Új privát üzeneted érkezett!

Gégéé:Eddig a bakony friss tejet próbáltuk.
Ez tök jó ötlet,majd kipróbáljuk :wink: Köszi
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok, tényleg jó volt, jó volt VÉGRE élőben is talizni! :D :D :D

Tünci tényleg ragyog, és nagyon-nagyon mosolygós, biztos a babó teszi a pocakjában! :D

Babócák édesek voltak együtt, Réka kapott Emmától egy hatalmas puszit! :D És nagyon vicces, ahogy Emma nevet, édi! Persze ezt leginkább akkor hallottuk, amikor megjött apája! Elképesztő kacarászásba kezdett Emmuli! :D

Winchi: Én észre sem vettem, hogy volt nálad Réka! :oops: Pedig tényleg féltem, lehet ennyire nem kéne, és sok koszt még tényleg nem evett.

Jaffa: miután hazaértünk megkóstolta Réka a kölesgolyót! Ízlett neki! Legközelebb talán már nem csak szétszórja hangyakajának. :lol:

A többit már leírták a többiek!

A végére Réka már nagyon álmos volt, mire kiértünk a faluból, már aludt. Fehérváron még kicsit autóztattuk, hogy had aludjon. Egyébként azért is volt ám ilyen csöndes, mert pont alvásideje volt.

Winchi, várjuk a képeket. Egyébként tök hülye vagyok, mert én is vittem fényképezőt, de eljfelejtettem elővenni! :oops: :oops:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Örülök, hogy jól éreztétek magatokat lányok!
De jó lenne találkozni veletek!

Míg ti taliztatok, mi lapátoltunk egy kicsit. Tegnap du szólt a papám, hogy folyik ki a víz a garázsunkból! :shock: :shock: :shock:
Szétment valami szelep a kazán előtt és elárasztotta a garázst. Azért szerencsére nem az egészet, de sok víz kifolyt. Levi gumicsizmában dagonyázott, Dorcsi kisbicikliről asszisztált, mi meg pakoltunk, lapátoltunk.
Komolyan, mi mindig úgy jövünk ki pénzzel, hogy éppenhogy és mindig közbejön valami, ami elromlik. Múlt hét végén vittük a mamámat kórházba, akkor félúton kocsit kellett cserélnünk, mert megállt. Még sehol nem hagyott ott minket a kocsink, pedig öreg már. Na mindegy jól kipanaszkodtam most magam.
Vendég
 

 
 

Jaj, Szösz még neked akartam írni, hogy Levit én is jobban óvtam mindentől, de már rájöttem, hogy nem lesz baja egy kis kosztól, így Dorcsival már lazább vagyok. Már nyár elején beraktam a homokozóba, addig homokozhatott, míg nem kezdett el mindent, de tényleg mindent bevenni a szájába. Most engedem az udvaron mászni, csak folyton figyelni kell és kihalászni a szájából, amit villámgyorsan belelapátol.

Már várom a talis képeket. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Az én rövid reakcióm(mert a férjemnek este éjfélig csak mondtam, mondtam ,mondtam....):
Tökjóóó volt!Mindenki kedves, értelmes, jófej!!!

Babák:azt hiszem imádom a fiúkat is,trónon terpeszkedős-babakocsiban közlekedés=meg kell zabálni! :lol:

Réka:szemszín-árnyalat:SOKKKKK!Ilyen nincs is, úgy rajzolták, Atyaég!!! :lol:

Milu:Milu, rafkós csaj vagy?Ühüm....HÁt lehet ennek ellenállni????? :lol:

Emma:odabújik, bizalommal rám mászik, megpuszilgat, átölelem, elolvadok.... :lol:

Nagyon jó volt ennyi baba között, igazán..azt hiszem teljesen külön tudom kezelni a dolgokat, csak jó érzés van, csak szeretet, melegség..
köszönöm Anyukák!!!

(ááááá, megint pityergek....)

Jó volt, na..

