körbeölelik a babát, és tartják a hátát meg a fejét is. Ráadásul a csípőnek is jót tesznek. Egész pici babáknak a rugalmas kendőt ajánjlák, szerintem nektek érdemes lenne először azt kipróbálni.

millye

Nem kívánom neked, hogy gyorsan nagymamává válj, de nekem van egy barátnőm, aki 32 éves, és 15 éves a lánya... Szóval nem lehetetlen.
jaspis

Krisztacsillag köszi a köszöntést és a dicséretet! :D Sajnálom a tejci dolgot és a nyűglődést! Remélem hamar rendbe jön! :roll: Nagyon édesen mosolyog Bogi! Még a szeme is mosolyog. :D A Mei-Tait akár születése után használhatod!

Jaspis JAj ezt ne is írd... tudom sajnos, hogy ez így működik máshol meg van is olyan ismerős akinél van baba... sőt a lányom évfolyamtársának már két gyereke van... de szerintem a lányomnak több esze van... :roll: (legalábbis remélem)

Kép

Kép

Kép
millye

Köszöntéseket köszi. :lol:

Millye, ajándékba a fényképezőt kaptam, amit már említettem, sokkal jobb a réginél, nagyon örültem neki, mert eléggé fotómániás vagyok. Szeretném majd rendesen kitanulni a használatát, egyelőre csak automatán használom.
Ha jól számolom te sem voltál sokkal idősebb, mint a lányod most, mikor őt szülted, ugye? Megbántad, hogy ilyen hamar kezdted?

Jaspis, és Marcit egyedül fel tudod tenni a hátadra a MT-ban? Én is azt tervezem, hogy a túrákon majd háton visszük Julcsit, de még nem próbáltam ki úgy, egyedül nem is merném azt hiszem. Amúgy ma délelőtt sétáltunk kicsit Keszthely belvárosában, MT-ban vittem Julcsit és tök jól bírta. A hűvös idő úgy látszik jobban bejön neki.

Kriszta, Bogi nagyon cuki ezen a képen! Nem is 6 hetesnek néz ki! Kaki témában nem tudok tanácsot adni, nálunk mindig rengeteg volt. :lol:

Hű, Julcsi annyira belejött ebbe a hasról hátra fordulásban, hogy tegnap óta akárhányszor letesszük hasra, azonnal átfordul :lol: Ezzel csak az a gond, hogy ő ugye csak hason tud aludni, így nehéz elaltatni, meg ha álmában átfordul, akkor is azonnal felébred :? Emiatt nem volt túl jó éjszakánk :?

Viszont annyira édes! Ma délelőtt überelte a tegnapi hancúrozást, a fejvédőjét is lebontotta alvás után, és kukucsosat játszott vele, ez a kép fogadott mikor bementem hozzá (már rutinosan viszem magammal a fényképezőt :D )

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 fényképezőgép az nagyon jóóóóóó :D én is állandóan fényképezek mindent :D Én 19 éves voltam amikor a lányomat szültem és egyáltalán nem bántam meg... szerintem ilyen nem lehet megbánni :roll: Julcsi milyen huncut :lol: nekünk is ilyen mintás fejvédőnk van :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zita

Úgy veszem a hátamra Marcit, hogy leterítem az ágyra a MT-t, ráfektetem a gyereket, leülök elé, a derekamra kötöm az alsó szárát, és utána a felső szárakkal felhúzom a gyereket.

Ez elég egyszerű és biztonságos, elsőre meg is lepődtem, hogy mennyire nem bonyolult :)

Egy hátránya van, hogy levenni is csak így tudom, tehát csak akkor jó, ha itthonról indulok, és utána is hazajövök. Már videón nézegettem, hogy lehet még hátravenni, de eddig még lusta voltam kipróbálni :(

Viszont, ajánlom neked (és mindenki másnak is) ezt a programot:
http://hordozas.hu/hordozashete2009/

