Új privát üzeneted érkezett!

Szia Tücsök! Üdv közöttünk. Mindannyiunknak nagyon nehéz ez az egész, többünk már évek óta ezzel a helyzettel kénytelen együtt élni, de mindannyian bízunk abban, hogy végül mind sikeresek leszünk. Hajrá, drukkolok neked is a lombikhoz!

Az antagonista eljárás során - amennyire tudom - rövidebb ideig tart a szurkálás. Alapjáraton a ciklus 3. napján indul a szurizás, tehát az előző hónapban nem kell semmivel sem szurnia magát az embernek. Hogy melyik szurikat választják, azt a dokik döntik el, ezért lehet az, hogy egyikőtök ilyet kap, a másikótok amolyat. Ugyanúgy nézik, hogy hogyan érnek a tüszők és ha ha szépek és nagyok, akkor ugyanúgy, mint a long protokoll esetében, tüszőrepi injekciót kell beadni. Az antagonistának valóban az lenne a lényege, hogy inkább kevesebb, de nagyobb és érettebb tüszőket nyerjenek, ami sok esetben jobb, mint a sok, de kevés és sokszor éretlenek.

Mindazonáltal vannak intézmények, amelyek mind a long, mind a short meg az antagonista protokollok előtt egy hónappal fogamzásgátlót szedetnek. Azt hallottam, hogy ennek is megvannak a maga okai: ha az egyik hónapban fogamzásgátlóval leállítanak mindent, a következőben pedig stimulálnak, akkor sokkal érettebb és nagyobb tüszőmennyiséget lehet nyerni. Talán van benne valami, talán nincs. Aztán attól is sok minden függ szerintem, hogy milyen táptalajt használnak az intézmények. Annak idején emlékszem, hogy Tanárúr mondta, hogy ők is áttértek valami újabb táptalajra, amit az embriótenyésztésnél használnak.

Hbzs, köszi a statisztikát, szerintem a Forgácséknál nincs okunk aggodalomra.

Úristen, de hosszú lettem! Bocsánat!

A lényeg: mindenkinek drukkolok!
Vendég

És még laptetőn is vagyok! Remélem, hogy bejön ez a topikos babona.... :D
Vendég

Hbzs!
Szerintem szuper,hogy megosztottad velünk az infókat,még engem is érdekel,pedig már nem vagyok érintett!
Ez annyira egyéntől függő szerintem,hogy kinél mi válik be,melyik protokoll.Nekem mind long volt,de nagyon szép(állítólag tankönyvbe illő) :lol: :wink: petesejtjeim lettek!Mindenki más és másképp reagál a dolgokra!De én hiszem,hogy Dezsinek is az antagonista,mint új protokoll beválik! :P

Tücsi!
Na,akkor majdnem eltaláltam! :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Ladiva!
:lol: :lol: :lol:
Bejön meglátod! :D :wink:

belluska

Hbzs!
egyáltalán nem untattál a száraz statisztikával!
kifejezetten édekel, mindig is érdekeltek az efféle adatok!!! :D

Tücsikém!
Tudod, hogy én sem jelenek már meg nagyon az ős topicunkban :? Egyszerűen nincs mit írnom. Már szinte én vagyok az egyetlen, aki még baba nélkül vagyok a régiek közül! És én is ugyanúgy érzem, hogy nincs keresnivalóm, nem kell minden nap a babaneten lógni. Ez egészen tegnapig volt igy, amikor is elkezdődött :P Na most aztán belőlem is dőlni fog a betű!!!!
Azért ha bedugtad az orrocskádat hozzánk, akkor most már nem lécelhetsz le egykönnyen! Édted is drukkolunk :!: :!: :!:

Ladiva!
az eszmefuttatás doktori volt! :D

Minnie!
köszike :wink:

Belluska!
na jó, tényleg megnyugodtam.... Tényleg. tök optimista vagyok. nem akarok arra gondolni,hogy milyen optimista voltam az inszemnél, mert ott 100%ig bizts voltam a sikerben és akkor jött a nagy csalódás! tudod. Most azért próbálok reális maradni.