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek poztív élmény volt a találkozás, senkinek nem hagytunk lelki sérülést Matyival :lol: :lol:

Szösz ha ezt tudom, hogy fel sem tünt, hogy nálam van Réka már vittem is volna Matyi meg Milu mellé a homokozóba :lol: Na majd legközelebb :twisted: :lol:

Mancsa ez nem túl kellemes elfoglaltság :( Azt hittem csak mi vagyunk ilyenek, hogy megy a sakkozás a pénzzel minden hónapban és mindig van vmi plussz kiadás :x

Képekkel majd jövök csak odadobom a husit, krumplifőzi még van tegnapról

KépKép
winchi
 
 


sziasztok, jó reggelt :D

Emma 3-tól 4 ig küldte a műsort...nem tudom mi van ilyenkor :D de utánna volt vagy 5 mire visszaaludtam...szóval kicsit zizeg a fejem :D

Ma meg esik...mikor megyünk megint?

Mancsa: pfffffffff akkor jó program volt :shock: :roll:

Tünci: azért is mentem oda, mikor emma rádmászott, hogy nehogy megrúgjon vagy ilyesmi...de én is úgy láttam rajtad, hogy amennyire lehet, jól vagy; és ennek örülök. Remélem nem fáradtál ki nagyon :d férjed mit szólt? :D A fiúbabák mások, mint a lányok; de pl Milán már kicsi korától olyan közvetlen meg nevetős volt, Emma meg nem.

Szösz: amikor te vagy ti esztek, akkor ültesd oda Rékát, és adj a kezébe kaját...előbb-utóbb csak megeszi :D Emma megzabál mindent...azt is, ami nem kaja...a habot is eszi mindig :roll:

winchi: kérjük a képeket :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Lányok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, és irigy-irigy-irigy. Már tényleg össze kéne hozni egy össznépi talit is.

Nagyon cukik lehettek a babák,és már én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok mindenkire élőben is.

Tünci: örülök, hogy ennyi pozitív élményed volt, és így megszeretgettek a babák téged. :)

mancsa: szegény, ez nem volt túl jó program nektek.

Mi játszani mentünk egy ismerősömhöz délután, 2 éves a kisfia, jól elvoltak Dorkával, de azért a szívem Szabadbattyányba húzott inkább. :)

winchi: gyere a képekkel!!! Látni akarunk mindent! ;)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Még azt akartam írni, hogy tök jó időt fogtatok ki, mert ma meg olyan szontyoli, esegetős, borongós idő van. Hát szóval csak irigy-irigy-irigy....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: az én férjem folyton jajveszékel, ha látja Dorcsit habot enni. :lol: Már nem csinálok neki habos vizet, ha itthon van apa fürdéskor. Na jó nem engedem direktbe, hogy azt egye, de egy-egy nyalástól nem lesz baja. A fürdővizét mindig megkóstolja.
Buli volt nálatok éjszaka? Pihizz vele napközben egy kicsit.
A mi apánk is bulizott hajnalban, 1 órát késett a munkahelyéről, mert hajnalra megint elázott a garázs. 60 nm-en 2 cm víz, tök f@sza nem? A falak meg jól beszívták minden oldalról, most szellőztetek ezerrel, de nekem csak ez jutott, mert mi aludtunk, apa meg söpört, lapátolt.

Winchi: ááá, mi minden hónapban osztunk-szorzunk, és igen, mindig közbejön valami plusz. Most is visszaadtam a mamámnak a tartozásomat, mondtam neki, hogy hónap végén lehet, hogy megint jövök érte, azt mondja, akkor minek hozod vissza leányom, mondtam neki, hogy legyen hova jönni érte. :lol:
Nekem Dorcsi sokkal bújósabb, barátkozósabb, mint Levi volt.