Itt biztosan sokat lehet majd tanulni. Ráadásul itt lesz a szomszédunkban, én biztosan lenézek, ha jön rá vki, megbeszélhetnénk egy mini találkát :)

millye

A 2 gyerek az már tényleg durva. Nehezen tudom elhinni, hogy mindkettő véletlen.
jaspis

jaspis ááááááá ezek nem gondolkodnak... nem részletezem, hogy milyen primitív emberek... épp tegnap beszéltem egy nagymamával akinek korán szült a lánya és mondta, hogy a lánya egy pillanatig sem szoptatta a fiát... és nem azért mert nem tudta :evil:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Na csak idejutok a géphez!! :-)
Átrendeztük a szobánkat, úgyhogy reggeltől estig pakoltunk, ráadásul veszélytelenítettük is a teret, már amennyire lehet... Igazából Milán mindig talál valamit! Ha mást nem, a függönyt tépi... :-) Ami nagy gondot jelentett, az az, hogyan tiltsuk el a kályhánk környékéről... :shock: Nem egyszerű feladat!

Ja! És belevetettem magam a muffin sütésbe, már a második adagon vagyok túl! Férjem kedvence lett a "csupacsoki muffin"..:-)

Milánnal minden rendben! Már megállt néhány másodpercig egyedül... Ez már jelent valamit? :wink:

A bográcsozós talink hétvégéjét akkor fixálnám, ha nektek sem gond, én kinéztem az okt.4-et. Remélem mindenkinek jó!

De a dömösi dunapart se semmi kilátás-ügyileg... :wink:
Oda egyébként kényelmesebben le tudunk cuccolni!
A Szigetcsücsökig Kisorosziban lenne egy kis séta de mondjuk van ott ilyen kiskocsi, amit lehet húzni... Ha jön sok apuka, akkor természetesen ez nem gond!
(Kérdés akkor melyik helyet szeretnétek?)

Szóval október 4. vasárnap Kisoroszi szigetcsücsök bográcsozás!!!

Hány óra lenne az ideális?
Délelőtt 10?

A hozzávalókat megveszem akkor én, ha van valakinek receprje, küldhettek nyugodtan... Gondolom mondjuk nem mindenki szokta ugyanúgy, nekem is van ugyan receptem, de azért várom az ötleteket!

És ki kellene hogy alakuljon egy létszám is, hogy a hozzávalókat aszerint tudjam megvenni!

Tudok vinni fát is, hogy be tudjuk gyujtani a tüzet...

Remélem sokan leszünk!

Várom a reagálásokat!
Megyek, nehogy odaégjen a muffin! :-)

Puszi
Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok!

2 hét Balcsi után újra itt vagyok. Visszaolvaslak titeket, majd írok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 16:18-kor.
szonce82

Tatyi1983 nagyon ügyes Milán! Mármint az állással kapcsolatban és nem a függönytépéssel :lol: A muffint és én is szeretem :D A kályhátok környékét pedig valami ráccsal vagy valami paraván szerűvel kellene elkeríteni... Én nem mondom magunkat biztosra a talival kapcsolatban mert a férjemtől függ és ő szinte minden hétvégén dolgozik.... :roll: úgyhogy inkább vedd úgy hogy nem megyünk.... :(

Szonce82 nagyon jók lettek a képek! Ádám nagyon helyes! ötletes dolog a csónak.... :D a kutyusos és cicás kép is nagyon aranyos! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Jaspis, a hátihordozásra láttam kétféle módszert is felvételre a youtube-n, az egyik amit te írtál, az tűnik egyszerűnek. De még nem próbáltam, mert mi általában kocsival indulunk, aztán onnan kell felvennem. Ma is használtuk, Szentedrén piacoltunk reggel, tök jól ment, a hasamon Julcsi, a kezemben meg egy kosár barack :lol: Fagyasztok télire. A hordozás hetére lehet kinézünk, engem a csütörtöki program érdekelne leginkább, esetleg péntek. Majd beszéljünk előtte, jó lenne összefutni.

