Sziasztok!
RAna: nagyon szép a pocód és jó ellátmányban részesülnek a babák, ha ilyen szépek a méreteik!! Gondolom, elővigyázatosságból akarnak befektetni, de már a végefelé jártok, hamarosan a kezedben tarthatod őket!
Majuska: sok sikert az örökbefogadáshoz, hogy álltok? megkérdezhetem, hogy hová jelentkeztetek? vagy ilyenkor lehet állami és civil szervezetekhez egyszerre is jelentkezni?
Nálam is vizsgáltak trombózis hajlamot, ami negatív, de kapom a Clexane-t.
Puszi: hogy vagy? bírod a szurikat?
Vkirsz: a kéjgáz állítólag nagyon jó
Barátnőm is azzal szült, de amikor én szültem, nem akartak adni
Jaj, de megennék egy finom sütit én is, leginkább jó tömény, krémes étcsokis tortát, a hétvégén meg is nézegettem a képes szakácskönyvet, hogy miket is ennék, ha nem kéne diétáznom
Csoki: hogy vagy ma? hajrá második lombik!!
Mindenkinek drukk!!!
Én voltam reggel kukucskán, 7. ciklusnapon vagyok (a dokis számítás szerint, bár a mensim annyira összevissza jött meg a fogigátló miatt, hogy valójában nem is tudom, hogy ez hányadik nap), 16 tüszőt számlált, 12-14 mmesek, a méhnyálkahártya 8 mm-es. Ezek jó értékek? kicsit csökkentenem kell a Puregont és holnaptól még pluszban szúrni az Orgalutront, vagy mit
Izgulok!!! Nagyon - nagyon szeretnénk blasztobabákat, de a doki olyan óvatoska volt, persze inkább nem akarom beleélni magam, bár általában hajlamos vagyok nagyon lelkesedni és beleélni magam dolgokba
Általában a tüszők hány százalékában van petesejt? mert azért lehet, hgy nem mindegyikben lesz, nem?