sziasztok
Linda:igen az anyagcserét is befolyásolja, sőt nekem a vizesedésre is rakott tűt. A nagy kezeléssel pedig az egész testemet kezelte,sőt az ezer éve tartó arcüreggyulladásomat is kezelte vmi kütyüvel. Hogy mi mennyire hatásos majd kiderül. Holnap megyek még egy nagy kezelésre+tűcserére a fülemben.
Tündi: Akkor megint kezdődik majd a visszaszámlálás a hat hónapból.
Bár a két gyerkőc mellett unatkozni azt nem fogsz.
Katlina: nagyon csini voltál. A kis legény meg igazi kis vagány abban az ingben.
Rólunk: Encikémnek most már minden alkalommal kell a tápszer, a cici már csak hobbi (és persze jó a kis lelkének). Kis Pisti javul, már csak este kap egy kis gyógyszert. Szerdán kapja Enci a következő szurit. Mondtam a doki néninek ,hogy felbontottuk a tápszeres dobozt erre teljesen kétségbe esett és azt mondta,hogy le kéne mérni Encit-bár szerintem nem sok értelme lenne, mert már egy hete eszi a tápszert, így biztosan nem fogy. Majd ha jön elmagyarázom neki, hogy én két hétig kínoztam a kis manót, szegény egész álló nap sírt két héten át. És láss csodát mióta kapja a tápszert nem sír! Szerintem egyértelmű , hogy mi volt szegénykém baja...
Ma voltam a munkaügyi központban és pár napra megint munkanélküli lettem (lejárt kis Pistivel a gyed és csak akkor mehetek Encivel gyedre ha előtte visszamegyek pár napra munkanélkülinek, ezért maradtam le a tgyás-ról ,mert nem tudtam ,hogy szülés előtt nekem vissza kellett volna mennem munkanélkülire ez valami új hülyeség-aki dolgozott annak meg pár napra vissza kell mennie dolgozni)
Péntek óta magányosak is vagyunk ,mert Apánk kukutyinfalván szerel gépet, nem tudni mikor jön, de már nagyon hiányzik nekünk
.
Emma még mindig töretlenül élvezi az ovit, reméljük ez így is marad.
Na megint jól megtöltöttem az oldalt , be is fejezem