Kati, sajnos még nem tudom megmondani, hogy tudunk-e menni október 4-én, de szeretnék. Viszont látom eddig még senki sem harapott rá az ötletre :(

Ma már másodszor voltunk zenebölcsiben, nagyon élvezi Julcsi. Pedig már ásítozott előtte, féltem hogy hiszti lesz belőle, de nem, végigvigyorogta, aztán a kocsiban hazafele úgy kidőlt, hogy hiába beszéltem hozzá és ütögöttem fél kézzel a kezét, arcát (nem akartam hogy elaludjon arra az 5 percre, mert utána nehezebb elaltatni újra).

Millye, biztos tudsz tanácsot adni. Vasárnap valami megcsípte az arcom, és nem akar elmúlni, sőt egyre csúnyább, piros és dagadt az arcom. Tegnap óta calciumot iszom és fenistil géllel kenem, azóta nem rosszabbodott, de nem is nagyon javul. Esetleg van valami ötleted, mit lehetne még? Ha így marad kénytelen leszek megmutatni dokinak :?

Felébredt Julcsi, majd még jövök később.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Ami még kimaradt.

Jaspis, a közelben van valami parkolási lehetőség? Mi még sosem bkv-ztunk :oops:

Millye: Julcsi kicsit gyanús nekem, hogy meg van fázva. Olykor olyan hangosan veszi a levegőt, mintha lenne valami az orrában, de nem látom, hogy lenne, és nem is folyik. Nagy baj nem lehet, mert jó kedve van és nem tűnik betegnek. Érdemes lenne adni neki oscillococcinumot?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok,

elkezdtem tanulni az elmaradt vizsgára… nem haladok, pedig itt van anyukám, de Bogi még így is egész napos program. A pocakfájás még mindig megvan és a tejcsivel is küzdünk. Már kiváltottam a tápszert, de még nem adtam neki. Próbálom húzni az időt, még a mélyhűtőben van tartalék tejci és amikor tudok, fejek, egyelőre azzal egészítem ki.
Gyanús, hogy az én drága kislányom nem szívja ki a tejcit rendesen a mellemből… ma például 100 mili után nem volt hajlandó tovább cicizni, jött a szokásos sírás… de a tegnapi lefejtett üvegből megitta… én meg utána még simán lefejtem további 100 milit, amit délután odaadtam kiegészítésnek, amikor már nem volt elég a mellemben…
Fura, mert 20-25 perc után nem hajlandó tovább szopni… de még éhes, mert a kezét majszolja és cumisüvegre rákap, a cicitől viszont dühösen sír… jó móka.

Zita,
Utána néztem a Mei-Tainak és rendeltünk is egyet a Teszveszen. Most készítik, a jövő hétre megkapjuk. Nagyon várom már.
Mi is tüsszögünk, köhögünk reggelente egyet-kettőt, de egyébként jól vagyunk… nem tudom mitől lehet, szerintem nincs megfázva, mert napközben semmi erre utaló jel nincs.
Hogy van a csípésed? A Forever Livinges Aloe First Sprayt is ajánlják csípésre.
Hova jártok zenebölcsibe? Mi történik ott?
A Youtube-os megkötős linkeket át tudnád küldeni?
A fényképezés nálunk is folyamatos… Bogi imádja, annyira figyeli a gépet..:)

Kati,
még én sem tudok választ adni… de ha megyünk is, akkor csak beugrunk, de a költségekbe természetesen beszállunk, ha úgy alakul.
Mi is imádjuk a muffint, sokat sütök én is… nálunk most a mézes-mandulás a menő :)

Szonce82,
nagyon jók lettek a képek! A virágos tetszik a legjobban. :)

Holnap megyünk csípő és koponyaultrahangra, a doktor nénink minden csecsemőt elküld elővigyázatosságból.