Tünci: Örülök, hogy jól érezted magad a gyerekek között, ha meglesz a fehérvári tali remélem eljössz? :wink:

Nekem ma nem kell főznöm, anyu tegnap csinált egy csomó szilvás gombócot, meg gombóclevest és hozott nekünk is. Levit elvitte anyósom játszani, mert hétvégén nem lesznek otthon, Dorcsi alszik nekem meg a fürdőt kellene takarítanom, de ehelyett itt ülök. Lusta vagyok, tegnap voltam tornázni, 1 hónap szünet után és fáj mindenem.
Ja és drága valaki elmagyarázná nekem de szájbarágósan ám, hogy hogyan kell ide idézetet, vagy linket berakni? Légyszi légyszi
Vendég
 


Mancsa úgy kell linket betenni ide hogy kijelölöd amit szeretnél utánna a jobb egér gombra kattintasz ott rákattintasz a másolásra utánna visszajössz ide az oldalra rákattintasz a link-re utánna megint jobb egér gomb rákattintasz a beillesztésre és megint rákattintasz a link-re és kész :D ( a link itt van az új válasz küldése alatt)

Remélem jól írtam
Vendég
 


Sziasztok Lányok-ez az elöbb lemaradt :oops:

Winchi:Most már tedd fel azokat a képeket mert ma már vagy 20-szor idenéztem :lol:

Mancsa:Jaj szegény ez nem valami jó program.
Vendég
 


Képzeljétek Hannus már monnd pár dolgot Anyuéknál úgy hívják a kutyámat hgy Gréta úgyhogy Hannus ha már kutyugatást hall akkor mondja hogy Ga ha tv-be akkor is :D Mondja hogy hinta,ha hintázunk de ma elkezdte mondogatni úgyhogy beleültettem úgy örült sikogatott is :D még azt mondja hogy baba, csip-csip(csóka) ha integet akkor mondja hogy pá-pá úgyhogy úgy néz ki elöbb megtanul beszélni mint menni.A többit babanyelven mondja.Ha meg mondom neki hogy mondja hogy Anya akkor meg rázza a buksiját hogy nem Apát se mondja még.
Ha valamire mondom hogy nem szabad rázza a buksiját hogy nem és közbe csinálja tovább.

Nálatok miket csinálnak a gyerkőcök?
Vendég
 


De jó már nem esik az eső legalább tudunk menni a barátnőmmel sétálni :D
Vendég
 


Lara: köszi, de nem sikerül. Találtam egy tök jó smileys oldalt, de ott elakadtam, hogy hogy jelölöm ki? Segíts légyszi, tök hülye vagyok hozzá.[/url]
Vendég
 


Úgy jelölöd ki hogy a bal egér gombot lenyomod és akkor kékkel kijelöli azt a részt,de csak azt jelöld ki amit szeretnél ide tenni.Ha tovább ment a jelölés akkor vidd az egeret máshova és kattints egyet akkor eltünik és jelölhetsz újra.
Vendég
 


Lara: ez lemaradt: Dorcsi most már egyre ügyesebben megy, pár lépés után leül és mászva folytatja. Apát már jó ideje mondja, ana-ana-ana is van, hííííta=hinta, kutyát, macskát lát, akkor liheg, egyébként halandzsázik ezerrel és úgy kiabál, hogy alig halljuk egymás szavát. Ja és mutogat. A lábát megmutatja, meg a lámpát és az órát, valami tik-tak féleséget is mond, meg elkezdett olvasni. A mesekönyvekben mutogatja az állatokat és mi meg mondjuk, hogy az mi. A csip csip csókát imádja, de nem mondja, csak mutatja és nem tapsol, hanem összefogja a kezeit és rázza.
Ééééés, nincs foga!
Vendég
 


Lara: így próbáltam, de nem sikerült, nem jelöli ki, hanem megjelenik egy kis fekete karika áthúzva.
Vendég
 


Az lemaradt, hogy Dorcsi imád konnektorozni, folyton piszkálná. Le van dugózva az összes, de akkor sem engedem játszani vele. Ha megy a konnektor felé, akkor mondja, hogy meeem-meeem, ilyenkor tudom, hogy mit szemelt ki éppen, egyébként ő sem mondja, hogy nem, csak ilyenkor.
Vendég
 


Mancsa:Akkor nem tudom,na majd jönnek a Lányok remélem tudnak segíteni.
De édes lehet Dorka :D
Már múltkor írni akartam hogy van kettő olyan ismerősünk akinek 14-15 hónaposan jött az első fogacska és elvitték fogorvoshoz ő meg mondta hogy örüljenek neki mert késöbb romlik.
Levinek mikor jöttek ki?
Vendég
 