Kata!
Még olyan szurit nem kaptam sohasem. Hétfőn nem lesz Sipos doki, tehát tanárúr lesz aki tovább kezel!
Mit is szedsz mnyh növelőnek? :roll: :?:
dezsina

és Ladiva!
tuti bejön :D
dezsina

Dezsi!
Persze a realitás az mindenkinél ott van,de nagyon kell hinni benne és bizakodni ezerrel!Sikerülnie kell és kész! :P

belluska

Lányok, tényleg nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!!!

iKata, a táncolófigurát egy topicostársam illesztette be nekem a topicba, és én bemásoltam a forráskódját a profilomba!

hbzs, igazságszerint már régóta olvastalak benneteket, láttam hogy jól összekovácsolódtatok!;-)

ladiva, köszi neked is a kedves szavakat!

Dezsikém, hát ez az! Én is úgy éreztem, hogy kilógok! Pedig isten bizony imádom a baba fotókat nézegetni, de hozzászólni mit tudnék a kismamis témákhoz? :roll:

Ha már ilyen kedvesen fogadtatok írok egy kicsit magamról: 1996-ban házasodtunk össze a párommal, és azóta szeretnénk babát, nagyon sok orvosnál jártam míg végre rátaláltam a Forgács Intézetre! Itt volt 4 inszemem és 4 lombikom, de 2 lombikomnál nem jutottunk el az ET-ig mert vagy egyáltalán nem volt tüszőm (lóadagnyi gonal mellett) vagy leálltak az embriók a fejlődésben! Amikor eljutottam az ET-ig akkor is 4 tüsző volt a rekordom 3 visszaültetett embrióval! A párom mindig mellettem állt, és igazságszerint jobban megviselték a kudarcok mint engem, aminek az lett a vége, hogy a 4-ik lombik után teljesen magába zuhant és válás lett a vége...nem részletezem mekkora csapás volt ez számomra: teljesen legyengült a szervezetm 40 kilóra folytam és 1 napig kóma közeli állapotban voltam) a válás után a férjem aztán pszichomókus segítségét kérte és szerncsére gyorsan helyrejött...3 éve újra együtt vagyunk és most még erősebb a kapocs közöttünk! Tavaly bepróbálkoztam a Kaálinál, de hatalmas csalódás volt, a végén a pánik betegségem is kijött, szóval az elmúlt évem azzal telt, hogy lelkileg felépüljek ami most már mondhatom nagyon jól sikerült : boldog és kiegyensúlíozott vagyok! Szóval most nagyon bízom a sikerben! Bocsánat ez elég hosszú lett! :oops: :oops:
Vendég

Tücsök! Gratulálok Nektek, hogy ennyi fájdalom és rossz dolog után ismét együtt vagytok és a kapcsolatotok erősebb, mint valaha. Ez szintén nagyon sokat jelent a további sikerek terén. Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt veletek a múltban, de neked is nagyon drukkolok, hogy ez a lombik az utolsó legyen! Azt esetleg pár szóval leírod, hogy a Kaáli-ban mi okozott csalódást? Persze ha nem szeretnéd, akkor nem kell, megértem, egyszerűen csak érdekelne, mert mostanában több negatív dolgot is hallottam azzal az intézménnyel kapcsolatban. Neked is vannak IR-érték eltéréseid? Csak azért kérdezem, mert látom, hogy Avandametet szedsz.