És a végére egy kép… :)

Kép
krisztacsillag

Kriszta,
ezen az oldalon vannak a youtube-os linkek:
http://www.borameitai.gportal.hu/gindex.php?pg=29363773
A teszveszen gremese-től rendeltél? Én tőle vettem, itt a babaneten is hirdette magát.
A zenebölcsi Szentendrén van, ülünk egy szőnyegen és énekelünk, mondókázunk, közben mozgatjuk a babákat. Elvileg fél éves kortól lehet menni, de mi csaltunk egy kicsit, így Julcsi a legfiatalabb baba :D
Ja, erről is van link :)
http://zenebolcsi.hupont.hu/
Pénteken meg Ringatóra megyünk Káposztásmegyerre, ez is valami hasonló lesz.
http://ringato.chilihosting.eu/

Fura, hogy Boginak ilyen jó étvágya van mégis lusta cicizni. Nálunk inkább az volt a gond, hogy Julcsi akkor üvöltött ha elvettem a cicit, és addig evett, míg nem kezdett belőle visszafelé folyni a tej :lol: Most már azért szerencsére leszokott erről, sőt most már van hogy elvonják a figyelmét más dolgok és alig eszik. Majd biztos nálatok is változik ez még. :wink: Fő, hogy szépen fejlődik!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita

Itt a környékbeli utcák nem fizetősek, pl. a mi házunk mellett van a Vasas köz, ott napközben szokott lenni hely általában. Innen 5 perc sétára van a Kesztyű Gyár, úgyhogy nyugodtan leteheted itt az autót, és mehetünk akár együtt. :)

tatyi

Mi azon a hétvégén Debrecenben leszünk, így nem tudunk menni.

krisztacsillag

Bogi olyan ebben a sityakban, mint egy kis nyuszi. Édes :)
jaspis

SAjnos 3 napja lázasak vagyunk.... Nagyon makacs ez a láz mert semmivel nem tudom lenyomni kivéve a hűtőfürdő... még a homeos bogyók sem használnak és bevetettem lázcsillapítót is (panadol) az sem... tegnap elmentünk a dokinőhöz... kicsit pirosnak látta a torkát szerinte vírus lesz és azért van a láz... tulajdonképpen a fogzás miatt mert az immunrendszer ilyenkor kevésbé stabil és könnyebben betegszik meg... A növekvő fogacska fölött az íny begyulladhat a gyulladás lefoglalja az immunrendszert, ezért ilyenkor könnyebben megfázik vagy összeszed valamilyen vírust szóval itt tartunk... és sajnos átléptük a bűvös határt mert 39 fölé kúszott a láza tegnap délután illetve este is... utána szerencsére éjszaka láztalan volt és viszonylag jól aludt... Beszéltünk a hozzátápláláról is és azt mondta, hogy nem csodálkozik azon, hogy nehezen megy mert jól szopó babákkal elő szokott fordulni.. ezért pár kanállal adjak neki és majd rákap az ízére..

Zita978 Rovarcsípésre szedjél Apis 15 CH napi 2-3x5 bogyót! :wink: oscillococcinumot adhatsz neki megelőzésre is.. ártani nem ártasz vele! :wink: Mielőbbi jobbulást nektek! :roll:

Krisztacsillag akkor lehet, hogy nemm tejcsi gond van hanem a lánykád lusta? :shock: Szoktál neki bármit cumisüvegből adni? Azért kérdezem mert abból ugye könnyebben jö és gyorsan megszokják a jót! A fotó nagyon édes! A mai vizsgálatról írj majd, hogy minden rendben volt-e. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Szilvi!!!

Isten éltessen sokáig!!!

Kati

Kép
tatyi1983

Óóó, szegény Andris! Sok gyógypuszi neki!
Mi jobban vagyunk, szemem is javult, és egyelőre Julcsit is rendben találom. :roll: Ma a tatai tónál piknikeztünk, nagyon szép hely!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Jaspis, oké! Majd egyeztetünk előtte! És talán csatlakozik még más is. :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok.

Sikeresen megérkeztünk Kefalóniáról.
Nem mondom, hogy fú mennyire jól pihentünk és milyen kikapcsolódás volt, de nagyon élveztük, mondhatni aktív pihenés volt.

Kati köszi a köszöntést! Megint öregebb lettem, nagyon gáz ahogy száguld az idő...:-(

Majd ha lesz szusszanásnyi időm, akkor teszek fel majd pár képet a nyaralásról.

