Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anikó
Nagyszerű hírek!!Nagyon örülök hogy végre hazamehetett Bendi.
A kórházi félelmei,szorongásai sajna itthon szabadulnak fel,hisztik társaságában.Lehet goromba is lesz veletek.Azért megviseli őket.Kitartás.
Sok puszi a nagyfiúnak.

Emeseanyu
Jobbulást férjednek.Szeme rendbejött?Én páromnak és félévente tuti belemegy valami fémdarab a szemébe,vagy begyullad neki a hegesztéstől.(kék szemű,igy érzékenyebb is)Állíólag tűvel piszkálják ki.Brrr.
Vasalás:ügyes voltál.
Együtt csinálod Emesével a házit,vagy ő elkésziti Te meg leellenőrzöd?Dóri Bence hagyják tanulni?

Jági
Csipkedje magát az a szerelő,különben felmegyünk csapatostol. :D
Ügyi vagy a fogyival,az éhezés a legkinzóbb dolog a világon.
Tejci nem kevesebb a "koplalástól"?Gondolom inni bármennyit lehet.

Gabi
Szuper hogy mindne redben volt a dokinál.A rákszűréssel sem lesz gond.Gondolom Te is mindig izgulsz.
Majd számolj be Dani kajálásáról.Egyébként nálatok most úgy zajlik az ebéd,hogy Geri darabosat kajcsizik,Dani meg turmixosat?
Én is vettem egy pár olyan melegitőnacit az Istire.Na mind leesik a nádszál derekáról.És persze nem lehet meghúzni a derekánál a madzagot mert le van varrva.Na Bettike nekiállt kibontani,erre látom csak egy disz az.Most szegény a 74-esekbe nyomul a bölcsibe.(tiszta bokacsörgetős,de játszósnak jó)egyszerűen nem találok rá gatyákat.Nadrágtartóval meg igen hülyén nézne ki a melegitőnadrág.Amióta nincs pelusa borzasztó a helyzet nadrág fronton.Kantárost meg nem szeretik a bölibe.

Hugi
Sajnálom a sok melót.Mivel ugy tudják melóhelyeden hogy a térdeddel voltál beteg,abszolut nem kimélnek.Sőt..
Féltelek nehogy összeroppanj a sok nyomás alatt.
Virág gyönyörű kismacsesz.Este engedte lemosni?

Tali:
Na az idő az nem kegyes hozzánk.
Mindenesetre ha nem esik mi megyünk,mert Istike már be van zsongva a kisvasút miatt.Na meg a fagyi..

Betti

Kép
berna23

V.Erika!
Igen, akkor elviszem a gatyókat..Remélem az idő is engedi..Én is inkább a pénteket/hétvégét részesíteném előnyben...

Jajj, tök örülök, most szóltak, hogy barátnőmnek hajnalban elfolyt a magzatvize, ha minden jól megy, akkor délutánra meglesz a baba..úGY VÁRONM, TÁN JOBBAN, MINT ŐK..éS...vÉGRE KIDERÜL, HOGY KI IS LESZ Ő, MERT UH-N NEM TUDTÁK Megmondani.Jajj, úgy izgulok...

Gabi!

És helyesek a felsők? Én tegnap licitáltam, már csak fél óra volt hátra, de el kellett mennem és nem nyertem, pedig bölisnek nagyon jók lettek volna, ráadásul csak Komáromba kellett volna átugrani...
Sokáig én sem tudnék maradni, nekem is 3 órás beállítottságú a babám, sőt mostanság éjszaka néha még gyakrabban is ébed,Megint jó sokat fentvoltunk..Most is visított, de már talán alszik..

Kép Kép
joosneagi

Jági
Az 56-os plüssrugit eltudod hozni a talira?
Megvenném.

Kép
berna23

Vicces lesz megy majd a játszón a ruhapróba.Cserebere.Hihi

Kép
berna23

Barátnődnek sok erőt,könnyű szülést Kiívánunk!
Nagyon aranyos kedves csajzsi.

Kép
berna23

Betii!

Viszem..Mindjárt teszek fel még párat, ha esetleg érdekel..Pár perc..Babaturit csinálunk a játszóból...:)
Istike hogy viselte a bölit reggel?

