Jó reggelt!
Boldog hófordulót kicsi Olinak!!!
Most, hogy így olvaslak Benneteket, rájöttem, milyen szerencsés vagyok... Apa mindent, de mindent megcsinál most. A Gyerek körül teendőkre nem is kell kérnem (bár öltöztetni és pelenkázni ülve én is tudom, és meg is csinálom), de minden egyebet is elintéz, amire kérem, ma reggel még bundáskenyeret is készített, ő csinálja az ebédet és még kedves is.
Az igaz, hogy volt egy reggel, mikor kezdett kicsit elege lenni és összevitáztunk, de két hét után ezen nem csodálkozom. Gyerek, háztartás, és még engem is ki kell szolgálni, mert szinte semmit nem tudok megcsinálni egyedül.
Amúgy nagyon rossz érzés, alig várom, hogy jobb legyen, teljesen egyedül láttam el eddig Marcit és háztartást, ezek után ilyen kiszolgáltatottnak lenni...
No mindegy, remélhetőleg már nem tart soká.
Nila: Képzeld, Marci párszor szabályosan mászni látszott, de aztán abbahagyta, és most valahogy a kúszás ás a mászás között tart, méghozzá úgy, hogy felnyomja magát és hintázik, aztán vetődik, és így tovább. (Szerintem hasonló,mint amit Vinci és Natasa csinál) Nagyon vicces és aranyos, bár kicsit sok energiabefektetés és lassú haladást eredményez, de majd bizosan rájön lassan, hogy hogyan is kell ezt szabályosan, és tulajdonképpen ezzel is eljut mindenhova, ahova akar. Jelenlegi állapotomban pedig örülök, hogy az egész lakást még nem tudja bejárni.
Miért kell orvoshoz menned? Műtét következménye?
Zümis: Ajjaj, remélem, csak rémeket látsz.
Vannak gyanús jelek továbbra is?
Biztos, hogy engedékenyebb vagyok, de nagyon értélekem az igyekezetét, és tényleg sokat változott Anyósom. (Az esküvőnk idején azt hiszem, még nagyon haragudott, hogy a fia engem választott, de nem miattam, no mindegy, ez egy hosszú történet.) Azóta elfogadott, (sőt, megkockáztatom, megszeretett) imádja az unokáját és nem akar beleszólni, és ez neki nagy önfegyelem, mert amúgy nagyon beledumálós típus.
Pandus, jó, hogy jöttél.
Lehet, hogy Hannababával csak ezt a félévet kell kibekkelni, utána jöhetnek anya kájái. Ne aggódj, mászás egyik pillanatról a másikra beindulhat, nálunk is ez volt. Semmiről sincs még lekésve.
Tényleg, Tesód kisbabát vár, nem? Jól vannak? Kisfiú vagy kislány?
Képeket azért hozhatnál...
Bogi, lábaddal mi van?
Bocsi, szófosi, látszik, hogy kicsit be vagyok zárva, Marcika meg alszik.