Látom itt minden oké, jól vagytok.
Babókák még mindig tünemények és látom a hordozó project fut mindenkinél...:-) én is bepróbálkoztam egyfélével, de miután leszakadt a derekam Botitól, feladtam...azt nem lehetett a hátra venni...meg nem is igazán élvezte, mikor így akartam hurcolni, de azért azt hozzáteszem, hogy kicsit későn kezdtem el ezt, lehet azért.

millye:
nem lehet, hogy csak egyszerűen ez a pár napos láz támadta meg szegényt, akkor van ennyire magas láz. Meg kicsit be is pöttyösödhet utána....megnézte a doki a fülét??? Nekünk akkor volt ennyire magas a láza, amikor a füle gyulladt be.
Mindenesetre szupergyors jobbulást Andrásbabának.
Apropó...becézed őt valahogy???

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:13-kor.
szonce82

Szia Szonce!

Pihenj, amikor csak tudsz! Ha Ádám alszik, te is feküdj le! Most nálunk is így megy. Igaz, hogy Milán átalussza az éjszakát, de mióta mászik, meg totyog (ha fogom a kezét), azóta mást nem is csinálna, megy, mint ha kötelező lenne :wink:
Reméljük ezen is hamar túl lesztek!
Mikor ér haza a férjed? Sok van még hátra az egyedüllétből?

Lányok!

Ne bográcsozzunk? Nem reagáltatok túl sokan, ezért kérdezem! Igazán nem szeretnék erőltetni semmit!

Haza ért a férjem! Megyek adok neki enni! :-)

Puszi nektek!
Kati

Kép
tatyi1983

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:13-kor.
szonce82

Sziasztok Lanyok,

Ezt tudom megbocsajthatatlan ennyi ido tavol, de tenyleg osszeborul korulottem minden es soha nem erem utol magam... balatonnak tenyleg vege, ferjem meg le le jar van mit tenni a haz korul. En itthon Merivel akit inkabb nem reszletezek. Ami itt felhalmozodott lemaradas azt szerintem lehetetlen bepotolni. Renivel szoktunk beszelni minden heten, majd Ot megkerem hogy mondja el kivel mi tortent, neki meg van Beni mellett ideje :D nem ugy mint nekem Meri mellett. Jaj lanyok holnap 10re megyunk ovit nezni, nagyon durva hogy mar ovi utan kell nezni de idoben kell jelentkezni alapitvanyiba is, es van egy par amit kineztunk es azokat vegigjarjuk. Meg elszeretnek utazni harmasban nyaralni (Reni!!! :S )
A talakozoban benne vagyunk ha itthon vagyunk akkor!
Remelem ha talalkozunk ott konnyebb lesz velem beszelgetni. Mutatok is kepet a haramiamrol! :) Kép Kép Kép Kép

Reni jol lattod igen a valasz kep minosegerel es keszitojere :D

Puszilunk Mindenkit,
Igerem jelentkezek es benezek holnap is megprobalom az ovirol irok majd!
Reni, hivjal majd, a heten vmikor talizunk!

Jo ejt

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem eddig, de elvesztettem apukámat :cry: (beteg volt) Majd beszélek róla csak most még nagyon nehéz...

Zita978 köszi, szerencsére a fiam már teljesen jól van. 3 napig lázas volt.

Silverlion Köszi! Kérünk fotókat a nyaralásról! Utólag is boldog születésnapot! A dokinő szerint vírus is lehetett csak nem érti hogy nekünk miért nem lett semmi bajunk... :? és a lázon kívül nem volt sem orrfolyás sem köhögés.

Becézni Borsószemnek Pöttynek meg Öcsinek szoktuk... ki kéne neki találni valami jó becenevet...

Szonce82 Köszi! Nálunk sem megy a hozzátáplálás.. . csak a cici... a gyümölcsön meg zöldségen nyammog meg kiköpi... de nem adom fel. A dokinő azt mondta, hogy a jól szopó babákat nehezebb rávenni arra, hogy mást is egyenek :? A képek fantasztikusak Ádámról! Nagyon édes ahogy fekszik és néz! Nálunk már megy az ülés http://www.youtube.com/watch?v=WuvInJyN_CM és 12.-én felállt.. úgyhogy jaj nekem mert résen kell lennem mert esik kel.. úgyhogy addig örülj mert nyugtod van.. a másik, hogy nem vagy lemaradva semmivel!