Kép Kép
joosneagi

Jági
Szívem szerint vennék egy csomót,de még nem tudni mi lesz tesóméknál...
16hetes kismami a sóginő.

Kép
berna23

Egész jól viselte,nem sírt szerencsére.
Tegnap műszakot cseréltek a gondinők,totál kiakadt hogy nem a Zsuzsi néni vette be reggel.Milyen kis érzékenyek..

Kép
berna23

Tök rendi sőginő/tesó vagy, hogy így gondolsz rájuk..Nekem nem voltak ilyenek.. :cry:

Kép Kép
joosneagi

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Tettem fel még párat..Valakinek valami délutánra?

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Igen a felsők jók lettek, bár mindegyiken van egy pici hiba. Mindjárt elolvasom, hogy hogy írta az állapotot és lehet reklamálok. Gyerekekre mindig jókat sikerül venni eddig, csak magamra nem!

Betti!

Igen izgulok, főleg, hogy van ez méhszáj gyulladás is pluszba. Remélem nem komoly és a doki nem fog felhívni ebben a két hétben. Emiatt nem 1 év múlva hanem fél év múlva kell mennem megint rákszűrésre.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Hátha visszakapsz egy kis pénzt, mint a Szilvi..
Melyik dokinál voltál?Remélem nem komoly ez a baj és gyorsan helyrejössz..

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Hát nem tudom, hogy visszakapok-e, mert nem fizettem túl sokat értük.
Varjú dokinál voltam. Nála született mindkét gyermekem és sokat köszönhetek neki a Dani előtti időszakból is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na megyek romot takarítok, gyereket rendezek, aztán ha Geri lefekszik Danival együtt terveztem a kaja elkészítést. Persze nem arra gondoltam, hogy Ő pucolja a hagymát. :D :D Játszásiból krumplit pucolhat.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Én is nála voltam 6 hetes kontrollon, most a barátnőm is nála szül és a sóginőm is nála fog a jövő hónapban.Rendinek tűnt nekem is, sezerncsére engem nem hívott rákszűrés után..

Kép Kép
joosneagi

Bius is élvezi , ha segíthet, múltkor pudingot főztünk együtt, ő keverte..

Kép Kép
joosneagi

Jági
Tesóm fiú is,meg mikor nekünk született Istike akkor elég link életet folytatott még.Szóval semmi segitség.Nem is vett semmit a kicsinek.Na de anyu sem.Kaptunk sok ruhát kölcsönbe.Amúgy azthiszik hogy semmit nem kell venniük,mert mindent odaadunk.Ami részben igaz is mert ami sajátunk azt meg is kapják,de ami kölcsönbe van azt nem adhatom oda,mert vissza kell hogy adjuk.Azért kiváncsi leszek hogy ha majd nekünk jön a kistesó vissza-e adják.Vagy mindenre aztmondják hogy az övék.Sajna a csaj ilyen tipus. :)

Kép
berna23

A multkor ugrált Istike a kiságyba rögtön mondta neki Soginő hogy jaj le ne szakadjon,vigyázzon.Mikor még nem jött náluk a gyerek,akkor még jó mókának tartotta hogy Isti pattog az ágyban. :roll:

Kép
berna23

Hát akkor neked sincs túl nagy szerencséd velük.Csak aztán tényleg nehogy ti maradjatok ruha nélkül, ha jön a kistesó.Az azért elég kellemetlen enne, ha mindent újra meg kellene venni, amit eddíg összegyűjtöttetek..De remélejük a legjobbakat..Most nem tudok számolni, akkor mikor jön ott a baba?

Kép Kép
joosneagi

Hú, most jut eszembe,,Ez az a bizonyos sóginő, aki a kórházban is beszólt Istikének.. :( Na, kíváncsi leszek, milyen anyuci lesz...

Kép Kép
joosneagi

Ági
Most 16-17hetes
Március 7-ére van kiírva
Még nemtudni a baba nemét.

Kép
berna23

Sziasztok!

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=5002501

Nézzétek meg. Most tettem fel pár képet. Hátha tetszik valami (legalább nincs posta).

Inkább Bence egy-két darab, de van néhány Dóri. Most már ami lemarad róluk, felteszem.

