Új privát üzeneted érkezett!

Millye! őszínte részvétem, és sok erő a családnak, gondolok rátok!
Örülök, hogy Andris már jól van!

Bencus nagyon aranyos, és zsu tök jól nézel ki! Balatonfüred!!!!Imádom!!!!

Voltunk ma Vinnyóval Margitszigetezni, az uncsitesómmal, most találkozot először a 2 fiú(uncsitesómnak Danija van, és 2 héttel idősebbVincinél :) Nagyon helyesek voltak, migyá rakok képet is, és ott telepedtün le a játszinál, ahol szoktunk, és végig kakilta a pokrócot egy madár, meg engem, meg az uncsitesómat is :):):) Meg a babajátékokat....gyerkőcök megúszták :)
ismerkedünk:
KépKép
hintabuli:
Kép
üdv csajok:Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Sajna nem nagyon érek rá olvasgatni és irogatni, mióta a nagybosszancsom oviba jár. Azt hittem, könnyebb lesz majd az életem így, hát hatalmasat tévedtem. :( Oviba vinni-hozni, derékba töri a napomat,nem készül el az ebéd, nincs meg a takarítás, hajnalban keltem a fészekalját-ennek megfelelően álmosak, hisztisek. A nagylány szereti az ovit, köszönés-puszi nélkül hagy faképnél az ovi folyosóján, úgy igyekszik befelé . :? Persze a kisebbik is rohanna befelé, annak fognom kell a grabancát, be ne rohanjon- na persze visít, a karomon pedig Hunci lóg. Mi vagyunk a látványosság az oviban :?

Amit láttam Julcsi: Palya Bea koncert:
http://www.eloduna.hu/index.php?id=16&article=135

PalyaBea számok:
http://mese.tv/page/egy-ket-ha

Nekünk is nagy kedvencünk, megpróbálunk majd kijutni a koncertre valahogy :roll:

Kép
kangu
 
 


Millye, nagyon sajnálom, részvétem édesapád miatt! Ha már kicsit megnyugodtál, vagy szívesen beszélgetnél, mi itt várunk rád! Sok erőt küldök neked és a családnak! +++++++++++++++

Ladmon, hát ez tök érdekes, épp mikor vacsiztattam Adrit, ezen morfondíroztam, hogy ha Adri kb hét decit szopizik egy nap, akkor egy szopi kiváltása még ok, de ha majd kettőt kiváltok, akkor már nem lesz meg a napi hat deci tejalapú táplálék... de akkor ez a megoldás, hogy nem váltom ki a szopit :D
Akkor emlékeztessetek erre a csirke-dologra (na nem mintha már itt tartanánk :roll:): tehát husilevesbe belefőztök csirkecicit, és kicsi levessel turmix, kis darabkákban fagyaszt, mindig ha kell, egy-egy darabka kiolvaszt?
ééés gratula Esztike 6,5 kilójához!!! (lassan behoztok minket, ha Adri továbbra is így vigyáz a vonalaira...)

Zsu, Bebe nagyon édes :) és meg kell dicsérjelek, hogy mostanában ilyen sok képet hozol, csak így tovább! Meg amiatt is meg kell, hogy dicsérjelek, hogy milyen csini vagy :)

Kangu, húúúú az jó buli lehet minden nap... azért ha csak egyet-egyet írsz, már örülünk :) ha meg még képet is hozol :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.09.10 19:32-kor.

KépKép

KépKép
stelly
 
 

 
 

Millye, úgy sajnálom! Részvétem!

Nagyon szép a születésdal, én nagyon szeretem! :P :P

Zsu, olyan édes ez a Bebe baba, nem csodálom, ha turisztikai látványosság volt a parton! Mindennap hozz képet! :P

Mist, ha azon a 2 gyümin kívül nem fogad el mást, ezek meg problémát okoznak, esetleg-ha megoldható, ne adj neki pár napig semmit,aztán újra kezdd el a többi ízt próbálgatni apránként. Hátha egzyszercsak bejön neki egy olyan íz, ami nem okoz bajt sem! :D

Ladmon, ma is sziporka napod volt, biztosan jól aludt Eszter :lol: :lol: , szóval csak óvatosan azzal a álbabaként elfogyasztott zellerrel, mert annak az lesz a vége, hogy Embered lábmasszír szolgáltatása kevésnek bizonyul, mondhatni időpocsékolásnak fogod tartani! :wink: :wink: :wink: :lol: :D :P :P 8) 8) 8) 8)

Stelly, nem azt mondta a védőnénid a minap, hogy fog még a láthatáron sincs? :shock: nehéz fogzós napotok volt?

