Gégéé: az én férjem folyton jajveszékel, ha látja Dorcsit habot enni.
Már nem csinálok neki habos vizet, ha itthon van apa fürdéskor. Na jó nem engedem direktbe, hogy azt egye, de egy-egy nyalástól nem lesz baja. A fürdővizét mindig megkóstolja.
Buli volt nálatok éjszaka? Pihizz vele napközben egy kicsit.
A mi apánk is bulizott hajnalban, 1 órát késett a munkahelyéről, mert hajnalra megint elázott a garázs. 60 nm-en 2 cm víz, tök f@sza nem? A falak meg jól beszívták minden oldalról, most szellőztetek ezerrel, de nekem csak ez jutott, mert mi aludtunk, apa meg söpört, lapátolt.
Winchi: ááá, mi minden hónapban osztunk-szorzunk, és igen, mindig közbejön valami plusz. Most is visszaadtam a mamámnak a tartozásomat, mondtam neki, hogy hónap végén lehet, hogy megint jövök érte, azt mondja, akkor minek hozod vissza leányom, mondtam neki, hogy legyen hova jönni érte.
Nekem Dorcsi sokkal bújósabb, barátkozósabb, mint Levi volt.
Tünci: Örülök, hogy jól érezted magad a gyerekek között, ha meglesz a fehérvári tali remélem eljössz?
Nekem ma nem kell főznöm, anyu tegnap csinált egy csomó szilvás gombócot, meg gombóclevest és hozott nekünk is. Levit elvitte anyósom játszani, mert hétvégén nem lesznek otthon, Dorcsi alszik nekem meg a fürdőt kellene takarítanom, de ehelyett itt ülök. Lusta vagyok, tegnap voltam tornázni, 1 hónap szünet után és fáj mindenem.
Ja és drága valaki elmagyarázná nekem de szájbarágósan ám, hogy hogyan kell ide idézetet, vagy linket berakni? Légyszi légyszi