Új privát üzeneted érkezett!

Csipinek tök igaza van. Én a viszketésre javasoltam az olajat. Sokat sajna nem lehet tenni...
Vendég

Nosztalgia krémes? Az milyen? Én csak a simát és a franciát ismerem....de jöhet bármelyik

Kép
csipike09

A nosztalgia krémes naaaaaaaagyon finom :D
Ilyen:
Kép
zuzmooo

Húúúúúú ilyet én is én is kérek!!!!! Hol lehet ehhez a finomsághoz hozzájutni?

Kép
csipike09

mindenkinek nagyon jó hétvégééééééééééééééééééééééééét :lol: :lol: :lol:
Zarja, annyira irigyelleeeeeeeek!!!!!!

Edit

Kép
ézsóné

UUUHHHH ez a kép nagyon nagy kínzás a még dolgozók számára!!
Ezért intés jár, pláne, hogy meg is etted!!

Kép
bettike830

Áááá Zuzmoo! Ez nagyon nem igazságos!!! Én is szeretnék... Megyek is és veszek valami sütit a szomszéd boltból. :lol:

bellerreni
Eger

Csipi!

A talis cukiban van. Asszem bécsi krémes a neve... :D
Vendég

Nem tudom, hogy vagytok az evéssel lányok, de én kénytelen leszek egy nagy előkét beszerezni, mert mindennel leeszem a hasam :oops: Lassan olyan vagyok mint egy bölcsis: 30 percenként eszek, pisilek és az egész étlap leolvasható a hasamról.

Kép
csipike09

Sziasztok!Új vagyok még itt,de már régóta olvasgatom4 Razz Most multam 18 hetes, és sajnos ma a védőnöm nagyon megijesztett.a 16 hetes genetikai vérvételem,szabad ösztriol szintje /korrigált/5,2 lett.A papiromon 16hetes 1 napos terhesség helyett 19hetes 6napos volt.Befolyásolhatta ez,hogy elirták?Kedden kell Debrecenbe mennem.Ha valaki tud segithetne.Köszönöm!
vadócka

Nóri, ez szupi. akkor már meg is van mit fogok ott enni. :D

Kép
csipike09

Szia, Vadócka, biztos, h befolyásolja. Nem véletlenül kérik a terhességi hetet meghatározó 12. Uh-t és a testsúlyt is. Szerintem hívd fel a dokidat, biztos megnyugtat. Azért nem mindegy , h 16 v 19 hetes az ember 1 adott korhoz kapsolódó vizsgálatnál.

Kép
csipike09

Az a gáz, hogy én 7 ig dolgozom, de innen 5 perc a horváth cuki ha még ott vagytok akkor szívesen benéznék én is!!
Ugye a szép új horváth cukiról van szó az árpád úton???

Kép
bettike830

Én pándi meggy tortára vágyom náluk. A szatmári szilva is remek volt.
Vendég

Nekem a szatmári szilva nem jött be. De az is lehet , h csak rossz napja volt nálunk a cukrásznak és elcs...te.

Kép
csipike09

Na! Vettem krémest meg mézes zserbót, de először csak a krémest eszem meg, nehogy úgy járjak, mint Zuzmooo...

Az embőc megint jól felidegesített. Elvitt egy kocsit a szerelőhöz egy csövet kell csak kicserélni rajta. Kb. 15-20 perces munka. Erre odament valaki más is és már a másik kocsit szerelik vagy fél órája az övét meg abbahagyták. Hát mondom ne legyen már ilyen kis bamba. Szóljon már, hogy sietne meg egyébként is ő volt ott előbb. Mi ez a rendszer? Vagy én gondolom rosszul?

bellerreni
Eger

Én sem rajongok a szilva tortáért, de ez a maga nemében remek volt. De egy mascarponés, meggyes cucc csak nem lehet rossz. Habos kávéval leöblítve. De ha rossz, hát majd veszek valami mást, hogy "elvegye az ízét"
Vendég

Szia Csipike!Köszönöm válaszod!Hétfőn kell mennem a dokimhoz,kedden meg Debrecenbe genetikára.Remélem megnyugtatnak,mert amugy minden leletem rendben van!
vadócka

Vadócka, ne izgulj, minden rendben lesz. Elég béna lehetett az aki így elírta az adatot (már bocsi). Azért majd írd meg mit mondtak és mi volt a genetikán. Egyébként első baba?

Kép
csipike09

Betti: még én is dolgozok :( (8ig)
zuzmooo

Nóri, remélni kell, h16-ig marad ez az aktuális ízlésünk és nem egy csípős, sós, savanyú egyvelegre fogunk áhítozni :wink: :D

Kép
csipike09

Igen!De tavaly sajnos volt egy korai embrioelhalásom,6hetesen.Ezért is félek annyira!
vadócka

vadócka: ne izgulj! Ha minden egyéb rendben volt, biztos nem lesz baj. Hol laksz, hogy Debrecenbe küldenek?
zuzmooo

Vadócka, sok orvos a 12. hétig nem is kezeli a nőt kismamaként. A 6 hetes babának biztos volt valami baja és ezt a természet megoldotta. De te mostmár 18 hetes vagy, már majdnem félidős. Már semmi baj nem történhet, legalább is így kell hozzáállni :wink: Különben végig parázhatjuk a 9 hónapot és az sem nekünk sem a babának nem jó.