Cipő: +kérdeztem a gyógytorni nénit. Szóval, cipő bentre akkor kell, amikor a ded már önállóan, segítség, támaszték nélkül jár. Akkor viszont kell bentre is, mert a mezítláb(zokniban) padlón járás éppúgy káros, mint a betonon gyaloglás a kemény padló miatt. Puha felületen, meg terepen(homok, fű) viszont előnyös. De ha cipő, akkor olyat ajánl, aminek Supináló sarka van, a Siesta, és társai lúdtalpra való cipők károsak. mondott néhány gyártót is.
Amúgy a masszírozást egész jól tűrte egy darabig Léna, aztán a vége felé elszakadt a cérna, és visított. Ez van. :cry:

Kangu, majd beáll a rendszer, és hidd el, könnyebb lesz az élet, ahogy tervezted is! Drukkolok!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zsuzsi, de, a gyerekorvos mondta, hogy jóval odébb van még, hogy áttörjön a fog. Hát lehet, hogy tényleg odébb van, de mindenesetre egy kis fehér pötty már látszik. Mondjuk még az se jött át az ínyén, az igaz. De szerencsére jó napunk volt, egy szavam nem lehet :) délután úgy ébredt Adri, hogy majdnem szabályosan énekelt :lol: összevissza kellett puszilgatnom :)
Lénának adj át egy vigaszpuszit a nevemben :wink: amúgy Adri a babajóga végére is visítani szokott, pedig ott semmi "attrocitás" nem éri, egyszerűen túl hosszú neki... reméljük, azért majd hozzászokik Léna előbb-utóbb :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


nilababa:nem volt csavi, csak tököt főztem, elraktam,tapétáztunk egy falat,tükröt tisztogattam..semmi extra. Ja tollasoztam a keresztekkel.

ladmon:gratula!!!

millye: őszínte részvétem. :cry:

zsu:csini vagy!!!! ez tuti állás Bebétől. :wink:

Kép
budabo
 
 


Úgy tűnik, ez a szeptember 10-e ilyen szomorú nap. Ma négy éve,
hogy a barátnőm leukémiában meghalt, 25 éves volt. :cry: :cry: :cry:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Millye - őszinte részvétem! Borzasztóan sajnálom :cry: Kitartás nektek!!!

Palya Bea - jéééé, osztálytársam volt 8 évig :) néptáncolt és énekelt már akkor is :) mindig kitűnő tanuló volt és szerintem nagyon sokra vitte - mármint belső értékekben (anyagiakban nemtom) nem minden számát szeretem, de van egy-kettő amit nagyon!

Stelly - tetszik az új vonlzó, vagyis a kép Adriról :) Ezt a húsos dolgot már én is akartam kérdezni. És ha én jól fűszerezem a levest? Mert hogy jól fűszerezem.... abból csak nem kéne Marcinak adni, nem?

Mit is akartam még? Jaaaa hozzátáplálás. Megkérdeztem du. a védőnőmet h hogyan kell kiváltani étkezést. Aszonta h előbb a kaját adjam, utána - ha kér még - cicit, és nem említette az 500 ml tejcit. Gondolom mert sejti h megy továbbra is rendesen a szopi és ez nálunk nem kérdés? Na mindegy. Most tépelődöm, mert a munka miatt nagyon jó lenne az ebédet kiváltani, de hát nekem a lelki része elég nehéz. Sosem gondoltam volna h ennyire fontos lesz a szoptatás :)
Ja! Amit mondott, ami fontos: naponta max. 4 óránként kapjon enni és 5 étkezés legyen egy nap. Aszonta ezt kövessem oszt minden jó lesz.