Ja még Hannus azt mondja hogy hoppá ha kidob valamit a babakocsiból etetőszékből.
Vendég
 


Emma:

apa (ritkábban mondja mostanában, de mondja)
baba (minden mennyiségben)
khá (ez a kukuccs...)
khu vagy kha (ez a kutya)
va (ez a vau)
tita / cita / csita ez a cica, mikor hogy sikerül, de ezt mindig suttogva

dehdej, huuu héééé tejtej, dajdaj meg ilyenek :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Lara: Levinek 7 hónaposan jött az első, de ilyenkor már volt 8. Tudom nem szabad hasonlítgatni, de ezért fura. A mi dokink most is megnézte, hogy elvittem őket a náthával, azt mondta látszik, hogy ott vannak az ínye alatt. Oldalról látszik, ahogy dudorodik.
Nekem is azt mondta, hogy ha később jön, akkor erősebb lesz a foga és valószínű nem lesz olyan zománchiányos, mint Levinek.

Gégéé: édes lehet Emma, ahogy dumál!

Hát a naaagy fürdőtakarítás elmaradt. Körbetörölgettem a vécét meg a mosdót, kádat oszt annyi. Csempemosást terveztem, de ideragadtam a székhez. Ha felébred a kisleány megetetem, porszívózunk ( most nemcsak az orrát) aztán megyünk Levi után a mamához. Mára úgyis elég volt belőlem.
Vendég
 


Na bocs, hogy eltűntem remélem mindenkinek lyukas már az oldala :lol: :lol: :lol: :lol:
Elakadtam valahol a főzés, teregetés és Matyi között :lol:

Átnéztem a képeket és bizony nem mindenkit fényképeztem le :cry: Jaffa feje hiányzik a képről és Tüncit sem kaptam el, bocsánat :oops:

Kép
a három tizenhatodikai gyerek :lol:
Kép
Gégéé és Emma
Kép
Kép
Szösz és Réka
Kép
Milu és Matyi lovacskázik Jaffa segít :lol: Ancsi azt mondák ezt a képet ne mutassuk meg neked, mert féltékenyek lesztek Dorkával :lol:
Kép
Réka és Matyi hintázik
Kép
Mászás a vár alatt
Kép
Milu nagylány :lol:
Kép
Matyi kipróbálta Emma csörgőit, hogy jól működnek e :lol:

KépKép
winchi
 
 


Nagyon jók a képek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Végre ideértél :lol:
Vendég
 


vááááááááááááááááááááááá de mekkora fejem van


:evil: :shock: :? :cry: :oops: :roll: :x

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé mi bajod a fejeddel? :shock:
Anyukám ha nekem csak a fejem lenne nagy... :lol: Még jó hogy én a gép másik oldalán voltam :lol:

KépKép
winchi
 
 


Kép
Csajok ha érdekel esetleg valakit, mi valószínűleg ott leszünk :wink:
És a végén még rávesznek, hogy divatbemutatózzunk is :roll:

KépKép
winchi
 
 


hát mindenhol nagy fejem van...naaaaaaaaagy

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hát nagyon szuperek a képek! Jajj, lányok, irigy-irigy-irigy!!!!!

Hát, jóóóóóóóóóó, na neeeeeeeem leszünk féltékenyek Matyira. Csak egy kicsit. :D:D:D

Dorkával együtt nézzük a képeket, és mondogatta, hogy babaaaaciiiiiiiii!!! Én meg elmagyaráztam neki, hogy ki-kicsoda a képeken. Nagyon örült a babáknak, és nem mondta, hogy féltékeny :D:D:D:D

Nagyon cukik a hintázós és lovaglós képeken is. És Milu tényleg nagylány, és minden baba nagyon szép. És Gégéé, dehogy van nagy fejed, és kár, hogy lemaradt Jaffa feje a képről, és szosz is csak hátulról látszik, és hát Tüncit is szívesen megnéztem volna. De remélem sikerül majd egy nagy találkozót is összehozni tényleg.