Cirkuszka fantasztikusak a képek Merséről!

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Millye!

Fogadd őszinte részvétemet, és ha majd jobban leszel, várunk!

Beszedtünk egy kis szemgyulladást, ma kettőre megyünk a dokihoz. Remélem hamar elmúlik. Megyek, mert mindjárt etetnem kell.
Majd még jövök!

Pusz

Kép
tatyi1983

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:14-kor.
szonce82

Millye, nagyon sajnálom :(
jaspis

millye:
fogadd legőszintébb részvétemet, remélem a fájdalmad idővel enyhülni fog.
Ezek szerint az a 3 napos láz betegsége volt, ezen sok kisbaba átesik.
Láttam a videót amit csatoltál, nagyon aranyos rajta Andris. A becézéssel kapcsolatban tulajdonképpen úgy akartam kérdezni, hogy az András nevet becézitek-e, mint Andris, Bandi stb...?

Cirkuszka:
szia! Nagyon vagány a kölyök!!!! Én abszolút megértelek, én sem találom meg magam már hónapok óta. Ez hihetetlen fárasztó. Komolyan néha a erőm határán vagyok, amikor Boti nagyon elemében van.
Majd jó lenne találkozni egyet, hogy rosszalkodjanak együtt!!!

szonce:
kevesebb para, megint túl stresszeled a dolgot. Fog az a gyerek csinálni mindent, majd akkor, mikor nem is várod. Nem kell annyira akarni, meg figyelni. Egyáltalán nem kell fél évesen ülnie és mennie a gyereknek, sőt.
Mondtam neked, hogy Boti egyáltalán nem forgolódott össze-vissza, mégsem volt semmilyen fejlődési rendellenessége.
Ádámnak sincs hidd el, de ha biztos akarsz lenni, akkor meg vidd el az orvoshoz és kérdezd meg, hogy baj-e.
Azzal nem segítesz, hogy otthon önmarcangolsz!!!
Fel a fejjel...:-) Boti is hasonló volt picurnak, egyszerűen egész nap hisztizett, mert mindig kellett neki valamit csinálni, mivel ő cseszett mindenre, én is kivoltam tőle nagyon...sírógörcseim voltak.
Vannak nehezen kezelhető és könnyen kezelhető gyerkőcök... nekünk nem az utóbbit dobta a gép.

Reni:
téged is régen hallottunk.
Köszi az irodát még1x, általuk szerveztük meg az utat végülis, Kefalónián voltunk és a Marcsi nevű csaj egy angyal volt velünk, sokat segített.

A nyaralásunk "remekül" sikerült. Ha ezt tudom, el sem indulok.
Az első dolog, hogy pihenés ohne, de még csak annyi sem mint itthon. Irtóra kifáradtunk mind a ketten a gyerektől.
Aztán utolsó előtti nap (hétfőn) megbetegedtem, bélfertőzés, nem tudni, hogy vírustól vagy ételtől...de mivel az egész család makk egészséges maradt, így az utóbbira gyanakszom. Annyira ment a hasam, hogy félő volt, hogy kiszáradok, így kint elmentünk a kórházba, vért vettek meg minden, de semmi, szóval igyak sokat, meg csak rizs zabálás és smecta por ivása.
Oké. Eddig megvoltunk, másnak utazás haza repülővel, "isteni" volt, de túléltem. Itthon már lábadoztam, diétáztam, múlni látszott, mire péntek hajnalban ismét atomhasmenés, de annyira kész lettem, hogy felállni nem tudtam, elment minden erőm.
Ügyeletes képzel reggel 7.10kor már nem jött ki mert esetleg nem ér vissza 8-ra és ő addig dolgozik. Én meg dögöljek meg. Menjek be. Egyszerűen nem fogta fel, hogy nem tudok felállni, mert elájulok. Így mentőt hívtunk és bevittek a Lászlóba a belgyógyra és ott kaptam infúziót meg mindent megvizsgáltak, de negatív. Vasárnap kiengedtek. Na ennyi történt velem. Így megértitek mire mondom, hogy inkább maradtunk volna... :-(