KépKép
hugic
 
 


Na! A jóccakát meg lemaradt :(

Cép álmokat mindenkinek :lol:

KépKép
hugic
 
 


Magdi, jaj, nagyon megértelek! Mi mióta hzajöttünk a kórházból, kiváltjuk a déli szopit ebéddel (mert MArcink szerencsére nagyon jól eszik mostanság). De nekem olyan nehéz volt meggyőznöm magam arról, hogy ki lehet hagyni egy cicizést... Hiányzik, komolyan, bát láthatóan a Kisfiunknak nem. Én azzal győztem meg magam, hogy Nagyfiú már, ez az élet rendje, nem ehet az érettségiéig anyatajet. :wink:
És mi úgy fogunk jövő héten levest adni, hogy kiveszünk belőle egy kicsit, és azt nem fűszerezzük.

Bebe gyönyörűen áll! Jól belehúzott a Kiskrapek. :D Az anyukája pedig nagyon csini!

Vinyó
és unokatesó is jól mutatnak a pléden. :wink:

Zsuzsi, ordítást nagoyn sajnálom, de ne feledd, ez mind Lénáért történik. Nagyon drága amúgy? És megdícsérte a mászásért?

Képzeljétek, mi esténként a nagyágyon fürcsi előtt össze szoktunk bújni hármasban a nagyágyon, és puszilgatjuk Marcit ösze-vissza. Aki úgy szokott reagálni, hogy sikoltozik örömében... Jaj, úgy szeretem ezt a kis Bogyót (és az Apját is)! :oops: :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Nem vagyok ám biztos, hogy tényleg így írta Zsuzsi, meg Ladmon a husis dolgot, épp azért kérdezem én is :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Köszönjük a dícséreteket! Na engem azért túlságosan ne dícsérjetek :oops: , én nem vagyok olyan elégedett magammal! :?

Verus, nagyon jók a képek, nagyon helyesek a fiúk! :D

Kangu, hú, neked is van rendesen programod! :shock:

Gerendai Zsu, örülök, hogy jól bírta Léna a tornát, ha a végén be is sokkalt egy picit! De nagyon ügyes volt!

Bogi, akkor nem unatkoztál ma, ennyi mindent csinálni!

Julcsi, nagyon sajnálom a barátnődet, ilyen fiatalon, szörnyű! :cry:
zsu83
 
 


millye: nagyon sajnálom....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.09.10 20:47-kor.

ladmon
 
 


MIllye: Fogad nagyon őszinte részvétemet!
Sajnos én is elveszítettem már 3 éve apukámat (tüdőrák), nagyon nehéz időszakon vagyok valamennyire túl....

BEbés képek klasszak!!!! Zsu,tényleg csini vagy!!! :lol: :lol: milyen jókat kirándultok mindig!!Jól teszitek!!

Kép
kaandi
 
 


én még tök külön főzök Vincinek, a husit is, meg mindent....egyedül a rántott cukkiniből adtam neki a rántott részt levéve :) De már én is elgondolkodtam, hogy lassan-lassan kostizhat a mi kajáinkból....bár akkor kevesebb fűszert kell hogy használjak..... a múltkor a spenótba tettem egy gerezd foghagymát Vincinek, és én hülye elfelejtettem kivenni, összebotmixereztem az egészet, már késő volt, mire rájöttem, miért is olyan foghagymaszagú az egész....Vinci bepuszilta az egészet, ízlett neki, pocakjának semi gondja nem volt utána, és végül is még támogattam az immunrendszert is :) Nem volt egy nagy gerezd mondjuk...jó foghagymásat büfizett :):):)

szopizás nekem nagyon hiányzik, Vinci egyáltalán nem szopizik már :( ez az élet rendje....