Majd később jövök még, ha alszanak. Ha nem esik, megyünk a talira.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó!!!! Édes Bendi gondolom akkor meglepetés volt Neki végülis, hogy még tegnap hazajöhettetek..... Szuper!Milyen formában kapta az antibotyót ott tényleg???

Hugi!
Én megértelek, én is ilyen típus v.ok, ha látom hogy cégen belül 1000 a meló, akkor Én is besegítek, az enyémből csak a fontosat csinálom. De ezt pár napnál tovább nem lehet, mert utána a sajátodba fogsz hibázni!!!! Pianóba segíts csak, ha megteheted!!!!!
És Virág-cicára fordítsd az összes idődet. Inkább Ne is írj most, nem bánjuk, de Ő +férj a legfontosabb, meg persze Te....
Persze hogy sírsz, mert a lelked sincs még rendben, Te lány!!!!!

Gabi! BAsszus Nekem is kéne mennem Varjúzni rákszűrésre :?
BAbot, kukoricát tapiznia kell Daninak? vagy mit fogdostatsz Vele?
Geri pocakfájása új kajánál: mennyit adsz Neki abból, amit elsőre eszik? Mert ha mindig fáj éjjel, akkkor csak 1-2 teáskanállal adj Neki, majd rendes adagot kapjon abból, amit már evett. Tudom macerás így, pl. 2 rózsa brokkolit megfőzni csak, de talán nyugisabb éjjelek lennének!

Szilvianyu! Én is akartam kérdezni, hogy van Sanyid szeme? Ilyenkor nincs munkahelyi baleset?táppénz? TEgnap bunkó módon meg se kérdeztem Tőle, hogy hogy van... :oops:

Zsanka!MIért nem jöttök ha nem esik az eső, ovi után...?

J.Ági! Izgulunk a barátnődért, majd írd meg mi lett és a nevét is.

Betti! Jól nézhet ki Istid a 74-esekbe... Azért ügyi vagy, hogy megpróbáltad a derekát szűkíteni. Vidd el v.mi varrónőhöz, hátha tud vele kezdeni valamit.
Amúgy tegnap én is felvarrtam Soma 2 gatyáját, mert van Neki vagy 5, de abból 2 bokacsörgető, 3 meg hosszú.... áááá. Ami pont jó az béleltebb...

Na én délután 2 hálózsákot viszem!

Anyatali: plázs-tényleg az az új, én sem ismerem, na majd kérdezgessünk róla a környezetünkben is...

lola77

Lola
Azért nem rövidnadrág még Istin a 74-es. :D Amúgy gatyókban még a 80-as,86-os a mérete.A többi nagy rá.Pedig több mint 90centi.Kis rövidlábúm.

Na megyek mert ezer a dolgom,én meg csak nutellázok,meg netezek.

Kép
berna23

Na ezért nem jut a rakott paliba látod a nutellából...
:D

lola77

Ja, Betti most olvasom! Úgy kell odaadni sóginőnek a babacuccokat, hogy ezeket amint kinövi kéred vissza, mert Ti is tervezitek a kistesót. Ja és írdd bele a cimkékbe a monogrammot, vagy fényképezd le előtte, legyen a gépbe, így ha azt mondaná, hogy nem Tőled kapta,lesz bizonyíték.
Bár milyen az már, hogy ezt így kell csinálni.... :(

lola77

JÁgi!

De jó! Sok szerencsét a barinődnek. Hamar magához ölelhesse a picurit!
Ma valami konferencia is van vagy mi! Valami ilyesmit hallottam, hogy nem lesz teljes létszám, de Ő azthiszem van, ma amúgy is. Így szerencséje van, hogy megvan a fogadott dokija!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Én is ezt akartam írni, hogy vhogy jelöld meg, hogy az a tiétek. Ilyen nincs, hogy nem adja vissza. Nyomatékosan hangsúlyozd, hogy kölcsibe van és nem örökre adod.

Hát csajok, ma eddig nem sok mindent tudtam csinálni. Danira rájött a szobatisztaság. Majdnem minden 5 percben megyünk és tök sokat bent dekkolunk. Eddig a WC-ben többet voltam mint a lakás bármely más részében.

