Millye, úgy sajnálom! Részvétem!
Nagyon szép a születésdal, én nagyon szeretem!
Zsu, olyan édes ez a Bebe baba, nem csodálom, ha turisztikai látványosság volt a parton! Mindennap hozz képet!
Mist, ha azon a 2 gyümin kívül nem fogad el mást, ezek meg problémát okoznak, esetleg-ha megoldható, ne adj neki pár napig semmit,aztán újra kezdd el a többi ízt próbálgatni apránként. Hátha egzyszercsak bejön neki egy olyan íz, ami nem okoz bajt sem!
Ladmon, ma is sziporka napod volt, biztosan jól aludt Eszter
, szóval csak óvatosan azzal a álbabaként elfogyasztott zellerrel, mert annak az lesz a vége, hogy Embered lábmasszír szolgáltatása kevésnek bizonyul, mondhatni időpocsékolásnak fogod tartani!
Stelly, nem azt mondta a védőnénid a minap, hogy fog még a láthatáron sincs?
nehéz fogzós napotok volt?
Cipő: +kérdeztem a gyógytorni nénit. Szóval, cipő bentre akkor kell, amikor a ded már önállóan, segítség, támaszték nélkül jár. Akkor viszont kell bentre is, mert a mezítláb(zokniban) padlón járás éppúgy káros, mint a betonon gyaloglás a kemény padló miatt. Puha felületen, meg terepen(homok, fű) viszont előnyös. De ha cipő, akkor olyat ajánl, aminek Supináló sarka van, a Siesta, és társai lúdtalpra való cipők károsak. mondott néhány gyártót is.
Amúgy a masszírozást egész jól tűrte egy darabig Léna, aztán a vége felé elszakadt a cérna, és visított. Ez van.
Kangu, majd beáll a rendszer, és hidd el, könnyebb lesz az élet, ahogy tervezted is! Drukkolok!