Kangu:suliban én is hasonlóképp mutataok :) Vinci rajtam lóg,jár a szája. Ági csimpaszkodik bele, és nyávog, hogy ő hogy szereti...Andris meg valahol a messzeségben ordít, hogy menjünk már....tanítónéni csak vigyorog, szülők megrökönyödve néznek, én meg a nagy zajban nem hallok, nem látok, csak várom a véget... :):):)


Ma reggel az én nagy 2.os fiam kisérte be a suliba (a kaputól) az elsős hugicáját és barátnőjét :) Ma meg egyedül jöttek haza vizilabdáról, a sötétben, elemlápával....itt van a sarkon majdnem, odalátok a starndbejárathoz, úgyhogy láttam a kis elemlámpa fényét :) Hát nagyosodnak...apa nem tudott időbe hazaérni, én meg Vinnyót már letettem aludni, egyedül nem hagyom itt, és Andris mondta, majd ők egyedül hazajönnek.... sikerült is! :):) Olyan helyesek :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Na husi-musi: A lényeg, hogy jó puhára főljön a lében a csirkecici. Az, hogy ebbe tesztek-e zöldséget, vagy csak sima víz, a husi szempontjából mindegy, de ha van kéznél egy éhes gyerek ,akkor érdemes némi zöldséget is belefőzni, el fog fogyni (vagy ha még nincs éhes gyerek, akkor reménykedni, h majd lesz). Merhet bele némi fűszer (babérlevél, én meg tettem még bele vöröshagymát, és néhány szem köménymagot), viszont só, bors nem! aztán ha a leves családi ebédként új értelmezést nyer, a megfőtt cucc és némi lé kipakolása után mehet bele a felnőtteknek kedves fűszerek (erős paprika, bors, só, fokhagyma, akármi). a megfőtt husikát én kevés alaplével összeturmix, és mivel a jégkockatartó adagját nagynak találtam, a gyurma szerű masszából golyókat csináltam, és azokat csatasorba állítva deszkán fagyasztottam. Mostmár dobozban gubbasztanak, minden reggel kiveszek egyet (később majd 2-t), ami megy a déli főzibe.

Julcsi, olyan meghitt lehet ez a közös hempergés, és édes lehet Bogyesz, ahogy örül neki!
Dévény drága igen (csak az állapotfelmérés volt ingyenes), 50 percért 3500 péz. :roll:
Hát igen, 50 perc hosszú még neki, meg hogy mostanában napközben nem alszik, ki is van rendesen.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Szóval Stelly: úgy, ahogy mondod... De, ha megkérdezed két hónap múlva, akkor szívesen elmesélem újra... :wink:

Én amúgy nem tettem bele sót, csak amikor már kivettem a csirkemellet belőle. Zeller volt csak benne, meg a mi husink, plusz a zöldségek. Sáfrány és só csak utána. Szóval szerintem semmi gáz...
Adri marha cuki a vonalzón (jó, amúgy is, csak most éppen ott :D )

Bebe nagyon édes, meg ügyes is!

Lénának meg akkor tuti nem fájt, ha csak a végén sírt. Addigra már én is megunnám... Akkor várhatjuk a következő nagymutatványt... :)

Enyimé meg a térdeléssel sokkol. Mert mindezt a fiókok kihúzásával műveli. De apa hazajött, így nézett: :shock: , aztán lecelluxozta őket. :twisted:

Most még énekel a kiságyban. Marhára értékelem...

ladmon
 
 


Istenem, ahogy Apa énekel este a kiságyban, édi lehet :lol: :lol:

Ja egyébként Ladmon, éppen így én is, az előirányozott 500-800 mili tej/nap-ból nekem is az 500 a szimpi, és ez is csak úgy, neccesen, ha nem váltok ki étkezést.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


szerintem Esztike énekel a kiságyban,nem ladmon??? :lol: :lol: :lol:

én nagyon csúnya vagyok, és teszek sót is a főzibe... meg ezt azt amazt,de módjával..... :oops: :oops:

Kép
kaandi
 
 


ki korán kel...de ennyire azért nem akartam :cry:

Kép
budabo
 
 


yve,zsancy,kreiszi:boldog hófordulót a csemetéknek!!

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Boldog Hófordulót kívánunk a Hófordulós Babócáknak! :lol:

Verus, nagyon ügyesen hazamentek Ági és Andris! :)

Bogi, miért keltél ilyen korán? :shock: :?

