Szép szombatot mindenkinek!
Stelly: HUhh, ez a kettőkor kezdődő éjjel nem hangzik jól, de biztosan az áttört fogacska a bűnös. Szerintem ilyenkor nyugodtan add azt a fájdalomcsillapítót, hisz ha más fáj neki, arra is jó. Ma éjjel jobb volt?
Van egyötletem amúgy hozzátáplálást illetően...Nem belepof, csak ötlet, tényleg. Szóval, én elolvastam ezt az igény szerinti hozzátápi elméletet a neten, és nem mondom, hogy maradéktalanul alkalmaztam, de tény, hogy kezdetben nagyon laza a volt a dolog, ölemben evett, belenyúlkált, szétkente magán, ilyenek. Nem tudom, hogy ezért-e vagy sem, de egy idő után kedvet kapott, és sokkal jobban kezdett enni, most meg már kezd igazán jóétvágyú és nyitott lenni. Lehet, hogy amúgy is így alakult volna, de az is lehet, hogy hatása volt annak, hogy engedtem szabadon ismerkedni az elején (amitől egyébként néha frász kerülgetett, hisz a fal is céklás volt...
) De most utólag azt mondom, megérte. Emellett Marci egyre szebben is eszik, ma délen egyáltalán nem nyúlt bele (mondjuk a kedvence volt, paradicsomos krumpli
), de ha bele is tapicskol, az csak a végén szokott lenni, mikor már unja a banánt.
Adrika elég szabad léleknek tűnik, nem lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni, hogy leülteted mondjuk a földre (nemsajnálom ruhában), ahol nyúlkálhat, tömködheti a kajcsit a szájába, meg ami még eszébe jut... Persze utána gyereket és konyhát takarítani nem olyan mulatságos, de hátha ez segítene.
Többiek,
Hel, Mist, Ti kicsit jobban haladtok már?
Huhh, rémesen hangzik ez az éjszaka,
Hel!
Bernivel is így volt? Jó lenne, ha lenne valami ötletem, de félek, nincs. (Mondjuk ha jobban enne mást is, az biztosan segítene...) Addig meg türelmet kívánok és hajrá!!!
Ahh, varratszedés az nem fájdalom. Másfél órát vártunk az orvosra, az nem esett túl jól...
Jövő pénteken vissza, ha minden jól megy, röntgen és talán utána ráállhatok már.