Dezsi, úgy legyen!
Vendég

ladiva!
Köszönöm!
A Kaáliban főként az asszisztensek hozzáállása volt ami kiborított: ha bementem csak néztek rám mint borjú az új kapura, visszaköszöni sem köszöntek, volt hogy percekig ott álltam a pultnál és rám se bagóztak, többször megígérték, hogy visszahívnak (a dokimmal szerettem volna beszélni, de leráztak) mondtam, hogy telefonálok később, de győzködtek, hogy visszahívnak: soha nem hívtak vissza! Minden sz@rért fizettem 1 év alatt 100 ezret tutira ott hagytam, de nem jutottam el a lombikig! Aztán hiába mentem időre minimum félórát vártam és eszükbe nem jutott elnézést kérni a csúszás miatt, többször úgy éreztem, hogy nekem kéne elájulni attól, hogy oda hordhatom a pénzem...röviden ennyi! Tudom, hogy sokaknak bejön a Kaáli ezért most is hangsúlyozom, ez csak az én tapasztalatom!

Igen, elég súlyos IR-em van! Októberben lesz 2 éve, hogy kezelik, de már minden változatát kiprbáltam a Metforminnak: sovány vagyok és még tovább fogytam tőle, de most az Avandamet szuper, végre híztam egy kicsit és elértem az 50 kilót, + a gyomrom sem fáj állandóan mint a Met többi változatától!
Vendég

Tücsi,
hát csajszi, van lelki erőtök :roll: Le a kalappal előttetek, hogy ilyen szépen meg tudtátok oldani a problémáitokat. Sajnos sok párkapcsolat rámegy a próbálkozásra, és sajnos szerintem nagyon kevesen találnak vissza egymáshoz. Tényleg, le a kalappal előttetek!
Szóval akkor ha jól értem most ez lesz az első lobikotok az újrakezdés óta, ugye? Szerintem az rengeteget számít, hogy kiegyensúlyozottak vagytok. Szerintem szinte 80%-ban ezen múlik a siker.
Nekem is magas az Ir szintem, de én nem tudok fogyni a gyógyszertől sem. Mióta stimukat kapok, azóta iszonyatosan nehezn fogyok, bezzeg hízni...abból tarthatok neked tanfolyamot, ha gondolod :wink: Biztos van valami speckó légzési technikám, mert ha nem eszem, még a levegőtől is feljön pár deka :oops:

Ladiva,
én ismerek debreceni, szegedi, pesti kaálisat, bmc-seket, de senkinek nem kellett szednie fogigátlót lombik előtt. De amúgy már én is hallottam ilyet, de nem ismerek senkit, akinél ezt alkalmazták.

Dezsina,
én most szedek megint E vitamint (ezt előző ciklusban elfelejtettem), magnéziumot (amúgy is minden éjjel görcsöl a lábam), sokat iszom, szedek már Femibion 800-at is, és az aspirin protectet. Ja és néha esténként megiszon kb. 1 deci vörösbort. Állítólag az is vastagítja a mnyh-t. Amúy olvastam valami barátcserje kapszuláról, ami állítólag szintén vastagít. Ezt nem mertem kipróbálni, nem akarom teletömni magam ennyi bogyóval, így is a fülemen jönnek ki. :shock:

i.kata

Tücsi!
Nem semmi hallod ami veletek történt,de annyira jó,hogy ennyi megpróbáltatás után így talpra álltatok és legfőképp ami a legfontosabb,hogy újra egymáséi vagytok!Ez lesz a mostani beültinek a sikere! Nem egy hétköznapi történet a tiétek!Szinte egyedül álló,de fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem szerencsére párom egy nagyon optimista pasi,így mindig felrázott a nehéz időszakokból,illetve nem is nagyon engedett belezuhanni saját magam "depressziójába"!Mindenki másképp dolgozza fel a sikertelenségeket! :( De ti most nagyon jó úton jártok a siker felé én úgy gondolom!Amúgy is,de a történet tudatában még jobban szorítok értetek!

belluska

Kata!
Biztosan hatnia kell ennek a sok mindennek amiket szedsz!
Ennél többet már nem is lehetne tenni!

belluska

jó reggelt! :)