Lara: pont akartam kérdezni, hogy Hannus már elindult-e?
Dorka is sok mindent mond már, most az új a baba helyett a babaaaciii. Meg aputitaaaaa=apucika, aputaaa=apuka, anaaaa=anya, kutya, azt elég tisztán kimonja, de néha butya, va-va=vau, cica azt is viszonylag tisztán, adadaaaaa=add oda, tente, tánci, ezt is, azt is, ezeket tisztán kimondja, baba is, ezt ma rakta össze így, mámmá, más nem jut eszembe, de nem akar mindig beszélni, csak ha van kedve.

Puszi mindenkinek!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


irIgy-irigy- IRIGY!!!
de jó képek!
nagoyn jók!!!
Vendég
 


Lányok ne felejtsétek hogy ma kezdődik............ :lol: (mármint aki szereti) Kép
Vendég
 


Lara vágtad a centit az újrakezdésig? :lol: :lol: :lol:
Én még mindig nem fogom nézni :wink:

Jaj lányok ne legyetek ám irigyek hanem tessék belendülni és szervezzünk egy óriási talit! :lol:
Igényfelmérés:
Hétköznap v hétvége?
Nekünk a hétköznapra több esély van...

A kenguru kides játszóház mennyibe kerül? A többit átnéztem neten és csak lestem ez milyen drága mulatság :shock: Csak erről nem találtam árat

Matyi is beszélget már a t betűs szavakat szereti. Tehát az autó az tttttóóóóó, a tik-tak az ttttak de azért az ana-ana is megy ha nagyon akar vmit :lol:

KépKép
winchi
 
 


Winchi:Igen tudom hogy te nem szereted azért írtam zárójelet :D
Azért a centit nem vágtam :)
Én is nagyon szeretnék talira menni de én csak akkor tudok ha Apa el tud vinni minket úgyhogy ha már van időpont szólok neki hogy úgy rendezze a dolgait hogy nekünk programunk van 8)

Ancsi:Hannus még nem megy, kapaszkodva már 2 hónapja megy és egész eddig ha megfogtam a kezét akkor felhúzta a lábát és 2 napja nem húzza fel hanem sétálunk úgyhogy most kicsit vezetgetem(Tudom hogy nem ajánlják)de hátha megjön a kedve.

Gégéé:Dehogy van nagy fejed 8)

Lányok ti próbáltátok már a 90 napos diétát?
Vendég
 


héhahó

nekem jövő hétre is jól jönne egy ilyen játszizás

de persze a játszóház is okés.

én is inkább a hétköznapra szavazok...akkor jobban unja magát :D

Nyilatkozzatok :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé ha jó idő lesz mehetünk :lol:

Hétköznap:2
tartózkodás:1 :lol:

KépKép
winchi
 
 


Lara én semmilyen diétát nem tudok megcsinálni....képtelenség....
:P

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Találkozón nagyon jól éreztük magunkat. Sajnálom, hogy annyira hirtelen el kellett rohannunk. Ez a kölcsönautó átka. :oops:
Annyit tudtam volna még dumálni veletek!

Nekünk a találkozó hétköznap lenne jó. Szeptember 21-25 héten kérlek ne legyen, mert akkor nem vagyunk itthon.

Kenguru Kid ára: 600 Ft/óra. 10 perces egységekben számolnak. Délelőtt kevesen vannak, délután viszont nagyon zsúfolt, akkor mennek a nagyobb óvodások és "eltapossák" a kicsiket. :? Rohangálnak, ordibálnak...stb. kieresztik a gőzt.
Ha oda szeretnénk menni, akkor délelőtt.
Egyébként nagyon szupi a hely.

Winchi!

Királyok lettek a képek! Köszi, hogy fotóztál!

Lara!

Ha nem írod ide a Született feleségeket, nem is tudom. Bennem rajongótársra találtál! :wink:

Milu nagyon sokat beszél, de inkább szavakat. Mondatokat még nem rak össze. Legjobban a helyhatározók mennek: oda, ide arra, erre...stb.
Kb. 2 hete már mondja, hogy "én, én is" és magáramutat. Meg tudnám zabálni olyankor.