Lola!

Danival egyrészt "fogdostatni" is akarom, de gondoltam rá, hogy mivel olyan aprók a babok, kukorica szemek, hátha megenné.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Köszi lányok a kérdést, jobban van Apa szeme. A náthája még kevésbé. Az orra a gáz. Tegnap vettem neki salvus vizes orrsprayt. Hátha.

Bettikém:
igen, jelöld be a cuccokat. De kicsit gázosan viselkedik sóginőd, ez a kiságyas sztori már erős! Ha nagyon izés lesz, nyugodtan mond meg, hogy nincsenek meg már a ruhák, eladtad őket, mert jól jött a pénz és abból újakat vettél. Kit érdekel, ha megsértődik. Talán visszavesz akkor a stílusból.
Nutella: nyami! :) Nekem is Dórika és Bence rövid lábú, mint az apjuk! :)

Gabi:
na, ügyi Dani. Lehet, hogy most ért meg rá. Én előbb is kérdeztem Dórikát, mikor pelusoztam, hogy hozok neki bilit, pisiljen bele, elkezd visítani. Pedig tök jópofát láttam a száz forintosban. Tetszett is neki, ráült, amíg nem mondtam neki, hogy az bili. Rögtön lepattant róla! :) Olyan, mint egy kis műanyag szék és műanyag kör alakú, kanna formájú bili van benne, amit egyszerűen ki kell belőle emelni és elmosni. 690 forint volt. De hát így egyenlőre nem ruházok be rá.

Lola: nadrágok, ne is mond!! Emesére is nagyon nehéz kapni, mert nádszálbelű. Egyszem van neki most is, de sehol nem kapok. Ezért kell majd felmennünk Pestre, röhej!

Na megyek, főznöm nem kell, most kicsit takarítottam, Bence alszik, Dórika Thomast néz,addig elmegyek fürdeni, hajat mosni.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Tényleg, ha mondod, hogy bili már nem is tetszik neki?? Dani se használja a bilit. Ha meg ráül, akkor fordítva!

Betti!

Danin már pl az is számít, hogy body vagy póló van. Utóbbinál már leesik a gatya, hát majd ha még pelusa se lesz. Azt hiszem elővehetem a régi ruhákat én is. Így lesznek a hosszúgatyákból halásznadrágok...stb :D

Na ebédet odatettük!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja, Emese nem nádszálbelű természetesen! :) A nem kimaradt!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Igen, Gabi, üvölt tőle, ha meglátja, néha ráül fél percre, de ennyi. A szűkítővel is így van egyenlőre. Nem akar hallani sem, csak a pelusról! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Hát kíváncsi vagyok, hogy nálunk is ez meddig tart. Most megint alábbhagyott a kedve, de legalább napi egyszer már biztos érdeklődik a dolog iránt. Ezt is lépésnek veszem.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Igen az az érdekes helyzet van nálunk, hogy Gergőnek krumplinyomózom, Daninak meg turmixolom a dolgokat. Kicsit furi és néha keverem is ilyenkor Dani bokákol.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hi-hi! Már nagyon nagycsaládos lennék! :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Laptető: huss-huss Hugiékhoz és Cserieriékhez! :)

Nem én mentem Emeséért, mert délben akart hazajönni, és a tali miatt nem akartam kétszer összeszedni a kicsiket. Barátnőjéék hozzák el.
Meg ráadásul aludt Bence (most kelt fel), Dórikám is alszik már egy órája.

Na megyek kiskukacozni. Kint leszünk mi is, nem biztos, hogy kettőre, de ott leszünk.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Elmentek a szerelők..Gyerekek alszanak, amint felébrednek etetés, öltözünk és megyünk..Csak elmehetnének azok a csúnya felhők..

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jók a képek JÁgi, jó gyors vagy!! :) Ja, akartam mondani, hogy hízzon a májad, látszik ám a fogyikúra már! :)

Jó volt a tali, bár tényleg gyerekekkel nem sokat lehet beszélgetni, de jó volt a mulatság is, legalábbis nekem mindhárom gyerkőcöm jól érezte magát.

Hugi: örülök, hogy láttalak!! Virág biztos örült, hogy együtt lehettetek!