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Akkor 1-2 kép arról, hogy Boti nyaral:

Kép
Botond és a tenger...
Kép
Boti görög vacsi...
Kép
Még 1 eszköz Boti szórakoztatásához...
Kép
Anya evett VOLNA egy fagyit...
Kép
Boti barátai a cicababák...

Kép

Kép
silverlion

Két kép ahol strandoltunk:
Kép
Kép

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Millye, nagyon sajnálom apukádat! Már épp benéztem a februári topikba, mert hiányoltalak, sejtettem, hogy valami nincs rendjén, aggódtam, hogy Andris lett rosszabbul. Még szerencse, hogy ő jól van!

Szonce, Ádám nagyon ari, és szerintem se aggódj! Julcsi még csak hasról hátra fordul, nála két nappal később született kisfiú meg már négykézlábazik. Én mégsem aggódom, majd alakulunk szép lassan. Addig jó nekem, míg egyhelyben marad, mostanában egész jól meg tudok mellette csinálni dolgokat, pl ha vasalok azt tök jól elnézegeti. :D

Szilvi, nagyon szép helyen voltatok! Sajnálom a betegséged, elég rosszul hangzik! Remélem már jól vagy!

Kati, Milánnak jobbulást!

Merse gyönyörű!

Na, fel is ébredt Julcsi, úgyhogy mennem kell. Mi jól vagyunk amúgy.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Hááát, már tényleg jó régen jelentkeztem.

Millye,
sajnálom, ami történt...

Szilvi,
örülök, hogy jól sikerült az út (mármint a szervezés).
Sajnálom, hogy beteg lettél. És tényleg nem tudják, hogy mitől volt?
Utólag is boldog szülinapot!
Boti nagyon édes képeken.

Cirkuszka,
nagyon jók a képek :) :)
Holnap hívlak :)

Kati,
Mi szívesen megyünk. Nekünk eddig jónak tűnik az időpont, bár nem túl sokan jelentkeztünk.

Nálunk minden rendben.
Beni 8,56 kg, foga nincs, forog össze-vissza, hasról-hátra, hátról-hasra, meg körbe. Kúszni még nem igazán kezdett, ülni sem ül még egyedül, de én valahogy most (kivételesen) nem aggódom.
A hozzátáplálást mi is elkezdtük már egy ideje. Nem mondom, hogy könnyen ment, de most már sokkal jobb a helyzet, úgyhogy Millye, Szonce kitartás és rengeteg türelem.
Nekünk az éjszakák okozták eddig a legtöbb gondot az elmúlt pár hétben. Beni volt, hogy 6-7szer is felkelt és csak nagyon nehezen lehetett visszaaltatni. Egyik este másfél órát hagytam sírni (az ötödik ébredést követően, miután már egész éjjel cicizett), aztán rájöttem, hogy ez nem az én módszerem. 3 napja viszont megint átalussza az éjszakát. De hogy mitől, senki sem tudja. Nem bánnám, ha így maradna :) Most viszont én nem alszom, mert mindig felkelek (kb óránként), hogy mi van vele, hogy még nem jelentkezett :) Szóval hihetetlenül fáradt vagyok.

