Teljes izgalomban vagyok a sütiktől:-) Amúgy a cukiról a napokban láttam egy dokumentum filmet, teljesen el voltam ájulva. Vicky, Te merre laksz, vagy dolgozol? Az Astoriánál, a Dob utcában van egy cuki, ott kimondottan cukorbetegeknek való finomságok vannak, abból biztosan csemegészhetnél
Én mandulaolajjal kenem a hasam, valaki ajánlotta, egész jól felszívódik, de azért az esti kenés után még reggel is jó puha a bőr a pocimon. Alapvetően azért vettem, mert állítólag van olyan jó, mint a Vichy, de nem kerül annyiba. Hát nem tudom, kétezer volt, de pici üveg, gyorsan fogy, szerintem arányaiban semmivel sem olcsóbb, mint a spec. készítmények. Most már beindult a növekedés, szerintem veszek valamit a csíkok ellen. Az anyám hasán egy sincs, a nagymamám bőre úgy nézett ki szülés után, mint a szita.
Találtam ma egy csajt a neten, aki kismamatornát tart. Nem tudom Ti hova jártok, vagy jártok-e, de a hagyományos fitnessekben itt a környéken nem találtam semmiféle lehetőséget. A nőci újpesten van, a II. ker-ből nagyon messze, de elmegyek, mert a honlapja és a nő a telefonban is szimpi volt. Megterveztem az életem: hétfő-péntek torna, kedden jóga, szerdán relaxáció. Mindez persze délelőtt. Az ügyfeleknek a fennmaradó idő jut
Na, kiváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Edit: nekem ultajó étvágyam van. Bánatos is vagyok miatta, de hát ez van. Éveken keresztül voltam nagyon vékony, így most kicsit nehéz megbarátkozni a telt formáimmal.