Betti: aki kint volt, párod tesója, ugye? Annyira hasonlít rá is Istike, úgyhogy tuti, hogy párodra hasonlít Istike!

Angi: pocak hatalmas még mindig! Aranyos csajszi vagy Te is!

Verika: sajnálom, hogy későn jöttetek! :( Jó lett volna dumcsizni és Tamarát, Dórit összeereszteni!

Lola: megint nálam volt az edényed... megsétáltattam! :) Mi baja volt hazafelé Nonónak? Soma szövege tök ari volt! :) Te meg ne bőgj!!! Bár én is ilyen vagyok totál...

Zsanka: jó volt fogni csajszidat! :)

Ági01: láttuk Dorkádat! És én felismertem ügyesen! :) Ugye Zsanka??? :)

Hú, nem felejtettem ki senkit, ugye??

Ja, a plázst Emese volt óvonénije és férje nyitotta a gyereküknek. Állítólag szuper, van kinti és benti része is, csak ahogy hallottam mástól, elég drága. De meg lehet próbálni.

Gabi: mekis parkolót hogy gondoltad? Jót mosolyogtam rajta! :)

Na, megyek, gyerekek már rendben vannak, kisikáltam a cipőket, babakocsit, megyek játszok velük kicsit.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rita: mi van Veletek?? Hiányollak! El vagy havazva? Emese hiányolta talin Hannát, de hál istennek volt kint pár osztálytársa, nagyon fel volt dobva, egyfolytában a trambulinon ugrált...

Jutte: és Ti?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Húú Ági, tényleg gyors voltál, a képek tök jók, milyen sokat tudtál csinálni, én csak párat, de majd felteszem picasába én is...
Te képeiden v.hogy mindig ott voltam, bocs ha csak Biust akartad, de Noé v.hol mindig ott lebzselt!
Biusod arcfestése tök szupi lett, olyan szépen ki volt dolgozva, nem volt összecsapva és ahogy csillogott. Kár hogy a mi időnkben nem volt ilyen...
Sokat vártatok a sorra?

Jó volt az avatás, kicsit mondjuk szétszakadtunk, de hát ezt sejtettük. Meg annyi minden volt a gyerekeknek, hogy Soma azt se tudta, hova menjen. Neki is voltak oszt. társai kinnt...

Szilvianyu: az Betti bátyja volt!!!!

Angika: pocid hatalmas, Julcsi még mindig gyönyörű. Meg volt minden homokozótok? Segített valaki lehajolgatni érte????

Hugi: sikerültek a képek Virágról, akármennyire is nem akarta a nagylány... milyen kis szégyenlős volt édes!

J.Ági! Örülök, hogy V.erikát megtaláltam! Antó nyugis volt a végén is?

Szilvianyu: az volt baja Noénak, hogy beletettem a babakocsiba, mert ugye Ő még homokozott volna (Betti hallotta is az üvöltést), de akkor már olyan tömeg volt, nem akartam beengedni, azért jöttünk el olyan hirtelen... Soma még hamburgerezni akart Anyunál.
Soma is a trambulint emlegette leginkább Apjának!

Zsanka! Jó hogy végül jöttetek, Máté jól érezte magát, nem??? Nem is tudtam, hogy nem közösségi programot kedvelő a legény? Köszi hogy Lili mellett még Noét is támogattad! :D

Betti! Istid nagyon kommunikált mindenkivel, olyan szépen mesélt a bölcsiről!!!! Nagyon jó fej, és ahogy élvezte a kisvonatot, tök édi pofikat vágott! FAgyit végül Te etted meg?

Finomak voltak a szenyók, csajok!

lola77

Ja Szilvianyu: végül mivel mentetek haza, gyalog v. férjeddel?

V.erika! Hogy-hogy Tamarát mindig a kezedbe láttam? Nem engedted útjára a tömegben, mi?

lola77

Sziasztok!

Én rácáfolok, mert láttam futkosni Tamarát! :)

Ja, értem, tényleg, az Betti tesója. Mindegy, hasonlít rá Istike! :) És tényleg tök arin beszélt a böliről!

És fini lett a hambi Lola mamánál??

Holnap megy valaki a plázába a buliba?