Tücsikém!
:wink: akkor most mint öreg-motorost felszólítalak, hogy 5. -re (velem együtt) produlkáljunk már 9 hónap múlva egy (kettő stb) babát! :D :D :D
ugye megjött ma?
(nálunk is volt egy ilyes holtpont a kapcsolatunkban, persze nem ilyen komoly, hogy a párom megrázott, hogy mostmár hagyjam abba a depit, mert nem ilyennek ismert meg amilyenné váltam. De jó, hogy felébredtem a depiből!!!! :P )

Kata!
:P látom Te sem panaszkodsz, rendesen szeded a csodaszereket!!! Úgy látom, hogy akkor az én adagom is megfelelő!

Ladiva!
Úgy kell lennie :D
dezsina

jajaj
Belluskát, majdnem kifelejtettem :roll: :) A fő drukker :D :D :wink:
dezsina

Dezsi!
Így van,belehúztok most Tücsivel,Katával....,aztán egész óvodát üzemeltethetünk! :P :wink:
Látod,majdnem kifelejtettél :wink: :wink: :wink: :wink: Ez a posztom drágáim! :lol: :wink:

belluska

Szép reggelt!

Lányok, teljesen meghatódtam tőletek... :oops: :oops:

Kata, igen most lesz az első próbálkozás az újrakezdés óta!;-)

Belluska! Köszönöm! :oops:

Dezsikém, igyekszem-igyekszem! Ha minden igaz ma megjött (reggel láttam a pirit, de nem érzem hogy görcsölnék, ezért most elbizonytalanodtam, mindjárt lecsekkolom! :roll: ), szóval hétfőn reggel megyek az intézetbe! Remélem talizunk?!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Kata még neked akartam írni, hogy a fogyás kulcsa az evés!! Nem szabad éhezni, mindenképpen tartsd be a 3 óránkénti evést, hogy folyamatosan egyszinten tud tartani a cukrodat! Sokan vannak akik nem esznek és mégis híznak, úgy tudom azért van mert a szervezet úgy érzékeli, hogy ínséges idők vannak és elkezdi raktározni a zsírt vagy valami ilyesmi... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Tücsi,
pár hete nagyon odafigyelek erre anapi 5x-i, kevés étkezésre, de -2 kliónál megállt a fogyásom. Lehet majd megint elindul.

Dezsina,
még a narancsot elfelejtettem mondani. Februárban szinte narancson éltem és pár hete ehy filmben is azt volt, hogy a csaj állandóan narancslevet iszik, mert állítólag segíti a teherbeesést. Gondoloma C vitamin miatt lehet. Azért biztos ami biztos, most minden ebédhez megiszom egy pohár nari levet :lol:

Belluska,
most, hogy megint hármunkért kell izgulnod, azért ugye aludni is fogsz? Nem szeretném, ha agyon aggódnád magad! :wink:

i.kata

Tücsi!
:D

Kata!
Hát gyerekek lefárasztanak annyira,hogy az esti teendők után azért csak bírok majd aludni :lol: :oops: ,de sokat szoktam rátok gondolni!
Azért ez nem semmi "állomás" most a ti életetekben is!És ehhez sok-sok erő kell,de ti mindannyian erős csajszik vagytok! :P

belluska

Na megyek,mert kicsit össze civakodtak gyermekeim! :lol:

belluska

Tücsi!
ha minden igaz, akkor tényleg találkozunk! :D Izgi!!!! :P

Kata!
köszi a tippet!
ma veszek is narilevet (és nem a cukrosat) 8)

Belluska!
jó civakodást :D
dezsina

Bellus, én már úgy szeretnék gyerekcivakodást hallani! Az óvodagyarapításban én is benne vagyok ám!

Kata, én a Cirises lányoktól, valamint a Róbert Károlyos lányoktól is olvastam ezt a fogamzásgátlós szedést, meg egy-két Dévais lánytól is hallottam. Állítólag ez a "brit" protokoll. Nekem tetszik, hogy nem kell szedni, azzal sem megy el egy hónap, azt is fel lehet használni spontánkodásra.