Nagyon borongós idő van, nem tudom, hogy lesz ebből állatkert! :?
zsu83
 
 


millye:borzasztóan sajnálom apukádat,sok erőt neked és a családodnak!

bogi:mi történt,hogy hajnalban keltél?

zsu:irtó jól nézel ki a képeken,Bebe pedig nagyon cuki és milyen ügyesen áll!

julcsi:este fürcsi előtt nálunk is program a dögönyözés,csak nem az ágyban...ahelyett,hogy lenyugodna agyerek,annyira felpörög,hogy alig lehet felöltöztetni...de a vacsi végére már alfában van!

zsuzsi:szegény Léna,reméljük használ is kínzás!nem gondoltam volna,hogy ilyen drága a torna!

kaandi:jó volt a torna?

ladmon:jól aludtatok?

lkverus:jók a képek!

megyek reggelit csinálni és jöhet a kávé!valaki?

Kép
nilabali
 
 


kávékávé igenigen

ladmon
 
 


No nem mintha annyira indokolt lenne, szóval iccaka okés... (de ma méééérr, tegnap meg méééérrr nem???)

Zsuzsi: Áááááá..... tegnap még lefekvéskor is eszembe jutott a hsz. és vigyorognom kellett. Apa (aki a hírekkel ellentétben nem énekel a kiságyban :lol: ) meg csak nézett bután. :D

Verus: ha Vincinek ilyen jó spanja van, hogyhogy nem találkoztok gyakrabban? Tök jópofák együtt (és őket még a madár se c@rja le... :D)

Zsu: Lesz itt jó idő! Irány az állatkert!

Bogi: te meg mit művelsz hajnalban? Képzeld Eszti egy csomószor szuszifejezik. Tőletek szedtük a kifejezést, de olyan találó! :)

Boldog hófordulót Alexnek, Petrának! :D
Yve, ha olvasol minket, akkor nektek is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.09.11 08:01-kor.

ladmon
 
 


ja, kávé nekem is!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Jó reggelt!

Millye: őszinte részvétem, sok erőt kívánok a családnak!

Zsu: tényleg nagyon cukibogár Bebe, és ügyesen ácsorog!

Zsuzsi: köszi, hogy megkérdezted a cipőt, akkor most még nem kell, viszont akkor ilyen csúszásgátlós zoknit kell beszerezni.

Stelly: mi a rugit már csak pizsinek használjuk, mert Marcika 1/2 perc alatt úgy megtekeri a lábán, hogy aztán nem tud nyomulni tovább, és akkor hiszti van. :D

Bogi: minden okés, mi történt hajnalban?

Ja, egyébként már észrevettétek, hogy elkezdett hisztizni a gyerkőci, ha valamit mondjuk elvesztek tőle (mert anya szemét, és a legjobb játékokat mindig elveszi, pl. papucs, bármilyen vezeték, mosogatógép ajtaja stb.) :lol: Hú, nálunk utána jön a sikítás, de aztán 2 mp alatt talál magának mást. Persze a más sem babajáték, még véletlenül sem :lol:

Szóval Ladmon, én már megfogadtam, hogy nem fogok játékot venni neki, jó az a PET-palack :lol:

Na, megyek én is kávéért!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Ladmon: hát, mert az uncsitesómnak nincs kocsi, jogsi....budakalászon lakik, ami itt van egy köpésre, de nekem nincs idő, és most meg műszaki a akocsin, hogy átugorjak....aztán meg a nyár meleg volt, és kavaros, ők is itt-ott nyaralgattak, mink is elvoltunk havazva...szóval jó nehezen jöttt ez össze, hogy talizzuk, de tegnap reggel hívtam, hogy mit csinálnak, és megdumáltuk, hogy ruccanjunk ki :):) Így sikerült...máskor is megyünk!!!! Sajna egy családi összejövetelen se sikerült eddig talizni, mert vagy ők nem voltak, vagy mi :( De most már hogy mindkét nagyonm sulis, mehetek bármerre, és talizunk sokat :)

Apropó! Mikor lesz egy kis tali, vagy nagy tali? Nagyon szívesen csatlakozunk Vincivel :) Állatkert???

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


És persze, hogy ma is elfelejtettem valamit:

Boldog 7 hót Petrának, Alexnek és persze Yve-knek is, ha olvas minket.

Zsuzsi: meg még azt akartam kérdezni, hogy mi az a Supitalp? Azt tudom, hogy van Supi márkájú cipő, arra gondolsz?

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Taliban mi is benne lennénk, csak ne kedd vagy csütörtök legyen, mert akkor meló van.