Na megyek, Emese anyósomnál alszik, este találta ki, most vitte át apja. Úgyhogy elaltatom gyorsan a kicsiket aztán pihi.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, gyalog mentünk haza, csak Dóri akart menni apjával kocsival. Aztán végig üvöltötte az utat, meg amíg hazaértem, hogy anya, anya (sejtettem, hogy ez lesz). Azt mondja apja, csak úgy hüppögött! :( Édesem... mind annyira anyás.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szegény Dórika...

Milyen buli lesz holnap plázába?

Na fennt vannak a képek a picasámba Nekem is!

lola77

Sziasztok!

Mi is nagyon jól érzetük magunkat, bár Antó a végefelé már nagyon nyügis volt.Lehet, hogy megint fogzik, vagy nem tudom, mert egész nap nagyon nyügi volt, nem fogadta el a kajákat, csak a cicit..Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz azéjszakánk..Bár apa elment, ünnepelik a pici jövevényt. És amíg el nem felejtem, megszületett barátnőm kislánya, Viktória,3200 gr és 50 cm..És tüneményes, már láttam róla képeket.Jó lesz megint egy ilyen picurka babát dajkálni..

EDB-Anyu: Köszi..:), de szerintem csak előnyös volt a sötét ruhám..

:D Őszintén szólva hatalmas önmegtartóztatást igényelt, hogy ne túrjak bele valamelyik pereces tálkába.. :D Lili viszont tüneményes kis Hercegnő..

Tényleg, milyen buli lesz a plázában???
Tényleg gyors voltam..Biusnak meg akartam mutatni a képeket és akkor már csak egy katt. volt feltölteni..

Lola: direkt próbáltam úgy fényképezni, hogy minél többen látszódjatok..Nem voltál útban.. Nem tudom mi volt Biussal ,de olyan kis elveszett volt, nem szokott ilyen lenni..
Tényleg helyes lett a cicamicája, nem is engedi lemosni.Folyamatosan a tükör előtt áll és nézegeti, nagyon tetszik neki is. Meglepődtem, hogy ilyen türelmesen kivárta a sort és tök ügyesen tűrte, hogy fessék.. Kb. 20 percet vártunk..Csak Antó nem bírta.. Ő meg elhagyta a cumisüveg -kupakját..

Betti: olyan helyeskék voltak a gyerekeink a vonaton..Te viszont szomorúnak tűntél, vagy rosszul láttam??

Zsanka: tök sajnállom, hogy enm tudtunk többet beszélgetni.Mátédat nem is láttam. :cry: Lili viszont egy tüneményes kis hercegnő..:)

Hugi:

Tök ari voltál, hogy Biusoztál, anygon szeret téged.Kérdezte tőle Anti itthon, hogy ki csinálta neki a nyakláncot? Erre ő: Erzsike.. Holnap csak nyugodtan a munkával , ne kapkodj, aztán futi haza Viruhoz!!

Kép Kép
joosneagi

Ja, Lola, köszi az Erika megtalálós segítséget!!!:)

Kép Kép
joosneagi

Ági: én láttam a kupakot, de nem tudtam, hogy a Tiétek. Bent a játszón, a homokozóban még Bence fogdosta is. Hogy hogy került oda... Esetleg nézzétek meg holnap, hátha...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ok, köszi..Bár, hoyg hogyan jutott be a homokozóba, azt el nem tudom képzelni..Vagyis gondolom valaki megtalálta, aztán bevitte játszani.Végülis van még egy ilyen Aventes üvegünk, amennyit használjuk, tudom cserélgetni is, de azért lehet, hoyg holnap beszaladok, megnézem...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, majd jövök bővebben.
Szerencsére minden ok nálunk, csak sokat megyünk csavizni!

Szeretném megkérdezni, hogy bontott, friss 6 hetes csirke érdekel -e valakit? 640 ft/kg. Jővő hétvégén vágják a rokonaim. 1 csirke olyan 1,5-2 kg szokott lenni. Megpucolva, kibelezve adják. Tisztán tartják őket ( csirke ).
Ha valakit érdekelne akkor létszi vasárnap délutánig irjatok!
hegmoni@freemail.hu -ra

Köszi!
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?