Ja és a barátcserje kapszuláról én is hallottam, állítólag a progeszteron és prolaktin szinteket is gyönyörűen be tudja állítani.

Most ahogy olvastam, hogy ki miket szed, az jutott eszembe, hogy olyanok vagyunk, mint a vénasszonyok: reggeli, déli, esti gyógyszeradag és vitaminadag. Kész lakoma, amiket magunkba teszünk. Férjemmel szoktunk ezen nevetgélni, már fontolgatom, hogy veszek, olyan gyógyszeradagoló műanyag kis tokot. :lol: De a babá(k)ért minden megéri.

Olyan jó, hogy mindjárt indultok!
Vendég

Tücsi!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen át kellett mennetek, s nagyon becsüllek benneteket azért, hogy a nagy mélypont után ismét helyre tudtatok állni, s főként, hogy együtt!!! Tiszta szívemből drukkolok, hogy a következő lombikotok egyben az utolsó is legyen!!! (Kivéve persze, ha majd kistestvért szeretnétek, s esetleg nem lennétek olyan "ügyesek", mint Belluskáék! :wink: )
Azt jól értem, hogy nektek ez még csak a 3. támogatott lombikotok lesz? (Mert ugye azoknál, ahol nem jutottatok el az ET-ig, nem veszítettétek el a támogatást?)

Kata, Ladiva!
Nahát, én azt hittem nálunk is szedetnek a lombikosokkal fogamzásgátlót! De akkor biztos csak azzal kevertem össze, hogy a longnál azzal kezdik, hogy leállítják a petefészkek működését... :oops:

Ladiva!
Egyébként én úgy tudom (a Belluskától kapott könyvből okosodom 8) ), hogy nem egyfajta táptalajt használnak végig a leszívástól a beültetésig, hanem változtatják az összetételét, annak megfelelően, ahogy a méhben is változik, az embrió változó szükségletének megfelelően.

Dezsina!
Akkor hétfőn nem lesz Sipos doktor? :cry: Mert lehet, hogy én is akkor mennék UH-ra... Bár bízom benne, hogy nem kell!!! 8) Mindenesetre én is találkozhatnék veletek!!! :wink:

Kata!
A magnéziumot B6-tal szeded? Mert állítólag a B6-tól is lehet hízni - anyósom szerint legalábbis a kórosan vékony embereknek is azt írják fel...
hbzs

Hbzs!
valóban nem lesz Sipos doki. Ő maga mondta, ezért is egyeztetett az én esetemben a tanárúrral, mert hogy hétfőn nem lesz. :? Azért gyere UH-ra :) Tanárúr is ugyanazt látja :D Remélem, azért hogy nem kell gyere! :wink:

Ladiva!
ne is mond! egy marékkal szedek a tablettákból! Sajnos már öklendezem is... :evil: Ez is közre játszott, hogy elegem lett! de hát most újra játékban vagyok!
dezsina

Dezsi!Rövid időn belül leszereltem a civakodást! :wink:

Ladiva!
Persze elhiszem,én is így voltam vele,hogy bárcsak egy kis gyerek civakodásban lett volna anno részem!Hát most kijut belőle bőven! :lol: Tudjátok nem panaszkodom(igazán nincs is miért,sőt),de azért két ilyen picivel nem mindig könnyű(mármint a gyerek nevelés)!Most éppen Barnit altattam,aztán Katával megyek hintázni(ez lett beígérve :lol: ),aztán séta stb.....! :D Szép feladat,nem cserélném el semmiért!És itt MINDENKINEK lesz benne része!
:P

belluska

Kriszta,Minnie,Wepe,Zsuzska...!
Puszi és pocak simi mindenkinek!