Kép
csipike09

Heves megyében lakok,elég fanatikus a dokim!
vadócka

Csipi!
Ja, csípős. Chilis csokira gondolsz? Van az is... :lol:
Vendég

:shock:
vadócka

Nóri, én még azt nem mertem megkostolni.....csoki és csípős :shock: Te már kostoltad?

Kép
csipike09

Zuzmoo!
Akkor együtt sajnálhatjuk magunkat! :lol: :lol:
De szerencsére én csak 7 ig vagyok

Kép
bettike830

Vadócka! Én egri vagyok :lol: Te merre laksz? Most megyek egy kicsit mert jön az embőc és megyünk tescozni

bellerreni
Eger

Reni!

Eger, hmmm, olyan szép hely, imádok ott nyaralni! Olyan nyugis..

Edit

Kép
ézsóné

Ez a sok sütis hozzászólás annyira fájt!!! :? :lol: Én jelenleg egyiket sem ehetem, valami cukormenteset azért ennék. De apa hagyott nekem mérés utánra egy pici néger csókot, az is több a semminél. Biztos nagyon jó lesz a tali, már most irigyellek titeket.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Vadocka- te kihez mesz uh-ra Debrecenbe? En holnap megyek Ditroihoz, ha te is hozza mesz, holnap mar tudok velemenyt mondani rola.
Most kaptam meg a 3-as teszt eredmenyt:
hcg-25920
mom hcg-0.86
al-fetoprot-28.8
mom afp-0.86- nalam a normal ertek 0.5-tol van, es ezt egy nemet labor irta, ugyhogy a 0.6 meg jo ertek
free estriol-2.14
mom free estriol-0.98
Down riziko1:3800 biokemia alapjan- kor szerint 1:700
Ennyit ertettem meg belole, a tobbi nemetul van, es azt nem vagom. Remelem a dokim igen.
Mar nagyon varjuk a holnapi uh-t! Kivancsi vagyok, most se lesz szegyenlos es ugyanazt latjak-e majd! De persze a lenyeg, hogy semmi baja ne legyen, logo vagy nem logo reszek masodlagosak. :lol:
Baboca bojkottalja a ferjem: ha rateszi a hasamra a kezet, azonnal mindenfele mozgast beszuntet. Szegeny parom mar teljesen ki van akadva, nyafog, hogy maris milyen anyas. Bezzeg ha lany lenne... Hat, mondtam neki, miert nem igyekezett jobban... :wink:
geri79

Még nem tudom kihez kell mennem ,mert hétfön beszélek a dokival.Ma a védőnő volt ő ijesztegetett! :evil: Még az eredményt se láttam csak amit az aszisztens elmondott.Ugyhogy hétfőig para!
vadócka

Vendég

Hát Nóri, asszem akkor egy Lucával tartozol, ha fiunk lesz :D

Katica: hát én nem vagyok ennyire testápoló rajongó. Sőt, kifejezetten hanyag vagyok e téren. De mostanság igyekszem beerősíteni. Esti szertartás részének felveszem a pocakkenegetést is.

Csipike: ez édes volt, mint a bölcsis. Én a cicimet eszem le mindig, nem szoktam hozzá, hogy ekkora. :D De egyáltalán nem bánom, sőt örömmel veszem, hogy végre akkora, hogy még le is tudom enni. HIába, az élet apró örömei.

zarja

Alig várom, hogy én is beszámoljak a mosható pelus első tesztjéről. De ennek az epeszappannak még utánna kéne nézni. Hm.

zarja

Az olyan, mint a mosószappan.
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... /#comments

Mindenre tudok megoldást... :lol:
Vendég

Vadócka, ne izgulj! Tudom, könnyű mondani. Szégyellheti magát a védőnőd! A dokid majd biztosan megnyugtat. Nekem most tavasszal volt 6 hetesen vetélésem, ezért én is paráztam eleget.

Jó hír: ma Sanyim mondta, hogy jövő szerdán eljön 4-kor a munkából, s Borival együtt kivisznek autóval a Határ útra, így 5 környékén - ha minden jól megy - csatlakozhatok a csapathoz!!!!!!!!!!!!!!!! Tudja, hogy mennyire szeretnék menni!
ktc

Képzeljétek, van egy barátnőm, akinek én adtam egy csomó cuccot (játék, cumisüveg melegítő, mérleg...stb). Neki kisfia van, de már lassan 1éves. Most voltam náluk és kaptam egy csomó nagyon szép uniszex cuccot. Két gyönyörű szőrös fehér overallt, bundazsákot. A másik barátnőm, ugye adja a babakocsit meg egy csomó kismama rucit. Hát magamhoz sem térek!
Én eddig semmit nem kaptam senkitől! :D
Vendég

Sziasztok.