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors életjel, Apa altatja a Lányokat, addig gyorsan ideültem.
Férjecském egyre jobban van, fájni nem fáj neki, csak ha erőlteti (szokta), kapott rá rögzítőt, meg mankóval közlekedik. Szomszédok ellátták Bioptron lámpával, aloe verával, nagyon szépen gyógyul a seb. És persze már alig tud megülni a fenekén, ő egyébként is olyan dolgos fajta, nem bírja a semmittevést, most szenved ettől. Ma pl. nekiállt focaccia-t sütni.

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali, mi is akartunk menni, de még időben rájöttem, hogy házassági évfordulónk volt tegnap, vacsizni mentünk, így a játszi kimaradt. Meg tegnap még kimenőt is kaptam, elmentem a FEZEN-re Tankcsapda koncertre öcsémékkel, nagyon jó volt. Együtt mentünk volna Apával, de ő most kihagyta, pedig mondtam neki, hogy kölcsönzök egy kerekesszéket és kitolom. :lol:

Viszont a következő taliban mindenképp benne lennénk, akár Fehérváron, akár Battyánban. A kengurus játszóház egész jó áron van, most pontosan nem emlékszem, de az a jó benne hogy 10 perces intervallumok vannak, nem kell egész vagy fél órákban gondolkodni. Ja, fuvart is szívesen vállalunk, egy anyuka és egy bébi befér hozzánk.

Nati még nem nagyon beszélget, az ana mellé ma megtanultuk a hintát, taaa lett belőle. Persze egész nap megy a dedede, a dododo és társai.

Na, megyek, Apa lassan jön le, ilyenkor tudunk egymással két szót váltani rendesen, egyébként a csajok dumálnak folyamatosan. :wink:

Puszi mindenkinek!

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Ja, tali részünk is inkább hétköznap.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Katinka:Örülök hogy Apa jobban van :D :D :D :D :D :D

Ezt pedig az évfordulóra: Kép
Vendég
 


Jaffa:Sajnos most még ismétlés lesz :cry: ,de azt is megnézem :D
De aranyos lehet Milú,minden nap okosabbak :D
Vendég
 


ismétlés?


hát ez hihetetlen....ezt nem is hiszem el....hogy az a....

Katinka :) koncert :) vááááááááá :)

és boldog évfordulót!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


A nők lapján külön topikot nyitottak róla :lol: és ott azt írták hogy ismétlés lesz.
Vendég
 


Vááá tényleg ismétlés, de azért nézem!
Köszi Lara, nem tudtam, hogy ma lesz!
Szuperek a talis képek!
Gégéé: lökött vagy! Nem is nagy a fejed. Az enyém bezzeg az, de nem csak a fejem. :cry:
Lara: nyáron elkezdtem a 90 naposat, 30 napig jutottam és 1 kg ment le. Itt feladtam. Csak nem tartottam be a mennyiségeket, mert az kínzás lett volna.
[/url]
Vendég
 


Katinka: örülök, hogy jól van apa. Tankcsapdát meg imádom!

Tali: Nekem mindegy mikor lesz tali, már eldöntöttem, hogy ha délelőtt szeretnétek, akkor nem viszem Levit oviba, így ő is el tud jönni. Csak találjak oda! Lehet, hogy inkább vonattal kellene mennem, Fehérváron eddig csak a kórházig vezettem. Tovább nem is tudom az utat. :oops:
Nincs valami szabadtéri játszótér? Ha jó idő van oda is mehetnénk nem? Mondjuk nekem mindegy, a játszóház is szuper.
Vendég
 


Lara: eljutottam odáig, hogy kijelölöm (sikerült) jobb egér, másolás aztán link, beillesztés és nem csinál semmit. Segítség!
Vendég
 


Mancsa:Link beillesztés és megint link
Vendég
 


Oké Lara, így csináltam, de csak egy szóközt csinál, nem lesz ott semmi.
Vendég
 


lara!
nagyon nehéz betartani a 90napos diétát. próbáltam, de akkor még fősulis voltam és azon versenyeztünk, ki bírja jobban az önsanyargatást. 8kilót fogytam is tőle, meg jó is volt. de baromi nehéz...
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?