belluska

hbzs
igen, a TB szemében ez csak a 3-ik próbálkozásunk! Erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó!;-)

ladiva, a Kaáliban nekem is fogigátlót kellett szedni, jól el is cseszte a ciklusom... :?
Vendég

Ladiva,
komolyan mondom, hetek óta fontolgatom azt a gyógyszeradagolót :lol: Nem tudom már fejben tartani, mikor mit kell bevennem. Külön kupacokat csinálok, állandóan egyik kupacból pakolom a gyógyszereket a másikba, attól függően, mit mikor kell bevennem. De így is bele szoktam zavarodni... :oops:

Dezsina,
én is cukormenteset iszom, bár azért engem az is ki tud ábrándítani, hogy itthon a 100%-os nari lé is koncentrátumból van. Az íze sajnos meg sem közelíti a frissen facsart ízét. :?

Belluska,
szívesen lvesszük a terhet a válladról :lol: Csinálhatnál Kata-Barnus kölcsönzőt. Katát nem lenne nehéz rávenni, hogy jöjjön el kutyázni :lol: :lol: :lol:

i.kata

Hbzs,
sokáig Magne B6-ot szedtem, de addig amíg szedtem nem híztam. Most a gyógyszertárban egy Magnerot nevű bogyót ajánlottak, azt vettem.

i.kata

Gabókám!
Örülök, hogy sikerült Szathmáryval beszélned!!!! Nagyon lelkiismeretes embernek ismertem meg!!! Jó kezekben leszel nála!!!!

Kata!
Mindjárt hozom a képeket a szobárról és hát csináltam a hatalmas pocimról is!!!!
Én is hallottam a borostyánnak ezt a jótékony hatását. Sokan használják is!!!!
Hát az albérlős témáhpz én sem tudok hozzá szólni.... úgyhogy inkább drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!!

Dezsi!
Bárhogy id döntesz, az lesz a legjobb neked!!!! Ha mész, akkor gigamegahegynyi drukkjaimat küldöm!!!!!
Látom, bele fogtál! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Minni!
Hú, már a 14. hétben vagy!!!!!
Pocisimi!!!!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked én is!!!!

Kriszta!
Pocaksimi!!!! Hess hányinger!!

Házitücsök!!!!
Üdv köztünk!!! Mihamarabbi bebabásodást kívánok!!!!!
Nem semmi, amin keresztülmentetek!!! Kitartást nektek!!! Meg lesz a gyümölcse, meglátod hamarosan!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát csajok, jó ksi npjaim vannak: szerdán jött anyum, és az egész kéglit kitakarította. Szegénynek nem igazán tudtam segíteni, mert két lépésenként bekeményedett a hasam. Azt mondtam már. hogy el kezdett a pocim lefelé vándorolni? Most már elég sűrűn keményedik és néha görcsölget is. Szóval csüt. reggel ment anyum tovább a Balcsira. Mi meg apával elmentünk bevásárolni, mert este meg jöttek kereszt szüleim. Szóval vásárlás után mentem cipészhez, SzTK-ba beutalóért, mevettem a kórházb a hálóingemet és a pizsamát, vettem bugyit, melltartót, voltam a könyvtárban és DM-ben. Aztán haza. Tudtam még pihenni egy órácskét, aztán csináltam estére a kajcsit. Estére totál hulla voltam. nagyon fájtam mindenhol. Úgyhogy apácskával közöltem, hogy nincs több főzés, vendéglátás, csak pihenés. Nem igazán szeretnék koraszülöttet. Hát nézett apa hatalmasakat. Ez van. De nagyon úgy érezm, hogy a kisfickónk hamarabb ki fog bújni. Apa szerint persze bebeszélem magamnak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj, és megkaptam életem első laptopját.... picike, cuki, gyors... egy HP Compaq nc4400-as modell. Ugyan használt, de kifogástalan állapotban van. Egy hátránya van, hogy csak wifi van rajta. Úgyhogy nem tudom, a kórházban hogy fogom tudni használni. Pedig nagyon szeretnám magammal bevinni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
hűűű! Milyen jó neked!!! nagyon klafi egy laptop :P Gratula!