Képzeljétek megvettem az elsö kismama nacimat
És hogy jobban érezzem magam vettem még egyet télire is amit csizmához fel lehet venni.

Haza érkezésem után föztem egy isteni hatalmas adag kelkáposztafözeléket.
Ettem is 2 tányérral,és persze 1 fürt szölöt.
Meg se tudok mozdulni

Üdv Vadócka.
Ne aggodj biztos nem lessz semmi baj.De ha tudsz már valamit,majd meséld el nekünk.

Kép
magdimokuci

Jelentem hogy a Milka csipöspaprikás csokija ISTENI.

Kép
magdimokuci

Én még nem ettem csípős csokit, de nem is vagyok nagy csípős-mániás. Viszont szeretem a mogyorósat, a kekszeset, az epreset, a joghurtosat, a kereket, a szögleteset és a 3szögletűt is!
Vendég

Nóri, csoki ala Gombóc ArtuR? És hogy csinálod, h mégis ilyen nádszál vagy?

Kép
csipike09

Nem csipös egyáltalán,csak olyan érdekes ize van.
Bár én bevallom,én nem lettem egy nagy édesség mániás
Inkább a gyümölcsre vagyok rákattanva.
Képes vagyok egy kilo szölöt,megenni egy délelött alatt
Az almárol meg ne is beszéljek,ha tehetném csak azt
ennék.

Kép
magdimokuci

Csipi!

Nem vagyok nádszál!!! Na dagi sem vagyok. Nem eszem sokat, inkább baromira elvagyok somlóin, smarnin, palacsintán, tejberizsen és habos sütiken.
Salátát mondhatom soha nem eszem.
Nem iszom cukros löttyöket. Csakis egészséges light kólát :oops:
És nem engedem magam 60kg fölé.
Szülés után elmentem 69kg-ig, onnan brutál volt visszafogyni 54kg-ra, szóval nem engedem, hogy 60 fölött legyek. Ennyi.
1kg-t könnyű leadni (1hét diétás kaja) 15kg-t nehéz.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.11 20:02-kor.
Vendég

Eszter!

Ezt csak Neked:
Kép

Kép
Vendég

Kedves talira menők. Nem illik ám a távolmaradókat izgatni :lol: ! Az én gyomrom 3 nap óta megint kész van, de ezek a gyümölcsös, habos süticsodák még engem is megfogtak. Én most képes vagyok sajna egy almától is rosszul lenni, pedig nagy gyümölcs evő vagyok amúgy.
Azon filózom bemenjek e az AFP leletemért a 18 hetes UH előtt. Mivel úgy tűnik túl korán vették, lehet nem jó és akkor 2 hétig rágom a körmöm (de minek?) Ha meg tűrhető, akkor megnyugodnék. Jó kis dilemma.
A pocak kenés nekem is csak viszketésre kellene, a csíkok ellen nincs ellenszer a hajlamosaknál.
Csipike. Én is mindig leettem a pocakomat :lol: . De most még nincs akkora. Ha lehetőségem van rá nem az asztalnál eszem, hanem szép kényelmesen felrakom a lábam és a pocakom felett eszegetek. De persze csak akkor, ha nincs otthon a család :D .
pammut

Teljes izgalomban vagyok a sütiktől:-) Amúgy a cukiról a napokban láttam egy dokumentum filmet, teljesen el voltam ájulva. Vicky, Te merre laksz, vagy dolgozol? Az Astoriánál, a Dob utcában van egy cuki, ott kimondottan cukorbetegeknek való finomságok vannak, abból biztosan csemegészhetnél :wink:

Én mandulaolajjal kenem a hasam, valaki ajánlotta, egész jól felszívódik, de azért az esti kenés után még reggel is jó puha a bőr a pocimon. Alapvetően azért vettem, mert állítólag van olyan jó, mint a Vichy, de nem kerül annyiba. Hát nem tudom, kétezer volt, de pici üveg, gyorsan fogy, szerintem arányaiban semmivel sem olcsóbb, mint a spec. készítmények. Most már beindult a növekedés, szerintem veszek valamit a csíkok ellen. Az anyám hasán egy sincs, a nagymamám bőre úgy nézett ki szülés után, mint a szita.

Találtam ma egy csajt a neten, aki kismamatornát tart. Nem tudom Ti hova jártok, vagy jártok-e, de a hagyományos fitnessekben itt a környéken nem találtam semmiféle lehetőséget. A nőci újpesten van, a II. ker-ből nagyon messze, de elmegyek, mert a honlapja és a nő a telefonban is szimpi volt. Megterveztem az életem: hétfő-péntek torna, kedden jóga, szerdán relaxáció. Mindez persze délelőtt. Az ügyfeleknek a fennmaradó idő jut :D Na, kiváncsi vagyok, mi lesz belőle...

Edit: nekem ultajó étvágyam van. Bánatos is vagyok miatta, de hát ez van. Éveken keresztül voltam nagyon vékony, így most kicsit nehéz megbarátkozni a telt formáimmal.

Kép
juci-77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?