Csajok annyit írtam és elszállt
Szóval akkor mégyegyszer.....
Sziasztok!!
Most értem gépközelbe, mert reggel melóztam, aztán fodrász utána megint munka és fél 10-re estem haza.....Most meg szépen visszaolvastam
Susytunder - ne add fel, amíg nem jön piri, addig él a remény!!Én is már gondolkodtam sokat, hogy májusi baba mennyire jó lenne....nyáron nagy pocakkal nem a legideálisabb...de ez legyen a legnagyobb gondunk
Legalább egyből vihetjük sétálni és nem kell attól félnünk, hogy megfázik
Zsu - így kell ezt csinálni, pozitív gondolkodás= pozitív eredmények!!
Már annyiszor akartam kérdezni, én tudatlan, hogy mi az a Closty??Az peteérés serkentő??
Kírus - az simán lehet, hogy onnan ismerős neked a párom ,mert ő bajai és a Jelkibe járt...Bár kb 10 évvel ezelőtt, de nem öregszik a kis csibész
...Köszi a dicsiket....a hajamnál gondolom a vörösre gondoltál, most a természetes seszínű barna van, de nagyon gondolkodom a visszafestésen....8 évig voltam egyébként vörös
Réka - Tesókám!!
Ne izgulj, nekem is érdekeseket produkál most az LH tesztem, tegnap majdnem pozi volt, de egy árnyalattal még sem, ma meg már haványodik....Lehet nem volt pé-m, de sebaj, ma azért hancúroztunk Apjukkal
....Köszi a neveket priviben
Gtunde75 - Ne izgulj az ovu miatt, van olyan, hogy anovulációs hónap, vagyis amikor nincsen pé, szerintem nekem is ilyenem volt most, de majd a kövi hónap a miénk lesz
....az erő velünk van
Onlány - Résztvétem a szakdoli miatt, átérzem, én is egy évig kotlottam rajta, de nem kelt ki
...emiatt egy évvel később államvizsgáztam...de jó lesz majd túl lenni rajta!!
...mi is most sokat kell, hogy költsünk a kocsira, olyan mint a feneketlen kút....csak dobálja bele az ember mindig a pénz!!...de nincs mit tenni sajnos!
Joli - Nagyon jók a képeid, annyira művésziek, nagyon szép pár vagytok!...hétfőn szorítok az UH miatt, gyere majd mindenképpen az eredménnyel, nagyon fogunk várni
...a műkörmös sulit kirázod a kisujjadból, tuti
...mindig az első nap a legnehezebb aztán minden nappal egyre könnyebb,úgyhogy kitartás!!
Betty - Neked is nagyon jók a képeid, imádom a fekete- fehér és barnított képeket!!
A viccek parádésak
Sikerült beszélni a dokiddal??Meg kell várnotok a biopsziát vagy mehet előtte a lombik??Jó lenne ha nem veszítenétek el ezzel megint túl hosszú időt
Csip-Csip - nagyon jól csinálod, hogy nem stresszeled magad se hőmérővel se semmivel!!
Csak lazán!....És nagyon igazad van, a mai világban 20.000 Ft igen is nagyon sokat számít, főleg ha hiányzik a családi kasszából!!
Ediii- ne izgulj, én se vagyok mindig képben, de már jegyzetelek, hogy ne veszítsem el a fonalat, szóval nem veled van a baj.....vagy velem is baj van
Gtunde75 és Csip-Csip - nagyon irigykedek a kutyusok miatt...a párom is nagyon szeretne már, az ő kedvence a nápolyi masztiff...mondjuk megnéztem a neten és picinek annyira édes, hogy megzabálom
....3-szor akkora a bundája, mint amekkora rávaló, dögönyözni való kis bestia, szétpuszilnám
Bár ha megnő akkor azt hiszem vennünk kéne egy ranch-et
Iner - én is már sok helyről hallottam, hogy a gyömbér tényleg nagyon jó hányinger ellen!!Egy próbát mindenképpen megér
Csajok nagyon jó ötlet volt szerintem ez az iwiw-es dolog, tök jó, hogy most már arcokat is tudok csatolni a nevek mellé
Most lépek, holnap vendégek jönnek hozzánk, az egyik legjobb barátunk a feleségével, úgyhogy szerintem csak vasárnap este leszek, ha elmentek!!
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és mindenki vigyázzon magára és akinek van, az a pocaklakójára is
Szeretettel:
Ancsa