figyuzzatok! olyan hányingerem van a fostimontól :evil: Pont két napja, amióta beszúrtam. 3db-t nyomatok egyszerre! Szerintetek lehet ez? Még éjszaka is rosszul voltam és lever a víz állandóan. Hőhullámjaim vannak!!! :? :(
dezsina

Na és a képek a szobáról:
Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És a hatalmas pocimról:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi, kicsit nagyon sok voltam.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
csodálatos a babaszoba :P :P :P jaj, bárcsak már én is csinálhatnám :? :D
a poci viszont óriási :!: :!: :!: :!: :!: :D El sem hiszem, hogy még egy hónap van hátra :D
dezsina

Sziasztok Lányok!

Először is Dezsi!
Nagyon jó,hogy így döntöttél!Nekem is ez volt az utolsó támogatott lombikom :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok!Hajrá!!!!

Házitücsök!
Köszöntelek én is itt a fórumon,bár én csak ritkán szoktam írni. De most mindenképpen szerettem volna,hogy tudd, nekem a 8.-ik lombik sikerült(3 fagyis, 5 rendes), és ikreket várunk!!!!Az első 7 egy másik intézményben volt, utána átjöttem,és az én tündér Sipos dokim elsőre "csinált" nekünk egy vegyes párost!!!! :lol: :lol: :lol: Különben én még mindig nem fogtam ám fel!!!!!

Ladiva!
Én már a program elején beszereztem a gyógyszeradagolót :lol: , azóta csak romlott az agyi kapacitásom, állítólag ez is kismama betegség!!!

Kata!HbZS!
Nektek is drukkolok!

Belluska!
szia!Gyönyörűek a gyerkőcök az új képeken is!!!!Tudom,hogy Te is odáig vagy Sipos dokinkért,olvastad a Nők Lapjában a cikket róla?
Én sírtam, olyan mintha én írtam volna.,...és a kép is szenzációs!!!

Kismamiknak !
Poci simi!!!

Zsuzska!
Veletek minden rendben?

Rólunk: szigorú fekvésre vagyok ítélve, kinyílt a méhszáj ,babócák jól vannak,de még minimum 2 hetet mondott a Sipi,h annyit még húzzak ki.én mondtam nekik,hogy októberben jöhetnek csak ki! :lol:
ÚÚÚ!Bocs,jó hosszúra sikerült..

Kép
babyonboard77

Szia Baby!
Hajró Babócák, tessék még két hetet odaent tölteni!!!!!
Hát mi végól is jól vagyunk. Kissé kezdenek felgyorsulni a dolgok.
Egy hete kezdett poci leljebb vándorolni és három napja elég sűrűn keményedek, gyakorlatigag csak fekve nem fáj. Ma már voltak kisebb örcseim is. Bár ezt remélem, csak a hidegfront okozza. Kezdődik a dokihoz járás ismét.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: Még a függöny hátra van, de már nézegetjük őket.

Bizony, betöltöttem a 34. hetet szerdán :shock: :shock: :shock: :shock: Lassan anyuci leszek :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Pont egyszerre írtunk!
Örülök,hogy jelentkeztél, most már pihizzél sokat!!!!Ez már a finish!!!
Igen a frontok okozhatják a görcsöket, de az időbe is simán belefér már...A jósló fájásaid megvannak még?
Hát én nem szeretném ha 2 hét múlva már jönnének...min.36.-ik hét az jó lenne....

Kép
babyonboard77

Hát szerintem a multkori görcseimet is az időjárás okozta. Azóta nem voltak. Most megint kezdenek jönni. Majd kedden a dokim megmondja, mi újság van. Elkezdtem össze pakolni a kórházi csomagomat. Most mosom a hálóingemet és a pizsimet. Nem mosnom, hogy nemizgulok, mit mondanak majd kedden. Meg a vérvétel eredményét is nagyon várom már. Hétfőn kiderül az eredmény.

