Anikó!!!! Édes Bendi gondolom akkor meglepetés volt Neki végülis, hogy még tegnap hazajöhettetek..... Szuper!Milyen formában kapta az antibotyót ott tényleg???
Hugi!
Én megértelek, én is ilyen típus v.ok, ha látom hogy cégen belül 1000 a meló, akkor Én is besegítek, az enyémből csak a fontosat csinálom. De ezt pár napnál tovább nem lehet, mert utána a sajátodba fogsz hibázni!!!! Pianóba segíts csak, ha megteheted!!!!!
És Virág-cicára fordítsd az összes idődet. Inkább Ne is írj most, nem bánjuk, de Ő +férj a legfontosabb, meg persze Te....
Persze hogy sírsz, mert a lelked sincs még rendben, Te lány!!!!!
Gabi! BAsszus Nekem is kéne mennem Varjúzni rákszűrésre
BAbot, kukoricát tapiznia kell Daninak? vagy mit fogdostatsz Vele?
Geri pocakfájása új kajánál: mennyit adsz Neki abból, amit elsőre eszik? Mert ha mindig fáj éjjel, akkkor csak 1-2 teáskanállal adj Neki, majd rendes adagot kapjon abból, amit már evett. Tudom macerás így, pl. 2 rózsa brokkolit megfőzni csak, de talán nyugisabb éjjelek lennének!
Szilvianyu! Én is akartam kérdezni, hogy van Sanyid szeme? Ilyenkor nincs munkahelyi baleset?táppénz? TEgnap bunkó módon meg se kérdeztem Tőle, hogy hogy van...
Zsanka!MIért nem jöttök ha nem esik az eső, ovi után...?
J.Ági! Izgulunk a barátnődért, majd írd meg mi lett és a nevét is.
Betti! Jól nézhet ki Istid a 74-esekbe... Azért ügyi vagy, hogy megpróbáltad a derekát szűkíteni. Vidd el v.mi varrónőhöz, hátha tud vele kezdeni valamit.
Amúgy tegnap én is felvarrtam Soma 2 gatyáját, mert van Neki vagy 5, de abból 2 bokacsörgető, 3 meg hosszú.... áááá. Ami pont jó az béleltebb...
Na én délután 2 hálózsákot viszem!
Anyatali: plázs-tényleg az az új, én sem ismerem, na majd kérdezgessünk róla a környezetünkben is...