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


ez a kávé...életet ment! Vinci megin éjszakázott....pedig, volt viburcol is :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


és ne péntek...mert akkor meg korán kell mennem a nagyokért ...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


[quote]S írta:zóval Ladmon, én már megfogadtam, hogy nem fogok játékot venni neki, jó az a PET-palack


Aztán az egy kilós kristálycukros zacskót fakanállal próbáltad már? Mondjuk így? :D

Kép

No, a múltkor a dédinél a kocsiban maradtak a játékok...De tényleg.... :lol:

ladmon
 
 


Ladmon: nem rossz, felvesszük a repertoárba :lol: :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Értelmezésem szerint (ma még nem jutottam el a kv-ig), akkor nekem külön kell főznöm a husit, mivel én a levest úgy készítem, h a husi után azonnal fűszerezem, tehát amit kivennék belőle husit és zöldséget, az már fűszeres lenne. No sebaj, akkor két gázrózsát használok majd :) időben nem lesz több...

A párom a múltkor lekamerázta h tátogok, mert nem hittem el :lol:

Izéééé... káááávéééééé
Marcusom meg jön-megy szépen csendben az ágyban :) remélem, alvás is lesz belőle :)

KépKép
hugic
 
 


ladmon:a fakanál Bazsinál is műkődik!(persze nem a fenekére..)

zsufi:én észevettem,hogy hiába a kismillió babajáték,a gyereknek,a parketta,a zsinórok,a könyvek és a sakktábla kell csak,vagy,ha talál egy kis cérnadarabot és a papucs a legnagyobb kedvenc lenne...ha hagynám,és ha többször egymás után elveszem,akkor van ordítás,de gyorsan talál magának valamit,amit persze nem kéne!
rugit mi is csak pizsinek használunk!

anyósom biztosan utál....megint küldött két patiszont apával.....uuuuttttááááááálllllllllooookk panírozni!

Kép
nilabali
 
 


hugic:enyém pont befejezte a jövés-menést az ágyban,elaludt a takaróval a fején..!

én iszom még egy kávét,kicsit olyan mintha este lenne,szürkület és kicsit ködös..vagy párás?!

Kép
nilabali
 
 


Jaj, Millye! Most olvastam vissza, annyira sajnálom! Remélem nem szenvedett sokat!

Gratulálok minden kúszó-mászó babának! Mesinek pedig gyógypuszit küld Attila a szuri helyére. Ő is megkapta, meg is ijesztett kicsit a dokinéni, mert azt mondta, hogy a prevenartól gyakrabban belázasodnak a gyerekek, mint a kötelezőtől. Hát erre mi rácáfoltunk, mert csak egy kis hőemelkedés és nyűgösség volt.
Hűha! Esztibaba nagyon belehúzott a hízásba! Vigyázz Ladmon, mert így már nem lesz a ruhaméretre nézve olyan takarékos! :lol: Mi elértük a hét kilós álomhatárt.

Csatolok két képet:

Kép

Ez az első próbálkozásunk, hogy üljünk.


Kép

A múltkor így találtam rá. Szétszedte a nyolcas számú habtapit, és szépen belebújt. :D

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Zsufi: költözés remélem december körül aktuális lesz

Ladmon: cici-elmélet helytálló (sajnos), nálunk is dettó, csak cicin alszik el és egy óra múlva már ébred is, cici vissza alvás és ez a körforgás megy egész éjjel
biztosan nagyon elcsesztem valamit, de egyedül képtelen elaludni, azt az egyet pedig nem bírom elviselni, ha sír (és ezt ő nagyon is jól tudja) :?
Bevárunk Benneteket súlyban, Barbi 6800

Zsu: ügyes Bencus, nálatok is vége a "jóvilágnak"! :D

Millye: őszinte részvétem...

Tegnapi éjszakánk és nappalunk überkatasztrófálisannagyonsz@r volt...Barbi betaknyosodott, ezáltal behisztizett és csak cicicicicicicici.......hozzátáplálás a tegnapi napon ismét
reménytelen volt..éjjel két órát aludtam..
Na de ma újúlt erővel kicsit jobb a helyzet már nem annyira takonyka.
Kajakiváltás??? Az mi??? :? Szerintem nálunk még karácsonykor is anyatej lesz az ünnepi menü :D

Kép

Kép
hel29
 
 


játék: egy műanyag tál tele csipesszel :) kiborít, belepakol....