Nagyon drukkolok, hogy a kicsik minél tovább bent maradjanak!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
De szép babaszobát készítettetek Benőkének! :D A pocakod is óriási (minden értelemben)!!! :lol: De most már aztán tessék pihenni!!!
De jó, hogy van saját laptopod! Mobilinternettel, USB stick-kel sem megy a net? :? A kórházból is szeretnénk majd hallani rólad!!! :wink:

Babyonboard!
Melyik számban volt Sipos doki? Anyósom időnként meg szokta venni - remélem, nem pont ezt hagyta ki!!!! :roll:
Drukkolok nagyon, hogy minél tovább bent maradjanak a picik! Pihizzél sokat! A neveitek megvannak már?
hbzs

Baby!
:P de jó hogy írtl! Atyám! neked is uccsó támogatottra sikerült? jaj, nagyon bizakodom. Ha igy számolom, akkor nekem is volt egy fagyis beülti, akkor a 6. lesz nekem! De igazából tényleg ez lesz a vége!
Vigyázz magatokra! Pihizz sokat! De azért már tényleg a finisben vagy! Kérdeztük már, hogy milyen neveket találtatok ki? lehet tudni?
dezsina

Csajszikák!
ha valakinek megvan a cikk, legyen olyan drága és szkennelje be :!: :wink:
dezsina

HBZS!
MAjd apával megbeszélem, hogy tudok majd bentről jönni. MAjd az agyam megmondja.... ha már informatikus a lelkem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Fantasztikus a gyerekszoba!Csodás!!!!!! :P :P :P
Igazán szép szobája lesz Bencének!
Jól tetted,hogy anyudra bíztad a takarítást,mert már az nem tett volna jót neked!Már eleget pörögtél! :lol: :wink:
Pocak simi!Írtam,hogy én is úgy éreztem Katánál,hogy karácsonyra szülök aztán jan.16. lett belőle,pedig 10-re voltam kiírva!

Baby!
Örülök,hogy minden rendben veletek és szerintem is még októberig húzzák ki oda bent a babáid! :wink: De jó kezekben vagy!
Igen hát én is nagyon elfogult vagyok Sipos doktorral kapcsolatosan,de azt hiszem jogosan!Ő biztatásának is köszönhetem a Katánkat!Meg egyébként is,igazi jó ember!
Nem láttam a cikket,de mostaniban van?Húúú,mindenképpen szeretném olvasni a cikket!Remélem a mostaniban van,mert akkor hazafelé apát küldöm a hírlap árushoz! :lol: :wink:
Három hete szült nála egy internetes ismerősöm és hát ő is nagyon megvolt vele elégedve,simán szült és nem is pici babát!
A szülésznővel Etával egy igazi jó csapatot alkottak ismét náluk is!Árad belőle a nyugalom és ez nekem is fontos volt!
Jól van,ódákat befejeztem! :lol: :wink:
Írjál többször Baby!!!!!!! :D Én is kíváncsi vagyok a nevekre!!!! :wink:

Kata!
Hááát,Katánk menne az tuti,de ha álmosodna bajban lennétek vele!De képzeld nem is írtam még! :D Múltkor mond neveket,mert amúgy is ugye apja egész focicsapatába "szerelmes" és egyszer mondja a párod nevét,de olyan nincs köztük és rávezetett,hogy párodra gondolt,persze én is besegítetem neki,mert gondolkoztam,hogy honnan szedi ezt a nevet!Szóval kata veszélyben vagy! :oops: :lol: :lol: :lol:

belluska

Lányok,annyit írtunk,hogy lassan laptetős lesz ismét valaki!
Lehet rá startolni! :wink:

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?