sziasztok!
Alig győztem visszaolvasni!:)
Voltam hajnalban vérvételen az AFP-hez, azt mondta a doki, hogy 23-a körül lesz eredmény, akkor telefonáljak. Jó korán odaértem, én voltam az első, úgyhogy 8-kor már itthon voltam.
Nóri - a cicikérdésben majd fogok kérdezni, én is úgy tervezem, hogy a babócák után megcsináltatom!
Nekem nem a méret a baj, hanem a lógás, és ez a babák után vszeg még rosszabb lesz, pláne, ha lefogyok a versenysúlyomra, ami még a jelenlegihez képest is vagy 10-12 kilóval kevesebb
Csak az a kérdés, hogy hány babára számoljak, mert 2 biztos lesz, ha adatik, de a harmadikban nem vagyok biztos. A legjobb lenne a következőre ikreket szülni, és nem volna ilyen kérdés
Cigi: én csak kocáztam az egyetem alatt, aztán szerencsére kikerültem a bagózós társaságból (sose voltam menő
)
De, mint zarjának, anyukám füstöl, mint egy gyárkémény. Állítólag a terhességek alatt letette, de azonnal visszaszokott. Bezzeg apukám leszokott, és azóta lelkes antidohányos - ez a köztük lévő veszekedések legnagyobb okozója. Nekem is mindig szólnom kell anyunak, hogy ne előttem cigizzen, menjen ki a szobából, de ennek az az eredménye, hogy alig tudok vele beszélgetni, mert öt percenként kirohan. Bele sem gondolok, mennyit szív egy nap ...
És persze aggódóm is miatta, hogy rákos lesz, meg hasonlók... Emelett szörnyen elhízott és magas a vérnoymása, szóval minden a cigi ellen szól, de nem hallgat a józan észre ...
És hogy hagyon rá ott jó szívvel a babát, ha tudom, hogy összefüstöli vagy a cigi miatt nem lesz eleget mellette?
Bocs, hogy ilyen hosszan nyavajogtam, de ez annyira frusztrál