Kép

Kép
hel29
 
 


hel:az ünnepi menüd nagyon tetszik!!!!!!!!!!

crocus:Ati nagyon aranyos,jó a belebújós kép!gratula a7kilóhoz!

nálunk már esik!!!!!!

én a két kávéra még bedobtam egy pohár tejet és egy Kistejest(mindenféle laktobacis,bifiduszos itóka)lehet,hogy a wc-én ülve kell majd paníroznom........

Kép
nilabali
 
 


nálunk tegnap óta téma az új influenza,nem tudom,hogy mennyire kell batojni miatta...anyóshoz,most nem megyünk,mert ő iskolában dolgozik és van náluk egy beteg gyerek,a lappangási idő alatt nem találkozunk(lehet,hogy a patiszont sem kéne bepaníroznom,mert Ő küldte?)bár ő nem találkozott a beteg gyerekkel.szerintetek be kéne oltatni a babákat?gondolkoztatok már rajta?nekem fogalmam sincs...a gyerekorvosunk nem oltás párti,csak a perevenart kapta meg Bazsi a kötelezőkön túl,mert a többit nem ajánlotta a doki.

másik kérdésem a császárosan szült anyucikhoz:hogy néz ki s sebetek?enyém elég furi,kicsit ki van dudorodva az egész és sokat viszket!ez normális?és még mindig piros,nem akar fehéredni!

annyira ráérek és ilyenkor mindenki eltűnik.......

Kép
nilabali
 
 


jah, én is...kicsit idegesítő, hogy egy órája próbálom a vonalzókat megcsinálni...gondoltam frissítek, a babafalva szarik a képet csatolni, a többi meg túl hosszú az aláíráshoz :(:( hát....abba is hagyom...Vincinek most nincs...amúgy ilyen lenne:

KépKép
vagy ilyen:
Kép

de ez a sz.... egyiket sem akarja engedni.... :(:( Úgy láccik, a 3 gyerek már sok :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


nnnna mindegy, megyek takarítni, meg ebédet kreálni....asszem rendelek magamnak valamit....Vinci meg sütőtököt fog

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


MEGKÉSVE BÁR, DE TÖRVE NEM, BOLDOG HÓFORDULÓT vILMOSNAK, PETRÁNAK ÉS ALEXOVICSNAK!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok,

Móni
Drága, amit pedig elfelejtettem: Szóval a tuti módszer, de ők ezt már csak a legvégén, nagyobb és remánytelen gyerekeknél alkalmazták... Szóval, nagyágy mellé kiságy odatol, oldalából pár léc kiszed és ha üvölt a Gyerek éjjel, akkor simi, simi, simi, szopi helyett. Pár éjszaka múlva ágy elkülönít, aztán arrébtol, aztán másik szobába átrak. Nem tudom, hátha tudsz belőle hasznosítani valamit, persze ehhez apai közreműködés is kell. :oops:

Huhh, Attilácska egyre szebb, a habtapis kép zseniális :lol: :lol: :lol: , és ha ilyen az üléspróbálkozás, akkor ez már nekünk is megvolt. :) És ilyen csigás zoknit és is szeretnék, ez annyira menő!!! :) Ilyet honnan lehet szerválni?

Hel:
HUhh, éjjeleket nagyon sajnálom! :( Berni jobban alszik?
Nagyobb lakásba mentek?

Én úgy-ahogy, Marci jól. Egész nap uncsitesóval bontják a lakást... :) Tesó jött át segíteni. Marci jól aludt, 5-kor kelt először és evett, utána kicsit nehezebben aludt vissza, de végül 3/4 8-ig aludt. (A végén már én fogom szégyellni itten magam... :oops:)Szóval nagyon ügyi, szerintem érzi, hogy szükség van rá. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Nem tom mi van ma,OLi néhány megszakítással 2 órát aludt délben :shock:

Millye őszinte részvétem!!!! :cry: (enyém 2,5 éve :cry: )

Hogy van a három fájós lábunk?

