Zsuzska!
Fantasztikus a gyerekszoba!Csodás!!!!!!
Igazán szép szobája lesz Bencének!
Jól tetted,hogy anyudra bíztad a takarítást,mert már az nem tett volna jót neked!Már eleget pörögtél!
Pocak simi!Írtam,hogy én is úgy éreztem Katánál,hogy karácsonyra szülök aztán jan.16. lett belőle,pedig 10-re voltam kiírva!
Baby!
Örülök,hogy minden rendben veletek és szerintem is még októberig húzzák ki oda bent a babáid!
De jó kezekben vagy!
Igen hát én is nagyon elfogult vagyok Sipos doktorral kapcsolatosan,de azt hiszem jogosan!Ő biztatásának is köszönhetem a Katánkat!Meg egyébként is,igazi jó ember!
Nem láttam a cikket,de mostaniban van?Húúú,mindenképpen szeretném olvasni a cikket!Remélem a mostaniban van,mert akkor hazafelé apát küldöm a hírlap árushoz!
Három hete szült nála egy internetes ismerősöm és hát ő is nagyon megvolt vele elégedve,simán szült és nem is pici babát!
A szülésznővel Etával egy igazi jó csapatot alkottak ismét náluk is!Árad belőle a nyugalom és ez nekem is fontos volt!
Jól van,ódákat befejeztem!
Írjál többször Baby!!!!!!!
Én is kíváncsi vagyok a nevekre!!!!
Kata!
Hááát,Katánk menne az tuti,de ha álmosodna bajban lennétek vele!De képzeld nem is írtam még!
Múltkor mond neveket,mert amúgy is ugye apja egész focicsapatába "szerelmes" és egyszer mondja a párod nevét,de olyan nincs köztük és rávezetett,hogy párodra gondolt,persze én is besegítetem neki,mert gondolkoztam,hogy honnan szedi ezt a nevet!Szóval kata veszélyben vagy!