Mindenkinek ajánlom az irodát, akivel Szilviék is utaztak. Tényleg nagyon segítőkészek és elég jó utakat tudnak öszeállítani: www.yestravel.hu

És persze egy kép :)

Kép

Reni

Kép

Kép
b.reni

Kati:
elfelejtettem neked reagálni, hogy nekünk jó az időpont, szóval mehet a dolog.
Szerintem, ha nem lennénk elegen a dologhoz, akkor meg maradjon a dátum, de találkozzunk valahol, ahol a babák is kicsit a szabadban lehetnek!!!
Én a vízparttól csak azért félek kicsit, mert Boti ahogy vizet lát megy bele akár ruhástól is mindegy neki...:-)
Múltkor a Városligetben sétáltunk, gondoltuk megnézzük a Vajdahunyad váránál a kacsákat...aha...a kacsák le voltak sza.va, de majdnem a vízben landolt és nem lehetett elhozni, mert atom hisztit csinált.
Nem tudom mi volt a gyerekem előző életében, lehet hogy hal...:-)

Zita:
tényleg fantasztikusan szép volt a sziget és a tenger is szó szerint kristály tiszta, csak hát az események nem kedveztek nekem. :-(
Nem tudják mi volt a gond, minden leletem negatív, szóval nem valami baktérium, nem tudják. Azt mondták, hogy valami elhúzódó vírus lehetett amit összeszedtem...hát nem tudom.
Kicsit aggaszt, tök ideges vagyok, szerintem most még azért megy picit a hasam már az idegtől!!!!

Reni:
szia, már régen voltál.
Beninek lehetett ám, hogy belül a fogai kezdenek alakulni, az mindig éjjel okoz nekik ilyen fájdalmat és csak a cici vagy a cumi nyugtatja meg őket. A "legjobb", hogy periódiukusan jönnek, megindul pár napig aztán pihi és aztán megint. Szóval ha nagyon megviseli majd a fogzás, akkor ez is azért volt....:-( Botinak is voltak anno ilyen éjszakái...fog nem volt, de ő szenvedett.
Sokan esküsznek a borostyánláncra 3-4 ezer forint és ha hat akkor megéri nekünk nem volt már sajnálom....

Kubuék meddig nyaralnak????

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Ezt a képet muszáj feltennem, Boti a "gyúrós" :lol:

Kép

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Szilvi!
Örülök hogy nektek is jó az időpont!
Felőlem találkozhatunk máshol is, lehet akkor többeknek lesz kedve hozzá, ha nem kell olyan sokat kocsikázni (bár leginkább az időpont nem volt jó többeknek!)
Botinál próbáltad már a tejbegrízt ami nem bébiételes? Mert mi még ugyan csak 10 hósak leszünk csütörtökön, anyukám többször erősködött, hogy ő már rég adná neki! Nekünk is adta.. Nem tudom, hogy ki merjem-e próbálni!
Azért kérdezlek Téged, mert már elmúltatok egy évesek!
Tudom hogy a gyerekorvosok, védőnők is tiltják a tejet, de olvastam valahol, hogy pl. nem jó az sem, ha esetleg később derülne ki allergia. (persze ez nem azt jelenti, hogy rosszat akarnék Milánnak! Azért kérdezlek Titeket! Hátha tudsz tanácsot adni!)

Nagyon szép helyen voltatok! A betegségért sajnállak, sikerülhetett volna szebben is a dolog, dehát majd legközelebb!

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok!

Szilvi!
Örülök hogy nektek is jó az időpont!
Felőlem találkozhatunk máshol is, lehet akkor többeknek lesz kedve hozzá, ha nem kell olyan sokat kocsikázni (bár leginkább az időpont nem volt jó többeknek!)
Botinál próbáltad már a tejbegrízt ami nem bébiételes? Mert mi még ugyan csak 10 hósak leszünk csütörtökön, anyukám többször erősködött, hogy ő már rég adná neki! Nekünk is adta.. Nem tudom, hogy ki merjem-e próbálni!
Azért kérdezlek Téged, mert már elmúltatok egy évesek!
Tudom hogy a gyerekorvosok, védőnők is tiltják a tejet, de olvastam valahol, hogy pl. nem jó az sem, ha esetleg később derülne ki allergia. (persze ez nem azt jelenti, hogy rosszat akarnék Milánnak! Azért kérdezlek Titeket! Hátha tudsz tanácsot adni!)

Nagyon szép helyen voltatok! A betegségért sajnállak, sikerülhetett volna szebben is a dolog, dehát majd legközelebb!

Kati

Kép
tatyi1983

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?