Kreiszi, most még nekem is nagy a számasuli miatt, majd szombat reggel biztos máshogy fogok nyilatkozni :roll:
Nálunk annyiból más a helyzet, hogy engem már mindkét gyerekemtől elszakított a sors hosszabb időre a kórházi wellnessek miatt, úgyhogy nem az első elválás lesz. És úgy vagyok ezzel, hogy nekik lenne a legjobb ha minél hamarabb végeznék a sulival.

Kangu annyit vagy eszemben :D


Boldog hófordulót tegnapra Bogyesznak, mára Vilinek, Petrának, Alexnak!!! :D

Lépek, nemsoká itt a sereg... (dédiparti)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nila: nekem sajna újabb egészségügyi séta figyelt be délelőtt... De látom, azóta te is leléceltél! :)

Helga: pedig reménykedtem, hogy cáfolsz valahogy... :(
Nektek amúgy sosincs egy-egy jó éjszakátok? Mert a miénk pl. ma teljesen okés volt. 10-kor alvás, 1/2 11-kor ébredés, visszaalvás és 1/2 8-kor ébredés. Akkor hogy is van ez?
Azért Julcsi köszi a tippet, végszükségre egyáltalán nem hangzik rosszul...
Ja, és csipeszek! Királyul bejött, csak úgy szedegette őket össze!!! :D

Hugic: De mivel fűszerezel? mert a petrezselyem meg a zeller az simán mehet (igazából azt már eheti is...) Sózni meg ráér a vége felé. Csak tipp, de mehet a két gázrózsa is! :)

Crocus: Attila drága nagyon ügyes! És bizony, bizony, ha így folytatjuk, nemsokára lőttek a gazdaságos gyerekemnek! Nálunk a Sinlac a főbűnös, de nem bánom... Pedig csak fél adagot kap este...

Zetivera: remélem, jól sikerül a dédiparty! Olibetyár biztos a bulira készült fel az alvással! :D

ladmon
 
 


Köszi lányok a husis tppeket, lefagyasztottam, amíg aktuális lesz 8) (ha a mai sütőtökevést veszem alapul, akkor úgy húsz-harminc év múlva tán esedékes :roll:

Kafa éjszakánk volt. Hajnal kettőkor végül hagyott lefeküdni aludni, és csak nyolc előtt valamivel kelt, szóval akár lehetnék kipihent is, de nem vagyok. Este kilenctől hajnal kettőig a nyakamban csüngött. Vagyis ő aludt közben öt-tíz perceket, csak mikor én is elszunnyadtam volna, akkor megint elkezdett sírni. De nem is sírt nagyon fájdalmasan, csak épp olyan semmikedvemaludni-módon :roll: fél egykor nem bírtam magammal, és belenyomattam egy panadol babyt, hogy hátha a foga (bár mondom, nem fájdalmasan sírt, de már nem tudtam mit kitalálni), aztán mikor kencéztem dologéllel az ínyét (mondom, mindent bevetettem), éreztem, hogy szúr. Szóval úgy néz ki, mégsincs olyan messze az az áttörés, mert a kis csücsök, amit tegnap már láttam, ma már kicsit szúr is, meg ránézésre is már kicsit több látszik belőle. Remélem, a mai éjszaka valamivel jobb lesz, mert ez a mostani azt eredményezi, hogy Adri nem aludta ki magát, ezért nyűgös, én nem aludtam ki magam, ezért türelmetlen vagyok... szóval remek párost alkotunk, ma nem épp idilli itt a hangulat... azért igyekszem én is, meg ő is, de ma már "veszekedtünk". Mondjuk most itt énekel az ölemben, szóval mindjárt összepuszilom :D
Meg délelőtt vigasztalásul magamnak sütöttem palacsintát nyaminyami :D

Zsufi, igen, sajna Adri is már nyafnyaf, ha elveszem a netkábelt/hagymát/papucsot, stb..... :roll:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Köszönjük a dicséreteket!
Julcsi: A csigás zoknit a Tescoban vettük a múlt héten, párban van egy csíkossal.
Stelly: Még tök normális az is, ha egy nyolc hónapos baba nem akar hozzátápit. Ráértek addig kóstolgatni!

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?